Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дом возле Бучи (начало строительства май 2009)

Andrey-Bucha

Рекомендовані повідомлення

25 минут назад, МаТраС сказал:

і це круто) тепер вже кишки перестають мотати роботягам, бо вони просто збирають інструмент і їдуть на другий об єкт. навіть залишивши якісь гроші. і правильно роблять

тобто зараз якість вже не має значення? накосячив плиткарь, все я їду на другий обьект?

я все ж таки хотів би бачити більше цивілізований ринок між замовником та виконавцем. Угода, офіційний платіж, гарантія.

є випадки коли замовник звісно щось не заплатив, але є випадки коли працівник накосячив та не виправив за свій рахунок

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав:

тобто зараз якість вже не має значення? накосячив плиткарь, все я їду на другий обьект?

я все ж таки хотів би бачити більше цивілізований ринок між замовником та виконавцем. Угода, офіційний платіж, гарантія.

є випадки коли замовник звісно щось не заплатив, але є випадки коли працівник накосячив та не виправив за свій рахунок

це стосується задротів,які не дають їм якісно,спокійно прауювати. забирають їх час і нерви. я багато промотався і всякого побачив. і знаю спеців вищого рівня, навіть їм мотали кишки. думаю, у вас є щось спільне

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Andrey-Bucha сказав:

а Ви готові платити за цей цивілізований ринок? Воно ж буде ще дорожче, а Ви й так незадоволені, що все дорого. ім би 1000 в день,як нашим на заводі...

Посилання на коментар

3 минуты назад, МаТраС сказал:

а Ви готові платити за цей цивілізований ринок? Воно ж буде ще дорожче, а Ви й так незадоволені, що все дорого. ім би 1000 в день,як нашим на заводі...

є ринкова ціна. від неї будуть всі відштовхуватися. і якщо прийдеться платити податки, то буде з отриманих грошей. не + до отриманих.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Andrey-Bucha сказав:

є ринкова ціна. від неї будуть всі відштовхуватися. і якщо прийдеться платити податки, то буде з отриманих грошей. не + до отриманих.

Угода, офіційний платіж, гарантія. - за це ще готові платити більше тих цін??

Посилання на коментар

13 минут назад, Andrey-Bucha сказал:

все ж таки хотів би бачити більше цивілізований ринок між замовником та виконавцем. Угода, офіційний платіж, гарантія

И в 2009 тоже хотели видеть?  Или вуйки, как Вы их называли, должны были батрачить по Вашим раскладам?. Да, еще у них были свои западэнские праздники, что Вам не нравилось . Прочтите сами, если есть желание свою тему сначала , там как-бы все ясно и понятно.

Посилання на коментар

6 минут назад, МаТраС сказал:

Нуууу, можно пожертвувати трохи якістю для прикладу. Ну не буде пролазити 100 баксів під правило при малярних роботах, але ж і ціна буде задовільна а там і угода, і платіж і гарантія така ж)

Посилання на коментар

6 хвилин тому, ks6 сказав:

И в 2009 тоже хотели видеть?  Или вуйки, как Вы их называли, должны были батрачить по Вашим раскладам?. Да, еще у них были свои западэнские праздники, что Вам не нравилось . Прочтите сами, если есть желание свою тему сначала , там как-бы все ясно и понятно.

а я прочитаю) бо так голова тріщить...перший раз ці бурі відчув. все одно толком не зробиш нічого)

Посилання на коментар

Тільки що, Energon сказав:

Нуууу, можно пожертвувати трохи якістю для прикладу. Ну не буде пролазити 100 баксів під правило при малярних роботах, але ж і ціна буде задовільна а там і угода, і платіж і гарантія така ж)

ага, питання якості в деяких роботах до сих пір не розкрите. а такий персонаж як ТС, то загризе після цих документів за кожну мікроточку)

Посилання на коментар

4 минуты назад, МаТраС сказал:

тобто майстер має за гарантію своєї роботи брати додаткові гроші?

ось ви, наприклад працюєте в тут упс. машина поламалась. ви на сто, а вони - 20000 ремонт без гарантии,або 30000 с гарантією? це так має працювати?

я вам навіть так скажу, щоб більше не коментувати ваши висери - я вважаю людей, яки працюють неофіційно, не сплачують податки на яки утримуються старики, не сплачують військовий збір, який йде на підтримку ВСУ - людинами звісно, але другого гатунку. сорян. моя думка.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

11 минут назад, ks6 сказал:

у нас одна країна. на час війни всі свята вважаються робочим днем. звісно тих хто працює неофіційно це не стосується. цікаво що навіть укр мову не можешь вивчити. про анг мовчу

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, Andrey-Bucha сказав:

у нас одна країна. на час війни всі свята вважаються робочим днем. звісно тих хто працює неофіційно це не стосується. цікаво що навіть укр мову не можешь вивчити. про анг мовчу

ну да. спочатку викручував руки "вуйкам", бо криза в той час була. ще слухав поради,що 60% людей без роботи... маючи квартиру на 140 квадратів)ми..
а тепер дорого йому. не буду і я коментувати нічого. там по першим сторінкам ясно все з вами. 

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Я ж кажу, що не роби, як податки не плати, як англійську не вчи, як тих вуйок з їх церковними святами другим сортом не вважай - а плиточні роботи ростуть і ростуть :)

Змінено користувачем murava
  • Хаха 5
Посилання на коментар

8 хвилин тому, murava сказав:

Я ж кажу, що не роби, як податки не плати, як англійську не вчи, як тих вуйок з їх церковними святами другим сортом не вважай - а плиточні роботи ростуть і ростуть :)

а по переду ще санвузли) не видержить душа андрія тої цифри

Посилання на коментар

3 минуты назад, МаТраС сказал:

а по переду ще санвузли) не видержить душа андрія тої цифри

вже є, х00 грн за кВ.м.. через пару тижнів стають. вони мені у студії 2 роки тому дуже класно зробили. не буду міняти.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

не буду і я коментувати нічого

Це ваше найкращє рішення для будь-якого випадку на цьому форумі. 

• Лайк 4
Посилання на коментар

Платили плиточникам - сколько насчитают. Фирма. В итоге - все швы между полом и стеной - дырявые. По полу тоже переделывали часть. Будет другой переделывать примыкание. Положили +/- хорошо, бухтело в 2х местах на 800м2 плитки. Но швы - руки вырвать.  Больное место. Душевая с одной стороны, не взирая на сплошную обмазочную гидроизоляцию - течет. Нормальных плиточников еще не встречал. Зарезали красиво, работа в  целом - на троечку. Не везет с плиточниками

Змінено користувачем KakTuz
Посилання на коментар

40 хвилин тому, Vikctor сказав:

Це ваше найкращє рішення для будь-якого випадку на цьому форумі. 

Не вам за весь форум розписуватися.

Посилання на коментар

25 хвилин тому, KakTuz сказав:

Платили плиточникам - сколько насчитают. Фирма. В итоге - все швы между полом и стеной - дырявые. По полу тоже переделывали часть. Будет другой переделывать примыкание. Положили +/- хорошо, бухтело в 2х местах на 800м2 плитки. Но швы - руки вырвать.  Больное место. Душевая с одной стороны, не взирая на сплошную обмазочную гидроизоляцию - течет. Нормальных плиточников еще не встречал. Зарезали красиво, работа в  целом - на троечку. Не везет с плиточниками

Ну ви ж якось приймали шви? Потекло,є договір з фірмою.

Посилання на коментар

Шо вы злые все такие?)

Плиточники хочется бабла, а кому не хочется? Главное чтобы работали соответственно требуемой оплаты, а заказчик мог заработать эти деньги и ему выгоднее было заплатить, чем делать эту работу самостоятельно

А вообще поднятие цен одними (услуги по строительству например) приводит к поднятию цен другими (розничная стоимость той же плитки), потому что, чтобы заплатить первым эти деньги надо где то взять...  Ну и отдельно госы, там своя атмосфера 

Посилання на коментар

6 часов назад, МаТраС сказал:

Ну ви ж якось приймали шви? Потекло,є договір з фірмою.

Фирма будет переделывать. Я о том что стоимость на качество не влияет

Посилання на коментар

1 година тому, KakTuz сказав:

Фирма будет переделывать. Я о том что стоимость на качество не влияет

І я таке не казав. А вартість ваша того і висока, що директор, бухгалтер, прораб, майстер...

Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Приховати вміст

Кнопка  унитаза за 17600.За роботу в основному. 

Волоско Володя теж продвигає і розетки,вимикачі тисяч по 10)) красиво

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...