henko Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, ЯД сказал: Да, так и есть. Я не просил мне отвечать, а показать свой мастер класс, чтобы все участники увидели, что вы не просто так кидаетесь словами и понимаете о чем говорите со своими советами. Все время забываю что вы тут новенький. Я уже показывал - поскрольте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 14 хвилин тому, henko сказав: Все время забываю что вы тут новенький. Я уже показывал - поскрольте Ну могли бы сразу сказать, что кроме картинок из тырнетов и аи у вас ничего нет. Я ж, надеюсь, вы понимаете, что не вы один пользуетесь интернетом?) Змінено 4 години тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 минут назад, ЯД сказал: Ну могли бы сразу сказать, что кроме картинок из тырнетов и аи у вас ничего нет. Все что я показывал так или иначе можно назвать картинками из интернета так как они публиковались на олх Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Господа доморощеные дизайнеры от бога, а плитку надо ложить или класть? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 33 минуты назад, murava сказал: Господа доморощеные дизайнеры от бога, а плитку надо ложить или класть? Мурава был отличный малый! Он с ЯДом пил на брудершафт Но яд был к счастью залежалый И не отравит он Мурав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 3 часа назад, murava сказал: Господа доморощеные дизайнеры от бога, а плитку надо ложить или класть? Плитку - ставлять! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз