Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Повышение тарифов на электроэнергию для населения с потреблением более 500 кВт в мес.

БеLка

Рекомендовані повідомлення

это потому, что вы ничего не понимаете (даже то, что вам пишут) :)
Звісно. Куди ж мені сірому та убогому за такими яскравими знавцями які тут пишуть нісенітниці і пишаються соєю тупістю.

 

и мало в чем разбираетесь (не способны аргументированно защитить свою точку зрения) :)
Звісно. Просто пояснювати звичайнісінькі речі, які розуміє мій онука й 4 роки тим, кого боженька обділив мізками дуже складно. У них навіть не вистачае мізків вивчити мову своєї держави. А може вони якраз і розмовляють мовою своєї держави? Тоді багато чого стає зрозумілим.

 

+ хамло по сути и воспитанию (поэтому в каждом сообщении стараетесь перейти на личности т.к. по предмету обсуждения конструктивно беседовать не способны в силу природной ограниченности) :).
Звісно. Це ж не перехід на особистості? Це просто істерика, а неадекватній людині можна багато чого простити.

 

 

Шедевр :). Вы похоже вообще не понимаете как формировались тарифы и вообще законы принимаются :)
Звісно. Я вже два скликання не приймаю участі в підготовці Законопроектів. Наразі цим займаються великі законотворці. Що не Закон, то пряма суперечка діючому законодавству, Конституції і навіть глузду. З цим нічого не поробиш. Завдання на знищення країни треба виконувати за наказами ззовні.:evil:

 

это называется мягкое с белым путать. Таможенные платежи и акциз - это налоги, тарифы - это ценообразование.
Звичайно. Акцизи та митні платежі ж не врливають на ціноутворення. Хтоб сперечався, а я не стану. З дурнями нема сенсу сперечатися, так само як відгавкуватись від зграї бродячих собак.:fool:

 

этой теме наверное больше 2-х лет :), больше 2-х лет я слышу, что было что-то четко когда-то кем-то сказано, но тариф как был 1,68 грн. - 2 года назад, так и остался :).

Звичайно. Боженька обділив вас спроможністю не тільки обробляти зовнішню інформацію, а навіть її отримувати. Всі вже кілька місяців обговорюють тему підвищення тарифів на електрику, називають "ринкові ціни", вказують дату, з якої таке підвищення заплановане, але то ж треба дивитись, читати, розуміти. Але ж нема чим!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Бурштинський енергоострів не під"єднаний до енергосистеми України. В

Брехня, він фізично не під’єднаний до основної частини енергосистеми, але він і є складовою енергосистеми України, і загалом пов’язаний через европу у т.ч. з основною.

«Острів Бурштинської ТЕС»

 

З 1 липня 2003 р. синхронно з мережею континентальної Європи працює частина енергосистеми України — «острів Бурштинської ТЕС» (Бурштинська ТЕС, Калуська ТЕЦ та Теребле-Ріцька ГЕС, а також магістральні, міждержавні та розподільчі мережі, загалом 4% від загального виробництва та споживання в Україні). Водночас, «острів» фізично від’єднаний від основної частини енергосистеми України. З «острова» здійснюється експорт електроенергії до Угорщини, Словаччини, Румунії. З впровадженням в Україні з 1 липня 2019 р. нової моделі ринку електроенергії став можливий імпорт електроенергії у торгову зону «острова», а також в основну частину ОЕС України (з Білорусі, Росії та Молдови).

 

Для синхронізації роботи «острова» з європейською енергосистемою у 2000-2002 рр. проведено модернізацію систем управління та регулювання потужності «острова» відповідно до вимог UCTE (зараз – ENTSO-E), а також однорічне тестування в режимі «паралельної експлуатації».

 

Добавлено через 9 минут

Від"єднання на рік (це 365 днів, якщо для вас це так незрозуміло - посилання надавати?) це вимога UCTE для проведення стрестесту енергосистеми України на спроможність працювати самостійно, бо Европа не хоче бути донором. До того ж, наразі, Україна не має технічної можливості під"єднання в повному обсязі до UCTE.

Посилання обов’язково. Стрестест проводять не для того щоб ми тут всі здохли як ви стверджуєте вище. Судячи з Бурштинського стрестест проводився в режимі паралельної роботи, ну і звісно підготовча робота була зроблена до того.

Наразі ось так:

entsoe-4-638.jpg?cb=1589300730

 

Добавлено через 14 минут

Звісно. Я вже два скликання не приймаю участі в підготовці Законопроектів. Наразі цим займаються великі законотворці. Що не Закон, то пряма суперечка діючому законодавству, Конституції і навіть глузду. З цим нічого не поробиш. Завдання на знищення країни треба виконувати за наказами ззовні.

Якщо два то ви з тих "крєпкіх хозяйствєнніков", яких поперли після 14, і які дохазяйнувались до повної жопи ручки :hlop:

Тепер ясно чого так рефлексуєте на соросят

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вам назва топіку та правила форуму не заважають?

Чи всіх відправити на примусове їх вивчення?

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

За травень у мене розподіл подешевшав на 40 копійок :lol: То, мабуть, від кацапстану від'єднались.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Кейс Центрэнерго: как новый менеджмент превратил дойную корову в прибыльный актив СПЕЦПРОЕКТ

Чтобы обеспечить рост доходов компании и эффективнее работать на рынке в «Центрэнерго» полностью обновили стратегию торгов. Отказались от одномоментных продаж огромных объёмов электроэнергии. Вместо этого стали продавать небольшими лотами. Аукционы проходят регулярно, часто по несколько раз в неделю. Основной площадкой для торгов осталась УЭБ, которая в феврале 2021 приняла изменения к Регламенту организации и проведения электронного аукциона по продаже электрической энергии. Был ограничен максимальный объем продажи лотов по одной позиции от общего объема электроэнергии, который заявлялся на аукцион – не более 20% от общего объёма или 50 МВт. Благодаря этому покупатели получили возможность купить даже 1 МВт, предложив за лот максимальную цену. Чтобы привлечь к торгам еще больше покупателей, «Центрэнерго» снизила порог гарантированного взноса за участие в аукционах. Ранее нужно было внести 25% от стоимости ресурса, сейчас это 3-10% в зависимости от периода поставки.

Реализовать новую стратегию начали в начале марта. Уже за первый месяц работы по новым правилам, продали потребителям базовый график 600 МВт•ч на апрель. Начали изучать также другие механизмы и варианты продажи. В частности, попробовали работать с рынком долгосрочных аукционов, выставив на продажу 200 МВт•ч со сроком поставки апрель – сентябрь 2021 года. Результат превзошел ожидания – в торгах участвовало множество компаний и весь объем был распродан.

141.thumb.png.959370187e9e2a9456c8f2f8a14b8095.png

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Биогаз из отходов может заместить природный газ и генерирует электроэнергию

 

"наша пісня гарна нова починаймо її знову" ... :o

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Биогаз из отходов может заместить природный газ и генерирует электроэнергию

 

 

Например, 16 мая 2008 г. на встрече с жителями киевского жилищного массива Троещина лидер БЮТ клятвенно пообещала наладить в период своего "канцлерства" производство дизтоплива и бензина из водорослей.

 

"В Украине есть команда ученых, которая разработала технологию производства биотоплива из специального типа водорослей", - сказала она.

 

"Это водоросли, которые растут в трубах и даже не прикасаются к земле", - живописала Ю. Тимошенко эти чудо-растения.

 

При этом атаманша "Белого Братства" отрапортовала, что стоимость дизельного горючего, изготовленного из водорослей, будет в пределах 2 гривен, а стоимость бензина - немного больше 2 гривен.

 

28 января 2008 г., уже в статусе премьера, на заседании комитета по вопросам иностранных дел Европарламента в Брюсселе Ю. Тимошенко предложила Евросоюзу построить газопровод "Белый поток" для поставок газа из Туркменистана в Европу через Украину, который должен пройти по дну Каспийского и Черного моря в обход России.

 

29 января 2009 г. в ходе специального заседания Кабмина Ю. Тимошенко пообещала сделать все, чтобы Украина сократила наполовину потребление природного газа и заместила его альтернативными видами топлива, в частности, соломой и биогазом.

 

12 февраля 2009 г. на специальном заседании правительства по вопросам инвестиционных проектов в области энергосбережения Ю. Тимошенко подтвердила свою позицию по данному вопросу, уточнив, что Украина должна ежегодно вырабатывать 10 млрд. кубометров биогаза.

 

2 февраля 2010 г. Ю. Тимошенко пообещала за счет разработки шельфа Черного моря выкачать половину мировых запасов нефти и газа, тем самым обеспечив Украину собственными энергоресурсами на сотни лет.

 

"При глубоком бурении - свыше 2 тысяч метров - мы сможем добраться до тех потоков, которые дадут нам возможность с большой части мира качать нефть и газ, так рельеф устроен. Это знают ученые и корпорации, занимающиеся добычей нефти", - заявила премьер.

От ніколи ще такого не було, і на тобі, знов...

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

"наша пісня гарна нова починаймо її знову" ...

у випадку з відходами, особисто мене найменше цікавить генерація електроенергії або газу, навіть якщо згенерують 0,1% почистять від звалищ країну (ще 20 років і не буде сенсу тут жити, якщо з такими ж темпами будуть захаращувати країну).

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

у випадку з відходами, особисто мене найменше цікавить генерація електроенергії або газу, навіть якщо згенерують 0,1% почистять від звалищ країну (ще 20 років і не буде сенсу тут жити, якщо з такими ж темпами будуть захаращувати країну).

 

Тобто ви згодні платити за електрику, що згенерують з метану звалищ, припустимо, 10 гривень за кіловат-годину?

 

Мені довелося приймати участь у запуску біогазової установки, що працює на гної ферми з вирощування корів потужністю 100 кВт. Для розрахунку окупності було потрібно три одиниці худоби на кожен кіловат-годину. Собівартість на той час була десь $0.7 кВт*год.

 

P.S. Вартість переробки 1 кг СОРТОВАНОГО (в Україні сортується споживачами менше 1 відсотку сміття) складає до $1. Лише доволі багаті країни спроможні на масову переробку побутового (сортованого) сміття.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тобто ви згодні платити за електрику, що згенерують з метану звалищ, припустимо, 10 гривень за кіловат-годину?

це така ж ціна яку ми зараз сплачуємо і змушені сплачувати до 2030 р. за СЕС введених в експлуатацію з 01 січня 2015 року по 30 червня 2015 року – 1069,48 коп/кВт·год (без ПДВ), або з 01 квітня 2013 року по 31 грудня 2014 року – 1189,11 коп/кВт·год (без ПДВ). Тільки на відміну від СЕС (на якій заробив Ахметов, а не держава у випадку зі сміттям) після себе ще й сміття прибираємо (це тимчасові проекти на 5-7 років), тому більше - так (згоден)... тим більше, що частина цієї суми (близько 300 грн.) я і так сплачую в рахунку за вивезення/утилізацію сміття, щомісячно. Відходи від згорілого сміття можна використовувати в будівництві (тобто це зменшить окупність або знизити витрати на ремонт доріг наприклад... тобто є ще й додаткові неочевидні речі за які ми сплачуємо зараз окремо більше ніж можливо).

  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

це така ж ціна яку ми зараз сплачуємо і змушені сплачувати до 2030 р. за СЕС введених в експлуатацію з 01 січня 2015 року по 30 червня 2015 року – 1069,48 коп/кВт·год (без ПДВ), або з 01 квітня 2013 року по 31 грудня 2014 року – 1189,11 коп/кВт·год (без ПДВ). Тільки на відміну від СЕС (на якій заробив Ахметов, а не держава у випадку зі сміттям) після себе ще й сміття прибираємо (це тимчасові проекти на 5-7 років), тому більше - так (згоден)... тим більше, що частина цієї суми (близько 300 грн.) я і так сплачую в рахунку за вивезення/утилізацію сміття, щомісячно. Відходи від згорілого сміття можна використовувати в будівництві (тобто це зменшить окупність або знизити витрати на ремонт доріг наприклад... тобто є ще й додаткові неочевидні речі за які ми сплачуємо зараз окремо більше ніж можливо).

А чому ви себе отожнюєте з державою? Ви сплачуєте за спожиту електрику 10 грн/кВт*год? Чи знов розмазування білого по гарячому?

Ще раз! Переробка 1 кг СОРТОВАНОГО сміття має собівартість дл $1. Тобто за кожне відро ВІДСОТРОВАНОГО сміття ви повинні заплатити не менше 100 гривень. Ви сплачуєте за утилізацію трьох відер сміття за рік! Це не "більша частина". Це один відсоток від собівартості.

 

Хоча, навіщо я тут про якусь арихметику. Вона не вкладається в "лінію партії" і тому на неї не треба зважати!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А чому ви себе отожнюєте з державою? Ви сплачуєте за спожиту електрику 10 грн/кВт*год? Чи знов розмазування білого по гарячому?

тому, що ці проекти як і зелена енергетика будуть покриватися з бюджету (це державна програма), а не за договором з кожним окремим споживачем (дивно, що я пояснюю такі очевидні речі), тобто за це будуть платити всі (в тому числі і ви та інші хто не захоче купувати цю електроенергію) :)

 

Хоча, навіщо я тут про якусь арихметику.

теж не розумію, навіщо ви це пишете (як зазвичай зі стелі взяли якусь цифру 10 грн. і давай їй трясти з розумним виглядом знавця про арихметику :)).

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

тому, що ці проекти як і зелена енергетика будуть покриватися з бюджету (це державна програма), а не за договором з кожним окремим споживачем (дивно, що я пояснюю такі очевидні речі), тобто за це будуть платити всі (в тому числі і ви та інші хто не захоче купувати цю електроенергію) :)

 

От тільки у мене, як у платника податків, забули спитати чи є у мене бажання сплачувати за чиюсь дурість з власної кишені, бо нема якихось міфічних "бюджетних коштів", а є гроші платників податків. Тому - якщо бажаєте купувати зелені кіловати - купуйте скільки завгодно хоч по 0,3 евро за кіловат-годину, але самі.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

От тільки у мене, як у платника податків, забули спитати чи є у мене бажання сплачувати за чиюсь дурість з власної кишені, бо нема якихось міфічних "бюджетних коштів", а є гроші платників податків. Тому - якщо бажаєте купувати зелені кіловати - купуйте скільки завгодно хоч по 0,3 евро за кіловат-годину, але самі.

А хтось мав конкретно Вас запитувати?

Народ обрав 450 гавриків яким делегував повноваження вирішувати за нього. Ці гаврики обирають уряд і раду керманичів. Тому як вони вирішать так і буде. Дивно що ці елементарні речі не знаєте....

Чи може то Ви дали одобрямс на Ротердам+, зеленку Ахметова і так далі.....

  • Лайк 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

От тільки у мене, як у платника податків, забули спитати чи є у мене бажання сплачувати за чиюсь дурість з власної кишені, бо нема якихось міфічних "бюджетних коштів", а є гроші платників податків.

ну не запитали і що (а коли у вас запитували взагалі?)? Ви до речі який корисний продукт робите? 100%, що на пенсії тобто також існуєте за рахунок бюджету, а чому мене наприклад ніхто не питає чи готовий я оплачувати вашу пенсію (з моїх податків вам пенсія виплачується) :)... мене це не турбує (так як я розумію, що також хтось колись буде платити і за мене, як розумію і те, що онукам треба залишити чисту країну), а вас турбує, що не за ваші гроші вирішують питання ті хто в основному ці гроші і платить :)

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А хтось мав конкретно Вас запитувати?

Народ обрав 450 гавриків яким делегував повноваження вирішувати за нього. Ці гаврики обирають уряд і раду керманичів. Тому як вони вирішать так і буде. Дивно що ці елементарні речі не знаєте....

Чи може то Ви дали одобрямс на Ротердам+, зеленку Ахметова і так далі.....

 

Але цікава штука з тими гавриками...,

Якщо хлопці обрали мене збігати в магазин, і я взяв щось не зовсім те, чи не а тою ціною, то я, будучи гавриком, добре вигребу, і гавриком мене навряд чи більше куди пошлють...

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Якщо хлопці обрали мене збігати в магазин, і я взяв щось не зовсім те, чи не а тою ціною, то я, будучи гавриком, добре вигребу, і гавриком мене навряд чи більше куди пошлють...

На жаль ті хто обрали гавриків постійно посилать на біс й гроші дають, щоб не на ту ціну вистачило.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Але цікава штука з тими гавриками...,

Якщо хлопці обрали мене збігати в магазин, і я взяв щось не зовсім те, чи не а тою ціною, то я, будучи гавриком, добре вигребу, і гавриком мене навряд чи більше куди пошлють...

 

Так то ж в магазин.

А то в депукаки.

По-перше ви не обіцяєте всім купити Хенесі за ціною мінералки.

По-друге якщо щось обіцяєте то не з екрана зомбоящика. А лицем до лиця. Й в разі не виконання обіцянок от в те саме лице може прилетіти.

Тому гаврикам ніц не загрожує.

А от те що посилаючи в магазин думають кого послати. А перед урною якось не всі думають то є загадка.....

  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Нацкомиссия вводит мониторинг для предотвращения махинаций на рынке электроэнергии

Кроме этого вводится мониторинг поведения участников рынка на указанных сегментах рынка электроэнергии и механизм контроля за соблюдением ими правил вместе с соответствующими санкциями. Если во время работы участники рынка будут нарушать правила, их будут исключать из рынка сначала на семь дней, а в случае повторного нарушения – на тридцать дней. В Нацкомиссии также будут публиковать на своем сайте или НЭК «Укрэнерго» имена таких участников вместе с их бенефициарами.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тобто ви згодні платити за електрику, що згенерують з метану звалищ, припустимо, 10 гривень за кіловат-годину?

 

Мені довелося приймати участь у запуску біогазової установки, що працює на гної ферми з вирощування корів потужністю 100 кВт. Для розрахунку окупності було потрібно три одиниці худоби на кожен кіловат-годину. Собівартість на той час була десь $0.7 кВт*год.

Ця галузь взагалі має бути закрита. Не етична, не екологічна і не корисна. Даремна витрата ресурсів, землі і знущання над тваринами

 

P.S. Вартість переробки 1 кг СОРТОВАНОГО (в Україні сортується споживачами менше 1 відсотку сміття) складає до $1. Лише доволі багаті країни спроможні на масову переробку побутового (сортованого) сміття.

 

це психологія бідності. Більшість відходів не існувли би, якби ті, хто продає дешеві товари в неекологічній упаковці несли б соціальну відповідальність. Але відповідальності немає, оскільки у нас відсутнє поняття соціуму. Сміття має бути дорогим, ціна переробки підштовхне до пошуку екологічних альтернатив.

Приклад - пакетики з крохмалю для прибирання за собаками. Ще пару років тому вони були в десять раз дорожчі за пластикові. Зараз - в 4 рази і це вже робить їх доступними для звичайних людей.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ця галузь взагалі має бути закрита. Не етична, не екологічна і не корисна. Даремна витрата ресурсів, землі і знущання над тваринами

Яка саме галузь? Електроенергетика чи тваринництво? Якщо електроенергетика, то вже недовго залишилося терпіти знущаня наявністю електрики. Якщо тваринництво, то дехто пьє неекологічне молоко замість екологічного самогону. Хтось полюбляє верщкове масло не з пальми, сир не з нафти. Хоча знов офтоп, що не має відношення до теми.

 

Доречі, вже скоро з бідністю буде покінчено. В крайньому разі в енергетиці. З 01.07.21 року підвищать ціну вдвічи, і одразу українці збагатіють, бо зможуть платити вдвічи більше, при тому самому заробітку.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Нарешті бідність буде подолано! Багато обіцяли і лише нинішній Президент зміг виконати!
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Нарешті бідність буде подолано! Багато обіцяли і лише нинішній Президент зміг виконати!

 

Ну так що є то є. Епоха бідності закінчується! Починається епоха злиднів.

 

Чи ви вважаєте що збільшення ціни на електрику це вже край? Нажаль це лише початок розкручування цін на все. Скінчується інфляція і починається гіперінфляція. Можливо ви не пам"ятаєте як це було, коли цінники переписували по декілька разів на день.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
×
×
  • Створити...