KakTuz Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 19 минут назад, mib сказал: Ну ок Мы явно про разное, я про безлимитный акб, но если частный трансформатор это уже другой вопрос С дтык честно? Скоро сделают квт по 6-8, сосед предлагает переток по 4грн, честно, но бесчестно брать с ветераноа. Учет не стоит хлопот. Змінено 23 години тому користувачем KakTuz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 9 минут назад, KakTuz сказал: С дтык честно? Скоро сделают квт по 6-8, сосед предлагает переток по 4грн, честно, но бесчестно брать с ветераноа. Учет не стоит хлопот. Есть пики генерации, у меня грубо 12 паней 12 инвертор в обед генерация 12 а потребление 500 ватт, осталтное улетает в сеть, ночью я это как с акб забираю, но к примеру за прошлый декабрь за весь выработка 200квт*ч сейчас в день без дождя +-70 В моем случае если про деньги, то 90% что я в деньгах по году буду 0 если в кВт то в начале августа был экватор, выработка и потребление сравнялись Электрички нет но среднее потребление в летние месяцы 1000 кВт*ч зимой до 2000 за год 14-15 мегаватт 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 19 годин тому, Vikctor сказав: Замість ЗТ з'явиться нетбіллінг чи щось на кшталт цього. Може тоді і буде вистачати генерації на опалення. Бо влітку великі надлишки перетворюються на гроші завдяки ЗТ. Якщо замість ЗТ буде нет-біллінг чи щось подібне, то ці надлишки влітку перетворюються на кредитні кошти, якими взимку можна буде розрахуватися. Якщо мова за нетбіллінг. Ще може бути варіант, коли розрахунок в кВт. Метерінг чи якось так. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 5 часов назад, allanek сказал: Може тоді і буде вистачати генерації на опалення. Бо влітку великі надлишки перетворюються на гроші завдяки ЗТ. Якщо замість ЗТ буде нет-біллінг чи щось подібне, то ці надлишки влітку перетворюються на кредитні кошти, якими взимку можна буде розрахуватися. Якщо мова за нетбіллінг. Ще може бути варіант, коли розрахунок в кВт. Метерінг чи якось так. Ось коли настануть ці чудові часи, то я й на дах автонавісу змонтую трохи панельок, а наразі в мене генерація влітку лишень відсодків на 20 перевищує споживанняи. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз