Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Общая тема про Коронавирус

Сергей НСТ

Как протекает Ваш карантин  

621 користувач проголосував

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Я не вигороджую, владу, але ви не можете зрозумити що кожне збережене життя дорожче за економику. А що про Швецію можете сказати - як ви ж, цинічний економіст, помилялись. Чи до вас ще це не дійшло?

В Америці днями помер здоровенний замшеріфа, гуру антивакци, який любив повторювати, що швидше у нього на чолі виросте болт, ніж то, що ковід - небезпечна хвороба. Та краще би в нього виріс ще один комплект на чолі, а він би перетворився на адеквата і залишився живим, чого і вам бажаю.

 

Гарна картиночка з текстом, такі можна навіть без посилань на першоджерела розповсюджувати. Навіть якщо це фейк - головне, щоб він був ідеологічно правильним.

 

Треба говорити про збережені життя і мовчати про ті, котрі занапастили своєю благородною боротьбою з вірусом. А ті, котрі не народилися - так то взагалі фігня. Байдуже, на скільки щорічно скорочується населення країни: хтось виїхав закордон, хтось спився або повісився від щасливого життя, когось по тротуару розмазав п'яний мажор на своєму боліді, комусь не вистачило грошей на лікування, когось мусора згвалтували у відділку поліції, когось п'яні мусора застрелили на дитячому майданчику. Пофіг на увесь треш і одну з найкоротших середніх тривалостей життя у світі. Головне - що у нас табличка зі статистикою не як у Швеції.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Кто то встречал более менее выглядящее серьезно рез-ты исследований собственно о способах распространения, жувучести вируса на различных поверхостях, коннцентрациях в воздухе и т.п.?

Все таки уже год прошел - есть какие то научные результаты ?

 

Если есть - пошарьте пож-та, не могу нагуглить что то.

 

Слушал Комаровского. ( Гусары, молчать!) :)

Так вот, он ссылаясь на какой-то авторитетный английский журнал, назвал способы распространения. Один из которых - аэрозольный. То есть это гораздо опаснее чем воздушно-капельным. Таким образом ,нахождение даже в маске в непроветриваемом помещении (маршрутка) , ни фига не поможет, вероятность заразиться очень высокая.

Журнал - the Lancet

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Один из которых - аэрозольный. То есть это гораздо опаснее чем воздушно-капельным

Фішка в тому, що маски якраз і перетворюють краплі з вірусом на аерозоль. Саме тому в країнах з масковим режимом коронавірус так швидко поширюється. Принаймні, це одна з причин. Ще одна - перетворення банальної маски на чарівну, створення карго-культу, коли хворі, замість того, щоб вдома сидіти, швендяють поміж людей і розносять вірус. Але в масках!

В мене особисто таке враження, що маски запровадили якраз для більшого поширення інфекції.

Ну і допис від талановитої і розумної людини:

АНТИУТОПІЯ

У мене питають, що буде з тим коронавірусом далі. Питають, чи є в мене оптимізм щодо цього.

Так, певний оптимізм є. Я бачу подальші події приблизно так.

1. Найближчим часом COVID-19 має шанси стати один з безлічи "сезонних" респіраторних вірусов, з прогнозованою циклічністю, зрозумілими вразливими групами та з наявними протоколами лікування.

2. Якщо все буде йти так, як є зараз, то за кілька років переважна більшість дорослих отримають імунітет - чи то через інфікування, чи то через кількаразове щеплення, або, скоріше, через обидва чинники одночасно.

3. Після цього коронавірус може стати властивим переважно для дітей (що народилися після пандемії), але інколи траплятися у дорослих.

Як це є для більшості таких хвороб, навонароджених на першлому році життя захищатимуть материнські антитіла. Діти після року хворітимуть переважно в безсимптомній, інколи - в легкій формі, як це є зараз. Хвороба може ставати небезпечною хіба що для дітей з серьйозними супутніми вадами здоров'я.

4. Якщо б все далі йшло у природній спосіб, то COVID-19 мав би шанси стати однією з безлічі "дитячих хвороб", якіми варто перехворіти у дитинстві (коли шанси отримати ускладнений перебіг мінімальні) і отримувати потужній пожиттєвий імунітет. Наявність невеличкого прошарку переважно безсимптомно хворих дітей забезпечувала б певну циркуляцію вірусу і періодичне "проепідемічування", тобто підвищення імунітету у дорослих, хто перехворів або був вакцинований. Це забезпечило б дійсно пожиттевий імунітет проти цієї хвороби.

Тут начебто можна було б поставити крапку, проте...

5. На цьому етапі на ситуацію почнуть впливати довгострокові інтереси фарматевтичних кампаній. Коли закінчиться пандемія, почнеться потужна кампанія з включення вакцинації проти COVID-19 не лише для дорослих, у також у національні календарі щеплень дітей. Буде розгорнута потужна агітація, нам постійно нагадуватимуть про мільйони загиблих, і під гаслом "ніколи знов" щеплення проти ковід стануть "обов'язковими" для дітей першого року життя.

Вангую, що успіх в цьому буде у консорциума GSK/Sanofi. Вважаю, спочатку це буде педіатрична моновакцина, але цілком можливо, що дуже скоро на нас чекатиме вакцина "Інфанрікс-Окта" та/або "Октаксим" з ковідним компонентом.

6. Далі більшість країн світу дуже швидко доведуть охоплення дітей щепленнями проти коронавірусу до рівня 90-100%. Діти перестануть хворіти.

7. Десь років за 10 з'ясується, що імунітет від щеплень проти ковіду у багатьох щеплених дітей з часом зникає. Тому виникне потреба у ревакцінаціях десь років у шість.

8. Ще приблизно років за десять з'ясується, що десь у віці 16-20 років у великій кількості щепленихвакциновани та ревакцинованих згідно календаря імунітет падатиме нижче захисного рівня. Ковід стане хворобою студентських гуртожитків, військових казарм та виправних колоній.

9. Ще років за 10-20 виникне наступна проблема: через те, що діти перестануть хворіти, циркуляція вірусу знизиться, тобто - припиниться проепідемічування. Це означає, що виникатимуть прошарки неімунних серед тих, хто був щеплений, в інших вікових групах. Почнуть хворіти дорослі, почастішаютьл ускладнення.

Крім того, майбутні матері не бдуть хворіти у дитинстві, а щеплення не надаватимуть потрібних титрів для захисту новонароджених. Цілком можливо, що через зникнення материнського захисту можуть почастішати випадки хвороби у немовлят перших місяців життя, - наприклад, у разі співпадіння у часі з іншими інфекціями або в певних ситуаціях і в певних станах.

10. Для вирішення цього питання доведеться влаштовувати поголовні ревакцинації бустерними вакцинами, наприклад, раз на 10 років, — або навіть частіше, десь раз на рік, як проти грипу. І плюс додаткові, для вагітних і членів родини, де є немовля.

Тому виходить, що лише після того, як кожна людина почне отримувати протягом життя по 10 або 100 доз вакцини, проблему з COVID-19 можна буде вважати вирішеною "остаточно" і "в сучасний спосіб".

P.S.

Цей сценарій є песимистичним, тому що базується на реальних подіях і враховує реалії сьогодення.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Хто там надрочував на вакцинку? тут в Ланцеті цікавенька стаття з"явилася, цитую звідтам:

Vaccine efficacy is generally reported as a relative risk

reduction (RRR). It uses the relative risk (RR)—ie, the

ratio of attack rates with and without a vaccine—which

is expressed as 1–RR. Ranking by reported efficacy gives

relative risk reductions of 95% for the Pfizer–BioNTech,

94% for the Moderna–NIH, 90% for the Gamaleya,

67% for the J&J, and 67% for the AstraZeneca–Oxford

vaccines. However, RRR should be seen against the

background risk of being infected and becoming ill

with COVID-19, which varies between populations and

over time. Although the RRR considers only participants

who could benefit from the vaccine, the absolute risk

reduction (ARR), which is the difference between attack

rates with and without a vaccine, considers the whole

population. ARRs tend to be ignored because they give

a much less impressive effect size than RRRs: 1·3% for

the AstraZeneca–Oxford, 1·2% for the Moderna–NIH,

1·2% for the J&J, 0·93% for the Gamaleya, and 0·84% for

the Pfizer–BioNTech vaccines.

www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S2666-5247(21)00069-0&fbclid=IwAR0Vqi5luBYH1Vh9tpHT-oUWaQcOB6w4l_QZhqASaowzP4RSOvNip5Yt9MM

Поздравляю, свідки секти Святої вакцинації, ви - лохи :lol:

Але чекаємо на опровєржєнія і вскукарєкі, що не всьо так адназначна...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Поздравляю, свідки секти Святої вакцинації, ви - лохи :lol:

 

Та ситуация когда обморок сам не понял что написал :lol:

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Слушал Комаровского. ( Гусары, молчать!) :)

Так вот, он ссылаясь на какой-то авторитетный английский журнал, назвал способы распространения. Один из которых - аэрозольный. То есть это гораздо опаснее чем воздушно-капельным. Таким образом ,нахождение даже в маске в непроветриваемом помещении (маршрутка) , ни фига не поможет, вероятность заразиться очень высокая.

Журнал - the Lancet

 

Послушал.

Так это собственно с самого начала было понятно, когда люди в многоэтажках с обратной тягой болеть начали.

 

PS. Понравилось, страна победивших антивакцинаторов.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

PS. Понравилось, страна победивших антивакцинаторов.

 

А хіба мізерний відсоток щеплень від ковіду в Україні якось пов'язаний з антивакцинаторами?

Банально шмигалі не зробили предзамовлення на достатню кількість вакцин, очевидно, сподіваючись отримати все на шару. Антивакцинатори зараз борються з тим, чого нема. Тут доводять, що влада між життям людей і грошима обрала життя людей. Насправді влада між піаром та грошима, які необхідні для порятунку людей, обрала піар. Степанов не домовився про постачання необхідної кількості вакцин не тому, що він мудак, хоча і це теж відіграло свою роль. А в першу чергу тому, що в Україні на цю мету вчасно не знайшлося необхідних грошей, навідміну від тих країн, корті зарезервували чергу на ту кількість вакцин, котру вважали за необхідне.

 

Коротше, для нинішньої ситуації з вакцинацією Комаровський доклався куди більше, ніж усі антивакцинатори разом узяті, коли в 2019 агітував за тупого жадібного і самозакоханого клоуна.

  • Лайк 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

www.bitchute.com/video/5A11XwtR2Hu5/

 

В фильме есть правда местами, но вцелом много вопросов. Главный посыл неочевиден.

 

Зы. Почему такое херовое качество картинки, жесть какая-то, домашние видосы 10 летней давности выглядят приличней. Странно.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Сегодня укололись "Короноваком". :rolleyes:

 

Сімейний лікар запросив - вирішили не відмовлятися.

 

Народ, выходя из кабинета вакцинации, жаловался: "как комарик укусил", "вообще не понятно укололи или нет", "чем они там колят что не слышно"...:pozor:

 

Предложила медсестре применять баковую смесь: вакцина+В6+В12 или вакцина + витамин С. Была понята, т.к. медсестра предложила как вариант магнезию и еще ряд препаратов :lol:

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Сегодня укололись "Короноваком". :rolleyes:

 

Я так понимаю принимаются все желающие с смартфонами.

 

5-6 июня центры будут действовать в таких городах, как:

 

Киев – в Международном выставочном центре;

Львов – на базе стадиона «Арена Львов»;

Одесса – в ТЦ «Мегадом» и Fontan Sky Center, а также школы «Крымская»;

Тернополь – на базе Центра досуга им. Довженко;

Полтава – на базе юридического университета им. Ярослава Мудрого;

Кременчук – в лицее №11 «Гарант»;

Лубны – на базе кинотеатра «Киевская Русь»;

Миргород – в Доме культуры горсовета;

Горишни Плавни – в админподразделении «Горно-обогатительного комбината»;

Ровно – в лечебно-диагностическом центре им. Полищука.

 

МОЗ уточняет, что прививать будут тех, кто записался через «Дію» или контак-центр МОЗ. Украинцев будут по телефону приглашать на вакцинацию. Приоритет будет отдаваться людям пожилого возраста.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я так понимаю принимаются все желающие с смартфонами.

 

Ошибаетесь! У мужа кнопашный - все равно укололи!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вчера вышел новый основательный отчёт Public Health England о последней динамике всех вариантов Ковида:

 

assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/991343/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_14.pdf?fbclid=IwAR0QIj1aA59Kir8Qy1_1KCT7W66Vv3gE_mvER6yXU_0ZKqFNKEKnMPvP6d8

 

"Вариант Дельта (Индийский штамм) сейчас составляет 73% всех секвенированных образцов. В отчёте есть детали по всем аспектам: сравнение первичного и вторичного коэффициентов заражения (с учётом завезенных случаев и отдельно), рост количества вспышек в школах, распределение времён до появления симптомов, разбиение случаев по месту заражения (работа/образование/магазины/рестораны,...), дополнительный генетический анализ (со списком мутаций уже в Индийском штамме).

Что реально неприятно - риск госпитализации у Варианта Дельта (Индийский) в 2.61 (!!) раза выше, чем у Варианта Альфа (Британский штамм), а госпитализации в реанимацию выше на 67% (стр. 46)."

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Доктор Анджелина Фарелла, педиатр из Вебстера, штат Техас, и член организации America's Frontline Doctors заявила, что детям не нужна вакцина против Covid-19, потому что у них сильная иммунная система и они передают свой иммунитет взрослым.

 

Она сообщила, что выживаемость детей не просто составляет 99,997%, они на самом деле ещё и действуют как буфер, фактически наделяя взрослых иммунитетом.

 

«У детей уникальная иммунная система, она работает совсем не так как у взрослых» - сказал Фарелла в интервью Rose Unplugged. «В частности, дети моложе 14 лет, у них очень сильная иммунная система… которая производит Т-клетки… ».

 

«Теперь, когда у них есть этот иммунитет, каждый раз когда они кашляют, они можно сказать кашляют своим иммунитетом на вас» - сказала доктор, объясняя важность того, что нельзя отделять взрослых от маленьких детей.

 

«Вот почему для меня не имело смысла на раннем этапе, когда мы закрывали школы и учителя боялись, что дети разнесут все виды болезней» - сказала она.

 

Таким образом, практически всё что доктор Фаучи и CDC рекомендовали общественности (весь мир следовал рекомендациям CDC и ВОЗ) для «защиты детей и взрослых от Covid», на самом деле приносило больше вреда.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дабы не плодить ссылок на прессу окупанта.

Побег из Уханя от Латыниной в Новой Газете.

 

Достаточно интересная статья про исскуственное происхождение вируса. Судя по всему большая часть правды там есть. Это Вам любой опер скажет, что совпадений не бывает.

 

Добавлено через 4 минуты

Она сообщила, что выживаемость детей не просто составляет 99,997%, они на самом деле ещё и действуют как буфер, фактически наделяя взрослых иммунитетом.

«Теперь, когда у них есть этот иммунитет, каждый раз когда они кашляют, они можно сказать кашляют своим иммунитетом на вас» - сказала доктор, объясняя важность того, что нельзя отделять взрослых от маленьких детей.

 

На том свете расскажите это моему знакомому, которого внучка заразила.

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

«Теперь, когда у них есть этот иммунитет, каждый раз когда они кашляют, они можно сказать кашляют своим иммунитетом на вас» - сказала доктор, объясняя важность того, что нельзя отделять взрослых от маленьких детей.

 

:cry:

 

Мечников переворачивается в гробу с таких "докторов"

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

:cry:

 

Мечников переворачивается в гробу с таких "докторов"

 

А Гиппократ пытается восркеснуть для того, чтобы самоубиться!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

«У детей уникальная иммунная система, она работает совсем не так как у взрослых» - сказал Фарелла в интервью Rose Unplugged. «В частности, дети моложе 14 лет, у них очень сильная иммунная система… которая производит Т-клетки… ».

 

«Теперь, когда у них есть этот иммунитет, каждый раз когда они кашляют, они можно сказать кашляют своим иммунитетом на вас» - сказала доктор, объясняя важность того, что нельзя отделять взрослых от маленьких детей.

:pozor::pozor::pozor:

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вікно Овертона в дії.

З дітей зробили небезпечних розносчиків смертельної хвороби.

Ну-ну... Залишилося замотати їх в поліетилен, або здати в спецзаклад, щоб вони нікого не інфікували...

МА-ЛАД-ЦИ!!!

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Канадский врач: прививаясь от COVID-19, люди рискуют остаться без детей.

Синтетические «спайковые» белки, генерируемые коронавирусными вакцинами, способны нанести вред мужским и женским репродуктивным органам.

Об этом в интервью изданию Tap News сообщил доктор Роджер Ходкинсон, экс-председатель комитета Королевского колледжа врачей и хирургов в Оттаве.

По его словам, учёные уже имеют «достаточно доказательств» того, что «спайковые белки вакцины экспрессируются как в плаценте, так и в семенниках».

«Для беременных женщин это может означать прерывание беременности. Для мужчин — бесплодие в принципе».

«Я не сторонник теории заговора. Я не антиваксер. Я не являюсь ни тем, ни другим, но когда я вижу определенные вещи, которые могут — подчеркну — иметь серьезные потенциальные долгосрочные последствия, я думаю, что мой долг встать, дать свисток и сказать: "Эй, остановите поезд, вы это видели?" — Я надеюсь, что это всё ошибочно, но покажите мне данные, подтверждающие это» - сказал Ходкинсон.

Он напомнил, что полноценные испытания вакцины должны были занять четыре года, а не шесть месяцев, «за которые вообще ничего о побочных эффектах препаратов выяснить нельзя».

Особенно опасными, по мнению доктора, коронавирусные вакцины могут быть для детей:

«Инъекции детям являются преступлением против человечества. Мало того, что дети имеют почти нулевой риск заражения или распространения коронавируса, так ещё и уколы, скорее всего, повредят им больше, чем взрослым».

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Отжеж, інфікований розносчик рашапропагандоса :evil:

 

Стандартно, нічого нового. Вчорашнє "кашляння імунітетом" також ніде в англомовних джерелах не знаходиться - тільки в рашопропаганді.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Канадский врач: прививаясь от COVID-19, люди рискуют остаться без детей.

 

 

Хай Ізраїль париться над цим питанням. Це для них є ризик, що максимум через 9 місяців доведеться ліквідовувати пологові будинки і думати над працевлаштуванням персоналу. У нас до того часу позбавлять можливостей розмножуватись лише невеличкий відсоток людей переважно пенсійного віку. Хай інші роблять висновки - нєфіг відкладати на старість те, що можна зробити в молодості.

 

Добавлено через 10 минут

 

Побег из Уханя от Латыниной в Новой Газете.

 

 

Короче: о том, что вирус сбежал из лаборатории, твердили только невежды, конспирологи и президент Трамп.

 

Ложечки потихеньку знаходяться, а Трамп у підсвідомості багатьох так і залишається "расистом", "конспірологом" і "невігласом".

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • FLASH закріпив темі

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...