Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Как я провел лето. Дом в Петрушках, 220м2

KakTuz

Рекомендовані повідомлення

19 минут назад, mib сказал:

Ну ок :-) Мы явно про разное, я про безлимитный акб, но если частный трансформатор это уже другой вопрос

С дтык честно?  Скоро сделают квт по 6-8, сосед предлагает переток по 4грн, честно, но бесчестно брать с ветераноа. Учет не стоит хлопот.

Змінено користувачем KakTuz
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, KakTuz сказал:

С дтык честно?  Скоро сделают квт по 6-8, сосед предлагает переток по 4грн, честно, но бесчестно брать с ветераноа. Учет не стоит хлопот.

Есть пики генерации, у меня грубо 12 паней 12 инвертор в обед генерация 12 а потребление 500 ватт, осталтное улетает в сеть, ночью я это как с акб забираю, но к примеру за прошлый декабрь за весь выработка 200квт*ч сейчас в день без дождя +-70

В моем случае если про деньги, то 90% что я в деньгах по году буду 0 если в кВт то в начале августа был экватор, выработка и потребление сравнялись

Электрички нет но среднее потребление в летние месяцы 1000 кВт*ч зимой до 2000 за год 14-15 мегаватт 

• Лайк 2
Посилання на коментар

19 годин тому, Vikctor сказав:

Замість ЗТ з'явиться нетбіллінг чи щось на кшталт цього.

Може тоді  і буде вистачати генерації на опалення. Бо влітку великі надлишки перетворюються на гроші завдяки ЗТ. Якщо замість ЗТ буде нет-біллінг чи щось подібне, то ці надлишки влітку перетворюються на кредитні кошти, якими  взимку  можна буде розрахуватися. Якщо мова за нетбіллінг. Ще може бути варіант, коли розрахунок в кВт. Метерінг чи якось так.

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 часов назад, allanek сказал:

Може тоді  і буде вистачати генерації на опалення. Бо влітку великі надлишки перетворюються на гроші завдяки ЗТ. Якщо замість ЗТ буде нет-біллінг чи щось подібне, то ці надлишки влітку перетворюються на кредитні кошти, якими  взимку  можна буде розрахуватися. Якщо мова за нетбіллінг. Ще може бути варіант, коли розрахунок в кВт. Метерінг чи якось так.

Ось коли настануть ці чудові часи, то я й на дах автонавісу змонтую трохи панельок, а наразі в мене генерація влітку лишень  відсодків на 20 перевищує споживанняи.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...