Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Картонки знову glavnoe.in.ua/news/u-kyyevi-rozpochalasya-akcziya-protestu-proty-posylennya-pokarannya-dlya-vijskovyh

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, US7IGN сказал:

Картонки знову glavnoe.in.ua/news/u-kyyevi-rozpochalasya-akcziya-protestu-proty-posylennya-pokarannya-dlya-vijskovyh

ну тут хоть по делу, а не по глупости

Посилання на коментар

25 минут назад, US7IGN сказал:

Ну терпер ще б хлопці з фронта підтягнулись для підтримки. 💪І на штурм казарм Монкада. 

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Ну терпер ще б хлопці з фронта підтягнулись для підтримки. 💪І на штурм казарм Монкада. 

нащадок вологодського вертухая

• Лайк 2
Посилання на коментар

37 минут назад, Бездомный сказал:

нащадок вологодського вертухая

О. Давно не було. Вайфай халявный десь знайшли?!

Пи. Си Чому  нащадок з маленької літери?! Відчувається якась неповага. 😏

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Дрони і ракети – це умовні «нафта і газ» для правлячої еліти, на яких можна заробити надзвичайні прибутки

Я – технар, інженер, військовий. У мене немає політичних амбіцій. Моє політичне кредо – вільна, незалежна Україна. Моя ціль – виграти війну. І це інтерв'ю – не про політику, а про техніку, про дрони і ракети. Але так вже сталося, що «політика» полізла в техніку, тому що військова техніка в роки війни коштує дорого, її треба багато, і раптом виявилося, що дрони і ракети – це умовні «нафта і газ» для правлячої еліти, на яких можна заробити надзвичайні прибутки. Справедлива війна за свободу і незалежність стала джерелом неймовірного за масштабами збагачення, небаченого досі в історії України. Мародери не зацікавлені ні в перемозі, ні в закінченні війни. Джерело: https://censor.net/ua/b3572506

Змінено користувачем hause
  • Лайк 4
  • Хаха 3
Посилання на коментар

Всю ночь какие то новые кацапские вундервафли летали, реактивные шахеды, или что то такое...👹

• Сумно 2
Посилання на коментар

32 хвилини тому, hause сказав:

Дрони і ракети – це умовні «нафта і газ» для правлячої еліти, на яких можна заробити надзвичайні прибутки

Я – технар, інженер, військовий. У мене немає політичних амбіцій. Моє політичне кредо – вільна, незалежна Україна. Моя ціль – виграти війну. І це інтерв'ю – не про політику, а про техніку, про дрони і ракети. Але так вже сталося, що «політика» полізла в техніку, тому що військова техніка в роки війни коштує дорого, її треба багато, і раптом виявилося, що дрони і ракети – це умовні «нафта і газ» для правлячої еліти, на яких можна заробити надзвичайні прибутки. Справедлива війна за свободу і незалежність стала джерелом неймовірного за масштабами збагачення, небаченого досі в історії України. Мародери не зацікавлені ні в перемозі, ні в закінченні війни. Джерело: https://censor.net/ua/b3572506

та не може такого бути

Посилання на коментар

24 хвилини тому, DimaF сказав:

Всю ночь какие то новые кацапские вундервафли летали, реактивные шахеды, или что то такое...👹

то може наші фламінго емігрують вже?

Посилання на коментар

11 годин тому, Dmitriy_S сказав:

Так ти сцикливе чмо, як і  більшість сзч.

да. чи то батьківське виховання, в якому домінувало м'яке мамине. Чи суспільствоі. Чи генетичне. Чи все разом. Але справжнього чоловіка з мене не вийшло. Але, дивлячись, як пакують здорових биків в бусик і як вони верещать, то може ... 

а стосовно сзч - то вже у кожного своя історія починається після бусифікації 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

20 часов назад, henko сказал:

жизнь твоя может оказаться намного тяжелее чем была.

цього досить важко досягти, якщо ти злиняв з ЗСУ з рядової посади

• Хаха 1
Посилання на коментар

Вчитель року😭 діти й так мати гнуть не соромляться...

https://www.facebook.com/share/v/1EvsYQeXcK/

Змінено користувачем МаТраС
  • Хаха 2
Посилання на коментар

12 годин тому, Canton сказав:

Сутки прошли - и мои махновцы уже были укомплектованы

Только  блядський клоун и вся государственная машина не имела к этому никакого отношения. 

А что було делать тем, кто не знал, где взять, но хотел защищать своих близких и страну в целом?

Сидели и ждали. Было потеряно драгоценное время.

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 часов назад, sergio сказал:

айфай халявный десь знайшли?!

Пароль санитаров подобрали - 1234

• Хаха 1
Посилання на коментар

05.09.2025 в 04:04, МаТраС сказав:

Нехватка кандидатів на жирні посади)

Я був на багатьох зустрічах із Зеленським, на яких порушувалися кадрові питання. І перше, що звучало від нього: «Так скажіть кого, і я призначу», – Чмут.

Але не було прізвищ, кого. І всі такі: «Нам треба міняти когось!». Він каже: «Окей, на кого?». І всі: «Нуу, може там… щось… когось… кудись…». Він: «Та прізвище можете сказати?».

Вона завершила свою роботу в МЗС у листопаді 2019-го. Відмовилася в тому ж році від посади заступниці голови Офісу президента Володимира Зеленського, попри вже підписаний указ про її призначення. "Я зробила для себе висновок, що у мене не вийде і про це сказала", - розповіла вона тоді про своє рішення, яке ухвалила на інавгурації президента.

www.bbc.com/ukrainian/articles/c1kzkz9le3ko

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

Відмовилася в тому ж році від посади заступниці голови Офісу президента Володимира Зеленського, попри вже підписаний указ про її призначення.

Бо розумна, та не хотіла вляпатись в лайно.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Яке життя, таке і мистецтво.

Змінено користувачем Vinsol2009
Посилання на коментар

Водночас ми гаємо час: частина українських deftech-компаній уже формально і фактично перестали бути українськими та вийшли на зовнішні ринки без офіційного дозволу. У результаті Україна втрачає технології, команди та потенційні доходи.

dou.ua/lenta/interviews/taf-industries-drones-interview/?from=recent_pinned

• Лайк 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

Водночас ми гаємо час: частина українських deftech-компаній уже формально і фактично перестали бути українськими та вийшли на зовнішні ринки без офіційного дозволу. У результаті Україна втрачає технології, команди та потенційні доходи.

dou.ua/lenta/interviews/taf-industries-drones-interview/?from=recent_pinned

До объяснений "позитивных", почему это так акуительно - осталось 3. 2. 1....

Посилання на коментар

план перемоги потужного

spacer.png

але не потрібно сприймати цю картинку як його небайдужість до українців. він нічим не кращий за всіх попередніх президентів яким влада мозок сплавила  

Посилання на коментар

5 хвилин тому, akineo сказав:

план перемоги потужного

spacer.png

але не потрібно сприймати цю картинку як його небайдужість до українців. він нічим не кращий за всіх попередніх президентів яким влада мозок сплавила  

Смійтесь-смійитесь. Зараз пацани бабла наскирдують і зіллють країну. Будете ще сто років під кацапами жити.

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Смійтесь-смійитесь. Зараз пацани бабла наскирдують і зіллють країну. Будете ще сто років під кацапами жити.

як сказав ЗЕ - ВСЕ МОЖЕ БУТИ! 

не сміється ніхто. більшість чекають визначеності майбутнього 

а адекватні турбуються про мабйутнє вже сьогодні і ДІЮТЬ

бо після смерті НІЧОГО не має. життя одне. тут і зараз. цінуйте, що маєте. оосбливо батьків своїх. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...