karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 минут назад, Tochkin сказал: Переїзджайте вже з іммгрантського району. Тут всі райони однакові. Я не бачив в Чикаго поділу на щось подібне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 22 жовтня. Всі країна без світла 😕 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, yukon сказав: Вчора десь о 17-тій зі сторони Києва в бік кацапії прямо над моїм двором прооетіло. Десь секунду було, навіть не зміг рогледіти, що то. Висота на вскидку - нижче п'ятиповерхівки. Думаю таку хрінь дуже важко радарами вирахувати, а зреагувати ППО взагалі анріал. Я був впевнеиний, що то кацапський шахед реактивний, але напрямок руху трошки збив з пантелику. Так і я писав десь тиждень назад, що зранку, коли не було ніякого тривоги, щось дуже низько і потужно пролетіло над будинком зі звуком "ш-ш-щ...", начебто пішов густий-густий дощ. Теща вже не спала і всралася від того звуку. А мені було ліньки вилазити з ліжка і дивитися що то таке. Хоча, сусід вискакував, але нічого вже не побачив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 минут назад, akineo сказал: 22 жовтня. Всі країна без світла 😕 Навіщо казати за всіх? У нас світло є, у Вінницю знайомому дзвонив світло є, в Одесі світло є. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 годин тому, Vinsol2009 сказав: Різниця в тому, що зелені керують країною, а інші ні на що не впливають. Ось ці барани, які «ні на що не впливають» і які замість додати майже ярд гривень на оборону, просто відсутні чи утримуються. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, DmiVady сказав: не продумував такий варіант, бо шанс такого розвитку подій, при зовнішньому фінансуванні всього в країні европонями, маловірогідний. я би заодно продумав варіант без фінансування 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 32 хвилини тому, юра84 сказав: Навіщо казати за всіх? У нас світло є, у Вінницю знайомому дзвонив світло є, в Одесі світло є. А у мене нема ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, akineo сказав: А у мене нема ( відпочиньте від інтернету, почитайте книжку, випийте чарку, приємно проведіть час з жінкою. мені б ваші роки та темряву Змінено 5 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, Фрай сказав: за зелю голосувати не варто, Чого це? Такий незламний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, Canton сказав: А де брати гроші? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому депутаты плакали🤣🤣🤣 я бы постеснялся что то с таким заголовком постить...хотя пенсам советским внутри - зайдет🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Колишній генпрокурор України Юрій Луценко висловив думку, що українці, які ухиляються від мобілізації, мають сплачувати військовий збір до кінця blik.ua/politics/15396-ne-khochete-prolivati-krov-platit-pozhittyevo-za-tikh-khto-ce-robiv-lucenko-rizko-vislovivsya-pro-ukhilyantiv так і бачу як менти, депутати та ОПа в повному складі на чолі з чориразовим ухилянтом в касу в чергу стали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 27 хвилин тому, US7IGN сказав: відпочиньте від інтернету, почитайте книжку, випийте чарку, приємно проведіть час з жінкою. мені б ваші роки та темряву Та вже залежність у всіх від телефонів , комп'ютерів. Якщо комп'ютер не включений , навіть без діла, але повинен гудіти. Якщо б в селі чи приватному будинку живе то було б набагато легше. В багатоквартирних курятниках не має чим зайнятись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Колишній генпрокурор України Юрій Луценко висловив думку, що українці, які ухиляються від мобілізації, мають сплачувати військовий збір до кінця blik.ua/politics/15396-ne-khochete-prolivati-krov-platit-pozhittyevo-za-tikh-khto-ce-robiv-lucenko-rizko-vislovivsya-pro-ukhilyantiv так і бачу як менти, депутати та ОПа в повному складі на чолі з чориразовим ухилянтом в касу в чергу стали Цікавий факт - у всьому винні цивільні. Ахуєть країна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, akineo сказав: В багатоквартирних курятниках не має чим зайнятись. аж заздрю. тут не знаєш за що братися перше, хоча більше за все вже тягне поспати 1 хвилину тому, akineo сказав: Цікавий факт - у всьому винні цивільні. ви в слові бідні багато помилок зробили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 42 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: це вона була відсутня підчас голосування? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому ❗️США сняли ключевое ограничение на использование Украиной поставленных союзниками дальнобойных ракет, что позволит ВСУ наносить удары вглубь России. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, karbo сказав: ❗️США сняли ключевое ограничение на использование Украиной поставленных союзниками дальнобойных ракет, что позволит ВСУ наносить удары вглубь России. Що там з томагавками? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 часа назад, Canton сказал: Сегодняшняя статистика. "На шосту годину сьогоднішнього ранку, було збито більше 170 дронів типу шахед/гербера/італмас. Розклад на 6.00по збиттям був такий: МВГ - 50,9% Армійська авіація - 14% Авіація ПС - 5,8% Подавлено РЕБ - 23,4% БпЛА перехоплювачачі - 5,8%. " (С) Біс з тим 0.01%, який десь загубився... Але дуже цікава статистика в розрізі витрачених ресурсів на кожен відсоток збиття. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, XL.pro сказал: Що там з томагавками? Дозвіл стріляти вже дали, а там буде видно)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Що там з томагавками? примотуєш їх синьою ізолентою до фламінго і потеліли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Україна зможе використовувати американські компоненти у дальнобійних засобах, це не просто у вже готових ракетах. Може навіть у тих самих неточних на сьогодні фламінго. Бо американські значно кращі для таких цілей. Українські ракета з американським засобом наведення на ціль. Вважаю, це дуже і дуже серйозний рубіж перейдено. Змінено 3 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому : Глава минфина США Бессент анонсировал значительное усиление санкций против России. ❗️Трамп сегодня объявит о жестких санкциях против России, сообщает Белый дом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому В 21.10.2025 в 10:41, karbo сказал: Цікаво, Зеленський вже викинув карти, які до Трампа возив? )) Чомусь то я це вчора писав)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому не, ну классные у нас союзники все таки - дать немножко ракет и запретить ими работать по территории россии( лишь по нашей оккупированной разрешить)...дождаться когда ракет не станет - разрешить ибошить на всю дальность, но отказать в покупке ракет))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз