normal Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 12 хвилин тому, delic сказав: КРЕМ хоче отримати від мене фото з показами... на фото теж буде видно? Звісно, я ж написав - стає прозорий як новий, в мене інший ящик NIK DOT.3-1B, але думаю ролі не грає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 11 годин тому, 988888 сказав: На машинці "шильдік" може і затертись а от на насосі збережеться. Там написано на якому струмі (Ампери) він працює. ЗамірЯємо мультиметром реальну вашу напругу і отримуємо потужність у ватах. Висявилоя і на моторі щильдик присутній Написано так: на моторі - 5,5 кВт на насосі - 900 W Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 11 хвилин тому, Gons4eg сказав: Висявилоя і на моторі щильдик присутній Написано так: на моторі - 5,5 кВт на насосі - 900 W Якщо 5.5 кВт на одну фазу, це струм 25 А. Досить багато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 (змінено) 15 хвилин тому, yur43 сказав: Якщо 5.5 кВт на одну фазу, це струм 25 А. Досить багато. Трьохфазний агрегат. Чи виходить що загальна потужність того мотора 5,5*3=16,5 кВт ? 😵 Але б тоді просто вибило автомати та івсе при нестачі кВт Змінено 14 жовтня 2024 користувачем Gons4eg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 1 хвилину тому, Gons4eg сказав: Трьохфазний агрегат. Чи виходить що загальна потужність того мотора 5,5*3=16,5 кВт ? 😵 Але б тоді просто вибило автомати та івсе при нестачі кВт 5,5 сумарно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 16 годин тому, Gons4eg сказав: Ну звісно)). Трьохфазна штукатурна машинка ледь жевріє. Хоча їй 5 кВт з головою. Бачу Ви і в іншій темі ділились враженнями. Ймовірніше Переплутана Фаза з Нулем в самому підключені штукатурної машини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 тема про інше. не флудиь тут 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 3 часа назад, 988888 сказал: Ніхвігасє... А він виводить пофазно? Так може і струм може виводити? Але (я так думаю) що ця інформація активується в налаштуваннях під час "параметризації". І якщо її не активовано "там!" .... то власник сам нічого не активує і не побачить....Імхо. В мене і напругу і струм пофазно показує. А хіба лічильник підключають без параметрізації? Я змінював лічильник під час будівництва до вводу будинку в експлуатацію і точно пам'ятаю що сплачував за параметрізацію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 (змінено) 37 минут назад, Vikctor сказал: .... А хіба лічильник підключають без параметрізації? ... Я не про це. Звісно, що з параметризацією. А от що саме "параметризують" то, мабуть, знає лише сам "параметризатор" 😁. Бо під час моєї "параметризації" навіть годинник не відкалібрували і тепер у мене нічний тариф з 22 до 6. П.С. Мій лічильник показує лише час і три зональні показники де одна із зон завжди показує 0,88 кВт. Про те, що лічильник може показувати (ще і по фазно) напругу і струм взагалі чую вперше. Змінено 14 жовтня 2024 користувачем 988888 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 1 час назад, 988888 сказал: Бо під час моєї "параметризації" навіть годинник не відкалібрували і тепер у мене нічний тариф з 22 до 6. І вас це влаштовує? Бо для мене це найважливіші налаштування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 23 часа назад, S_Vladimir_79 сказал: обладнаних в установленому порядку електроопалювальними установками кондиционер или обогреватель типа " ветродуй" является таким оборудованием ? можно на них сделать проэкт электроотопления квартиры и оформить тариф ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 в 2017 году можно было и на кондей и на обычный конвектор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 6 годин тому, yur43 сказав: ваш лічильник має виводити на екранчик і напругу. Запишіть напругу без навантаження і з навантаженням. Викладіть сюди, в мене є знайомий спеціаліст, він підкаже. Спеціально поїхав ще раз до стовпа)). Нажаль не показує напругу. Має 5 режимів - день, ніч, загальний показник, сьогоднішня дата, поточний час Завтра має бути електрик - поміряємо то все хазяйство кліщами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 14 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2024 1 час назад, Vikctor сказал: І вас це влаштовує?... Для мене так навіть краще. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 15 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2024 20 годин тому, 988888 сказав: ... і тепер у мене нічний тариф з 22 до 6. В мого лічильника за 11 років експлуатації внутрішній годинник поступово забігав вперед і станом на сьогодні в мене нічний тариф з 0:00 до 8:00 Мене це супер-влаштовує ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 15 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2024 Може відставав? Глянув мій відстає на 2 години, виходить нічний тариф з 1:00 до 9:00? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 15 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2024 5 хвилин тому, normal сказав: Може відставав? Ваша правда. Відстає. Думаю про одне - пишу інше ))) 🙃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 15 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2024 19 часов назад, Dendnepr сказал: в 2017 году можно было и на кондей и на обычный конвектор а сейчас на что можно ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OMNATAJANA Опубліковано: 16 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 (змінено) 21 час назад, igorrius сказал: а сейчас на что можно ? ДСТУ-Н Б В. 2.5-65:2013 «Настанова з улаштування та використання систем електроопалення об'єктів житлового і громадського призначення» 6.2 Вимоги до улаштування систем електроопалення 6.2.1 Для улаштування стаціонарних СЕО слід застосовувати передбачені проектним рішенням і тільки сертифіковані електронагрівальні пристрої заводського виготовлення або обладнання, на яке розроблені і діють технічні умови, а саме: - електричні котли різних типів; - електричні теплогенератори різних типів; - акумуляційні електропечі; - променисті електронагрівачі; - електричні нагрівальні панелі для опалення приміщення, у тому числі акумуляційні рідинні електричні нагрівальні панелі, включаючи водяні електричні нагрівальні панелі; - електричні нагрівальні кабелі, вбудовані в конструкційні елементи будівель; - електричні конвектори або комбіновані електроводяні конвектори; - теплові насоси з електроприводом компресорів; - електричні насосні установки з вихровою трубою. Змінено 16 жовтня 2024 користувачем OMNATAJANA 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 16 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 (змінено) 6 часов назад, OMNATAJANA сказал: - електричні конвектори або комбіновані електроводяні конвектори; - теплові насоси з електроприводом компресорів; так электрический конвектор - это любой электообогреватель от розетки сойдет ? а тепловой насос - это получается на кондиционеры можно электроотопление оформить ? Змінено 16 жовтня 2024 користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 16 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 1 година тому, igorrius сказав: так электрический конвектор - это любой электообогреватель от розетки сойдет ? а тепловой насос - это получается на кондиционеры можно электроотоаление оформить ? Сусід недавно оформляв тариф електропалення на електричних конвекторах. Надавав копії документів на них + робили фото з серійними номерами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 16 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 5 минут назад, sirkonium сказал: ... тариф електропалення на електричних конвекторах. Надавав копії документів на них + робили фото з серійними номерами Цікаво... Конвектор то взагалі одноразова річ. Якщо шо, то там і ремонтувати немає чого (з економічної сторони), простіше купити новий.... і при якійсь черговій перевірці - штраф/хабар/контрольний в голову контролеру? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 16 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 гадаю їх не серійний номер цікавив, а шильдик з моделлю та параметрами. Доречі фото котла у мене не робили, але сторінку техпаспорта з характеристиками - питали, вкупі з фото гарантійного талону - да вказана модель котла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 16 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 5 годин тому, 988888 сказав: Цікаво... Конвектор то взагалі одноразова річ. Якщо шо, то там і ремонтувати немає чого (з економічної сторони), простіше купити новий.... і при якійсь черговій перевірці - штраф/хабар/контрольний в голову контролеру? Скоріш за все цікавила інформація чи прилад сертифікований в Україні 😶 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 14.10.2024 в 16:42, Gons4eg сказав: Спеціально поїхав ще раз до стовпа)). Нажаль не показує напругу. Має 5 режимів - день, ніч, загальний показник, сьогоднішня дата, поточний час Завтра має бути електрик - поміряємо то все хазяйство кліщами. Заміряли кліщами всі три фази. Під навантаженням кожна видає приблизно 2,3А. Вольтаж не просідає взагалі, по фазах виглядає десь так - 221, 218, 220. Всім дякую за підказки! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз