7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 час назад, Danylo Ivanov сказал: Кацапи люто ненавиділи Парубія Вони просто не розуміли що він говорить-раїсянці завжди ненавидять те що не розуміють(чесно кажучи і я іноді не міг його розібрати що він говорить) Змінено 8 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 47 хвилин тому, Бармалей сказав: дрон не отличаю...а ракету видно, когда сбита либо чистый прилет...имхо-интуиция-хз Я не про це спитав, питання було "від прильоту ракети чи дрона під спуф-впливом?" а не про "збиття". Але вже зрозуміло, не переймайтесь ... я думав що спеца знайшов, на Брейван направити на гранд у пару мільйонів 😉 Проїхали .... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Так це він розстрілював майданівців? Ну, ти ж і покидьок. вас не удивляет, почему до сих пор нет ответа по расстрелу людей на майдане? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я не про це спитав, питання було "від прильоту ракети чи дрона під спуф-впливом?" а не про "збиття". Але вже зрозуміло, не переймайтесь ... я думав що спеца знайшов, на Брейван направити на гранд у пару мільйонів 😉 Проїхали .... Фахівець товстий троль 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 години тому, murava сказав: А де чергова доза незламності в ефірі? Ну фото з різних боків на півпейсбука, інтерв'ю з вижившими сусідами, статті про те, як зараз вилетить наша мстива довга рука з штанів і всьо такоє? В Запоріжжі вальнули багатоповерхівку не гірше за київські - і в ефірі майже тиша. Ще не було команди чи просто на Запоріжжя вже махнули рукою, описавши з рахунків? Чи то прифронтова зона в це погано впливає на рейтинги? незламність то до першого прильоту по власній оселі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 години тому, US7IGN сказав: нарешті дійшло про необхідність створення ідеологічної основи для подальшого правління та вічної війни. ворога назвали, як перемагати пропонується? ну він же сказав - на 1 термін. тільки не казав, що це термін 20+ років 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 7 минут назад, DmiVady сказал: Я не про це спитав, питання було "від прильоту ракети чи дрона під спуф-впливом?" а не про "збиття". а я ранее про дрон и не писал...только про ракеты...думал Вы умеете прослеживать тему и по ней спрашиваете...вот про ракету я Вам и ответил...как смог а про спеца - думаю пофантазируйте может на что то другое, вдруг удачно получится) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 2 години тому, Бездомный сказав: , кацапія не панує у повітрі а каби 24-7? 2 години тому, Бездомный сказав: логістична система - транпортна та енергетична - дуже вразлива а хто ж дозволить її зачіпати? Змінено 7 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, 7351 сказав: У підписаному президентом України Володимиром Зеленським законі про національну пам'ять вперше закріплено офіційну назву війни України проти російських окупантів - "Війна за Незалежність України". Війна російського режиму проти України тепер має назву "Війна за Незалежність України". А датою її початку визначено 19 лютого 2014 року - день, коли російські окупанти почали вторгнення у Крим. Окрім того, війна вперше отримала чітке визначення у новому законі. Також вказано, що саме імперська політика РФ призвела до початку війни. "Війна за Незалежність України - боротьба за незалежність, суверенітет, територіальну цілісність та недоторканність України проти агресії Російської Федерації, яка розпочалась 19 лютого 2014 року. Війна є наслідком послідовної російської імперської політики, спрямованої на заперечення та знищення української державності та ідентичності Українського народу", - сказано у документі. www.rbc.ua/rus/news/viyna-nezalezhnist-borotba-proti-vtorgnennya-1756497527.html zakon.rada.gov.ua/laws/show/4579-20#Text а яка незалежність була до 2014? просто звучить так, наче ми були частиною чогось і лише зараз за незалежність Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 минут назад, akineo сказал: а каби 24-7 Запускают за 100 км до цели. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) схоже , до кацапів починає доходити А разве защищать надо именно конкретно НПЗ? Упор на НПЗ - это отвлечение на негодный объект. Будут бить по ЖД, по подстанциям, по водоснабжению, по чему угодно. Защищать надо все, значит, вопрос не в "защите НПЗ", а в обнаружении и уничтожении этих жужжалок, куда бы ни летели. И это, сдается мне, тесно переплетается с закрытием воздушного пространства для всех. Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 27 хвилин тому, US7IGN сказав: Фахівець товстий троль Продивився у кацапів список заявлених цілей по сьогоднішньому обстрілу : гарні лайки на ракетну програму намагалися поставити(а може й поставили), гадаю - тре ще більше рекламних відосів з "гусаками", але те, що для країни погано, то для крадунів зручно - можна багато коштів списати тепер, як знищені сировину, вироби та складові частини ... Ще трошки напружило (слідкував вночі за моніторингом) що декілька крилатих змогли відстежити тільки при підльоту до цілей - йшли дуже низенько, прогресують кляті, чи раніше не звертав уваги. Зима близько ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Зима близько .. Схоже минулого року вони ще сподівалися на повний контроль, а в цьому можуть по енергетиці попрацювати по повній. Ну звісно якщо відплати фламінгами не побояться 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому усть-лугу и приморск европейцы при желании легко перекроют. Просто всем капитанам нефтевозов и прочего подобного еще в Киле будут говорить, что при выходе танкеров из балтики. любые грузы углеводородов будут конфискованы в пользу ЕС, независимо от того, под чьим флагом идет танкер. делов-то. А Россия ничего предъявить не сможет. Танкер-то не под российским флагом шел. какие претензии? можно даже ничего не конфисковывать, а просто мариновать в портах специально затягивая все возможные проверки на максимальное время ссылаясь на различные обстоятельства, при этом драть все портовые сборы так долго, пока перевозка груза станет просто невыгодной. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 18 хвилин тому, Бездомный сказав: схоже , до кацапів починає доходити А разве защищать надо именно конкретно НПЗ? Упор на НПЗ - это отвлечение на негодный объект. Будут бить по ЖД, по подстанциям, по водоснабжению, по чему угодно. Защищать надо все, значит, вопрос не в "защите НПЗ", а в обнаружении и уничтожении этих жужжалок, куда бы ни летели. И это, сдается мне, тесно переплетается с закрытием воздушного пространства для всех. так у нас така ж проблема. не має лінії повітряної оборони. а все зводиться до захисту конкретного об'єкта чи зони. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, irina1969 сказал: Не треба кацапам писати та говорити українською...розмовляти українською треба заслужити Парубий был в первой пятерке всписках на ликвидацию...вместе с ближайшим другом - "Кровавым пастором" PS. сколькогнид кругом -еще кровь на асфальте не высохла, а они пляски на костях устривают...уебаны, блд... 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 години тому, Бармалей сказав: оскорбления оппонентов показывает, кто вы...одевая вышиванку акцент все равно выдаст Це констатація факту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Отвєта немає, а відповіді є. Можете погуглити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому ох уж эти пенсы фантазеры-альтернативщики))) в пятерке на ликвидацию...ахаха...надеюсь не стану таким выйдя на пенсию 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: Схоже минулого року вони ще сподівалися на повний контроль, а в цьому можуть по енергетиці попрацювати по повній. Ну, тут від нас (тих, хто не збирається поки що виїздити) залежить тільки рівень готовності до такого сценарію. Без басейну буде некомфортно, але я, гадаю, подужаю ці незручності) та і місто буде в такому розвитку подій не самим комфортним місцем країни, хоча і це вирішується. До речі, дрова не так вже й подорожчали, днями дітям на спортбазу замовляв - дубок 2300,0 розпиляні в розмір та порубані (мені вже ліньки ходити рубати, хоча непогана фізкультура). Це в місті, а в селі значно дешевше, але тре запаси ще літа 22-го року переробити 😉 Змінено 7 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 3 часа назад, Бармалей сказал: оскорбления оппонентов показывает, кто вы...одевая вышиванку акцент все равно выдаст та який з вас опонент ? ви відвертий ворог . тим , хто мріє про щось домовится з кацапнею ( підслухано в кацапів ) Спойлер - А вот вам лично что нужно? Раздавить Украину,или жить долго и счастливо среди дружелюбных соседей? - Это ложная дихотомия. Никакого мирного сосуществования с Украиной не будет и не может быть с 2004 года. - Лично мне конечно второе. Ну какой выход сейчас? Все эти переговоры ни о чем. Украина не смирится с потерей территории. Что теперь? Россия должна извиниться, сказать хотели как лучше а получилось как всегда? Отдать все назад и начать платить репарации? И все равно будут санкции и обгаженная репутация на десятилетия вперед. Война это не шутки и не игрушки. Взялся за куш,не говори что не дюж. Я сразу сказал,если Украину за две недели не распустят,то это кровавая баня на годы. И да для России один выход победа. Вопрос только к чему это все было. Я люблю факты. А они таковы,что до хера народу погибло, на Россию навешали всех собак,и надо заметить справедливо, в мире на эту ***ню смотрят без восторга,а та часть страны,ссср, в которой я родился и теперь Украина разворочена. А лирика про денацификацию и нато на границы 91 года меня слабо волнует. По факту не режим там не меняется,а нато уже в Швеции и Финляндии. P.S. я родился не на Украине,но вполне мог и там. Я с царем согласен что Украина нам не чужая,не согласен с методами.У меня отец жертва пропаганды. Хрипит от ненависти словами соловьевых и компании. Прям одни и те же штампы использует. Хорошо говорит, что ютуб забанили,а то там про гусударя плохо рассказывали.Этот урод заварил кашу, а как разгребать? Все отдать плюс репарации? Так вас один хер любить не будут. Он думал тряханет украинку,за три дня Киев и все посыпется, а тут вон оно что. Готовьтесь эта фигня надолго. Из Афганистана легко было уйти. Тем более что ловить там было нечего ,как и заходить не стоило. Плюс горбач с Америкой разрулил,ушли даже особо лицо не потеряв. Тут история другая.Зная аппетиты украины и тех кто за ней стоит, я сомневаюсь что они этим удовлетворятся. Помяните мое слово,еще потребуют от России отказ от ядерного оружия как минимум. А эти украинские вопли про великую краину от атлантики до тихого океана? Вы не надейтесь откупиться. Когда тебя грабят и ты отдал кошелек,то будь уверен придут грабить еще. Плюс вы гарантированно получаете плацдарм,нато там точно будет и это ещё и враг на границе на века. Двух победителей быть не может. Либо Россия либо Украина. И что вы скажете тем людям которые стали уже гражданами России? Вернете холопов вместе с поместьем хозяину? Крым назад? И представьте что Украина со всеми коллаборантами там сделает. Я вот иллюзий не испытываю. Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Це констатація факту. поглядя на это начинаешь понимать почему ***ло говорит, что украинцы адиннарод...((( Вы же это подтверждаете своими действиями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 години тому, Бармалей сказав: оскорбления оппонентов показывает, кто вы...одевая вышиванку акцент все равно выдаст Шото я недопонял, с презервативом уже разобрались или ещё нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 години тому, kim chen lhoran сказав: Сам не перевіряв, але пишуть що щур може плисти 3 доби поспіль без втоми, а тут на форумі деякі агенти пишуть 33 доби без втоми. І ніхто їх не банить.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз