Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

в карелії разом з су 30 вбилися два аси  - на  двох підарів  понад 1000 бойови вилітів

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Як підкреслює Politico, у Білому домі налаштовані оптимістично й планують представити мирний план Зеленському як уже ухвалене рішення. Адміністрація Трампа вважає, що через ситуацію на фронті та корупційні скандали президент України буде змушений погодитися на пропозицію.

Як раніше писало Axios, 28 пунктів плану умовно стосуються чотирьох категорій: миру в Україні, гарантій безпеки, безпеки в Європі, а також майбутніх відносин Штатів із Україною та РФ.

нехай фіксуються, бо далі буде лише гірше і гірше 

Посилання на коментар

22 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

В основном наши удары идут по левобережной Украине и Одесской области. Так мы провоцируем мирное население покидать эти территории, которые должны стать нашими"

Політик і пропагандист Алєксандр Казаков публічно зізнається, що однією з цілей російських ударів по інфраструктурі України є вигнання мешканців з тих територій, які Росія має намір окупувати.

зеля обіцяв же дзеркальні відповіді. де? 

а у нас виходить 20+ км це вже мертва зона і розширяється

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

Тільки що, akineo сказав:

зеля обіцяв же дзеркальні відповіді. де? 

Продовжуєте спілкуватися?

Посилання на коментар

Чуть утром не попали с напарником под облаву ТЦК. Ехал в Крюковщину с Боярки . За Тарасовкой в две стороны человек 12 военных и ментов человек 6. Напарник типа в розыске. Метров за сто вышел  с машины и в поле. Я подъехал, ко мне типа проверка. Я тяну время,  ментов зовите и и.д. Пробка естественно. Короче плюнули, документов не показал, напарника метров за 500 подобрал. У меня вроде нормально, особо не переживал, больше за напарника. Автобус здоровый там был, наверное ТЦК на нем приехали , ну и для ухылянтив. 

• Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

А напарник вважає, що цього року сніг в полЯх не випаде? 😁

Змінено користувачем 988888
  • Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, 988888 сказал:

А напарник вважає, що цього року сніг в полЯх не випаде? 😁

Там інших варіантів не було. Або в поле  ,або в автобус. Добре що зранку мороз був. Ну, таке. 

Посилання на коментар

4 години тому, Фрай сказав:

Ви колись бачили у лісі посадки тієїж сосни?

А оці плєшки як і чим засаджують?

IMG_2965.thumb.jpeg.c92b4b28897f57e424d6b5baa4e1fc37.jpeg

Невже обовʼязково мають ходити чинуші з лопатами?

Тому особисто я ніскільки не здивувався коли почув про «мільярд дерев»

Тим більше, що порахувати все одно буде важко, а вкрасти на цьому навпаки легко, але то вже, на жаль, такі реалії нашого життя

При чому не лише згори, а знизу доверху. Кожен намагається намахати систему, але винні у цьому тільки ж ті, що при владі.

Ті, що були при владі і прокралися - нєпрідєлах! ))) 

Ви ж наче на природі буваєте...

Ви реально бачили що в останні роки засаджено більше ніж вирубано? Де ці чудові місця? Я по Житомирській і Київській області бачу тільки вирубку.  Причому часто варварську, де садити точно нереально через закинуті корчі. Іноді під сільхозугіддя вирубки починають використовувати.

Змінено користувачем MaxS
  • Лайк 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар

4 години тому, Dmitriy_S сказав:

У вас в слові "кокос" одна буква "о" лишня. От як того багато насадить, то потім ще й слонів можна розводити. На м'ясо. І експортувати дешеву українську свинину на трильйон доларів щорічно.

В мене друзі  питають чому я чорного кота Коксом називаю. Наркомани довбані. Бо кокс він чорний, він з вугілля ( с)

• Хаха 7
Посилання на коментар

17 хвилин тому, MaxS сказав:

Ви реально бачили що в останні роки засаджено більше ніж вирубано? Де ці чудові місця? Я по Житомирській і Київській області бачу тільки вирубку.  Причому часто варварську, де садити точно нереально через закинуті корчі. Іноді під сільхозугіддя вирубки починають використовувати.

Полтавщина теж саме - ближній ліс (ландшафтний заказник "Пелехі") на європіддони вирубують, там сосна в більшості.
А влітку заказав тут, у Дніпрі, на спортбазу машину дуба (дрова) - так теж полтавські документи на деревину, і дубок гарний, сортовий.
З водієм трошки побалакав - не біля мене, але теж місця гарні.
Отаке.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

Полтавщина теж саме - ближній ліс (ландшафтний заказник "Пелехі") на європіддони вирубують, там сосна в більшості.
А влітку заказав тут, у Дніпрі, на спортбазу машину дуба (дрова) - так теж полтавські документи на деревину, і дубок гарний, сортовий.
З водієм трошки побалакав - не біля мене, але теж місця гарні.
Отаке.

І це ж явно не кацапи роблять...

Посилання на коментар

Це типу електрик обісрався, а сантехнік теж вирішив не працювати?:lol:

www.slovoidilo.ua/2025/11/19/novyna/polityka/radi-oholosyly-zakonodavchu-pauzu-tli-korupcziyi-enerhetyczi-ta-vidstavok-ministriv

Посилання на коментар

2 години тому, Dr.Yura сказав:

image.png.d20f3dc4403a3d9e41c8a878e0b97339.png

@murava, кажеш 

8 годин тому, murava сказав:

ймовірно збитою ракетою. 

?

• Дякую 1
Посилання на коментар

9 часов назад, murava сказал:

Багатоповерхівку знесло, ймовірно збитою ракетою. 

навіть , якщо і так .

це типу виправдовує  обстріли міст крилатими ракетами з тонною бк :crazy:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 година тому, MaxS сказав:

Ви реально бачили що в останні роки засаджено більше ніж вирубано?

ну ви дивні. ті пагінці за 5 років якщо виростуть до метра, і то буде добре. звісно зелена маса буде не така, як у десятирічних дерев і ділянки будуть виглядати лисими. але добре, що хоч шось садять, а не лише пиляють, як раніше. 

і оті всі розрахунки коли ярд/10к і виходить хєр зна шо, то звичайне бздо в кус-кус, яке притягли на форум і навіть не спромоглися прочитати написане.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...