Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

"Где жить хорошо". Квартира или дом. Плюсы и минусы.

MykolaG

Где по Вашему лучше жить ?  

332 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, DimaF сказав:

Португалия это жопа Европы.

Лучше в Украине жить, в хорошем доме в селе.

Якщо жопа вже зайнята португальцями, то страшно навіть уявити, чим же будемо ми, після вступу в Європу.

А хороших домов в сєлє щас овердобіса

Перший тик пальцьом:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 минут назад, ozor сказал:

З цього потрібно було і починати. Давайте вже свої багато способів. Потім легше буде вибрати між норою і халупою.

Для цього достатньо ввести в google слово інвестиції

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, DimaF сказав:

Португалия это жопа Европы.

Лучше в Украине жить, в хорошем доме в селе.

Таня!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бєгі!

• Хаха 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, tayatlas сказал:

не надо говорить про исключения:

В якому місці сміятися?

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

Людина така, що вважає добре там де нас нема.

Так от, хто вирвався з села у місто, в село не повернеться, бо закарбувалось в голові сральник на вуліці особливо в морози, а дійти до нього треба пройшовши господарство і дивитись не наступити в гімно, та і води з криниці наносити, гектари городу обробити та, та , та... .

А людина з міста переїздить у село облаштувуючи умови для життя кращі ніж в квартирі були. 

Згадували про інвестиції для старості років... , так річ хороша, але якщо не будеш мати хобі (улюблена справа якою зможеш займатись в похилому віці), в жодному разі це не лежати на ліжку дивлячись ТБ,  то вважай всі накопичення і нерви на їх збереження були марними. У віці усвідомиш цінність не в грошах. Прошу не падати в крайнощі у 40 дол.

• Лайк 10
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 часов назад, Vstar сказал:

але якщо не будеш мати хобі (улюблена справа якою зможеш займатись в похилому віці), в жодному разі це не лежати на ліжку дивлячись ТБ,  то вважай всі накопичення і нерви на їх збереження були марними

Для цього спортивні зали існують. Не в селі, на жаль. Ти в селі навіть пробіжку не зробиш без того, щоби в тебе пальцем не потикали. 

Посилання на коментар

18 годин тому, karbo сказав:

навіть пробіжку не зробиш

Бігати шкідливо для здоров'я, від цього навіть вмирають...

По-перше, людина як вид не пристосована для бігу - це вам не антилопа і не гепард. По-друге, навіть у антилоп і гепардів біг - це екстремальний режим пересування з надмірними навантаженнями на суглоби, м'язи, серце, сосуди, легені, печінку, підшлункову і т.д. і т.п. Тобто стрес, причому значний. Якщо такий стрес прапляється не надто часто і зумовлений викидом адреналіну - то це не смертельно і навіть стимулює системи організму. Але якщо це практикується щоденно і без життєвої необхідності (без попереднього викиду адреналіну) - то адреналін виділяється вже в процесі бігу і отруює організм. І робити такий стрес хронічним щоденним дистресом (додати його до інших стресогенних факторів типу війни, економіки, екології і т.п.) - це тупо заганяти себе в могилу.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, karbo сказав:

Для цього спортивні зали існують. Не в селі, на жаль. Ти в селі навіть пробіжку не зробиш без того, щоби в тебе пальцем не потикали. 

Дай Боже кожному в + - 70 років йти до спортивної зали. Мисліть глобальніше. Життя це не лише активний вид Спорту. Якраз проблема Активних людей, при досягнені похилого віку відсутність інтересу до помірних справ, результат світ навколо здається похмурим, втрачається сенс життя, людина згасає.

Перепрошую Ми відійшли від теми. Хобі може бути як в будинку так і квартирі. Але чомусь мені здається в будинку (не загазованій місцевості) буде більше можливостей.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Vstar сказал:

Дай Боже кожному в + - 70 років йти до спортивної зали. Мисліть глобальніше. Життя це не лише активний вид Спорту. Якраз проблема Активних людей, при досягнені похилого віку відсутність інтересу до помірних справ, результат світ навколо здається похмурим, втрачається сенс життя, людина згасає.

Перепрошую Ми відійшли від теми. Хобі може бути як в будинку так і квартирі. Але чомусь мені здається в будинку (не загазованій місцевості) буде більше можливостей.

Справа в тому, що організм вимагає специфічних фізичних вправ для свого розвитку чи підтримки, а не просто побутової фізичної активності. Вона може якраз пошкодити.

Про те, що 70 років завада для спортзалу величезна помилка.

Посилання на коментар

2 часа назад, karbo сказал:

щоби в тебе пальцем не потикали. 

Вы застряли в каменном веке)

У нас на хуторе человек 5 бегают по утрам, никто камнями в них не кидает))

Еще столько же на великах ездят)

• Лайк 2
Посилання на коментар

6 минут назад, DimaF сказал:

Вы застряли в каменном веке)

У нас на хуторе человек 5 бегают по утрам, никто камнями в них не кидает))

Еще столько же на великах ездят)

Ну на хуторі п'ять людей це вже більшість))

Посилання на коментар

В 19.11.2024 в 07:45, vadimv сказал:

Бігати шкідливо для здоров'я, від цього навіть вмирають...

По-перше, людина як вид не пристосована для бігу - це вам не антилопа і не гепард. По-друге, навіть у антилоп і гепардів біг - це екстремальний режим пересування з надмірними навантаженнями на суглоби, м'язи, серце, сосуди, легені, печінку, підшлункову і т.д. і т.п. Тобто стрес, причому значний. Якщо такий стрес прапляється не надто часто і зумовлений викидом адреналіну - то це не смертельно і навіть стимулює системи організму. Але якщо це практикується щоденно і без життєвої необхідності (без попереднього викиду адреналіну) - то адреналін виділяється вже в процесі бігу і отруює організм. І робити такий стрес хронічним щоденним дистресом (додати його до інших стресогенних факторів типу війни, економіки, екології і т.п.) - це тупо заганяти себе в могилу.

Та перестань. Біг, це циклічна вправа, яка тренує серцево-судинну та дихальну системи. 

Ніхто не вимагає бігти швидко, достатньо бігти при низькому пульсі. 

При цьому спалюється жир. Тобто людина втрачає надлишкову вагу.

Посилання на коментар

В 17.11.2024 в 18:32, karbo сказал:

Будинок на старість? Ну-ну, з коштурем його обслуговувати будеш? 

Краще про дохід на старості подбати. А жити ближче до цивілізації. Щоби все в доступності навколо було: магазини, аптеки, і швидка щоби могла за декілька хвилин доїхати.

ого з якоЇ полки ти вирив цю мою цитату? 10 років пройшло, там мабуть пилюки метр був:grin:
У квартирі добре  до 20 та після 70, а як що брати до уваги що більше 70  це як що повезе, а до 20 ти не впливаєш на пмп, то будинок чисто математично виграє в 2-3 рази))

• Лайк 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, karbo сказав:

Та перестань. Біг, це циклічна вправа, яка тренує серцево-судинну та дихальну системи. 

Ніхто не вимагає бігти швидко, достатньо бігти при низькому пульсі. 

При цьому спалюється жир. Тобто людина втрачає надлишкову вагу.

У мене немає надлишкової ваги і жиру - мені нічого втрачати. Крім здоров'я. )

Я ще прекрасно пам'ятаю кроси, які мене змушували бігати, і як у мене після першого кілометру починався такий спазм, ніби ножа встромили під ребро.

Так що хто хоче (або у кого жир) - то хай бігає. Я краще буду просто ходити (плавати, іздити, літати). Бо ніде, крім бігу таких ексцесів не траплялося. )

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, vadimv сказав:

Я ще прекрасно пам'ятаю кроси, які мене змушували бігати, і як у мене після першого кілометру починався такий спазм, ніби ножа встромили під ребро.

Так що хто хоче (або у кого жир) - то хай бігає. Я краще буду просто ходити (плавати, іздити, літати). Бо ніде, крім бігу таких ексцесів не траплялося. )

Таке в багатьох в юності було. Якщо не прмиляюсь, із-за того, що організм швидко росте 

Посилання на коментар

40 минут назад, mastervovik сказал:

ого з якоЇ полки ти вирив цю мою цитату? 10 років пройшло, там мабуть пилюки метр був:grin:
У квартирі добре  до 20 та після 70, а як що брати до уваги що більше 70  це як що повезе, а до 20 ти не впливаєш на пмп, то будинок чисто математично виграє в 2-3 рази))

В 20 в новий будинок? Супер. Підтримую всіма своїми кінцівками. Все життя впереді. 

Але тут про рішення зробити таке без серйозних доходів і в солідному віці без перспектив на зростання доходів.

Просто лише тому, що більше місця, більше простору.

А тому я вбачаю в цьому не покращення своїх умов, а жест відчаю. При цьому не дбаючи про власне майбутнє зовсім.

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Безумовно, все індивідуально. Але говорити що повільний біг шкодить здоров'ю це трошки ну не зовсім те.

Плавання може пошкодити роботі серця. Воно перебуває в невагомості. І відповідно деградує. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

48 хвилин тому, karbo сказав:

Плавання може пошкодити роботі серця. Воно перебуває в невагомості.

:pozor:

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, outdoor24 сказал:

That's the conclusion of a study that compared the effects of astronaut Scott Kelly's year in space with a marathon swim by athlete Benoît Lecomte.

Both remove the loads on the heart that are usually applied by gravity, causing the organ to atrophy.

Exercise wasn't enough in either case to counteract the changes to the heart.

The study was led by Dr Benjamin Levine, professor of internal medicine at the University of Texas Southwestern Medical Center in Dallas, and is published in the journal Circulation.

• Хаха 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, outdoor24 сказав:

а що ви хотіли від 65-річного дідуся? Когнітивні функції вже не ті...

Посилання на коментар

3 минуты назад, delic сказал:

а що ви хотіли від 65-річного дідуся? Когнітивні функції вже не ті...

На відміну від дегенератів я таки зміг опанувати англійську мову навіть в поважному віці

Посилання на коментар

10 хвилин тому, karbo сказав:

The study

Ти б хоч не по діагоналі читав. Там же:

The heart adaptations, however, aren't long-term - both men's hearts returned to normal once they were back on terra firma

За описаних у статті умов, скоріше верба з дупи виросте. Звичайні люди для підтримки форми не плавають по 5 годин в день.

Тільки що, karbo сказав:

На відміну від дегенератів я таки зміг опанувати англійську мову навіть в поважному віці

Можливість прочитати не означає здатність зрозуміти прочитане

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 2
Посилання на коментар

17 хвилин тому, karbo сказав:

year in space

Ну це треба (не)реально любити плавати, щоб рік з моря не вилазити )

7 хвилин тому, outdoor24 сказав:

За описаних у статті умов, скоріше верба з дупи виросте. Звичайні люди для підтримки форми не плавають по 5 годин в день.

Нє, ну бувало по 2-3 години в день виходило ) Може й біільше )) Якщо вода комфортної температури.

P1010880.JPG

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, outdoor24 сказал:

Ти б хоч не по діагоналі читав. Там же:

The heart adaptations, however, aren't long-term - both men's hearts returned to normal once they were back on terra firma

А де я сказав що будь-яке плавання буде сприяти атрофії серця?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...