Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Отчет о моей... ЖИЗНИ! :)

mastervovik

Рекомендовані повідомлення

33 минуты назад, vbb сказал:

оптимальна система - солар інвертор з панелями та батареєю та невеликий генератор для підзарядки батареї коли нема сонця. плюс дровяний камин.

Може й оптимально, але це ви погано мене читали, грошей нема навіть на акб, про панелі мови в загалі нема!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 минут назад, mib сказал:

то то мне подсказывает что в любом варианте это будет не дешево, да и если уже ити в направлении газа то однозначно, ставить и котел

та какой котел)) Шоб газ в дом завести, только успевай загибать пальци... Максимум для старта просто узаконить гену на улице и начать разбор газа а там дальше дожить надо.

Посилання на коментар

19 хвилин тому, mastervovik сказав:

Може й оптимально, але це ви погано мене читали, грошей нема навіть на акб, про панелі мови в загалі нема!

так а ви бачили ціну 10 квт  генератора під газ? )))) а ще за підключення та споживання....

image.thumb.png.80085505a9d11116755e7d4846771b60.png

Посилання на коментар

8 минут назад, vbb сказал:

так а ви бачили ціну 10 квт  генератора під газ? )))) а ще за підключення та споживання....

Звісно бачив, гену можна для початку і дешевого купить, чи свій переробить, питання тільки в дозволі, якщо до 20тисяч вклатусь на бюрократію с доками, то зроблю, якщо ні, тоді, буду с бензиновим пребиватись.

Змінено користувачем mastervovik
Посилання на коментар

1 час назад, mastervovik сказал:

з якої сторони тільки мені до газовщіків підходити

Ни с какой.

Поставите в известность - отрубят газ.

После счетчика делай что хочешь, но трубить на всю округу об этом не надо.

Посилання на коментар

1 минуту назад, DimaF сказал:

Ни с какой.

Поставите в известность - отрубят газ.

После счетчика делай что хочешь, но трубить на всю округу об этом не надо.

Если бы у меня уже был активирован лицивой счет и разбор газа то я бы и не спрашивал) А счетчик один7 раз приходили проверить, если увидят разбор газа без лицевого счета, я думаю мало не покажется!

Посилання на коментар

1 минуту назад, mastervovik сказал:

Если бы у меня уже был активирован лицивой счет и разбор газа то я бы и не спрашивал) А счетчик один7 раз приходили проверить, если увидят разбор газа без лицевого счета, я думаю мало не покажется!

Ну это естественно.

Если вы оформите все доки, то потом можете после счетчика цеплять гену и делать электричество.

Главное забор чтобы повыше был и с улицы никто не запалил))

Посилання на коментар

6 хвилин тому, mastervovik сказав:

Звісно бачив, гену можна для початку і дешевого купить, чи свій переробить

якщо свій переробити то друга справа

а "дешевий" - це скілько? )
зробіть табличку по бюджету на генератор та на інвертор, тоді поговоримо...

Посилання на коментар

1 минуту назад, vbb сказал:

якщо свій переробити то друга справа

а "дешевий" - це скілько? )
зробіть табличку по бюджету на генератор та на інвертор, тоді поговоримо...

яка табличка?)) на гену для старта 20-30 тис. на доки стільки ж, ось і вся табличка)
 інвертор з акб це мінімум в 2 рази дорожче + толку з нього нуль,я кщо блекаут буде повний, і ні якуої деверсифікації без панелей. Газ хоч трохи довше протримаєтся)) може до наступної зими.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, mastervovik сказав:

яка табличка?)) на гену для старта 20-30 тис. на доки стільки ж, ось і вся табличка)

Яка наївність. )

по закону ви маєте робити проект на підключення генератора і вартість його вийде не дуже мала.

Підключати і робити перший запуск, також за гроші, має контора, вірніше її «прокладка».

У підсумку вийде не набагато дешевше автономки з інвертора, батарей та панельок.

І ресурс, як вище підмітив vbb, він у гени дуже невідомий, бо я так розумію, що його ви також будете брати «добюджетно»?

mastervovik, це ви зараз кажете про рік-два, та вони промайнуть навіть не встигнете і помітити, а стане взимку гена чи без газу чи на ремонт і будете чухати яйки?

а накуа? 

• Дякую 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Фрай сказал:

Яка наївність. )

Та яка наївність, я не знаю ще скільки буде коштувати, солар бюджет мені не підходить вже зрозуміло, як що газ бюджет буде близький то тоже не підійде.  Куплю просто доп гену під газ, і підключу до пропану, Ось і вся деверсиікація з бензином))

Змінено користувачем mastervovik
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...