DraVVa Опубліковано: учора в 11:14 Поділитись Опубліковано: учора в 11:14 23.02.2026 в 12:28, AndryG сказав: Більше 3кВт в обід я продати не можу і це в будинку 258В. те саме і в нас 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: учора в 12:37 Поділитись Опубліковано: учора в 12:37 В 21.11.2025 в 12:16, wins сказал: Дякую, якщо так, то немає сенсу в питанні, зелений тариф виграє. Де можна почитати що тарифи єлектроопалення та двозонність залишаються, офіційний ресурс? Треба врахувати що лічильк коштує від 12 000 грн. Я теж розмірковую чи потрібно мені це. Маю поле панелей 8 кВт, та Deye 12 кВт 3ф + акб 15 кВт Щось мені підказує, що ці 12к я буду довго відбивати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: учора в 13:51 Поділитись Опубліковано: учора в 13:51 1 година тому, Gitan сказав: Треба врахувати що лічильк коштує від 12 000 грн Для 3ф інвертора 14,8 1 година тому, Gitan сказав: Щось мені підказує, що ці 12к я буду довго відбивати. Якщо всі 8кВт на південь, то чому б і ні? Місяці 3-4... Хоч дізнаєтесь максимум, що може дати ваша станція) Особисто мене коробив той факт, що в обід АКБ заряджений, споживання будинку 200Вт, а 6кВт панелей лежать під сонцем без роботи. А я за них заплатив, то нехай працюють. Мій знайомий кинув на пд-сх 4кВт панелй під 30 градусів. АКБ 15кВт*г. Страждає, від того, що немає куди подіти енергію) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: учора в 14:24 Поділитись Опубліковано: учора в 14:24 1 час назад, Gitan сказал: Треба врахувати що лічильк коштує від 12 000 грн. Я теж розмірковую чи потрібно мені це. Маю поле панелей 8 кВт, та Deye 12 кВт 3ф + акб 15 кВт Щось мені підказує, що ці 12к я буду довго відбивати. Это еще и большой акб, грубо сеть для вас в летнее время станет бесплатной, это тоже экономия, еще что то и наторгуете 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: учора в 15:01 Поділитись Опубліковано: учора в 15:01 1 час назад, МакДо сказал: Для 3ф інвертора 14,8 Якщо всі 8кВт на південь, то чому б і ні? Місяці 3-4... Хоч дізнаєтесь максимум, що може дати ваша станція) Особисто мене коробив той факт, що в обід АКБ заряджений, споживання будинку 200Вт, а 6кВт панелей лежать під сонцем без роботи. А я за них заплатив, то нехай працюють. Мій знайомий кинув на пд-сх 4кВт панелй під 30 градусів. АКБ 15кВт*г. Страждає, від того, що немає куди подіти енергію) В мене наразі так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: учора в 15:03 Поділитись Опубліковано: учора в 15:03 37 минут назад, mib сказал: Это еще и большой акб, грубо сеть для вас в летнее время станет бесплатной, это тоже экономия, еще что то и наторгуете Це якщо ті русняві падли не знищували єнергетику. Бо зараз буфер на інверторі прибрав зовсім. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: учора в 17:03 Поділитись Опубліковано: учора в 17:03 1 час назад, Gitan сказал: Це якщо ті русняві падли не знищували єнергетику. Бо зараз буфер на інверторі прибрав зовсім. Так акб заряженный, но в пасмурные дни или ночью вы из сети как из акб забираете свое 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12.03.2026 в 19:03, mib сказав: Так акб заряженный, но в пасмурные дни или ночью вы из сети как из акб забираете свое Щоб щось забрати треба спочатку щось продати, а щоб продати треба щоб вдень була електроенергія. Минулого літа вона вдень була не завжди, тоді навіть графіки якісь були. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, k-master сказав: Щоб щось забрати треба спочатку щось продати, а щоб продати треба щоб вдень була електроенергія. Минулого літа вона вдень була не завжди, тоді навіть графіки якісь були. Зато щас 🤑 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 минут назад, k-master сказал: Щоб щось забрати треба спочатку щось продати, а щоб продати треба щоб вдень була електроенергія. Минулого літа вона вдень була не завжди, тоді навіть графіки якісь були. У нас так было летом 24 14 минут назад, ЯД сказал: Зато щас 🤑 Та сейчас опа, с 11 до 14 напряжение 265+ и инвертор уходит в офгрид Поменял тайм оф юс сегодня и бойлеры на это время перенастроил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз