sergio Опубліковано: 19 серпня Поділитись Опубліковано: 19 серпня 39 минут назад, vadimv сказал: США депортували перших українських біженців, — американська служба імміграційного та митного контролю Україна (закреслено) ТЦК вітає. 😎 censor.net/ua/photonews/3569504/zi-spoluchenyh-shtativ-deportuvaly-pershyh-ukrayinskyh-bijentsiv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 19 серпня Поділитись Опубліковано: 19 серпня на той світ евакуюватись. тоді точно відєбуться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 вересня Поділитись Опубліковано: 7 вересня 19.08.2025 в 20:48, sergio сказав: Україна (закреслено) ТЦК вітає. 😎 censor.net/ua/photonews/3569504/zi-spoluchenyh-shtativ-deportuvaly-pershyh-ukrayinskyh-bijentsiv welcome to hell 😔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: В неділю в 13:10 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:10 В 19.08.2025 в 20:48, sergio сказал: Україна (закреслено) ТЦК вітає. 😎 censor.net/ua/photonews/3569504/zi-spoluchenyh-shtativ-deportuvaly-pershyh-ukrayinskyh-bijentsiv Ну, между США и ТЦК есть еще полмира других стран где нет ни того ни другого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 13:44 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:44 В 19.07.2025 в 20:06, Dmitriy_S сказал: Інтернет - це харашо, але пива в пабі з розумними людьми через нього не випить:) можна пити перед монітором Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: В середу в 21:57 Поділитись Опубліковано: В середу в 21:57 В 19.08.2025 в 12:48, sergio сказал: Україна (закреслено) ТЦК вітає. 😎 а є посилання на якесь джерело в США? бо я щось не бачу нічого по посиланню з цензора, переход в нікуди. наскільки я вивчив тутешні закони вони можуть депортувати в країну, з якої прибув або в країну громадянства напряму, на перекладних ні, там якісь нюанси по гуманітарці, не можна їх висаджувати як худобу і перегружати в сухопутний транспорт, чому не знаю, може і можу помилятись, але про випадки такої доставки не знаходив інфу. тобто до нас депортація лиш військовим літаком, що досить дорого для простих порушників лише імміграційного законодавства, не обтяженого іншими правопорушеннями, та й на фото на аеропорт не схоже. або подвійна депортація - спочатку депортували в Польщу (Румунію, Угорщину), а ті раді старатись - депортували в Україну. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 14 часов назад, karlito сказал: а є посилання на якесь джерело в США? бо я щось не бачу нічого по посиланню з цензора, переход в нікуди. наскільки я вивчив тутешні закони вони можуть депортувати в країну, з якої прибув або в країну громадянства напряму, на перекладних ні, там якісь нюанси по гуманітарці, не можна їх висаджувати як худобу і перегружати в сухопутний транспорт, чому не знаю, може і можу помилятись, але про випадки такої доставки не знаходив інфу. тобто до нас депортація лиш військовим літаком, що досить дорого для простих порушників лише імміграційного законодавства, не обтяженого іншими правопорушеннями, та й на фото на аеропорт не схоже. або подвійна депортація - спочатку депортували в Польщу (Румунію, Угорщину), а ті раді старатись - депортували в Україну. Та то скоріш всього яких ось злочинців, чи когось подібного дерортовуаали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз