Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Как получить тариф на электроотопление дома или тариф для дома с электроплитой?

Pasha

Рекомендовані повідомлення

13.10.2024 в 21:21, Vikctor сказав:

Немає на лічильнику обмежень. В договірному відділі свого часу при збільшенні потужності підключення побачив таблицю який автомат встановлюватимуть в якому проміжку потужностей. 32А  там мало виделку щось на кшталт 16,1-21кВт, а після 21,1кВт вже встановлювали 40А. Я ще думав чи не доплатити трохи задля автомату більшого номіналу.

ну у мене на 20кВт стоїть с40

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 часов назад, ho4u_pizzu сказал:

ну у мене на 20кВт стоїть с40

Радію за вас несамовито.

Посилання на коментар

Задав питання безпосередньо ДТЕК, ось відповідь:

Цитата

для оформлення електроопалювальної установки та відображення її у договорі з розподілу електроенергії, необхідно надати перелік документів, які подаються разом із заявою щодо внесення до ПТР (паспорту точки розподілу) інформації про наявність установки:

- Копія проєкту електропостачання об'єкта побутового споживача (житлового будинку) (на всю опалювальну площу).

- Підтверджуючі документи про введення в експлуатацію електроопалювальної установки на об'єкті побутового споживача (житловому будинку).

Рекомендуємо звернутися до центру обслуговування клієнтів для подання заяви на технічну перевірку приладу обліку. До вказаної заяви  (заповнюється в центрі обслуговування клієнтів) додається:

один із документів, що підтверджує введення в експлуатацію електроопалювальної установки:

Наявність в технічному паспорті на будинок (житлового будинку або окремої квартири) відмітки про встановлену електроопалювальну установку.

Акт, складений інспектором Держаної інспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії, щодо обстеження стану електрообладнання споживача з інформацією про наявність та готовність до використання за призаначенням електроопалювальної установки.

Відмітка Сервісного центру фірми-виробника про введення електроопалювальної установки в експлуатацію під час її взяття на гарантійне обслуговування.

2. Наявність виконаного підрядною організацією проєкту на електричне опалення будинку. Розробити проектну документацію можливо в будь-якій організації, яка має на це відповідні дозволи.

Звертаємо увагу на те, що потужність електроопалювальної установки не повинна перевищувати договірну.

P.S. Треба робити проект, в кого із вас є проект на електроопалення?! Короче ще одна кормушка, шоб меньше людей отримало цей тариф + заробили проектні організаціі

Загуглив, проект - 4000грн, під ключ все - 7500грн, а впевненності шо воно буде через рік - немає, тому нафік

Змінено користувачем sidus
Посилання на коментар

28.10.2024 в 16:22, sidus сказав:

Загуглив, проект - 4000грн, під ключ все - 7500грн, а впевненності шо воно буде через рік - немає, тому нафік

Дивні висновки... При поточній ситуації чистий профіт в місяць 3360 грн (2000кВт*год * 1,68 грн). 

Посилання на коментар

25 минут назад, sirkonium сказал:

Дивні висновки... При поточній ситуації чистий профіт в місяць 3360 грн (2000кВт*год * 1,68 грн). 

Не каждый же месяц потребление 2000 кВт*ч

У меня такое только в январе было и то один раз за все годы

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, mib сказав:

Не каждый же месяц потребление 2000 кВт*ч

У меня такое только в январе было и то один раз за все годы

Звичайно що ні. В мене в самого пікове навантаження було лише один раз ~1800 кВт*год. В середньому десь 800...1100 кВт*годин маю в опалювальний період. 

Але мова про те, чи варто вкладатися в оформлення тарифу. Я в свій час, коли оформив цей тариф, встиг ним скористатися лише один сезон. І при цьому він мені вийшов в "плюс". А ні трохи не жалкую.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, sirkonium сказав:

Звичайно що ні. В мене в самого пікове навантаження було лише один раз ~1800 кВт*год.

Не потрібно бути категоричним, є абоненти у яких споживання більше 2000 тис. квт. і їм тариф Опалення по боку.

Посилання на коментар

10 минут назад, sirkonium сказал:

Звичайно що ні. В мене в самого пікове навантаження було лише один раз ~1800 кВт*год. В середньому десь 800...1100 кВт*годин маю в опалювальний період. 

Але мова про те, чи варто вкладатися в оформлення тарифу. Я в свій час, коли оформив цей тариф, встиг ним скористатися лише один сезон. І при цьому він мені вийшов в "плюс". А ні трохи не жалкую.

Речь не о том что он ненужен, коментарий был о том что не каждый месяц будет такой профит, у меня экономия составит +- стоимость его оформления, я решил делать но если опять отменят буду грубо при своих

• Лайк 1
Посилання на коментар

55 минут назад, sirkonium сказал:

Або у вас маленький дуже добре утеплений будинок, або що скоріше ви маєте тепловий насос. Бо навіть для м'яких зим Одеси 1100кВтг в місяць в середньому якось дуже замало.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Телесистемы сказал:

2.64

Это тариф, а экономии 1,68 и не понятно ночной тариф в итоге есть или нет?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, mib сказал:

Это тариф, а экономии 1,68 и не понятно ночной тариф в итоге есть или нет?

В любом случае на одном только ночном не проживешь

Посилання на коментар

Только что, Телесистемы сказал:

В любом случае на одном только ночном не проживешь

Ну вот вопрос он при тарифе на отопление будет или нет, я так понимаю точно известно будет после пятого числа когда счета поприходят

А так имея батарею 20+ квт*ч думаю получится у меня дневное потребление до 10 квт*ч

Посилання на коментар

23 хвилини тому, Телесистемы сказав:

2.64

Та ні, таки 1,68 грн. Мова ж йде про підрахунок економії. А 1,68 це різниця, що при денному, що при нічному споживанні. Навіть якщо і не оформлено тариф день/ніч, буде тих самих 1,68 грн.

І так, якщо уважно читати постанови, то цей тариф (день/ніч) аж ніяк нічим і никим не відмінявся і діє як для звичайних споживачів так і для тих, в кого електроопалення.

Посилання на коментар

24 хвилини тому, Vikctor сказав:

Або у вас маленький дуже добре утеплений будинок, або що скоріше ви маєте тепловий насос. Бо навіть для м'яких зим Одеси 1100кВтг в місяць в середньому якось дуже замало.

106 кв.м, одноповерховий, добре утеплений. Якщо коротко - стіни 300 газобетон+200 пінопласт, перекриття 300 мм мінвата, Підлоги і фундаменти теж відповідно утеплені. Опалення - тепловий насос.

• Лайк 6
Посилання на коментар

28.10.2024 в 15:22, sidus сказав:

Загуглив, проект - 4000грн,

давав же лінк де по 3к. а під ключ це як і за що? там часу 30 хв в ДТЕК максимум 

Посилання на коментар

Одеська ОЕК оновила суми до сплати. Самих рахунків ще немає, але й так видно, що пораховано з врахуванням електроопалення та двозонного обліку день/ніч.

Так що все ОК 👍

• Лайк 2
Посилання на коментар

Только что, sirkonium сказал:

Одеська ОЕК оновила суми до сплати. Самих рахунків ще немає, але й так видно, що пораховано з врахуванням електроопалення та двозонного обліку день/ніч.

Так що все ОК 👍

Скажіть будь ласка, ніч 50 відсотків від звичайного чи від пільгового?

Посилання на коментар

Тільки що, Yull сказав:

Скажіть будь ласка, ніч 50 відсотків від звичайного чи від пільгового?

2,64 та 1,32 відповідно

• Лайк 2
Посилання на коментар

В 28.10.2024 в 16:22, sidus сказал:

P.S. Треба робити проект, в кого із вас є проект на електроопалення?! Короче ще одна кормушка, шоб меньше людей отримало цей тариф + заробили проектні організаціі

Ну у мене є проект на опалення. Ціла папка з файлами, написано "робочий проект якоїсь там електроопалювальної установки чогось там")) 

Я думав, що він в усіх є. Хіба ні? Так само, як на газове опалення 

Цього року пішов до РЕМ спитати за те, що робити з цим новим-старим тарифом, чи може нічого не робити. 

Вони відразу запитали про проект, запросили купу ксерокопій, які у мене " випадково" були з собою і запросили додатково довідку про опалювальну площу і довідку про склад сім'ї 

(довідку про опалювальну площу пішов брати в БТІ. Вони забрали документи у мене і сказали пришлють спеціаліста подивитись, чи я чогось не прибудував за 10 років, бо треба буде переробляти техпаспорта на будинок. А я  поставив в гаражі перегородку, тому зрозумів, що буде капець, дорого і довго)  Я забрав у них документи і пішов в приватну контору, де за 500 гривень і 2 хвилини часу мені зробили 2 таких довідки) 

Всі документи здав, і проблеми закінчились. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

7 часов назад, Богдан Грищенко сказал:

...  Я забрав у них документи і пішов в приватну контору, ...

А що за "приватна контора"? Чим вона займається? Це якесь інше БТІ чи що?

Посилання на коментар

9 часов назад, 988888 сказал:

А що за "приватна контора"? Чим вона займається? Це якесь інше БТІ чи що?

Ні, ця приватна контора займається.... Та-дам! різними проектами😁

Не знаю, як це пояснити, мабуть вона подібні проекти і розробляє. Вони ж і мені робили той проект, хоч я про це і не знав. Від узяв до рук проект, каже: о, це ж наш, попросив техпаспорта і тупо з рядка "опалювальна площа 102,4м²" переписав ці дані у довідку. 

Вигляє проект солідно, креслення, формули, викопіювання з генплану міста. Короче це фоп робив 

20241103_180021.jpg

• Дякую 1
Посилання на коментар

В 31.10.2024 в 11:27, sirkonium сказал:

чому дивні? дивна матиматика )
в мене набагато меньше профіту, бо тепловий насос, який я і так вмикаю на нічному тарифі. Я порахував мені це все окупиться за цілий сезон, а як я і казав - впевненності шо це лишиться через рік, немає

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...