Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

когда вы отопление включаете?

Vikki

Рекомендовані повідомлення

8 минут назад, allanek сказал:

А що ви торішньої зими робили?

генератор крутив, зараз ще і інвертор поставив. Але якщо газ вимкнуть то буде біда

• Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тієї зими не вимикали ж вам газ. То я розказувала про відсутність всього, коли орки під Києвом були. Будемо мати надію, що такого більше не повториться.

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 годин тому, Dendnepr сказав:

а как же живое тепло и огонь? у  меня сын любит топить каинопечь. красиво, и собака рядом греет бочек. приходится уговаривать топить через день, хотябы

Я вважав що каміни то баловство та данина моді. Але тепер маючи пічку, знизив подачу котла, щоб ввечері було десь 21 в будинку і мати можливість посидіти, погрітися біля пічки, це реально приємно.

Змінено користувачем razzil
  • Лайк 5
Посилання на коментар

В 22.11.2023 в 10:22, allanek сказал:

Як на мене, якщо і не всіх, то більшість, впевнена, що навчила. Інакше з якого дива позавчора мені зателефонував мій ( вже колишній) постачальник дров з питанням, чи не потрібні мені дрова:grin:. І світлину вислав, щоб бачила і якість, і те, що вони сухі та їх можна одразу спалювати. Навіть питати не стала про ціну, бо на початку літа збільшив ціну і на копійку не хотів поступитись. А я була постійним покупцем кілька років поспіль. Гадаю, що таких, як я, що відмовились, було чимало, тому що  жадібність продавця переважила здоровий глузд. І що маємо: я при гарних дровах по розумній ціні; продавець теж при дровах замість   грошей за них.

Уже несколько лет подряд у нас на работе дрова закупаются в конце зимы (порядка 30 кубов) - цены падают некисло... Если в начале прошлой зимы просили по 2200 за микс из клена, ясеня и чуть-чуть дуба (достаточно сырого), то в конце зимы умоляли забрать за 1500 сухой дуб с небольшой примесью ясеня.

Посилання на коментар

1500 обычная цена за куб ( точнее это складометр и это как говорят в Одессе   "это две большие разницы") . 

Посилання на коментар

Неколотые и в Днепре по 1500 можно найти.

В принципе речь шла не о цене, а о разнице цены в начале сезона и в конце

Змінено користувачем Dendnepr
Посилання на коментар

ну я такие только и покупаю. Люди у меня сами колят на большие полена. Летом я тоже приблизительно  по такой цене покупал такие же как на фото дрова.

Меня они устраивают. Сжигаются в твердотопливном котле типа SWAG специально обученным оператором котла.  Горят хорошо ,сухие.

Змінено користувачем Made in USSR
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...