MaksymS Опубліковано: 3 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2022 29 хвилин тому, murava сказав: и частично - стоимостью материалов А що, вже повернулася практика що за монтаж беруть стільки скільки було заплачено за матеріали? То якщо в мене плитка по 150 грн то мені її й вкладуть за такою вартістю? 18 хвилин тому, Технология Строительства сказав: удорожание стоимости трубы и топлива стоит гораздо дороже чем 100 грн/м.п., это говорит о том что стоимость Вам предложили очень даже конкурентную Теж так вважаю, що 100 грн на метрі скважини на сьогодні це цілком прийнятно і є сенс пробуритися, бо завтра буде значно дорожче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2022 11 минут назад, MaksymS сказал: бо завтра буде значно дорожче. правильно казати "бо завтра вона вже може не знадобитися" 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 3 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2022 23 минуты назад, MaksymS сказал: А що, вже повернулася практика що за монтаж беруть стільки скільки було заплачено за матеріали? То якщо в мене плитка по 150 грн то мені її й вкладуть за такою вартістю? Нет, материал - это всегда косвенное удорожание. Чем он дороже, тем выше цена на работы с ним. По двум причинам - частично это плата за риски порчи, а в основном - просто если уж смогли купить, то вы вполне можете это оплатить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 3 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2022 1 час назад, Технология Строительства сказал: Вы не понимаете, удорожание стоимости трубы и топлива стоит гораздо дороже чем 100 грн/м.п., это говорит о том что стоимость Вам предложили очень даже конкурентную (может где то руководитель урезал свою прибыль), дальше будет только дороже. Так как в стоимость 1 м/п входят (материалы, работы, техника) отдельно может быть только бензин для генератора (если нету Электрики на участке) и бентонитовая глина один мешок до войны 500 грн!!! глина и прочее - оплачивается отдельно. Труба есть наша, Украинская. Цена 410-500 грн метр, и это розница. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 3 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2022 54 минуты назад, MaksymS сказал: А що, вже повернулася практика що за монтаж беруть стільки скільки було заплачено за матеріали? То якщо в мене плитка по 150 грн то мені її й вкладуть за такою вартістю? Теж так вважаю, що 100 грн на метрі скважини на сьогодні це цілком прийнятно і є сенс пробуритися, бо завтра буде значно дорожче. с начала года +150 грн/метр. Деньги я не печатаю, и их есть на что потратить. Ок, пробурили скважину и кинули - заилится. Надо прокачивать - опять же - труба, насос, кабель. И ездить ее прокачивать. Кладочные работы в этом году под большим вопросом. Ну может найду кто забор сложит - материал, кром цемента у меня есть. Но туда я могу натягать воду, я весь дом "с бочки" поднял. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 3 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2022 20 хвилин тому, KakTuz сказав: материал, кром цемента у меня есть Так і цемент подорожчав. Те що минулого року було десь 86 грн, сьогодні вже 116. Треба чекати зниження цін! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технология Строительства Опубліковано: 3 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2022 5 часов назад, MaksymS сказал: Так і цемент подорожчав. Те що минулого року було десь 86 грн, сьогодні вже 116. Треба чекати зниження цін! Максимака уменьшения цен не будет. Прекращай людям писать сарказмом они не понимают 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 7 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2022 В 03.05.2022 в 19:15, Технология Строительства сказал: Максимака уменьшения цен не будет. Прекращай людям писать сарказмом они не понимают Ну те, що зменшення не буде - то зрозуміло. Але щоб приватне будівництво поновилось ( принаймні в столичному регіоні), то має бути або девал конкретний, або ціни на нерухомість мають повернутись на довоєнний рівень, або хоча б наблизитись. Будувати, при можливості купити за менші гроші готове, ніхто не буде. Наведу свій приклад. Минулої осені залив фундамент і плиту. З весни збирався мурувати. Блок є, дерево висохло. Але щоб вимурувати і накрити - треба ще з 30-ку. А вікна -піднялись, кажуть, в рази. Про внутрішні роботи вже й не згадую. І кожен твій наступний крок незрозумілий по ціні, але однозначно суттєво дорожчий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leka Опубліковано: 25 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2022 Доброго дня. Підкажіть будь ласка, скільки зараз коштує демонтаж і монтаж даху,металочерепиця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SanGer Опубліковано: 27 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2022 Добрый день, форумчане Подскажите, пожалуйста, текущие расценки по работам (квартира Киев): - ручная штукатурка стен по маякам; - откосы на окнах; - укладка плитки (ванная и туалет) Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 29 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2022 Я всі ціни та розцінки залишила в розмірах 2021 року. Всім сказала - або працюємо як було, або. Буде ще сонечко й на нашому подвір'і 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мызамир Опубліковано: 8 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2022 Вчора один вумник телефонував , пропонував монтаж г\к з ватою по 150 грн\м2 . Висота під шість метрів , потолки скошені . Аргумент - зараз же війна , бажаючих заробити хоть щось море . Немає просто слів на таку щедрість . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 9 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 В 29.05.2022 в 17:08, Татьяна5 сказал: Я всі ціни та розцінки залишила в розмірах 2021 року. Всім сказала - або працюємо як було, або. Буде ще сонечко й на нашому подвір'і я правильно розумію, що замовники вимагають зниження тарифів?? я як замовник був радий, що мені виконавці підняли тільки транспортні (що цілком логічно), а самі розцінки ті, які були до 24.02. Бо зазвичай зростання буд.матеріалів корелює із зростанням тарифів на роботи (що теж цілком логічно). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 9 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 2 часа назад, kruchenik сказал: я правильно розумію, що замовники вимагають зниження тарифів?? Ні, звісно. Але життя стало сильно дорожче, тарифи будуть рости Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 9 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 У сантехников, в у.е., цены не поменялись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 28 минут назад, Татьяна5 сказал: Ні, звісно. Але життя стало сильно дорожче, тарифи будуть рости в чому крім палива? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 9 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 18 минут назад, US7IGN сказал: в чому крім палива? вибачте, але: 1) це не тема цього топіка 2) якщо ви не бачите й ріллі питаете це - не має сенсу пояснювати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 9 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 (змінено) 6 часов назад, kruchenik сказал: я правильно розумію, що замовники вимагають зниження тарифів?? я як замовник був радий, що мені виконавці підняли тільки транспортні (що цілком логічно), а самі розцінки ті, які були до 24.02. Бо зазвичай зростання буд.матеріалів корелює із зростанням тарифів на роботи (що теж цілком логічно). «Зазвичай») У Вас зазвичай подорожчання матеріалів супроводжував повномасштабний конфлікт в країні і падіння економіки на 30-40%? Для прикладу в харчовій промисловості хто ставки вдвічі порізав, хто скоротив третину персоналу. Спілкувався зі знайомим - цікавляться цінами лише забудовники на фінішних етапах. Нові об‘єкти в поточній ситуації не починають. І от питання - в описаній ситуації що робити муляру ( каменщику) по Вашому? Демпінгувати, проїдати накопичене, якщо є, йти в ЗСУ? Змінено 9 червня 2022 користувачем Gonchik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 10 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2022 15 часов назад, Gonchik сказал: «Зазвичай») У Вас зазвичай подорожчання матеріалів супроводжував повномасштабний конфлікт в країні і падіння економіки на 30-40%? Для прикладу в харчовій промисловості хто ставки вдвічі порізав, хто скоротив третину персоналу. Спілкувався зі знайомим - цікавляться цінами лише забудовники на фінішних етапах. Нові об‘єкти в поточній ситуації не починають. І от питання - в описаній ситуації що робити муляру ( каменщику) по Вашому? Демпінгувати, проїдати накопичене, якщо є, йти в ЗСУ? Шановний, це питання про конфлікт до мене? у мене зазвичай подорожчання по життю, скільки будую свій будинок то весь час дорожчає. І зараз нова хвиля подорожчань, спричинена не конфліктом, а вторгненням підарасійської фєдєраши. Якщо муляру (кам'янщику) зараз немає чим зайнятись, бо зупинились новобудови, то варіантів багато, але навіщо про це питати мене, я ж не порадник для робочих. Але знаю напевно, що за спадом буде піднесення, і бум новобудов, відновлень, реконструкцій, і я вірю в те, що якраз мулярів та кам'янщиків будуть з руками і ногами відривати. Бажаю здоров'я Вам і всім будівельникам та забудовникам! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 10 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2022 19 часов назад, US7IGN сказал: в чому крім палива? та загальна інфляція набирає обертів, зростають ціни на продукти харчування, одяг, транспорт, запчастини, обладнання... і цей процес ще тільки розпочався Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 10 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2022 19 часов назад, Татьяна5 сказал: Ні, звісно. Але життя стало сильно дорожче, тарифи будуть рости тоді я не зрозумів кому було адресоване "Всім сказала - або працюємо як було, або. Буде ще сонечко й на нашому подвір'і" Я думав це замовникам було сказано. Тепер з контексту розумію, що мабуть найманим робочим чи субпідрядникам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 10 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2022 19 часов назад, Сергей 31 сказал: У сантехников, в у.е., цены не поменялись. а що сантехники завжди озвучують тарифи в у.е.? чи мається на увазі, що вони їх просто "проіндексували" по курсу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 10 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2022 В 29.05.2022 в 17:08, Татьяна5 сказал: Я всі ціни та розцінки залишила в розмірах 2021 року. Всім сказала - або працюємо як було, або. Буде ще сонечко й на нашому подвір'і В гривні в розмірах 2021, чи в доларах? Бо в першому випадку, це навіть певною мірою здешевлення, в другому навпаки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 10 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 2022 Сергій 31 завжди мав тариф в баксах і не міняв його навіть коли бакс падав. Ну і за малярів та мулярів.Телефон розривається, усім потрібні робітники,а їх фізично немає.Ціна взагалі нікого не хвилює,зараз з будівельниками точно така сама ситуація як з паливом.Недавно попалась інфа що Київміськбуд хоче продовжувати працювати,але зміг нашкрябати робітників аж 5 % від тогорічної кількості. До речі,я також не працюю,нема з ким,2 в армії,1 за кордоном. 5 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 10 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2022 Ойдаладно с деньгами проблем нет, а с людями проблемы вдруг нарисовались как в сказке. и только в богом забытом львове уже сами приходят на стройку "возьмите на работу", готовы херачить уже даже в воскресенье. Да, квалификация приходящих на лбу не написана, но сейчас при наличии денег проблем с людьми вообще нет. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз