yur43 Опубліковано: У вівторок в 18:09 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:09 5 хвилин тому, standov сказав: Дефолтні зллотий мандарин, "покрокові" 90*45*5 а яка технологія встановлення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: У вівторок в 18:27 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:27 12 минут назад, yur43 сказал: а яка технологія встановлення? Технологія максимально-оптимістична ) на голу землю. День совали "вліво-вправо", а потім два дні копали під кожну площадку і по рівню виставляли, розумію що цей рівень до першої зими але вирішив що як не роби все одно попливе, то я вже побачив по парковці яка зроблена максимально "надійно". Між плитами буде рулонний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: У вівторок в 18:38 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:38 (змінено) Картинка стає все більш "чистою". Нагодували власних тараканів - дружина посадила собі магнолію якусь там "потрібну", я не менш "потрібний" японський клен "червоний імператор". Кастрище теж починає виглядати веселіша Змінено У вівторок в 18:39 користувачем standov 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) В 02.06.2026 в 21:27, standov сказал: Технологія максимально-оптимістична ) на голу землю. День совали "вліво-вправо", а потім два дні копали під кожну площадку і по рівню виставляли, розумію що цей рівень до першої зими але вирішив що як не роби все одно попливе, то я вже побачив по парковці яка зроблена максимально "надійно". Між плитами буде рулонний. Что-то мне кажется что без геотекстиля под ними они со временем под землю уйдут. Я когда себе похожие дорожки делал стелил таки геотекстиль. Змінено 5 годин тому користувачем eam Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Ну це якби я між плитами засипав щебінь/гальку то да, щоб щебінь в землю не йшов. В мене між плитами - трава. Ну в текстіль під плитами в розмір плит це якось дуже дивно виглядає. Плити факт буде кожен сезон туда-сюда крутити, ну так і буде. Змінено 3 години тому користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 часа назад, standov сказал: Ну це якби я між плитами засипав щебінь/гальку то да, щоб щебінь в землю не йшов. В мене між плитами - трава. Ну в текстіль під плитами в розмір плит це якось дуже дивно виглядає. Плити факт буде кожен сезон туда-сюда крутити, ну так і буде. Не, сами плиты будут в землю потихоньку уходить без разницы что между ними т.к. земля за зиму будет по краям пучиниться сильнее чем сама плитка и будет как бы обволакивать саму плитку. Оно не быстро конечно, но идет процесс. Может газон и сгладит этот эффект - тут хз. Я у себя на валунах такую картину наблюдал и теперь даже валуны ставлю не просто на землю а подстилаю геотекстиль. Змінено 1 година тому користувачем eam Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 49 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 12 минут назад, eam сказал: Не, сами плиты будут в землю потихоньку уходить без разницы что между ними т.к. земля за зиму будет по краям пучиниться сильнее чем сама плитка и будет как бы обволакивать саму плитку. Оно не быстро конечно, но идет процесс. Может газон и сгладит этот эффект - тут хз. Я у себя на валунах такую картину наблюдал и теперь даже валуны ставлю не просто на землю а подстилаю геотекстиль. це да, це понятно просто під газон я не можу його покласти, щоб цілою смугою а різати квадратики і класти під кожну плитку сенсу зеро, воно не буде працювати, я про це Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 16 хвилин тому, eam сказав: Я у себя на валунах такую картину наблюдал Земля ж наче навпаки виштовхує предмети нагору, а от нанос зайвої землі я бачу під час кожної зливи (там де немає газонки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз