Viorel Опубліковано: 26 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2016 Причем тут страна? Говорят у мадъяров и ляхов тоже был снег. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 26 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2016 погода жах..купу всього треба пересівати... і черешням, сливам і яблуках ***** ненавиджу цю країну Щось Костя тебе понесло, погода від країни не залежить. Нічого твоїм сливам, черешням, яблукам не буде, не розкисай. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 26 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2016 черешень вже немає..а там можна було відер 10 зібрати сливи теж ***** а країна ...то не країна, а одна назва news.mail.ru/economics/25581807/?frommail=1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 26 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2016 ненавиджу цю країну Нобель, какой-то ты не современный:D:rolleyes:. Сейчас модно кричать, что у нас все гуд, в стране РАССВЕТ, мы наконец вырвались с пут РАССЕИ, мы одной ногой в Европе (а вот о том, где другой - говорить вслух не принято). + Тризуб на авто, флаг на дом. ну и кричать: Слава, слава... к месту и не к месту. Добавлено через 1 минуту а країна ...то не країна, а одна назва news.mail.ru/economics/25581807/?frommail=1 Тарифи - боляче, страшно, сумно, гірко. Але терпи, терпець нас шліфує:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 26 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2016 В українців з’явилася реальна можливість уникнути чергового підвищення тарифів на газ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 26 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2016 ненавиджу цю країну Тю, так ларчик просто открывался... У вас в жизни все грустно,сложно и не понятно потому что любви нет ни к чему и не к кому и её место занимает равноценное по силе чувство. Родители- сосредоточтесь на них, а там глядишь и муза гарна й працьовита на рисуется... Дай Бог. Или страдать на чужбину и искать в себе любовь к Родине 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 26 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2016 В українців з’явилася реальна можливість уникнути чергового підвищення тарифів на газ. Просто перестанут платить, люди. А когда начнут повальное отключение, народ взбунтуется. А может власти, это только и нужно... Кто знает. Добавлено через 3 минуты Или страдать на чужбину и искать в себе любовь к Родине Да кому, там на чужбине, нужны. Если только дармовой раб - силы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2016 Тю, так ларчик просто открывался... ??? _______ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 27 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2016 6.87 за куб с 1.05. но и бублик, на закуску. Минимальная зарплата 1600гр. с 1.12. Это же как, заживем. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 30 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2016 Тю, так ларчик просто открывался... У вас в жизни все грустно,сложно и не понятно потому что любви нет ни к чему и не к кому и её место занимает равноценное по силе чувство. Родители- сосредоточтесь на них, а там глядишь и муза гарна й працьовита на рисуется... Дай Бог. Или страдать на чужбину и искать в себе любовь к Родине Нобель, извините . Не хотела Вас обидеть Просто на примере Вашей ветки рассказывала сыну что нужно ставить себе цель, пусть не очень быстро, но уверенно идти к ней, быть настойчивым и трудолюбивым... Что и один в поле воин, а вдвоём мы вообще сила... А тут вы такое выдали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 30 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2016 важко щось будувати/планувати в такій країні.... порада...якщо є можливість...нехай виїжджає, я в свій час таку можливість мав, але не використав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 1 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2016 важко щось будувати/планувати в такій країні.... порада...якщо є можливість...нехай виїжджає, я в свій час таку можливість мав, але не використав. Тьху. Продавайте дом и выезжайте и Вы, чай Вам не 70 лет, а страна - как страна. У Вас дом, сад, мотык, машина - и все равно все не так и страна не та, все не то и не так. В другой стране с таким настроением будет так же, но дороже. 25 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 1 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2016 (змінено) Колись діткам віршик на ніч читав,запамяталось На узліссі жив їжак, Все йому було не так,- Не така росла травиця, Не така текла водиця, І сусіди їжаки теж вважав він не такі! Не такі пісні співались І не так звірята грались, Навіть, Сонце не таке: Ну ви чули отаке!! Друже Нобель!В мене також вимерзли виноград, черешні, яблука, сливки, абрикоси .... даже фотку десь на форумі чіпляв. Але в мене є жінка та діти,тому це все фігня,сім'я - то є головне. Одружуватись Вам треба ,пане! Змінено 1 травня 2016 користувачем мастерок 19 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 2016 jдружуватись Вам треба ,пане! так..ы на якы кошти то все утримувати? Добавлено через 15 минут Татьяна5 ага...маю...тыльки замысть комфортного опалення газом - ходжу збираю дрова по посадках... машини стоять - бо по 22грн за літр їздити не реально ну будинок то ще пів біди...заморожу все та і так буде а от квартира, де опалення централізоване - то вже як голка...не будеш платити, комок боргу тільки буде накопичуватися тому так..є за що "любити" владу:-x за продаж будинку..та не смішіть, можливо у Вас там...в столиці по-іншому ситуація. А тут..в моді далі 1к квартири з ІО, які можна здати, або самим жити а будинки - нікому не потрібна іграшка, як і земельні ділянки поза містом. Маю знайомих ріелторів в кількох фірмах..продажі будинків - нульові, зате 1-2к кв. - як пиріжки продаються. Заробітчани зараз на коні...ціни в валюті просіли не хило Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 2 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2016 так..ы на якы кошти то все утримувати? Добавлено через 15 минут Татьяна5 ага...маю...тыльки замысть комфортного опалення газом - ходжу збираю дрова по посадках... машини стоять - бо по 22грн за літр їздити не реально ну будинок то ще пів біди...заморожу все та і так буде а от квартира, де опалення централізоване - то вже як голка...не будеш платити, комок боргу тільки буде накопичуватися Берите субсидию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 2016 Берите субсидию. цікаво як? в будинку я не приписаний..та і толку там приписуватися самому, нічого там не буде і так нараховано а в квартирі троє приписані..у всіх оф пенсії (1800+1900+1300) подали....нарахували обовязковий платіж 1900грн (бо є зайва площа) а ще мене мігрень добиває (( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 2 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2016 а ще мене мігрень добиває (( Ну с мигренью к врачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 2016 Ну с мигренью к врачу. був..і не в одного... результат ніякий...таблетки..таблетки і ще раз таблетки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 2 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2016 був..і не в одного... результат ніякий...таблетки..таблетки і ще раз таблетки Ну в таком разе только, театр, театр и еще раз театр. И желательно на Людовика XVI. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 2 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2016 так..ы на якы кошти то все утримувати? так можливо в цьому і є суть? Ви взвалили на себе трохи більше ніж можете нести? Тобто недоцінили свої можливості і не подумали про можливу погану перспективу... Ви хотіли жити добре і затишно тут і зараз не маючи подушки безпеки на майбутнє....крім вас навіть серед багатих таких людей повно... Я особисто на останні 2 роки вже стикався з ситуаціями коли ще недавно багаті (в певному розумінні) люди були змушені продавати свої будинки по 350-500 квадратів за 50% від вкладених коштів ( в валюті) і переїждажи назад в квартири...Є навіть випадки коли наразі люди вимушені ці гроші, які ще недавно були будинком проїдати, тому що не можуть собі відмовити жити так,як раніше.. Це саме відбувається і з дорогими авто і з другими, тертіми авто в сімї, а іноді і з єдиними... В багатьох країнах світу мати власний будинок-це не така вже й маленька розкіш,причому часто він в іпотеці і будь яка втрата роботи чи ще якийсь форс-мажор може призвести до виселення з нього, тому ви мали б радіти, що він у вас є готовий і власний в такій бідній країні як наша і не впадати в депресію.. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 2 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2016 Татьяна5 ага...маю...тыльки замысть комфортного опалення газом - ходжу збираю дрова по посадках... сорри, но когда Вы строили дом, Вы же понимали, что его нужно будет отопить? может дом просто банально великоват? во всем мире люди живут в небольших домах, так как их куда проще содержать сдайте дом на зиму, поживите в квартире, не надо будет платить за отопление Добавлено через 31 секунду машини стоять - бо по 22грн за літр їздити не реально пересядьте на мотык - сколько там того Вашего города? уже отменили газ на авто? поставьте установку Добавлено через 59 секунд цікаво як? в будинку я не приписаний..та і толку там приписуватися самому, нічого там не буде і так нараховано с какой радости не будет? субсидия - вполне 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 2 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2016 Гуляет по городу мужик с крокодилом. Крокодил говорит: - Ты большой, ноги длинные, а у меня ножки короткие, пузико нежное, я за тобой не успеваю. Поехали на троллейбусе. Мужик садится в троллейбус с крокодилом, тот опять: - Тебе хорошо, ты сел, а я в проходе валяюсь, все мне на лапки наступают. Поехали на такси. Мужик выходит из троллейбуса, ловит такси. Крокодил за свое: - Мужик, тебе хорошо, ты там в окошко смотришь, на седушке сидишь, а я в пыли валяюсь. Пошли пешком... Мужик тормозит такси, выходит и, не оборачиваясь, уходит. Крокодил бежит за ним, вопя: - Мужик, мужик, а мужик!!! Мужик разворачивается: - Вот протрезвею и ты исчезнешь! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 3 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2016 а ще мене мігрень добиває (( Пусть врач-лор направит сделать снимок морды. Может это не мигрень. Частые головные боли на погоду может давать гайморовая пазуха (или киста в ней, или еще что-то с ней). Добавлено через 21 минуту уже отменили газ на авто? поставьте установку Татьяна, уже отменили обязаловку вписывать газовую установку в техпаспорт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AНДРЮША Опубліковано: 3 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2016 а ще мене мігрень добиває (( Попробуйте сорокоградусной настойки грамм 300, лучше 400. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jarinka Опубліковано: 3 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2016 важко щось будувати/планувати в такій країні.... порада...якщо є можливість...нехай виїжджає, я в свій час таку можливість мав, але не використав. А я считаю,что в этом хаосе как раз и нужно что-то покупать и строить. Любите нашу страну!Власть смениться,а Украина и мы, с новыми домами, останемся! Строю дом для себя&K.Чего и Вам желаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз