Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

"Где жить хорошо". Квартира или дом. Плюсы и минусы.

MykolaG

Где по Вашему лучше жить ?  

334 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, Фрай сказав:

Но если жил тьі как свинья

Останешься свиньею...

bs.gif

image.png.711591700131277611800da495d16222.png

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

24.11.2024 в 15:55, vadimv сказав:

Час затишних осель минув.

Не набридло бігати за моїми цитатами та нести відверту полову?  Коли форумний блазень таке каже і водночас триндить роками, що він хоче жити на острові, а сам будує курник в Сумах під орками та вкладається в купу цегли в ІФ та ще і поради дає в темі інвестицій, хоча єдине, що в нього добре виходить, це розтринькати гроші в неліквідну нерухомість, то може треба озирнутися навкруги і зрозуміти, що і на острові нема безпечного життя. Ну і , коли хтось каже "затишна оселя", то  цей "хтось" може мати на увазі зовсім не те, що склалося в голові будівельника сумського курника. Тому жити можна в затишній оселі, але не мати безпеки, хоч під боком у орків, хоч на далекому острові. Це триндьож  з тієї ж серії, що маму не можна везти в Карпати, бо здоров'я не дозволяє, тому хай залишається під обстрілами в Сумах, але якимось магічним чином вона стала здоровою, коли дристанув в іспанію.  Бо не кожна людина похилого віку витримає, щоб її, в якості перепустки, таскали через кордон України  і потім  "незатишною" Європою та ще і кожний місяць, упродовж року, перетаскували з одного клоповника до іншого.

Про острови. Зранку  бачу новини про шторм "бора" на Родосі. Подивилась, чи вперше таке. Родос - повінь в 2013 році, з жертвами та руйнуванням

Прихований текст

www.ukrinform.ua/rubric-world/1581191-cherez_povin_na_gretskomu_rodosi_zaginulo_troe__lyudey_1886123.html

Грудень 2024 року - повінь, руйнування, загибель людей, вже не тільки про Родос, ще інший острів з фатальними наслідками.

Прихований текст

hnews.obozrevatel.com/ukr/abroad/avtivki-zagruzli-u-bagnyutsi-zrujnovani-mosti-poshkodzheni-sudna-po-gretsii-vdariv-potuzhnij-shtorm-bora-e-zagibli-foto-ta-video.htmttps://informer.today/v-myre/shtorm-bora-prizviv-do-zhertv-ta-rujnuvan-u-grecziї/

informer.today/v-myre/shtorm-bora-prizviv-do-zhertv-ta-rujnuvan-u-grecziї/

Ну і робити висновки, на форумі забудовників, на підставі постійної зміни бомжатників- це не кожен на таке здатен, тільки "особливі" постаті. Іронія в тому, що тут люди намагаються або купити власну квартиру, або побудувати власний будинок.  Не тинятися орендованим житлом, а мати своє. Мабуть вони ніколи не чули про нейропластичність. Що не дивує. Навіть не буду пояснювати чому не дивує.

22 години тому, vadimv сказав:

За рік проживання в 6 квартирах і 5 будинках (1 таунхаусі) у будинків знайшлися такі переваги:

.....

Якихось особливих переваг у квартир перед будинками не знайшлося )

Якихось особливих мінусів - теж. І там і там "жить хорошо" ))

• Сумно 1
Посилання на коментар

"нейропластичність" = "крутитися як вуж на сковородці"

І щось мені підказує, що це не арендоване житло, а соціальне/безкоштовне, бо мало хто захоче здавати житло на короткий термін + до того багато хто вимагає гарантійних платежів.

А от часта його зміна каже не про "нейропластичність" (бо вона тут взагалі ні до чого, як "не камільфо" у кожній фразі дурнуватих дівчаток), а про психологічну хворобу/травму.

Змінено користувачем anabioz
  • Хаха 1
Посилання на коментар

21 час назад, vadimv сказал:

Просто загугліть, що таке нейропластичність. Немає бажання читати довгі лекції.

Чесно кажучи, не було бажання гуглити, але подальші коментарі мене спонукали це зробити.

Нейропластичність, це не про переїзди на нові місця життя, це про здатність мозку навчатись. Від переїздів IQ не додається. Більше того, з віком здатність мозку до процесу навчання зменшується з фізіологічних причин. Це якщо говорити про наукову сторону питання.

Мені здається що Фрай підібрав більш правильний термін:

19 часов назад, Фрай сказал:

image.png.ef4a14b8b8eabf01a664d718846232db.png

перекотипо́ле

І це не в негативному ключі, бо зараз будете ображатися. Мені сумно за вас

Змінено користувачем Nic-олаевна
  • Лайк 1
Посилання на коментар

50 хвилин тому, Nic-олаевна сказав:

Нейропластичність, це не про переїзди на нові місця життя

Відкриваємо вікіпедію: Це процес, за допомогою якого мозок реорганізується у відповідь на новий досвід, навчання та вплив навколишнього середовища.[1][2]

Мені здається що Фрай підібрав більш правильний термін:

З першого чи з другого разу? )

зараз будете ображатися

Чого б то раптом? ) Коли люди щось пишуть - вони завжди пишуть про себе. В тому числі про свиню, про блазня і про психологічну хворобу/травму. ))

Мені сумно за вас

Сумно жити у Сумах)

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

12 минут назад, vadimv сказал:

Відкриваємо вікіпедію: Це процес, за допомогою якого мозок реорганізується у відповідь на новий досвід, навчання та вплив навколишнього середовища.

Ви даєте посилання на Вікіпедію, але толком статтю не прочитали, взяли лише перше, що вам попалася на очі. Почитайте механізм запуску цього процесу, типи нейропластичності, як на неї впливають гени людини і т.д.

17 минут назад, vadimv сказал:

З першого чи з другого разу? )

Одразу, бо вичитка розумних термінів в Вікіпедії не означає їх розуміння і здатність до практичного застосування

19 минут назад, vadimv сказал:

Сумно жити у Сумах)

Сумно, про те не соромно

• Дякую 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Nic-олаевна сказал:

Одразу, бо вичитка розумних термінів в Вікіпедії не означає їх розуміння і здатність до практичного застосування

І що ти круги намотуєш? Скажи прямо, що всі ідіоти, одна ти розумна.

• Хаха 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Nic-олаевна сказав:

Сумно, про те не соромно

Сором - це засіб маніпулювання.

Посилання на коментар

30 хвилин тому, vadimv сказав:

Сумно жити у Сумах)

гриби не вродили? :lol:

2 хвилини тому, vadimv сказав:

якщо немає чим вихвалятися :flag1:

Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

гриби не вродили? :lol:

Раптом ви не знали - тут трава продається абсолютно легально, у магазинах )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Nic-олаевна сказав:

Ви даєте посилання на Вікіпедію, але толком статтю не прочитали, взяли лише перше, що вам попалася на очі.

Наташа, співчуваю і раджу не втягуватися в цей дискурс. Він читав та розуміє (сподіваюсь😅) те, що там написано. Але він робить те, що і завжди- висмикує з тексту цитату та спотворює зміст того, що насправді було написано чи сказано. Ну і вікіпедія, в його випадку, це high-level  скарбниці знань, тож не намагайтесь, бо лише змарнуєте свій час.

• Лайк 1
Посилання на коментар

42 минуты назад, karbo сказал:

І що ти круги намотуєш? Скажи прямо, що всі ідіоти, одна ти розумна.

karbo, іди проспись. Не лізь у тверезі розмови 

Посилання на коментар

40 минут назад, vadimv сказал:

Сором, це "побічний ефект" совісті. У кого її нема, той не соромиться. Відповідно, такими маніпулювати складно

• Лайк 1
Посилання на коментар

19 минут назад, allanek сказал:

Наташа, співчуваю і раджу не втягуватися в цей дискурс. Він читав та розуміє (сподіваюсь😅) те, що там написано. Але він робить те, що і завжди- висмикує з тексту цитату та спотворює зміст того, що насправді було написано чи сказано. Ну і вікіпедія, в його випадку, це high-level  скарбниці знань, тож не намагайтесь, бо лише змарнуєте свій час.

У мене науковий експеримент))) Хочу з'ясувати, коли так сталося, що явище "перекотиполе" стало називатись "нейропластичность"))

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Nic-олаевна сказал:

П'ятий рік ні грам в рот.

Тепер ти просто зобов'язана доказати що ти найрозумніша 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Nic-олаевна сказав:

Обережно. Наївні, легковажні жінки легкодоступні. 
Карбо крєпкій арєшєк.

• Хаха 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, karbo сказав:

П'ятий рік ні грам в рот

Поважаю.
Як це вам вдалося і що спонукало? 
Питання серйозне. 

Змінено користувачем ozor
Посилання на коментар

4 минуты назад, Nic-олаевна сказал:

У мене науковий експеримент))) Хочу з'ясувати, коли так сталося, що явище "перекотиполе" стало називатись "нейропластичность"))

Переїзди та зміни в житті можуть виступати як каталізатори для активації нейропластичності. Коли людина стикається з новими умовами, мовами, культурами або викликами, мозок активніше працює над адаптацією до цих змін. Це може включати в себе вивчення нових навичок, розширення соціальних мереж, прийняття різних точок зору та навіть зміни в повсякденних звичках.

Такі зміни стимулюють мозок до створення нових нейронних шляхів та зміцнення існуючих, що може сприяти загальному розвитку когнітивних здібностей та підвищенню адаптивності. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, ozor сказал:

Поважаю.
Як це вам вдалося і що спонукало? 
Питання серйозне. 

Те саме що куріння. Не хочу залежати від зовнішніх обставин. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Nic-олаевна сказав:

А як так сталося, що спосіб життя, яким люди жили сотні тисяч років і завдяки якому заселили всю Землю, став називатися "перекотиполем" і набув негативного відтінку?

• Хаха 1
Посилання на коментар

26 минут назад, karbo сказал:

Тепер ти просто зобов'язана доказати що ти найрозумніша 

Отут я хотіла написати: допився, бо 5-й рік людина не п'є через якусь причину, а не через те, що аж така ідейна і вихована, що з народження і досі жодного разу не спробувала алкоголь

22 минуты назад, karbo сказал:

Переїзди та зміни в житті можуть виступати як каталізатори для активації нейропластичності. Коли людина стикається з новими умовами, мовами, культурами або викликами, мозок активніше працює над адаптацією до цих змін. Це може включати в себе вивчення нових навичок, розширення соціальних мереж, прийняття різних точок зору та навіть зміни в повсякденних звичках.

Такі зміни стимулюють мозок до створення нових нейронних шляхів та зміцнення існуючих, що може сприяти загальному розвитку когнітивних здібностей та підвищенню адаптивності. 

А отут дійсно бачу, 5 років тверезості пішло на користь. Але це мав по-перше написати Вадим, а по-друге для розвитку мозку одних переїздів мало, а тим більше це переїзди з квартири на дім і навпаки. Тому, "не вірю" (с)

Посилання на коментар

14 минут назад, vadimv сказал:

А як так сталося, що спосіб життя, яким люди жили сотні тисяч років і завдяки якому заселили всю Землю, став називатися "перекотиполем" і набув негативного відтінку?

Це називалося кочівницький спосіб життя, від одної харчової бази до іншої. І це не відбувалося щомісяця, а сезонно

Посилання на коментар

30 минут назад, ozor сказал:

Обережно. Наївні, легковажні жінки легкодоступні. 
Карбо крєпкій арєшєк.

Ну, по дописам Карбо, я тут ще і сама розумна, і маю це довести. Але, на те що він про мене думає, мені ..... У мене сьогодні настрій такий, глузувати з "крєпких арєшків". Як навтішаюся, піду розвивати нейропластичность, щоправда на ніч дивлячись, нікуди не поїду)))

Посилання на коментар

42 хвилини тому, karbo сказав:

Ну якщо через інше місце заливаєте, то нащо ж це на люди виносити?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...