Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Каркасные дома. Разнообразие.

sktd

Рекомендовані повідомлення

35 хвилин тому, mib сказав:

В фф точно можно в настройках в сохраненных паролях посмотреть, возможно и в хроме такое есть я им просто почти не пользуюсь

Тут ще питання у пошті, зазвичай юзер сам її змінити не може, а без неї здебільшого й не може змінювати пароль, бо має отримувати підтвердження через пошту.

Тобто, це своєрідний захист від несанкціонованого доступу до вашого акаунта сторонніми особами, тому тільки через адміна чи супермодера.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

25 минут назад, Фрай сказал:

Тут ще питання у пошті, зазвичай юзер сам її змінити не може, а без неї здебільшого й не може змінювати пароль, бо має отримувати підтвердження через пошту.

Тобто, це своєрідний захист від несанкціонованого доступу до вашого акаунта сторонніми особами, тому тільки через адміна чи супермодера.

Да я не про сменить, я про узнать

Посилання на коментар

Тільки що, mib сказав:

Да я не про сменить, я про узнать

У меня те же болячки, постоянно забываю пароли и не могу войти на свой канал или в аккаунт, без проблем, пароли есть в iOS, но фиг знает почему не срабатывает, а обратная связь стоит или через давно похеренную почту или через телефонный номер который у меня неожиданно пропал. 
І що робити?

Посилання на коментар

39 минут назад, Фрай сказал:

У меня те же болячки, постоянно забываю пароли и не могу войти на свой канал или в аккаунт, без проблем, пароли есть в iOS, но фиг знает почему не срабатывает, а обратная связь стоит или через давно похеренную почту или через телефонный номер который у меня неожиданно пропал. 
І що робити?

Записывать :-)

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Фрай сказал:

Це буде житло чи дача?

Для відпочинку сім'ї і аренди. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

45 минут назад, Vikctor сказал:

Класний навіс нахаляву вийшов. Опорна стінка виглядає не надто надійною...

Що ви маєте на увазі ? Опарна стінка

• Хаха 1
Посилання на коментар

20 минут назад, sktd сказал:

Що ви маєте на увазі ? Опарна стінка

Те і маю на увазі - опорна стінка. Це стала будівельна конструкція. Дивно що вам то невідомо. Це те що тримає грунт на схилі на кілька метрів вище вашого об'єкту. Зазвичай опорні стінки роблять або з бетону, або з буту, або задля пришвидшення та здешевшення  - з ФБСок. А у вас вона з колод і не виглядає надто надійною в довготривалії перспективі..

Посилання на коментар

3 часа назад, Vikctor сказал:

Те і маю на увазі - опорна стінка. Це стала будівельна конструкція. Дивно що вам то невідомо. Це те що тримає грунт на схилі на кілька метрів вище вашого об'єкту.

тоді вже не опорна а підпірна

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 часа назад, Vikctor сказал:

Те і маю на увазі - опорна стінка. Це стала будівельна конструкція. Дивно що вам то невідомо. Це те що тримає грунт на схилі на кілька метрів вище вашого об'єкту. Зазвичай опорні стінки роблять або з бетону, або з буту, або задля пришвидшення та здешевшення  - з ФБСок. А у вас вона з колод і не виглядає надто надійною в довготривалії перспективі..

Підпірна стіна. Тому і не зрозумів. Місцева назва Кошиця. Хлопці роблять її з смереки. Строк служби 15- 20 років. Власник порахував , що його , на даний час, це влаштує.  

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...
  • 3 тижні потому...

Всем wood frame привет 

У нас на офисе есть вот такая книжица. Обо всём и по немногу в контексте каркасника. От фундамента до крыши. 

Если у кого есть вопросы - пишите, я посмотрю там для вас ответ 

20250414_084549.jpg

20250414_084656.jpg

• Лайк 3
Посилання на коментар

4 часа назад, #roofinspector сказал:

Всем wood frame привет 

У нас на офисе есть вот такая книжица. Обо всём и по немногу в контексте каркасника. От фундамента до крыши. 

Если у кого есть вопросы - пишите, я посмотрю там для вас ответ 

20250414_084549.jpg

20250414_084656.jpg

С чогось подібного починав вивчати каркасне будівництво 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...