US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Так що, у кого першого гроші закінчаться? www.unian.ua/economics/other/u-kiyeva-zakinchuyutsya-groshi-na-viynu-ale-ye-dva-ochevidni-vihodi-the-spectactor-13136790.html?utm_source=ukrnet_news Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 44 хвилини тому, US7IGN сказав: Ізраїль, який хоче знищити палестинців, п Маячня, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 17 хвилин тому, US7IGN сказав: за вашою логікою За нормальною логікою він, як і Україна хоче лише одного. Отєбісь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 15 хвилин тому, Бездомный сказав: Yigal Levin 21 мин. · Минобороны Эстонии публикует маршрут полета российских МиГов, которые шли в радиотишине в воздушном пространстве Эстонии, причем на самой границе. В случае пуска по ним ракет они сразу вышли бы из воздушного пространства, и сбитие (если бы было удачным) случилось бы уже не в воздушном пространстве Эстонии. На это в свое время указывал Кремль, когда турки сбили в 2015 году Су-24: сам перехват начался в воздушном пространстве Турции, а вот сбитие — уже нет, тогда, когда "сушка" вышла из него. Кремль тогда давил именно на то, что самолет находился только в воздушном пространстве Сирии, тогда как турки утверждали, что перехват был осуществлен в момент, когда он буквально на секунды заскочил в их воздушное пространство. Турецкий F-16, который вел тот Су, был на готове и пустил ракету, которая нагнала Су уже тогда, когда он покинул воздушное пространство Турции. И да, еще раз, тогда это было несколько секунд, а тут — 12 минут, что вечность в масштабах боевой авиации. Макаронники трусливые лошары. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, Vinsol2009 сказав: А в мене знайомий наївся віагри, а потім діти ще 10 років доглядали після інсульту. Діду, в мене в селі дядьки вашого віку ще бухають і на лісапеті їздять. Про жінок і говорить не приходиця:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 13 хвилин тому, US7IGN сказав: Ізраїль палестинців Нах Вани їм не всрались. Нема такого народу палестинці, є араби палестинського походження, які нічим не відрізняються від арабів наприклад іорданії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Діду, в мене в селі дядьки вашого віку ще бухають і на лісапеті їздять. Про жінок і говорить не приходиця:)) Сільрада, жінка приходить зареєструвати дитину. Реєстраторка: - Хто батько? - Та Василь з Чернівки. - Не розумію. На цій неділі - Зінка з Соснівки, Манька з Шевченків, Валька з Шульгівки, Катерина Матвіївна з центральної посадки, а тепер ось ви з Хацапетовки ... І у всіх отець - Василь з Чернівки! І як це у нього отримується?! - Знамо як! У нього ж лісапет! 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Діду Онучку. Я ще й досі їздю на ласапеті, і випить можу, коли захочу . Але це не має жодного відношення до теми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: Так що, у кого першого гроші закінчаться? www.unian.ua/economics/other/u-kiyeva-zakinchuyutsya-groshi-na-viynu-ale-ye-dva-ochevidni-vihodi-the-spectactor-13136790.html?utm_source=ukrnet_news закінчились давно і держ бог на сотні років. зато Янукович поганий був з кредитом в 3 лярди і пустою казною (ні). А ці майбутні попередники залишать мінус 300 млрд доларів зеля сказав що буде бомжувати гроші на наступний рік suspilne.media/1117438-cina-vijni-ce-120-mlrd-griven-polovinu-treba-des-znajti-zelenskij/ index.minfin.com.ua/ua/finance/debtgov/ на липень 2025 при курсі 41.5 держборг 150 млрд доларів Змінено 5 годин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Сільрада, жінка приходить зареєструвати дитину. Реєстраторка: - Хто батько? - Та Василь з Чернівки. - Не розумію. На цій неділі - Зінка з Соснівки, Манька з Шевченків, Валька з Шульгівки, Катерина Матвіївна з центральної посадки, а тепер ось ви з Хацапетовки ... І у всіх отець - Василь з Чернівки! І як це у нього отримується?! - Знамо як! У нього ж лісапет! - а мій сусід каже що може три рази за ніч! - а хто вам забороняє казати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5-6 эффективных менеджера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: - а мій сусід каже що може три рази за ніч! - а хто вам забороняє казати? Приходять парубки до старого діда і питають: - І за що тебе, дід Степан, молоді дівки так люблять? - Не знаю, не знаю ... сказав дід Степан і облизнув свої сиві брови ... Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Приходять парубки до старого діда і питають: - І за що тебе, дід Степан, молоді дівки так люблять? - Не знаю, не знаю ... сказав дід Степан і облизнув свої сиві брови ... Астрологи... Ну ви в курсі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: Не знаю, не знаю ... сказав дід Степан і облизнув свої сиві брови ... Дід Стефано - він що італієць, чи гішпанець? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Може закинути пару анекдотів у тему теоретиків сексу з жінками? В мене не тільки про брови є ... може допоможе 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: Дід Стефано - він що італієць, чи гішпанець? Бендеровець ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Юрий Касьянов · Стежити 2 год · Повідомляють, що вночі було 580 шахедів і понад сорок ракет. Збили або придушити РЕБ 583 цілі з 619. Тож 36 дронів і ракет прорвалися. Це загалом погано, проте непоганий результат для оцінки ефективності ППО. Але у мене картинка не складається, цифри не сходяться. Тільки в Дніпрі в результаті нічної атаки пошкоджено 22 житлових будинки, 8 шкіл і дитсадків, корпуси та гуртожитки двох профтехучилищ, депо електротранспорту, кілька тролейбусів і контактна мережа. Всього понад 40 місць прильотів. А ще прилітало по Миколаївській, Чернігівській, Запорізькій, Київській, Одеській, Сумській, Харківській областях. Я підписаний на монітор повітряних загроз Києва та Київської області. Цікаво стежити, як один і той самий шахед або група шахедів літають спочатку над Троєщиною, потім опиняються в Бориспільському районі, потім уздовж Столичного шосе добираються до Василькова, пролітають Боярку, залітають в Бучу, знову на Боярку, і – ура! – залишають межі Київської області. Відбій! А де ППО?.. Вся область стежить за рухом шахедів, ховається в коридорах, а дрони-перехоплювачі де?.. Де фламінго, які мусять вже великою юрбою летіти у зворотному напрямку, бо темпи виробництва зросли до рекордних 50 штук на місяць – навіть росіяни стільки «Калібрів» не роблять (30 штук/місяць). То розвідник цілий день літає над Києвом, то шахеди гуляють по району. Щось не сходиться. Тим часом, справно і точно прилітає мені за ось такі пости. Командування замовило мій «психологічний портрет» у штатних психологів, щоб вивчити «морально-психологічний стан», резонно підозрюючи, що тільки божевільний може кришити батон на самого Єрмака. Колишні порохоботи, топові волонтери і прострочені депутати тиражують скрін шматочка тексту з великої моєї статті в «Дзеркало тижня», написаної ще кілька місяців тому. У статті пропонувалося для протиповітряної оборони Києва використовувати, в тому числі, багаторазові дрони-перехоплювачі. Багаторазові! Відносно великі, з великим часом польоту, з хорошою оптикою, іншими датчиками, бортовим комп'ютером, різним там корисним софтом, з хорошим різноманітним озброєнням. Тобто, пропонувався безпілотний аналог вертольотів і легкомоторних літаків, які зараз активно задіюються для боротьби з шахедами. Але мої опоненти читають тільки заголовки. Статтю вони не прочитали, і навіть скрін не осилили. Тим часом, у Польщі розробляється саме такий багаторазовий дрон для боротьби з шахедами та аналогічними загрозами. Орієнтовна ціна – 55 тис. доларів, що дивним чином збігається з ціною українського одноразового «шахеда» FP-1 компанії Fire Point, за якою він продавався пачками нашій державі за данські гроші більше року тому (зараз ціна значно зросла). Багаторазовий безпілотний перехоплювач HAASTA – на фото. Є варіант озброєння його кулеметом. Посилання на мою статтю в «Дзеркало тижня» – в коментарях. Чекаю від начальства і опонентів нових креативних ідей. І навчіться вже складати цифри в звітах, а то якось незручно. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Кулеба повернувся ?))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, hause сказав: Юрий Касьянов · Стежити 2 год · Повідомляють, що вночі було 580 шахедів і понад сорок ракет. Збили або придушити РЕБ 583 цілі з 619. Тож 36 дронів і ракет прорвалися. Це загалом погано, проте непоганий результат для оцінки ефективності ППО. Але у мене картинка не складається, цифри не сходяться. Тільки в Дніпрі в результаті нічної атаки пошкоджено 22 житлових будинки, 8 шкіл і дитсадків, корпуси та гуртожитки двох профтехучилищ, депо електротранспорту, кілька тролейбусів і контактна мережа. Всього понад 40 місць прильотів. А ще прилітало по Миколаївській, Чернігівській, Запорізькій, Київській, Одеській, Сумській, Харківській областях. Я підписаний на монітор повітряних загроз Києва та Київської області. Цікаво стежити, як один і той самий шахед або група шахедів літають спочатку над Троєщиною, потім опиняються в Бориспільському районі, потім уздовж Столичного шосе добираються до Василькова, пролітають Боярку, залітають в Бучу, знову на Боярку, і – ура! – залишають межі Київської області. Відбій! А де ППО?.. Вся область стежить за рухом шахедів, ховається в коридорах, а дрони-перехоплювачі де?.. Де фламінго, які мусять вже великою юрбою летіти у зворотному напрямку, бо темпи виробництва зросли до рекордних 50 штук на місяць – навіть росіяни стільки «Калібрів» не роблять (30 штук/місяць). То розвідник цілий день літає над Києвом, то шахеди гуляють по району. Щось не сходиться. Тим часом, справно і точно прилітає мені за ось такі пости. Командування замовило мій «психологічний портрет» у штатних психологів, щоб вивчити «морально-психологічний стан», резонно підозрюючи, що тільки божевільний може кришити батон на самого Єрмака. Колишні порохоботи, топові волонтери і прострочені депутати тиражують скрін шматочка тексту з великої моєї статті в «Дзеркало тижня», написаної ще кілька місяців тому. У статті пропонувалося для протиповітряної оборони Києва використовувати, в тому числі, багаторазові дрони-перехоплювачі. Багаторазові! Відносно великі, з великим часом польоту, з хорошою оптикою, іншими датчиками, бортовим комп'ютером, різним там корисним софтом, з хорошим різноманітним озброєнням. Тобто, пропонувався безпілотний аналог вертольотів і легкомоторних літаків, які зараз активно задіюються для боротьби з шахедами. Але мої опоненти читають тільки заголовки. Статтю вони не прочитали, і навіть скрін не осилили. Тим часом, у Польщі розробляється саме такий багаторазовий дрон для боротьби з шахедами та аналогічними загрозами. Орієнтовна ціна – 55 тис. доларів, що дивним чином збігається з ціною українського одноразового «шахеда» FP-1 компанії Fire Point, за якою він продавався пачками нашій державі за данські гроші більше року тому (зараз ціна значно зросла). Багаторазовий безпілотний перехоплювач HAASTA – на фото. Є варіант озброєння його кулеметом. Посилання на мою статтю в «Дзеркало тижня» – в коментарях. Чекаю від начальства і опонентів нових креативних ідей. І навчіться вже складати цифри в звітах, а то якось незручно. ваша віра похитнулась? ще ж невідмоов як вони рахують. Змінено 5 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Був у нас на роботі знайомий - навіть дуже погорджувався своєю так би мовити шустростью, слідкував без сум'яття щоби жінка доглядала італійських дідків нічого при цьому потім не підозрюючи, але не дуже дорогі подаруночки траплялись час від часу. А італійські бабульки щедрістю взагалі не відзначались. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 27 минут назад, akineo сказал: зато Янукович поганий був з кредитом в 3 лярди і пустою казною Янукович створив клас мільярдерів, скільки їх було в Україні - десь до 30 штук, а у Польщі чи Чехії по 2, 3 екземпляра таких. Зато тепер Польща увійшла у світову 20-ку економік. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 18 хвилин тому, DmiVady сказав: Може закинути пару анекдотів у тему теоретиків сексу з жінками? В мене не тільки про брови є ... може допоможе 😉 Там ваші анекдоти ще в 2012 були... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Янукович створив клас мільярдерів, скільки їх було в Україні - десь до 30 штук, а у Польщі чи Чехії по 2, 3 екземпляра таких. Зато тепер Польща увійшла у світову 20-ку економік. якщо б люди знали, що буде в 2025, чи обрали б вони "по криколу"? чи були б майдани? перший, другий? Змінено 5 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 29 минут назад, DmiVady сказал: Бендеровець Невже сам путен розказував з натуральним пітерськім акцентом. 8 минут назад, akineo сказал: якщо б люди знали, що буде в 2025, чи обрали б вони "по криколу"? чи були б майдани? перший, другий? Польський майдан спрацював, правда тоді Папою Римським був поляк Войтило (і наполовину українець до того) Змінено 5 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, kim chen lhoran сказал: Янукович створив клас мільярдерів, скільки їх було в Україні - десь до 30 штук, а у Польщі чи Чехії по 2, 3 екземпляра таких. Зато тепер Польща увійшла у світову 20-ку економік. Допоміг Польщі створити сильнішу економіку, бо українці змушені були виїжджати в Польщу на роботу за більшою зарплатою. Але найцікавіше починається потім)) ці ж самі українці витрачали все зароблене в Польщі на польські товари куплені вже в Україні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз