ho4u_pizzu Опубліковано: 24 жовтня Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 13.10.2024 в 21:21, Vikctor сказав: Немає на лічильнику обмежень. В договірному відділі свого часу при збільшенні потужності підключення побачив таблицю який автомат встановлюватимуть в якому проміжку потужностей. 32А там мало виделку щось на кшталт 16,1-21кВт, а після 21,1кВт вже встановлювали 40А. Я ще думав чи не доплатити трохи задля автомату більшого номіналу. ну у мене на 20кВт стоїть с40 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 24 жовтня Поділитись Опубліковано: 24 жовтня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 жовтня Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 5 часов назад, ho4u_pizzu сказал: ну у мене на 20кВт стоїть с40 Радію за вас несамовито. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 28 жовтня Поділитись Опубліковано: 28 жовтня (змінено) Задав питання безпосередньо ДТЕК, ось відповідь: Цитата для оформлення електроопалювальної установки та відображення її у договорі з розподілу електроенергії, необхідно надати перелік документів, які подаються разом із заявою щодо внесення до ПТР (паспорту точки розподілу) інформації про наявність установки: - Копія проєкту електропостачання об'єкта побутового споживача (житлового будинку) (на всю опалювальну площу). - Підтверджуючі документи про введення в експлуатацію електроопалювальної установки на об'єкті побутового споживача (житловому будинку). Рекомендуємо звернутися до центру обслуговування клієнтів для подання заяви на технічну перевірку приладу обліку. До вказаної заяви (заповнюється в центрі обслуговування клієнтів) додається: один із документів, що підтверджує введення в експлуатацію електроопалювальної установки: Наявність в технічному паспорті на будинок (житлового будинку або окремої квартири) відмітки про встановлену електроопалювальну установку. Акт, складений інспектором Держаної інспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії, щодо обстеження стану електрообладнання споживача з інформацією про наявність та готовність до використання за призаначенням електроопалювальної установки. Відмітка Сервісного центру фірми-виробника про введення електроопалювальної установки в експлуатацію під час її взяття на гарантійне обслуговування. 2. Наявність виконаного підрядною організацією проєкту на електричне опалення будинку. Розробити проектну документацію можливо в будь-якій організації, яка має на це відповідні дозволи. Звертаємо увагу на те, що потужність електроопалювальної установки не повинна перевищувати договірну. P.S. Треба робити проект, в кого із вас є проект на електроопалення?! Короче ще одна кормушка, шоб меньше людей отримало цей тариф + заробили проектні організаціі Загуглив, проект - 4000грн, під ключ все - 7500грн, а впевненності шо воно буде через рік - немає, тому нафік Змінено 28 жовтня користувачем sidus Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 28.10.2024 в 16:22, sidus сказав: Загуглив, проект - 4000грн, під ключ все - 7500грн, а впевненності шо воно буде через рік - немає, тому нафік Дивні висновки... При поточній ситуації чистий профіт в місяць 3360 грн (2000кВт*год * 1,68 грн). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 25 минут назад, sirkonium сказал: Дивні висновки... При поточній ситуації чистий профіт в місяць 3360 грн (2000кВт*год * 1,68 грн). Не каждый же месяц потребление 2000 кВт*ч У меня такое только в январе было и то один раз за все годы 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 26 хвилин тому, mib сказав: Не каждый же месяц потребление 2000 кВт*ч У меня такое только в январе было и то один раз за все годы Звичайно що ні. В мене в самого пікове навантаження було лише один раз ~1800 кВт*год. В середньому десь 800...1100 кВт*годин маю в опалювальний період. Але мова про те, чи варто вкладатися в оформлення тарифу. Я в свій час, коли оформив цей тариф, встиг ним скористатися лише один сезон. І при цьому він мені вийшов в "плюс". А ні трохи не жалкую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 7 хвилин тому, sirkonium сказав: Звичайно що ні. В мене в самого пікове навантаження було лише один раз ~1800 кВт*год. Не потрібно бути категоричним, є абоненти у яких споживання більше 2000 тис. квт. і їм тариф Опалення по боку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 10 минут назад, sirkonium сказал: Звичайно що ні. В мене в самого пікове навантаження було лише один раз ~1800 кВт*год. В середньому десь 800...1100 кВт*годин маю в опалювальний період. Але мова про те, чи варто вкладатися в оформлення тарифу. Я в свій час, коли оформив цей тариф, встиг ним скористатися лише один сезон. І при цьому він мені вийшов в "плюс". А ні трохи не жалкую. Речь не о том что он ненужен, коментарий был о том что не каждый месяц будет такой профит, у меня экономия составит +- стоимость его оформления, я решил делать но если опять отменят буду грубо при своих 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 1 час назад, sirkonium сказал: (2000кВт*год * 1,68 грн). 2.64 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 55 минут назад, sirkonium сказал: Звичайно що ні. В мене в самого пікове навантаження було лише один раз ~1800 кВт*год. В середньому десь 800...1100 кВт*годин маю в опалювальний період. Або у вас маленький дуже добре утеплений будинок, або що скоріше ви маєте тепловий насос. Бо навіть для м'яких зим Одеси 1100кВтг в місяць в середньому якось дуже замало. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 5 минут назад, Телесистемы сказал: 2.64 Это тариф, а экономии 1,68 и не понятно ночной тариф в итоге есть или нет? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня Только что, mib сказал: Это тариф, а экономии 1,68 и не понятно ночной тариф в итоге есть или нет? В любом случае на одном только ночном не проживешь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня Только что, Телесистемы сказал: В любом случае на одном только ночном не проживешь Ну вот вопрос он при тарифе на отопление будет или нет, я так понимаю точно известно будет после пятого числа когда счета поприходят А так имея батарею 20+ квт*ч думаю получится у меня дневное потребление до 10 квт*ч Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 23 хвилини тому, Телесистемы сказав: 2.64 Та ні, таки 1,68 грн. Мова ж йде про підрахунок економії. А 1,68 це різниця, що при денному, що при нічному споживанні. Навіть якщо і не оформлено тариф день/ніч, буде тих самих 1,68 грн. І так, якщо уважно читати постанови, то цей тариф (день/ніч) аж ніяк нічим і никим не відмінявся і діє як для звичайних споживачів так і для тих, в кого електроопалення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 22 хвилини тому, mib сказав: ... не понятно ночной тариф в итоге есть или нет? Є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 31 жовтня Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 24 хвилини тому, Vikctor сказав: Або у вас маленький дуже добре утеплений будинок, або що скоріше ви маєте тепловий насос. Бо навіть для м'яких зим Одеси 1100кВтг в місяць в середньому якось дуже замало. 106 кв.м, одноповерховий, добре утеплений. Якщо коротко - стіни 300 газобетон+200 пінопласт, перекриття 300 мм мінвата, Підлоги і фундаменти теж відповідно утеплені. Опалення - тепловий насос. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 1 листопада Поділитись Опубліковано: 1 листопада 28.10.2024 в 15:22, sidus сказав: Загуглив, проект - 4000грн, давав же лінк де по 3к. а під ключ це як і за що? там часу 30 хв в ДТЕК максимум Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 2 листопада Поділитись Опубліковано: 2 листопада Одеська ОЕК оновила суми до сплати. Самих рахунків ще немає, але й так видно, що пораховано з врахуванням електроопалення та двозонного обліку день/ніч. Так що все ОК 👍 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 2 листопада Поділитись Опубліковано: 2 листопада Только что, sirkonium сказал: Одеська ОЕК оновила суми до сплати. Самих рахунків ще немає, але й так видно, що пораховано з врахуванням електроопалення та двозонного обліку день/ніч. Так що все ОК 👍 Скажіть будь ласка, ніч 50 відсотків від звичайного чи від пільгового? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 2 листопада Поділитись Опубліковано: 2 листопада Тільки що, Yull сказав: Скажіть будь ласка, ніч 50 відсотків від звичайного чи від пільгового? 2,64 та 1,32 відповідно 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Богдан Грищенко Опубліковано: 2 листопада Поділитись Опубліковано: 2 листопада В 28.10.2024 в 16:22, sidus сказал: P.S. Треба робити проект, в кого із вас є проект на електроопалення?! Короче ще одна кормушка, шоб меньше людей отримало цей тариф + заробили проектні організаціі Ну у мене є проект на опалення. Ціла папка з файлами, написано "робочий проект якоїсь там електроопалювальної установки чогось там")) Я думав, що він в усіх є. Хіба ні? Так само, як на газове опалення Цього року пішов до РЕМ спитати за те, що робити з цим новим-старим тарифом, чи може нічого не робити. Вони відразу запитали про проект, запросили купу ксерокопій, які у мене " випадково" були з собою і запросили додатково довідку про опалювальну площу і довідку про склад сім'ї (довідку про опалювальну площу пішов брати в БТІ. Вони забрали документи у мене і сказали пришлють спеціаліста подивитись, чи я чогось не прибудував за 10 років, бо треба буде переробляти техпаспорта на будинок. А я поставив в гаражі перегородку, тому зрозумів, що буде капець, дорого і довго) Я забрав у них документи і пішов в приватну контору, де за 500 гривень і 2 хвилини часу мені зробили 2 таких довідки) Всі документи здав, і проблеми закінчились. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 3 листопада Поділитись Опубліковано: 3 листопада 7 часов назад, Богдан Грищенко сказал: ... Я забрав у них документи і пішов в приватну контору, ... А що за "приватна контора"? Чим вона займається? Це якесь інше БТІ чи що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Богдан Грищенко Опубліковано: 3 листопада Поділитись Опубліковано: 3 листопада 9 часов назад, 988888 сказал: А що за "приватна контора"? Чим вона займається? Це якесь інше БТІ чи що? Ні, ця приватна контора займається.... Та-дам! різними проектами😁 Не знаю, як це пояснити, мабуть вона подібні проекти і розробляє. Вони ж і мені робили той проект, хоч я про це і не знав. Від узяв до рук проект, каже: о, це ж наш, попросив техпаспорта і тупо з рядка "опалювальна площа 102,4м²" переписав ці дані у довідку. Вигляє проект солідно, креслення, формули, викопіювання з генплану міста. Короче це фоп робив 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 4 листопада Поділитись Опубліковано: 4 листопада В 31.10.2024 в 11:27, sirkonium сказал: Дивні висновки... При поточній ситуації чистий профіт в місяць 3360 грн (2000кВт*год * 1,68 грн). чому дивні? дивна матиматика ) в мене набагато меньше профіту, бо тепловий насос, який я і так вмикаю на нічному тарифі. Я порахував мені це все окупиться за цілий сезон, а як я і казав - впевненності шо це лишиться через рік, немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз