outdoor24 Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 1 годину тому, Бездомный сказав: не просто в молоко - а в звортньому напрямку від цілі тобто виходить ваша дружина - україномовний син львівських бандерівців?😁 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 42 минуты назад, outdoor24 сказал: тобто виходить ваша дружина - україномовний син львівських бандерівців?😁 хто б що не казав - він розповідає про себе 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 15 часов назад, allanek сказал: Вона є, бо на початку навали, коли прилетіло в Дніпро, безхатько хизувався на форумі тим, що поки жінка вибралась з автівки, то він вже окопався десь в кучугурах. Мачо, що сказати🤣 Так он вроде в своей любимой теме писал что что то там не заладилось и какой о молодой на горизонте нарисовался, ну то такое искать не буду, Вадим если захочет найдет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) В 15.11.2024 в 09:34, allanek сказал: Вона є, бо на початку навали, коли прилетіло в Дніпро, безхатько хизувався на форумі тим, що поки жінка вибралась з автівки, то він вже окопався десь в кучугурах. Мачо, що сказати🤣 жодної автівки - ми йшли пішки . то був прильот , коли ракета Х 22 зруйнувала під'їзд у дев'ятиповерхівці ~ 500 метрах від нас вас не дресували на сполох зліва - сполох зправа ? виявляється , це навіть через 30 + років працює . З.І. Мачо - то альфасамець . Ви ж самі бідкаєтеся , коли альфа вас аб'юзить , але під час овуляції летите у обійми до альфи , немов метелик на свічку. Жоден альфасамець не цінує піхву та в будь якому випадку не жервуватиме собою заради піхви - в нього тих піхв .....як в піня курок . Віддати життя за курку ладні омежки - низькорангові самці піхвостраждальці , біологічні куколди. Але ж вам такі не до смаку . Звичайна бабська шизофренія - "хочу альфу з поведінкою омеги" . або хрест зніміть , або труси вдягніть Змінено 16 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 15.11.2024 в 08:34, allanek сказав: Навіщо ви займаєте те, що люди намагаються оминути, щоб не вступити та не забруднитись ? 14.11.2024 в 09:48, allanek сказав: Вже традиційно чекаю наступного, хто розповість мені,що я думаю, та як це виглядає для когось. Що в кого в голові, тому так і виглядає. Це видно по тим "ха-ха", що з'явились під вашою дурницею. Головне, що очікуємо. Примітив завжди поводиться однаково. 10 годин тому, seksinika сказав: Вадим если захочет найдет. Жаль, что мы так и не услышали начальника транспортного цеха единого мнения экспертов, какая же из недоделок министра по делам Марса лучше - без руля и карманов в дверях или без экрана за рулем... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 Читаю, читаю, чи то мов багато в голові вже, тупію, чи то останні сторінки не мають ніякого змісту. Народ, чого сваримося? Предмету ж немає 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 2 хвилини тому, Татьяна5 сказав: Читаю, читаю Краще про Португалію напишіть ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 (змінено) Це офф в темі і немає ніякого відношення до назви та зазвичай на таке не витрачаю часу, але тут вирішила, що воно того варте, бо сам визнає своїми діями, що він сцикло чи засцика, чи все разом. Тож, Таня, потерпи ще один допис 15.01.2023 в 00:59, Бездомный сказав: другий "бабах" я "слухав" у положенні "лежачи на кущі ялівця" , такі самі два "бабахи" чула й моя дружина - вона не встигла так швидко зреагувати та впасти 15.01.2023 в 01:05, Vikctor сказав: Почекай - ти впав раніше за дружину й не зважаючи на неї? 15.01.2023 в 01:09, Бездомный сказав: взагалі то вона - доросла дівчинка , і здатна подбати про себе сама . під час моменту , коли падав - я вигукнув "лягай!" дружина була метрів за п'ять від мене . каже - дуже здивувалася , як я так спритно зайняв горизонтальне положення - в армії "спалах справа/спалах зліва" натренували 15.01.2023 в 08:54, Корнил сказав: запомни, ти, непорозуміння , незалежно від щелепи, нормальний мужик в такий момент насамперед думає не за себе, а за свою жінку і дитину, і треба було тобі валити жінку на землю та лягати на неї зверху..а твій вчинок лишній раз вказує яке ти нікчемне серливе створіння, яке може тільки ***іти ротом усяку херню 10 годин тому, Бездомный сказав: виявляється , це навіть через 30 + років працює Яке нікчемне виправдовування своєї огидності 🤢 На світлині то не хмаринки, то робота ППО, майже над моєю головою. І то вже звично було - ракети, шахеди, вибухи і все таке інше. Але такого, щоб засцятись та так виправдовуватись не мала гадки, що таке може бути. Мене виховували так, що треба турбуватися не тільки за себе. І чоловіка теж. Тому в родині кожен турбується одне за одного і всі разом за кота. 10 годин тому, Бездомный сказав: Мачо - то альфасамець . Альфа сцикун, то був сарказм 😂 11 годин тому, seksinika сказав: Так он вроде в своей любимой теме писал что что то там не заладилось и какой о молодой на горизонте нарисовался, ну то такое искать не буду, Вадим если захочет найдет. Мова була за Бездомного( безхатька) Змінено 16 листопада 2024 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: Краще про Португалію напишіть ) +1 Як влаштувалися? Як заробляєте? Причина переїзду виключно війна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 5 минут назад, vadimv сказал: Краще про Португалію напишіть ) "Куди б ти не їхав, ти завжди береш себе з собою" (не я) Все всюди приблизно однакове. Ти або приймаєш, або витрачаєш зусилля на супротив, який все рівно немає сенсу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 5 минут назад, XL.pro сказал: +1 Як влаштувалися? Як заробляєте? Причина переїзду виключно війна? Відкрила виробництво парканів. Роблю документи на будівництво каркасних будинків, скоро вже зможу будувати повним ходом. Вчуся чомусь кожен день. Европейська бюрократія після України - то ще той квест. Але все можна зрозуміти, довго, з шишками, але крок за кроком. Причина - виключно війна. Все буде добре, аби Мир вдома був 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 (змінено) 3 хвилини тому, Татьяна5 сказав: Відкрила виробництво парканів. Успіхів вам! А чого Канада не зайшла? Як діти адаптувалися? Чи багато русні і як там з ними відносини? Дякую. Змінено 16 листопада 2024 користувачем LAT 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 5 хвилин тому, Татьяна5 сказав: Роблю документи на будівництво каркасних будинків, скоро вже зможу будувати повним ходом. Чому вибір зроблено на користь каркасних будинків? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 Только что, LAT сказал: Успіхів вам! А чого Канада не зайшла? Як діти адаптувалися? Чи багато русні і як там з ними відносини? Дякую. Я в Канаду їздила в гості. В Канаді неможливо без PR зробити свій бізнес, тому ця країна впринципі не розглядалася. Дочка в Канаді. Їй ок. В Португалії русня є, але досить тихенько сидять. Я не перетинаюсь, мені ок. Ввели нові правила для внж, тому вони зараз "зворотньо" відтікають 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 Только что, allanek сказал: Чому вибір зроблено на користь каркасних будинків? Алусь, я в них хороший спеціаліст А робити треба те, що подобається й до чого руки стоять 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 4 хвилини тому, Татьяна5 сказав: А робити треба те, що подобається й до чого руки стоять Таня, я Португалію не розглядаю на ПМЖ, але мені цікаво. Якщо ти вирішила будувати каркасники, то повинен бути попит на них. Рада за тебе. хай все буде в тебе добре , щиро цього бажаю))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 32 хвилини тому, Татьяна5 сказав: Відкрила виробництво парканів. Роблю документи на будівництво каркасних будинків, скоро вже зможу будувати повним ходом. Вчуся чомусь кожен день. Европейська бюрократія після України - то ще той квест. Але все можна зрозуміти, довго, з шишками, але крок за кроком. Причина - виключно війна. Все буде добре, аби Мир вдома був Коли війна закінчиться, розглядаєте варіант повернення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 1 час назад, XL.pro сказал: Коли війна закінчиться, розглядаєте варіант повернення? На зараз я не знаю відповідь на це питання 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 1 година тому, Татьяна5 сказав: На зараз я не знаю відповідь на це питання Дякую за чесну відповідь. Місцеву мову вчите? Чому саме Португалія (не Іспанія чи Данія, наприклад)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 25 хвилин тому, XL.pro сказав: Дякую за чесну відповідь. Місцеву мову вчите? Чому саме Португалія (не Іспанія? Там вже Вадим. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 (змінено) 30 хвилин тому, ozor сказав: Там вже Вадим. у 4 км від Португалії ) Взагалі, найкрасивіші місця саме біля Португалії - що з півночі (Галісія), що з півдня (Уельва). Але море тепліше у Валенсії. Головне не селитися на першому поверсі і не паркувати машину біля річки... Доречі, тут на парковці під Меркадоною половина машин на португальских номерах. Мабуть тут продукти дешевше ) Змінено 16 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 2 часа назад, XL.pro сказал: Дякую за чесну відповідь. Місцеву мову вчите? Чому саме Португалія (не Іспанія чи Данія, наприклад)? Сильно підняла англійську, вчу португальську. Тут 80% людей розмовляють англійською. Це був аргумент для мене. Данію навіть не дивилася. Да й холодно. Іспанія точно ні. Не говорять англійською зовсім (а включитися в роботу треба зразу, з англ мені простіше), не підходить законодавство по окупасам, а мене цікавить нерухомість. Не подобається рівень безпеки в країні та агресивність іспанців. Особливо зараз я це бачу, по португальці - рибки Дорі але й душки у комунікаціях. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 2 часа назад, vadimv сказал: у 4 км від Португалії ) Взагалі, найкрасивіші місця саме біля Португалії - що з півночі (Галісія), що з півдня (Уельва). Але море тепліше у Валенсії. Головне не селитися на першому поверсі і не паркувати машину біля річки... Доречі, тут на парковці під Меркадоною половина машин на португальских номерах. Мабуть тут продукти дешевше ) Продукти дешевше в Іспанії, це правда. Відсотків на 10. Море точно краще в Іспанії, мені здається, воно там взагалі одне з найкращих, а от північ Іспанії - види Португалії. Й той же холодний океан. Але мова на півночі - це абсолютно свій діалект, безперспективний з точки зору інших комунікацій зі світом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 (змінено) 38 хвилин тому, Татьяна5 сказав: Море точно краще в Іспанії, мені здається, воно там взагалі одне з найкращих Схоже на Гоа (доречі в минулому португальська колонія, деякі сліди там і зараз залишилися). ) Але Червоне море краще ) Ще краще море на островах Таїланду, а на Мальдівах - то взагалі казка. ) 38 хвилин тому, Татьяна5 сказав: північ Іспанії - види Португалії. Й той же холодний океан. Там шикарні ліси з евкаліптами і кедровими соснами (ліванськими кедрами?) прямо на березі. Змінено 16 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 15 хвилин тому, Татьяна5 сказав: Сильно підняла англійську, вчу португальську. Тут 80% людей розмовляють англійською. Це був аргумент для мене. Данію навіть не дивилася. Да й холодно. Іспанія точно ні. Не говорять англійською зовсім (а включитися в роботу треба зразу, з англ мені простіше), не підходить законодавство по окупасам, а мене цікавить нерухомість. Не подобається рівень безпеки в країні та агресивність іспанців. Особливо зараз я це бачу, по португальці - рибки Дорі але й душки у комунікаціях. дякую. ще один + за Португалію. я так і думав. 7 хвилин тому, vadimv сказав: Але Червоне море краще ) бгг. гірше за Азовське 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз