standov Опубліковано: В четвер в 13:48 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:48 В 10.11.2025 в 17:01, standov сказал: А тут в мене буде жити власний динозавр А тут я буду саджати гвинтокрил 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Дивовижна ситуація, неспешно думаю чим зашити хоз-блок з середини, щоб було практично, тримало навантаження і дешево. І віходить так що чи найдешевша опція це вагонка з сосни. Шо мені трохи дико. Цсп космічно дорого, осб просто дорого, та і буде вологу сосати, магнезіт і дорого і не факт що практично. Які ще є варіанти? Ну якось вагонка це тумач Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, standov сказав: Дивовижна ситуація, неспешно думаю чим зашити хоз-блок з середини, щоб було практично, тримало навантаження і дешево. І віходить так що чи найдешевша опція це вагонка з сосни. Шо мені трохи дико. Цсп космічно дорого, осб просто дорого, та і буде вологу сосати, магнезіт і дорого і не факт що практично. Які ще є варіанти? Ну якось вагонка це тумач А шо у Вас ззовні? Є/планується? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 19 минут назад, anabioz сказал: А шо у Вас ззовні? Є/планується? Місцями металл (проф) місцями термодерево Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 хвилини тому, standov сказав: Місцями металл (проф) місцями термодерево А чим метал (проф) з середини не влаштовує? Стовпчики ж є? Якісь закладні можна зробити якщо треба щось вішати. Змінено 3 години тому користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, anabioz сказал: А чим метал (проф) з середини не влаштовує? Стовпчики ж є? Якісь закладні можна зробити якщо треба щось вішати. Ну це не зручно, я хочу мати умовно-гладкі стіни на які зможу шось вішати в рендомному місці, плюс це 2 стіни з 4х Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз