Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 19 хвилин тому, Бармалей сказав: не стоит поклоняться-оправдывать одного питара действиями других питаров... я так думаю С этим утверждением я полностью согласен Вопрос в наличии доказательств. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 минут назад, Vinsol2009 сказал: Видео бомбежек Москвы я не нашел вот и я не нашел, а испуг какой то увидел...значит теплое местечко))) Да и Мадяр не даром упомянул что видосик 23 года это как бы мало))) а насчет схематозиков - у нас не коммунизм, а капитализм...без них не обойдешься к сожалению, и если дают результат, то уже хорошо...такое уж построили государство бывшие пионеры с комсомольцами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Китай звів на військовій базі макети урядових споруд Тайваню — підготовка до можливих бойових дій активізується Таким чином Пекін демонструє готовність завдати так званого «обезголовлювального удару» по острову Після того, як нещодавно Тайвань виявився найбільшим покупцем російської нафти - мені особисто байдуже на їх страхи та ризики. Нападе на них Китай, чи ні - не наша проблема. Вони спокійно заробляли на агресії кацапії проти України. Чому я маю перейматися їх бідою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: Чому я маю перейматися їх бідою? Цитата Тайвань является крупнейшим в мире производителем чипов, производя более 60% всех полупроводников и более 90% самых передовых микросхем 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Цитата У Дніпрі автомобіль поліції навмисне збив чоловіка, що тікав від людей у військовій формі🫣 ця гра під назвою "виконати план" хорошим не закінчиться цивільний зараз для системи - ворог Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, akineo сказав: ця гра під назвою "виконати план" хорошим не закінчиться цивільний зараз для системи - ворог Ніт. Ворог тільки той хто не підкоряється системі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 минут назад, Бармалей сказал: може хай з того приводу голова болить в тих , хто відгодовував велику Піхвоокію ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, Бездомный сказал: може хай з того приводу голова болить в тих , хто відгодовував велику Піхвоокію ? може и хай, но вероятность получения нами хай с другой буквой посредине начнет стремиться к единице 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 часов назад, hause сказал: Зелені гниди: "Касьянов знову звернувся до Зеленського через ліквідацію підрозділу, який завдає ударів по Москві: "Я виходжу до ОП на Майдан зі своєю картонкою". ФОТО Джерело: https://censor.net/ua/n3577841 Так а что будет мешать также само бить по Москве уже в составе других подразделений? Что вообще это такое "ликвидация пидроздилу" в данном случае - всех в пехоту-дроны в утиль (что звучит нелогично) или просто поменяют бумажки в личных делах? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: Так то ж не у мене ім'я російською на 11му році війни Ви не бачите різниці між "палитися" і "пилитися"? Ви точно українець? А ім'я моє, як в паспорті. В'ячесла́в, Вячесла́в[1][2][3][4] — українське чоловіче ім'я. Походить від д.-рус. Вѧчеславъ[5] (вельмиславний, найславніший). Вячеслав — неправильно з точки зору правил української мови, але на практиці часто зустрічається. В офіційних документах слід писати той варіант, який записаний в паспорті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 55 минут назад, Бездомный сказал: Китай звів на військовій базі макети урядових споруд Тайваню — підготовка до можливих бойових дій активізується Таким чином Пекін демонструє готовність завдати так званого «обезголовлювального удару» по острову Після того, як нещодавно Тайвань виявився найбільшим покупцем російської нафти - мені особисто байдуже на їх страхи та ризики. Нападе на них Китай, чи ні - не наша проблема. Вони спокійно заробляли на агресії кацапії проти України. Чому я маю перейматися їх бідою? В Китаї не все так однозначно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 44 минуты назад, Бармалей сказал: може и хай, но вероятность получения нами хай с другой буквой посредине начнет стремиться к единице але ж і піхвоокії буде не до кацапів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, Dr.Yura сказал: там є відповідь від тцк... зараз спробую сюди скинути t.me/batalionmonako/48151 Неприязнь до ТЦК — це виключно ворожий наратив. Потрібно берегти тих, хто забезпечує захист нашої країни, - у Київському обласному ТЦК заявили, що ніхто з них кота не крав і звинуватили у всьому пропаганду Вообще странно что они официально прокомментировали это смешное видео. Что ли в самом деле что-то было, на воре шапка горит? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, katso сказав: Вообще странно что они официально прокомментировали это смешное видео. Что ли в самом деле что-то было, на воре шапка горит? типу вони так не роблять і вся країна не впізнала неповторний стиль виконання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, akineo сказал: ця гра під назвою "виконати план" хорошим не закінчиться цивільний зараз для системи - ворог Так ось порівняйте як лагідно мобілізували кота і як поліцаї поставились до чоловіка збивши автомобілем ( це ж не перший раз таке) ... В наш час котом бути краще🤣 (Хоча треба почекати офіційної заяви там також скажуть що це знято кацапами, бо на таких авто поліцаї не їздять) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, Бармалей сказав: я думаю что замутивши схему не захотел делиться вот и начались брачные игры жабы и гадюки Не переймайтеся чужими грошима, заробляйте свої, та їдьте у "Метро" витрачайте, поки є на що. Здається, відновили лінію, свіжак підвезли, від 29/9 розливу, смачна, як була: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, юра84 сказав: Так ось порівняйте як лагідно мобілізували кота і як поліцаї поставились до чоловіка збивши автомобілем ( це ж не перший раз таке) ... В наш час котом бути краще🤣 (Хоча треба почекати офіційної заяви там також скажуть що це знято кацапами, бо на таких авто поліцаї не їздять) та хто зна в яку частину той кіт потрапить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Не переймайтеся чужими грошима, заробляйте свої, та їдьте у "Метро" витрачайте, поки є на що. Здається, відновили лінію, свіжак підвезли, від 29/9 розливу, смачна, як була: www.instagram.com/reel/DOiVVP3DJNH/?igsh=M2Mxc3R5cXNuaWEx Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому та вже все розібралися 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 минут назад, DmiVady сказал: Не переймайтеся чужими грошима, заробляйте свої, та їдьте у "Метро" витрачайте, поки є на що. Здається, відновили лінію, свіжак підвезли, від 29/9 розливу, смачна, як була: на байкальской беру, дешевле и ближе...и да, по идее запустились перебоев пока нет...молодцы да и чужими то я не переймаюсь и про деньги там не интересно, важнее на много "картонки" на которых не капли правды, которые как оказалось могут влиять на жизнь сограждан Змінено 2 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, vbb сказав: та вже все розібралися а шапка таки підгоріла 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому хто там в скумбрінго не вірив? викусить ua.news/ua/war-vs-rf/ukrayina-zastosovuie-raketi-flamingo-dlia-udariv-po-npz-rosiyi-the-economist 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 мопедов над головой, ни один не сбили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 3 години тому, Бездомный сказав: Китай звів на військовій базі макети урядових споруд Тайваню — підготовка до можливих бойових дій активізується Таким чином Пекін демонструє готовність завдати так званого «обезголовлювального удару» по острову Після того, як нещодавно Тайвань виявився найбільшим покупцем російської нафти - мені особисто байдуже на їх страхи та ризики. Нападе на них Китай, чи ні - не наша проблема. Вони спокійно заробляли на агресії кацапії проти України. Чому я маю перейматися їх бідою? Останетесь без ракет і дронів перейметесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому Новіе приключения йобнутой)) Грета Тунберг поскаржилася, що ЦАХАЛ тримає її в камері з клопами і дає достатньо їжі та води - The Guardian Видання повідомило про це, ознайомившись із листуванням між активісткою та шведською владою. Дипломат із посольства Швеції також зміг відвідати Тунберг у камері ув'язнення. Стверджується, що у Тунберг з'явився висип, який, за його підозрою, був викликаний клопами. Також їй за боргом доводилося довго «сидіти на твердій поверхні», і вона не отримує достатньої кількості води та їжі. Звільнений учасник флотилії свободи раніше розповів, що солдати ЦАХАЛ змушували затриману цілувати прапор Ізраїлю. У середу Ізраїль повідомив про блокаду «Флотилії свободи». До вчорашнього дня Ізраїль вигнав із країни 141 учасника експедиції. Ізраїль подбав про збереження біорізноманіття, цього разу, забезпечивши Греті бутерброди з клопів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз