seksinika Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 Ну не знаю, брокер мой дом смотрела сказала 220-230 продам, за два месяца до войны переехала только, по затратной части и тому что строился он из последнего вагона) обошелся он в +- 300. Смотрю что по соседству застройщик настроил и по чем торгует в каком состоянии то мой и 500 стоить должен, но вот незадача у него из 7 домов и тен один только кусок того тена с начала войны продан, с какой целью он еще один тен и два дома тянет я лично не понимаю. Сейчас действительно проще продать какой то каркасник чем что то скажем так фундаментальное))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 (змінено) 49 хвилин тому, seksinika сказав: Ну не знаю, "Не знаю" що? Поясніть, будь ласка. Тут вже істерики і так почались. Це не дивує, це нормально для форуму. 49 хвилин тому, seksinika сказав: брокер мой дом смотрела сказала 220-230 продам, Ваші цифри, це не дорого. Зараз знов почнеться істерика з якимось "тьху"😁. Стосовно будинків роблю висновок, що те, що гарно збудовано, з якісним наповненням, має однакову ціну при будь-яких обставинах, що до навали, що зараз. 48 хвилин тому, seksinika сказав: Сейчас действительно проще продать какой то каркасник чем что то скажем так фундаментальное))). З чого такий висновок? І чому каркасник це не "фундаментальноє" ? І як би тут не намагались розказати про те, що всі виїхали, кинувши будинки, бо нема попиту, не порадую- є попит, якщо вмієш побудувати якісно та гарно. Будинок продано і це факт. Не продали б, то залишились в Україні тоді. Але якщо нам зробили пропозицію від якої безглуздо відмовлятися, то і кажу- продано. 7 хвилин тому, seksinika сказав: я по цене не дотягиваю до того что он обошелся). Може не слухати ріелтерів, а спробувати. Хто знає, як воно повернеться. Змінено 27 жовтня 2024 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 У меня больше чем качественно построено, на сегодняшнею температуру отопление включается в ночь через ночь и в доме при этом 22-23 градуса, 225 квадратов отапливаемая площадь, 2 этажа в 4х уровнях и вот тысяч 80 я по цене не дотягиваю до того что он обошелся). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 (змінено) 1 година тому, seksinika сказав: больше чем качественно построено 1 година тому, seksinika сказав: 2 этажа в 4х уровнях Не завжди Ваші забаганки є показником "якості" Наприклад, я б навіть не подивився в сторону 4 рівнів в будинку. Навіщо? Щоб що? P.S. Один поверх з одною сходинкою. Привіт @ДОКС Змінено 27 жовтня 2024 користувачем anabioz 4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 (змінено) 2 години тому, allanek сказав: намагались розказати про те, що всі виїхали, кинувши будинки, бо нема попиту Зв всіх мови не було. "Відучаємося казати за всіх" (с) 27 хвилин тому, anabioz сказав: Наприклад, я б навіть не подивився в сторону 4 рівнів в будинку. Навіщо? Щоб що? Це така мода була. Там ще до комплекту повинні бути сходи віялом, сауна, більярд і відсутність кімнати на першому поверсі. Змінено 27 жовтня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 3 години тому, Vitaliy67 сказав: Так поступают истинные патриоты. Браво! Главное вовремя перейти на мову и трындеть. Тьху. Відколи показовий перехід на мову та/або одягання вишиванки вважалися патріотизмом?!))) Не здивуюся коли в свій час Ніка скаже, що "бляхи, битки, електрички" гуано. Але доки товар продається чому б не нахвалювати його. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 1 годину тому, anabioz сказав: Один поверх з одною сходинкою. Привіт @ДОКС Докса не читала, але так і зробила- один поверх, одна сходинка ... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 38 минут назад, XL.pro сказал: Відколи показовий перехід на мову та/або одягання вишиванки вважалися патріотизмом?!))) Не здивуюся коли в свій час Ніка скаже, що "бляхи, битки, електрички" гуано. Але доки товар продається чому б не нахвалювати його. Так там ещё все хуже, чем я думал? Я про первое предложение Второе даже не обсуждается. Там и так все понятно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 Звісно, я була впевнена, що окремі персоналії сприймуть новину погано, інакше не казала б, що 7 годин тому, allanek сказав: PS. Розмови про те що "патріотка виїхала" розпочинати не треба. Плани жити на пенсії десь в тихому спокійному місці та насолоджуватися життям були ще до навали. Але щоб так, до неможливості стриматись, з постійною словесною блювотою, то вже перевершило мої припущення. Не стримуйте себе, продовжуйте😁. Бачу, що потрібно буде ще і світлину тиснути з краєвидом з вікна нової оселі. Тож наберіться терпіння, бо це не буде скоро. А поки продовжу спостереження за тим, як окремих плющить, наче чортів від свяченої водички Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 (змінено) Вас когда то прекрасно охарактеризовали двумя словами. Человек был абсолютно прав. Чешите куда хотите. Вышиванку только не забудьте Змінено 27 жовтня 2024 користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 (змінено) Добродію, ви при здоровому глузді? Де ви бачите в назві теми моє ім'я, що дозволяєте собі обсмоктувати мою особистість? Якщо не можете тримати рівновагу, коли читаєте щось таке, що вас це заводить до втрати контролю, попийте щось заспокійливе. Виглядає ваша істерика жалюгідно. Змінено 27 жовтня 2024 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 (змінено) Какая истерика. Кому вы нафиг задались. Захотели ехать, едьте. Но надо же всем об этом рассказать. Зачем. Просто, в контексте того, что писалось вами раньше, звучит все это несколько похабно Змінено 27 жовтня 2024 користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 (змінено) Та бачу я, що вже другу сторінку "нафіг не здалась" . Не кожному так щастить з увагою до моєї особистості, як мені зараз 🤣І головне, яке це має відношення до теми з назвою "Куда євакуироваться" ? PS. Про раніше. Я не тільки казала, ще і робила те, що робить багато - багато громадян України - допомагала зберегти Україну наскільки була спроможна. І зараз продовжую це робити. Тож блазням, що полощуть тут мою особистість треба позакривати свої пельки і не смердіти ротом в мій бік. Змінено 27 жовтня 2024 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 8 часов назад, anabioz сказал: Не завжди Ваші забаганки є показником "якості" Наприклад, я б навіть не подивився в сторону 4 рівнів в будинку. Навіщо? Щоб що? P.S. Один поверх з одною сходинкою. Привіт @ДОКС У каждого свои мысли о том какой должен быть дом), мне например мой очень нравится, по качеству низ 100 стеродура, стена 400 Аэрог + 150 Аэрог энерджи, верх 400 минваты, стеклопакеты какие то там энергосберегающие с газом внутри и каким то напылением от солца) в большенсве окон трехкамерные, ширина ступеней 1400мм ни в каждом скворечнике такое присутствует), лестница монолитная с дубовыми ступенями, технически всякие там тепловые насосы, подсветки, авто поливы итд, 35см. пирог межэтажных перекрытий, во всем доме теплый пол под плиткой. Одноэтажный дом, уже на мой взгляд, интереснее только тем что на лестницу +- 7000$ выкладывать не приходиться(не приходилось 3 года назад, сейчас видать дороже будет) и она некий объем площади не съедает, в остальном мне например вообще не нравиться я Зачем/для чего, я например не люблю жить на уровне грунта мне так некомфортно и в жизни бы одноэтажный дом не строила, как и не строила дом с мансардным недоэтажем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 27 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2024 7 часов назад, XL.pro сказал: Не здивуюся коли в свій час Ніка скаже, що "бляхи, битки, електрички" гуано. Але доки товар продається чому б не нахвалювати його. Не дождетесь), ну то такое))), если что то они и не продаться уже с год нормально, а на продажу я их себе не сильно то и до войны брала, так когда ни когда а в основном под заказ клиентам они через меня проходят, себе купила Сочку биточка 21 года +- через месяц приплывает в Клайпеду, вариантов с ДВС даже не рассматривала опять недомашину взяла, на этот раз еще и с недорулем))), на так что бы в хлам но себе я тотал ни когда и не покупала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 12 годин тому, seksinika сказав: У каждого свои мысли о том какой должен быть дом), мне например мой очень нравится, по качеству низ 100 стеродура, стена 400 Аэрог + 150 Аэрог энерджи, верх 400 минваты, стеклопакеты какие то там энергосберегающие с газом внутри и каким то напылением от солца) в большенсве окон трехкамерные, ширина ступеней 1400мм ни в каждом скворечнике такое присутствует), лестница монолитная с дубовыми ступенями, технически всякие там тепловые насосы, подсветки, авто поливы итд, 35см. пирог межэтажных перекрытий, во всем доме теплый пол под плиткой. Одноэтажный дом, уже на мой взгляд, интереснее только тем что на лестницу +- 7000$ выкладывать не приходиться(не приходилось 3 года назад, сейчас видать дороже будет) и она некий объем площади не съедает, в остальном мне например вообще не нравиться я Зачем/для чего, я например не люблю жить на уровне грунта мне так некомфортно и в жизни бы одноэтажный дом не строила, как и не строила дом с мансардным недоэтажем. Ви коли їдете? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 8 хвилин тому, ozor сказав: Ви коли їдете? Що ви хочете почути від авторів цитат "Куда не едь а дома лучше" та "Я не собираюсь "переобуваться" и не собираюсь покидать Украину."? ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Що ви хочете почути від авторів цитат "Куда не едь а дома лучше" та "Я не собираюсь "переобуваться" и не собираюсь покидать Украину."? ) Ви, все ж таки магічний чувак, вини всі, їдуть до вас. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 (змінено) 29 хвилин тому, ozor сказав: вини всі, їдуть до вас. Маю надію, що я тут тимчасово, бо якщо вже евакуюватися, то кудись на острів серед океану, на зворотньому боці земної кулі... Бо у інших місцях "плани жити на пенсії десь в тихому спокійному місці та насолоджуватися життям" виглядають досить смішно... Змінено 28 жовтня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 Ми всі тут тимчасово 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 27 хвилин тому, US7IGN сказав: Ми всі тут тимчасово Звичка казати за всіх - це невиліковне ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 15 хвилин тому, vadimv сказав: Звичка казати за всіх - це невиліковне ) Навіщо ви брешете? Заперечуєте смертність людей? Бездомний пригостив планом монгертау чи кацапощелепна вчителька вкусила необережно? ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: Навіщо ви брешете? Я вважаю, що не варто казати про речі, про які нічого не відомо. А казати за всіх - це саме воно. І потім, якщо вже мова за всіх, то в число "всіх" потрібно включати весь колектив носіїв ДНК, який живе вже близько 2 млрд.років, що звісно "тимчасово", але досить довгенько... 1 година тому, US7IGN сказав: Заперечуєте смертність людей? Звідки такі питання у чувака з підписом "Скоро, скоро вже ми побачимо Христа..."? Ви там або хрестик зніміть, або труси надіньте ) Змінено 28 жовтня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 12 часов назад, ozor сказал: Ви коли їдете? Та я постоянно эпизодически езжу), на совсем не собиралась пока но почву прощупываю))), квартиру купила ближе к границе в спокойном регионе, такую купила какую хотела и там где хотела, царский дом, каменный с потолками 2.8 в самом центре старого города ремонт как бы в разгаре), бонусом двор закрытый и во дворе гараж каменный тоже ремонт весной по плану. Как все там доделаю будет запасное жилье в Украине которое останется в случаи чего тут, дом после этого можно будет продавать как и квартиру. Ехать на совсем но оставив ту квартиру что купила буду в последнем вагоне если ситуация не изменится, последний вагон это 14 весна моего малого) сейчас ему 10, а это имеет какое то значение к этажности дома)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 12 часов назад, vadimv сказал: Що ви хочете почути від авторів цитат "Куда не едь а дома лучше" та "Я не собираюсь "переобуваться" и не собираюсь покидать Украину."? ) Вот, хоть в чем то с вами согласна), так и есть дома мне лучше у меня тут есть что терять в отличии от таких тунеядцев как вы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз