DraVVa Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 23.02.2026 в 12:28, AndryG сказав: Більше 3кВт в обід я продати не можу і це в будинку 258В. те саме і в нас 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому В 21.11.2025 в 12:16, wins сказал: Дякую, якщо так, то немає сенсу в питанні, зелений тариф виграє. Де можна почитати що тарифи єлектроопалення та двозонність залишаються, офіційний ресурс? Треба врахувати що лічильк коштує від 12 000 грн. Я теж розмірковую чи потрібно мені це. Маю поле панелей 8 кВт, та Deye 12 кВт 3ф + акб 15 кВт Щось мені підказує, що ці 12к я буду довго відбивати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Gitan сказав: Треба врахувати що лічильк коштує від 12 000 грн Для 3ф інвертора 14,8 1 година тому, Gitan сказав: Щось мені підказує, що ці 12к я буду довго відбивати. Якщо всі 8кВт на південь, то чому б і ні? Місяці 3-4... Хоч дізнаєтесь максимум, що може дати ваша станція) Особисто мене коробив той факт, що в обід АКБ заряджений, споживання будинку 200Вт, а 6кВт панелей лежать під сонцем без роботи. А я за них заплатив, то нехай працюють. Мій знайомий кинув на пд-сх 4кВт панелй під 30 градусів. АКБ 15кВт*г. Страждає, від того, що немає куди подіти енергію) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Gitan сказал: Треба врахувати що лічильк коштує від 12 000 грн. Я теж розмірковую чи потрібно мені це. Маю поле панелей 8 кВт, та Deye 12 кВт 3ф + акб 15 кВт Щось мені підказує, що ці 12к я буду довго відбивати. Это еще и большой акб, грубо сеть для вас в летнее время станет бесплатной, это тоже экономия, еще что то и наторгуете 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, МакДо сказал: Для 3ф інвертора 14,8 Якщо всі 8кВт на південь, то чому б і ні? Місяці 3-4... Хоч дізнаєтесь максимум, що може дати ваша станція) Особисто мене коробив той факт, що в обід АКБ заряджений, споживання будинку 200Вт, а 6кВт панелей лежать під сонцем без роботи. А я за них заплатив, то нехай працюють. Мій знайомий кинув на пд-сх 4кВт панелй під 30 градусів. АКБ 15кВт*г. Страждає, від того, що немає куди подіти енергію) В мене наразі так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 37 минут назад, mib сказал: Это еще и большой акб, грубо сеть для вас в летнее время станет бесплатной, это тоже экономия, еще что то и наторгуете Це якщо ті русняві падли не знищували єнергетику. Бо зараз буфер на інверторі прибрав зовсім. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз