Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 хвилин тому, Фрай сказав: Наші вже були в Донецьку, але отримали наказ назад. ( Брехня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 20 хвилин тому, XL.pro сказав: P.S. У мене як раз мислення масштабне, на відміну від старого трампіста)))) А точно він трампіст? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому У Харкові ворожий дрон влучив у магазин: 6 постраждалих, серед них неповнолітня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому У Харкові ворожий дрон влучив у магазин: 6 постраждалих, серед них неповнолітня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Немає в нього шансів, не дивіться на мальовані рейтинги. а если ТЦК начнет весной садить? это ж ведь не порошенко с крышей у европках🤣, неужели не поведутся ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 15 минут назад, Бармалей сказал: а если ТЦК начнет весной садить? это ж ведь не порошенко с крышей у европках🤣, неужели не поведутся ? Та да. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 59 хвилин тому, Бармалей сказав: а если ТЦК начнет весной садить? это ж ведь не порошенко с крышей у европках🤣, неужели не поведутся ? Це навряд, засцють. А от Олексій Миколайович пост маліпулятивий виклав у фейсбуці, народ в коментарях казиться https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=24609711015332980&id=100001622678632 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Це навряд, засцють. А от Олексій Миколайович пост маліпулятивий виклав у фейсбуці, народ в коментарях казиться https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=24609711015332980&id=100001622678632 Кацапи платять гарно, але працювати на них западало і огидно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: Кацапи платять гарно, але працювати на них западало і огидно Не факт, що на кацапів працює. Але вдавати з себе прокацапського політика зараз - це виграшна стратегія. Фактично і Зеленський був прокацапський, тому і відтягнув голоси з ОПЗЖ. Змінено 3 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Кацапи платять гарно, але працювати на них западало і огидно До речі, ви читали останній роман Кінга, Never Flinch? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 10 минут назад, Dmitriy_S сказал: Фактично і Зеленський був прокацапський фактычно он был противсех и очень вовремя вылез когда этот украинский кооператив пруд всех нормальных остаточно задолбал Змінено 3 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: До речі, ви читали останній роман Кінга, Never Flinch? Кінга останнє я починав автобіографію, але опис як він блював в шафі не дуже надихав продовжувати. Треба Темну башту спробувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Кінга останнє я починав автобіографію, але опис як він блював в шафі не дуже надихав продовжувати. Треба Темну башту спробувати Даремно, я Кінга для себе відкрив в дуже зрілому віці вже, до цього вважав дуже розкрученою белетристикою. Темна Башта - не характерний для Кінга роман. Мабуть треба починати з чогось іншого:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Даремно, я Кінга для себе відкрив в дуже зрілому віці вже, до цього вважав дуже розкрученою белетристикою. Темна Башта - не характерний для Кінга роман. Мабуть треба починати з чогось іншого:) я Кінга з 90-х читав, але зараз сприймається як перші фільми Джекі Чана за всієї поваги до нього. ну і скажімо так - в черзі ще багато більш цікавих книг на прочитати і ще мінімум дві на написати. мене ще один підручник з колії трохи вибив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: я Кінга з 90-х читав, але зараз сприймається як перші фільми Джекі Чана за всієї поваги до нього. ну і скажімо так - в черзі ще багато більш цікавих книг на прочитати і ще мінімум дві на написати. мене ще один підручник з колії трохи вибив. Поділіться чергою книг, якщо не шкода. Може й я щось собі заберу:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Fractal noise. Paolini Who I Am. Melanie C The Secret Wireless War: Pidgeon, Geoffrey The Road to Unfreedom. Timothy Snyder і ще купа яких накидав в читалку я ж не всі читаю. деякі - пару сторінок і нафіг. а деякі - перечитую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Весна прийде - вибирати будемо Ну, якщо пощастить, то доживемо) Якщо будете за наших, то допоможемо ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Це навряд, засцють. А от Олексій Миколайович пост маліпулятивий виклав у фейсбуці, народ в коментарях казиться https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=24609711015332980&id=100001622678632 О похожем сценарии ,тут на форуме, последних лет 15 неоднократно говорилось и о последствиях предупреждалось. Так что ничего нового он не сказал. Для потроллить упоротых- пойдет. Это наверное 2 или 3 пост Арестовича , который я прочел случайно. Я даже не знаю кто он такой и где появился -не интересен. Откуда к нему такой интерес ? Змінено 2 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 часов назад, Vinsol2009 сказал: Мудрий наріт, який обрав овоча. Так стоп, в 2014м он же уже ничем не управлял Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 4 часа назад, Dmitriy_S сказал: Його могли не послухати. В березні-квітні 22-го була така можливість. Мы ж не знаем какие личные перспективы он там рисовал своим визави если не послушают Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 19 часов назад, рыбак сказал: Вы как бы и не очень рады своим бывшим соотечественникам . Не по братски это . Та я ж не про них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз