Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

50 хвилин тому, US7IGN сказав:

Які підстави не вірити думці що це панічна напівбрехня?

Я виклав, без суджень про ситуацію, бо  в мене нема підстав гратися у "вірю-невірю", тому що нема повної картинки, і ніхто її мені не обіцяв намалювати.

А ще я звісно я ще той стратег - добре вмію в Age of Empires, Warcraft, StarCraft, Козаки та Heroes of Might and Magic  😁))) а от "у Покровськ" не вмію ...

Те що виклали Діпи приблизно збігається з тим, що сказав сьогодні вранці Машовець,  ну і той Касьянов туди ж, але ... не збігається з тим, що продавлюють опешні лизунсосуни ... а коли погляд, на одні й ті ж події, у вчорашніх союзників перестає збігатись, то починаються цікаві речі ...

Якось так, час покаже.

Тим часом ваш улюбленець - пан Буданов, відвідав Зміїний та газовидобувну платформу у Чорному морі :flag1:

Прихований текст

964438765_1.thumb.jpg.74809b5157a3f3d15e210f5966510c7d.jpg

1112748297_2.thumb.jpg.9877ccd08e93246126c8ad393c9440eb.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Тим часом ваш улюбленець - пан Буданов, відвідав Зміїний та газовидобувну платформу у Чорному морі :flag1:

треба догану за те що без броніка та шолома :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Військовий імунітет усе спише

Пропрацювавши в шаленому темпі рік в тимчасовій слідчій комісії і продовжуючи займатися питаннями військових, нажаль, я маю констатувати факт, що система ЗСУ абсолютно гнила і замість того, щоб це змінювати, великі генерали і полковники тільки вишукують тих, хто говорить про проблеми, і знищують не проблему, а тих, хто про неї говорить і намагається її виправити.

Моя позиція – завжди має бути конструктив, тому ТСК працювало не просто виявляючи і вказуючи на проблеми, але і досліджувало їх природу та пропонувало шляхи їх вирішення, в тому числі вносячи і законодавчі ініціативи.

Ви можете помітити, що я рідко говорю про персоналії, але вони і є складовими системи і саме вони призводять до жахливих наслідків та коштують тисячі життів.

І оскільки дуже накипіло і вважаю подальше замовчування злочином, доповідаю…

Однією із руйнівних сил в ЗСУ є совковість та родинні зв’язки серед командного складу ЗСУ.

Декілька днів назад розгорівся скандал навколо 27-річного комбрига в 34 окремій бригаді берегової оборони, який без належної підготовки та забезпечення стирає особовий склад на лівому березі Дніпра Херсонської області для виконання безглуздих завдань.

Примітно, що це 27-річне молоде "дарування", за інформацією, одружений на племінниці голови ВМС, що дуже сприяє його блискавичному кар’єрному зростанню.

Зовсім нещодавно я стикалась з подібною ситуацією в цьому ж корпусі морської піхоти, але в 39 бригаді берегової оборони, коли до мене звернулися з криком про допомогу військові — і з колективними, і з персональними зверненнями.

Командир корпусу, генерал-майор Дмитро Делятицький, призначив на посаду командира 39 бригади берегової оборони свого 30-річного родича (племінника своєї дружини) — полковника Олександра Тоненчука, який у свій молодий вік, окрім звання полковника, є повним лицарем ордену Богдана Хмельницького та ордену "За мужність".

Маю відчуття, що родичі генералів вже народжуються у званні полковників та з повним комплектом нагород від грудей до пупа.

До речі, з Делятицьким я особисто знайома і була про нього зовсім іншої думки — до моменту, поки він не розірвав 126 бригаду через популярність і "самостійність" комбрига та надто опіку за підлеглих, які успішно виконували завдання та не несли великих втрат.

Делятицький замінив навесні 2024 року на посаді одіозного "м’ясника" генерала Юрія Содоля і продовжив його "славну" справу.

Не дивлячись на великі втрати та багато безвісти зниклих на Кринках, Делятицький вже в 2025 році зі своїм підлеглим родичем Тоненчуком відправляють перший батальйон на суїцидальне "Курське" завдання.

Батальйон, звичайно ж, майже знищили.

Але — замість отримання чергових нагород — піднялося дуже багато галасу в медіа, скарг на гарячу лінію від військовослужбовців першого батальйону 39 бригади та звернення до народних депутатів.

З цього приводу, за моїм зверненням, було проведено службове розслідування, яке здійснили самі ж морпіхи у самих себе і… нічого не виявили, окрім "російського ІПСО" з мого боку .

Хоча хлопці вказували на кричущі випадки:

• самоусунення від управління 39 бригадою Олександра Тоненчука,

• віддання злочинних наказів,

• підробку службових документів, де вказувались неіснуючі позиції на передньому краї,

• комплектацію першого батальйону віртуальними матросами для підвищення укомплектованості на паперах,

• найбільший шок — відношення до солдат, коли їх приковували у підвалі наручниками, щоб вони не пішли в СЗЧ, погрожували їхнім рідним.

Делятицький, звичайно, все знав, як знав Сирський, МО і ГШ. Але ж "свої"…

В результаті — замість покарання, Тоненчука переводять в межах корпусу комбрігом 36 бригади, щоб він не поніс відповідальності.

Це ще раз демонструє:

• совковість та гниття генералітету,

• небажання втручатися ГШ у кричущі порушення, коли це вигідно,

• підлеглого, який розвалив одну бригаду, переводять командиром в іншу, в якій він теж навряд чи зможе якісно керувати.

Проявити особисту мужність та відвагу, дати гідну відсіч росіянам у Криму 2014 року — у Делятицького духу не вистачило, бо наказу не було.

А знищувати сотні воїнів на безглуздих завданнях у 2024–2025 роках — вистачає, наказ то є.

Те саме зараз бачимо на прикладі 34 бригади:

• накази зайняти якусь непотрібну позицію на правому березі ціною сотні життів наших воїнів,

• вислужитися перед Сирком-м’ясником,

• отримати нагороду та підвищення.

А далі — хай хоч земля горить.

Військовий імунітет усе спише.

Це одна маленька історія про вартість тисяч життів, а в мене їх, на жаль, сотні.

І поки тилові щури і великі командувачі грають роль Богів і думають, що війна все спише, а влада це все підтримує і покриває — Україна програє війну…

Війна не спише, пом’яніть моє слово, панове. Я його завжди стримую.

При цьому всьому негативі хочу згадати справжніх воїнів і справжніх офіцерів та подякувати їм за:

• захист,

• життя,

• вірність своїй Батьківщині,

• і за те, що вам не все одно,

і ви боретеся не тільки із зовнішнім ворогом, але й з внутрішніми, стоячи на правді і відстоюючи справедливість. Джерело: https://censor.net/ua/b3568312

• Хаха 1
  • Сумно 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

37 минут назад, sergio сказал:

Это же геноцидом попахивает... 😎

на самом деле их не так то много...менее процента от населения...но многие косят под них либо верят им...вот и получаем очучение, что усеянно ими все вокруг

• Хаха 3
Посилання на коментар

16 хвилин тому, hause сказав:

Військовий імунітет усе спише

Пропрацювавши в шаленому темпі рік в тимчасовій слідчій комісії і продовжуючи займатися питаннями військових, нажаль, я маю констатувати факт, що система ЗСУ абсолютно гнила і замість того, щоб це змінювати, великі генерали і полковники тільки вишукують тих, хто говорить про проблеми, і знищують не проблему, а тих, хто про неї говорить і намагається її виправити.

Моя позиція – завжди має бути конструктив, тому ТСК працювало не просто виявляючи і вказуючи на проблеми, але і досліджувало їх природу та пропонувало шляхи їх вирішення, в тому числі вносячи і законодавчі ініціативи.

Ви можете помітити, що я рідко говорю про персоналії, але вони і є складовими системи і саме вони призводять до жахливих наслідків та коштують тисячі життів.

І оскільки дуже накипіло і вважаю подальше замовчування злочином, доповідаю…

Однією із руйнівних сил в ЗСУ є совковість та родинні зв’язки серед командного складу ЗСУ.

Декілька днів назад розгорівся скандал навколо 27-річного комбрига в 34 окремій бригаді берегової оборони, який без належної підготовки та забезпечення стирає особовий склад на лівому березі Дніпра Херсонської області для виконання безглуздих завдань.

Примітно, що це 27-річне молоде "дарування", за інформацією, одружений на племінниці голови ВМС, що дуже сприяє його блискавичному кар’єрному зростанню.

Зовсім нещодавно я стикалась з подібною ситуацією в цьому ж корпусі морської піхоти, але в 39 бригаді берегової оборони, коли до мене звернулися з криком про допомогу військові — і з колективними, і з персональними зверненнями.

Командир корпусу, генерал-майор Дмитро Делятицький, призначив на посаду командира 39 бригади берегової оборони свого 30-річного родича (племінника своєї дружини) — полковника Олександра Тоненчука, який у свій молодий вік, окрім звання полковника, є повним лицарем ордену Богдана Хмельницького та ордену "За мужність".

Маю відчуття, що родичі генералів вже народжуються у званні полковників та з повним комплектом нагород від грудей до пупа.

До речі, з Делятицьким я особисто знайома і була про нього зовсім іншої думки — до моменту, поки він не розірвав 126 бригаду через популярність і "самостійність" комбрига та надто опіку за підлеглих, які успішно виконували завдання та не несли великих втрат.

Делятицький замінив навесні 2024 року на посаді одіозного "м’ясника" генерала Юрія Содоля і продовжив його "славну" справу.

Не дивлячись на великі втрати та багато безвісти зниклих на Кринках, Делятицький вже в 2025 році зі своїм підлеглим родичем Тоненчуком відправляють перший батальйон на суїцидальне "Курське" завдання.

Батальйон, звичайно ж, майже знищили.

Але — замість отримання чергових нагород — піднялося дуже багато галасу в медіа, скарг на гарячу лінію від військовослужбовців першого батальйону 39 бригади та звернення до народних депутатів.

З цього приводу, за моїм зверненням, було проведено службове розслідування, яке здійснили самі ж морпіхи у самих себе і… нічого не виявили, окрім "російського ІПСО" з мого боку .

Хоча хлопці вказували на кричущі випадки:

• самоусунення від управління 39 бригадою Олександра Тоненчука,

• віддання злочинних наказів,

• підробку службових документів, де вказувались неіснуючі позиції на передньому краї,

• комплектацію першого батальйону віртуальними матросами для підвищення укомплектованості на паперах,

• найбільший шок — відношення до солдат, коли їх приковували у підвалі наручниками, щоб вони не пішли в СЗЧ, погрожували їхнім рідним.

Делятицький, звичайно, все знав, як знав Сирський, МО і ГШ. Але ж "свої"…

В результаті — замість покарання, Тоненчука переводять в межах корпусу комбрігом 36 бригади, щоб він не поніс відповідальності.

Це ще раз демонструє:

• совковість та гниття генералітету,

• небажання втручатися ГШ у кричущі порушення, коли це вигідно,

• підлеглого, який розвалив одну бригаду, переводять командиром в іншу, в якій він теж навряд чи зможе якісно керувати.

Проявити особисту мужність та відвагу, дати гідну відсіч росіянам у Криму 2014 року — у Делятицького духу не вистачило, бо наказу не було.

А знищувати сотні воїнів на безглуздих завданнях у 2024–2025 роках — вистачає, наказ то є.

Те саме зараз бачимо на прикладі 34 бригади:

• накази зайняти якусь непотрібну позицію на правому березі ціною сотні життів наших воїнів,

• вислужитися перед Сирком-м’ясником,

• отримати нагороду та підвищення.

А далі — хай хоч земля горить.

Військовий імунітет усе спише.

Це одна маленька історія про вартість тисяч життів, а в мене їх, на жаль, сотні.

І поки тилові щури і великі командувачі грають роль Богів і думають, що війна все спише, а влада це все підтримує і покриває — Україна програє війну…

При цьому всьому негативі хочу згадати справжніх воїнів і справжніх офіцерів та подякувати їм за:

• захист,

• життя,

• вірність своїй Батьківщині,

• і за те, що вам не все одно,

і ви боретеся не тільки із зовнішнім ворогом, але й з внутрішніми, стоячи на правді і відстоюючи справедливість. Джерело: https://censor.net/ua/b3568312

з мого не самого маленького досвіду слідує що все залежить від керівника. якщо він лайно то підтягне таке саме лайно і вся система стане лайном. і жодна нормальна людина в ній нічого не змінить. але Лі Куан Ю схоже вам не буде, любі українці :lol:

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

на самом деле их не так то много...менее процента от населения...но многие косят под них либо верят им...вот и получаем очучение, что усеянно ими все вокруг

десь тихо засміялися Даунінг з Крюгером :lol:

• Лайк 2
Посилання на коментар

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

з мого не самого маленького досвіду слідує що все залежить від керівника. якщо він лайно то підтягне таке саме лайно і вся система стане лайном. і жодна нормальна людина в ній нічого не змінить. але Лі Куан Ю схоже вам не буде, любі українці :lol:

Там уже нічого не змінити, тільки зачистити і почати з нуля. І така ситуація в Україні не тільки в ЗСУ.

Поліцію рефоррмували-реформували,  люстрували-люстрували, навіть перейменували, а на виході тих самих ментів отримали.

Була можливість люструвати поліцію по посадкам, але вирішили люструвати трактористів:lol: 

• Лайк 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар

23 минуты назад, US7IGN сказал:

десь тихо засміялися Даунінг з Крюгером :lol:

Ну да...

В Украине показатель Средний гораздо ниже, а Плохая норма - гораздо выше...

2590405a0a0826f13ebadb30bc2a47cd.jpg

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

9 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Там уже нічого не змінити, тільки зачистити і почати з нуля. І така ситуація в Україні не тільки в ЗСУ.

Поліцію рефоррмували-реформували,  люстрували-люстрували, навіть перейменували, а на виході тих самих ментів отримали.

Вы ошибаетесь .Перемены там уже произошли .  Есть у меня один знакомый еще с детских лет , который  стал со временем одним из замов нач полиции нашего города. Сейчас он на пенсии , но работает в структуре приближенной к полиции.  Еще гдет за год до войны , при встрече и во время разговора он мне сказал , дословно: - "Раньше были мусора , а сейчас - пи.тарасы."

И заметьте , это было знание человека системы. 

Посилання на коментар

2 години тому, Александр Аврамчук сказав:

Чоловіки до 22 років зможуть виїжджати за кордон. Доручив уряду опрацювати можливість, - Зеленський. ВIДЕО Джерело: https://censor.net/ua/v3568313

таки заморозка і вибори будуть? 

Ну які вибори? Просто призивать будуть 45-75:lol:

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Ну які вибори? Просто призивать будуть 45-75:lol:

Пенсионерам еще пенсии подкинут - всегда работало.

Но в первую очередь Несостоявшемуся Наполеону позарез необходимо встреча с Пу. до капитуляции.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 часа назад, Vinsol2009 сказал:

За човником 

2 часа назад, Vinsol2009 сказал:

За човником 

Изначально эта крылатая фраза прозвучала по русски!😁

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Бездомный сказал:

кацапощелепних педопіхвомразів у школах

скажите ,а каким именно способом вы собираетесь избавиться от выше перечисленных?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, witwal сказав:

Це щоб вони зрозуміли :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, witwal сказал:

скажите ,а каким именно способом вы собираетесь избавиться от выше перечисленных?

зеркально способу , у  який кацапи - окупанти  позбавляються української на окупованих територіях

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

30 минут назад, witwal сказал:

а це щоб окупант краще зрозумів , але  сенс цієї фрази до  окупанта лише з двома українськми Нептунами остаточно зайшов 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

29 хвилин тому, witwal сказав:

Нехай навчаються. Здають іспит. 

Я з закордоном здавав на знання мову. І вони зможуть. 

Посилання на коментар

3 минуты назад, sat-prof сказал:

Судя по всему- не сдал.

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, sat-prof сказав:

Якщо тут вчителям умови так як за вашим кордоном зроблять, то сюди з закордону поїдуть мову вчити :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

27 минут назад, sat-prof сказал:

клоун🤣

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, Canton сказав:

Петров

Порохобот.

Словник хотів виправити на порохоскот, я не дав.

Посилання на коментар

3 години тому, outdoor24 сказав:

а що з натягуванням сови на глобус? 

Блазень ще досі натягує?

Посилання на коментар

3 години тому, hause сказав:

Читаємо про цю суку

Анна Костянтинівна Скороход (нар. 14 січня 1990, м. Вишгород, Київська область) — українська політична діячка. Народний депутат України 9-го скликання від 93-го виборчого округу від партії «Слуга народу»[1], Член депутатської групи "Партія "За майбутнє"

Сім'я

ред.

Прихований текст

Чоловік, Олексій Алякін, громадянин РФ, 14 листопада 2019 року затриманий Генеральною прокуратурою. Скороход припустила, що арешт був пов'язаний із її позицією щодо законопроєкту про ринок землі.[3]

Раніше Алякіна вже арештовували, з 9 серпня 2018 року він провів три місяці під вартою в очікуванні екстрадиції до Росії, але Новозаводський суд Чернігова змінив запобіжний захід на домашній арешт, котрий скасували 3 січня 2019 року через отримання Олексієм паспорта громадянина України. Надання громадянства двічі скасовувалось міграційною службою через подання Алякіним фальшивих документів і неправдивих відомостей. Після того, як розшук Алякіна відновили, його заарештували повторно.[4]

У 2021 році проживала з Антоном Поляковим.[5]

Політичні погляди

ред.

«

Прихований текст

Боротьба з комунізмом, Радянським Союзом – це все маразм. І такі випадки, які ми спостерігаємо у Львові. Це хвороба суспільства, це запалення мозку частини суспільства, які ми маємо завдяки політиці, яку у нас проводили всі ці роки. Ми повинні шанувати історію. У мене прадід дійшов до Берліна, для нього георгіївська стрічка – символ перемоги. Чому якась недалека людина повинна мені вказувати, що це символ зла? На якій підставі?»[22]

Хай іде нах

Право голосу мають виключно ті, хто його заробив, а не вкрав

З.і. Зранку 8 жовтня 2021 року Національна поліція України повідомила про смерть Полякова

...

10 жовтня представник МВС України Артем Шевченко повідомив, що токсикологічна експертиза виявила в організмі Полякова невелику дозу алкоголю і наркотику метадону[29].

11 жовтня Валерій Кур, колишній начальник управління кримінальної розвідки МВС України, заявив, що Поляков скоріш за все вживав метадон свідомо. Також він припустив, що це була програма лікування Полякова від героїнової залежності, коли метадон видають легально у таблетках[30].

Змінено користувачем Дощ
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

У Офісі генерального прокурора зареєстрували п’ять кримінальних проваджень щодо ймовірного побиття співробітниками Служби безпеки України працівників Національного антикорупційного бюро під час обшуків 21 липня.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

У Офісі генерального прокурора зареєстрували п’ять кримінальних проваджень щодо ймовірного побиття співробітниками Служби безпеки України працівників Національного антикорупційного бюро під час обшуків 21 липня.

так старалися щоб  вислужитися. буде цікаво якщо з всього цього вийде пшик.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...