vadym petrov Опубліковано: 22 листопада Поділитись Опубліковано: 22 листопада 8 минут назад, allanek сказал: А що ви торішньої зими робили? генератор крутив, зараз ще і інвертор поставив. Але якщо газ вимкнуть то буде біда 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 листопада Поділитись Опубліковано: 22 листопада Тієї зими не вимикали ж вам газ. То я розказувала про відсутність всього, коли орки під Києвом були. Будемо мати надію, що такого більше не повториться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 23 листопада Поділитись Опубліковано: 23 листопада (змінено) 20 годин тому, Dendnepr сказав: а как же живое тепло и огонь? у меня сын любит топить каинопечь. красиво, и собака рядом греет бочек. приходится уговаривать топить через день, хотябы Я вважав що каміни то баловство та данина моді. Але тепер маючи пічку, знизив подачу котла, щоб ввечері було десь 21 в будинку і мати можливість посидіти, погрітися біля пічки, це реально приємно. Змінено 23 листопада користувачем razzil 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: 23 листопада Поділитись Опубліковано: 23 листопада В 22.11.2023 в 10:22, allanek сказал: Як на мене, якщо і не всіх, то більшість, впевнена, що навчила. Інакше з якого дива позавчора мені зателефонував мій ( вже колишній) постачальник дров з питанням, чи не потрібні мені дрова. І світлину вислав, щоб бачила і якість, і те, що вони сухі та їх можна одразу спалювати. Навіть питати не стала про ціну, бо на початку літа збільшив ціну і на копійку не хотів поступитись. А я була постійним покупцем кілька років поспіль. Гадаю, що таких, як я, що відмовились, було чимало, тому що жадібність продавця переважила здоровий глузд. І що маємо: я при гарних дровах по розумній ціні; продавець теж при дровах замість грошей за них. Уже несколько лет подряд у нас на работе дрова закупаются в конце зимы (порядка 30 кубов) - цены падают некисло... Если в начале прошлой зимы просили по 2200 за микс из клена, ясеня и чуть-чуть дуба (достаточно сырого), то в конце зимы умоляли забрать за 1500 сухой дуб с небольшой примесью ясеня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 23 листопада Поділитись Опубліковано: 23 листопада 1500 обычная цена за куб ( точнее это складометр и это как говорят в Одессе "это две большие разницы") . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 24 листопада Поділитись Опубліковано: 24 листопада в Харькове - возможно и обычная. и прям таки круглый год одинаковая? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 24 листопада Поділитись Опубліковано: 24 листопада не знаю насчет круглого года ............ и сейчас........ да. Ажиотаж немного припал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 24 листопада Поділитись Опубліковано: 24 листопада (змінено) Неколотые и в Днепре по 1500 можно найти. В принципе речь шла не о цене, а о разнице цены в начале сезона и в конце Змінено 24 листопада користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 24 листопада Поділитись Опубліковано: 24 листопада (змінено) ну я такие только и покупаю. Люди у меня сами колят на большие полена. Летом я тоже приблизительно по такой цене покупал такие же как на фото дрова. Меня они устраивают. Сжигаются в твердотопливном котле типа SWAG специально обученным оператором котла. Горят хорошо ,сухие. Змінено 24 листопада користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз