Сарочка Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 25.03.2026 в 07:39, Falwar сказав: Крім цього радості додає ще перша грядка та дві додаткові посадкові ями під плодові. Скажіть, а хвороба садівництва лікується? 😆 Лікується, звісно! Але є нюанс: ліки продаються тільки у садових центрах, коштують дорого, мають вигляд саджанців рідкісних сортів та топіарних форм, і викликають ще сильніше звикання. Тож вітаю, ви тепер у нашій палаті, де замість крапельниць — садові шланги! Хоча все одно -медицина тут безсила. Перші ознаки невиліковності — коли замість нових туфель купуєш машину перегною і щиро цьому радієш. Далі буде тільки гірше: почнете розмовляти з помідорами й поглядом вимірювати кислотність ґрунту». 🤣 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Ще можете і на виноградарство захворіти (страшна річ). Або квітники підчепити - ще страшніше. Скільки там різновидів тих "балячок" ви навіть не уявляєте! Головне з курочками та індиками не починати, а то так і до свиней може дійти 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Но-но, тваринництво не цікавить зовсім. Одна кішта доставляє стільки проблем, що я тепер сумніваюся чи собаку будемо колись заводити, хоча їх дуже люблю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Falwar сказав: Но-но, тваринництво не цікавить зовсім. Одна кішта доставляє стільки проблем, що я тепер сумніваюся чи собаку будемо колись заводити, хоча їх дуже люблю. ніколи не кажіть "ніколи"! Мій чоловік теж колись був залізною людиною: жодного садівництва, жодного фанатизму до тварин, одна маленька собачка— і та "для меблів". Ходив собі спокійно по квартирі й вірив, що він тут головний. І що ви собі думаєте? Тепер у нас у домі живе алабай. Так-так, не у дворі, а саме в домі! Це коли ти заходиш у кімнату, а там лежить "невеликий" білий ведмедик розміром з кухонний гарнітур і займає три чверті підлоги. Мій "не фанат" притягнув його до двору сам, в дім, правда через рік , алабай сам просочився — зараз чоловік веде з цим гігантом філософські розмови про сенс життя. А я в цей час намагаюся лавірувати між лапами розміром з мою голову, щоб дістатися до своїх чотирех ярусів пеларгоній на вікні. Хоча квіти мене не то щоб хоч колись захоплювали, а запах гераній навіть визивал отвращение. Да ось ще пару років була суто городина - сенс ростити рослину, яку нельзя зжерти. Все тількі - практіш . Тож обережніше з заявами про "хворобу садівництва"! Життя — штука іронічна: може так статися, що спочатку ти не хочеш навіть кактуса, а потім у тебе повна хата квітів і собака, на якому можна їздити верхи!» Головне, не спілкуватися с зараженими ( ну там садівникі, ландшафтники всякі різні) 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз