Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) в карелії разом з су 30 вбилися два аси - на двох підарів понад 1000 бойови вилітів Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому IMG_9543.mp4 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Як підкреслює Politico, у Білому домі налаштовані оптимістично й планують представити мирний план Зеленському як уже ухвалене рішення. Адміністрація Трампа вважає, що через ситуацію на фронті та корупційні скандали президент України буде змушений погодитися на пропозицію. Як раніше писало Axios, 28 пунктів плану умовно стосуються чотирьох категорій: миру в Україні, гарантій безпеки, безпеки в Європі, а також майбутніх відносин Штатів із Україною та РФ. нехай фіксуються, бо далі буде лише гірше і гірше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 22 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: В основном наши удары идут по левобережной Украине и Одесской области. Так мы провоцируем мирное население покидать эти территории, которые должны стать нашими" Політик і пропагандист Алєксандр Казаков публічно зізнається, що однією з цілей російських ударів по інфраструктурі України є вигнання мешканців з тих територій, які Росія має намір окупувати. зеля обіцяв же дзеркальні відповіді. де? а у нас виходить 20+ км це вже мертва зона і розширяється Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, akineo сказав: зеля обіцяв же дзеркальні відповіді. де? Продовжуєте спілкуватися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Чуть утром не попали с напарником под облаву ТЦК. Ехал в Крюковщину с Боярки . За Тарасовкой в две стороны человек 12 военных и ментов человек 6. Напарник типа в розыске. Метров за сто вышел с машины и в поле. Я подъехал, ко мне типа проверка. Я тяну время, ментов зовите и и.д. Пробка естественно. Короче плюнули, документов не показал, напарника метров за 500 подобрал. У меня вроде нормально, особо не переживал, больше за напарника. Автобус здоровый там был, наверное ТЦК на нем приехали , ну и для ухылянтив. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) А напарник вважає, що цього року сніг в полЯх не випаде? 😁 Змінено 2 години тому користувачем 988888 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, 988888 сказал: А напарник вважає, що цього року сніг в полЯх не випаде? 😁 Там інших варіантів не було. Або в поле ,або в автобус. Добре що зранку мороз був. Ну, таке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 години тому, Фрай сказав: Ви колись бачили у лісі посадки тієїж сосни? А оці плєшки як і чим засаджують? Невже обовʼязково мають ходити чинуші з лопатами? Тому особисто я ніскільки не здивувався коли почув про «мільярд дерев» Тим більше, що порахувати все одно буде важко, а вкрасти на цьому навпаки легко, але то вже, на жаль, такі реалії нашого життя При чому не лише згори, а знизу доверху. Кожен намагається намахати систему, але винні у цьому тільки ж ті, що при владі. Ті, що були при владі і прокралися - нєпрідєлах! ))) Ви ж наче на природі буваєте... Ви реально бачили що в останні роки засаджено більше ніж вирубано? Де ці чудові місця? Я по Житомирській і Київській області бачу тільки вирубку. Причому часто варварську, де садити точно нереально через закинуті корчі. Іноді під сільхозугіддя вирубки починають використовувати. Змінено 1 година тому користувачем MaxS 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, Dmitriy_S сказав: У вас в слові "кокос" одна буква "о" лишня. От як того багато насадить, то потім ще й слонів можна розводити. На м'ясо. І експортувати дешеву українську свинину на трильйон доларів щорічно. В мене друзі питають чому я чорного кота Коксом називаю. Наркомани довбані. Бо кокс він чорний, він з вугілля ( с) 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, MaxS сказав: Ви ж наче на природі буваєте... Ви реально бачили що в останні роки засаджено більше ніж вирубано? Де ці чудові місця? Я по Житомирській і Київській області бачу тільки вирубку. Причому часто варварську, де садити точно нереально через закинуті корчі. Іноді під сільхозугіддя вирубки починають використовувати. Полтавщина теж саме - ближній ліс (ландшафтний заказник "Пелехі") на європіддони вирубують, там сосна в більшості. А влітку заказав тут, у Дніпрі, на спортбазу машину дуба (дрова) - так теж полтавські документи на деревину, і дубок гарний, сортовий. З водієм трошки побалакав - не біля мене, але теж місця гарні. Отаке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Полтавщина теж саме - ближній ліс (ландшафтний заказник "Пелехі") на європіддони вирубують, там сосна в більшості. А влітку заказав тут, у Дніпрі, на спортбазу машину дуба (дрова) - так теж полтавські документи на деревину, і дубок гарний, сортовий. З водієм трошки побалакав - не біля мене, але теж місця гарні. Отаке. І це ж явно не кацапи роблять... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Це типу електрик обісрався, а сантехнік теж вирішив не працювати? www.slovoidilo.ua/2025/11/19/novyna/polityka/radi-oholosyly-zakonodavchu-pauzu-tli-korupcziyi-enerhetyczi-ta-vidstavok-ministriv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 2 години тому, Dr.Yura сказав: @murava, кажеш 8 годин тому, murava сказав: ймовірно збитою ракетою. ? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 9 часов назад, murava сказал: Багатоповерхівку знесло, ймовірно збитою ракетою. навіть , якщо і так . Як це виправдовує обстріли міст крилатими ракетами з тонною бк ? Змінено 21 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 1 година тому, MaxS сказав: Ви ж наче на природі буваєте... Ви реально бачили що в останні роки засаджено більше ніж вирубано? ну ви дивні. ті пагінці за 5 років якщо виростуть до метра, і то буде добре. звісно зелена маса буде не така, як у десятирічних дерев і ділянки будуть виглядати лисими. але добре, що хоч шось садять, а не лише пиляють, як раніше. і оті всі розрахунки коли ярд/10к і виходить хєр зна шо, то звичайне бздо в кус-кус, яке притягли на форум і навіть не спромоглися прочитати написане. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 20 хвилин тому, outdoor24 сказав: ну ви дивні. ті пагінці за 5 років якщо виростуть до метра, і то буде добре. звісно зелена маса буде не така, як у десятирічних дерев і ділянки будуть виглядати лисими. але добре, що хоч шось садять, а не лише пиляють, як раніше. і оті всі розрахунки коли ярд/10к і виходить хєр зна шо, то звичайне бздо в кус-кус, яке притягли на форум і навіть не спромоглися прочитати написане. Останні десять років їздив на вєліку по лісу в бучанському районі. Не помітив, щоб ліс відновлювали. Можна дізнатися де саме це відбувалося? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: І це ж явно не кацапи роблять... Я хазяїна лісопильні не знаю, може й кацап. Знаю тих, хто керує процесами та пиляє - то сільські. Лісопильня стояла в занепаді до 2020-го року, невеличкі замовлення пиляли, зі своєї можна було, чи в них теж замовити. А з 20-го року понеслося: запрацювала майже цілодобово, і фури за європіддонами у черзі. З простим замовленням всунутись проблема - робили звісно, бо "свій", "такий, блядь, шоу-бізнес - йебаний мазафака" ... Ліс був гарний поряд, хоч і засратий грибниками тощо, тепер, мабуть, тільки на острови буду їздити ... там ще три ботанічні заказники. Так було у 18 -му ... Прихований текст Зараз там не так. Змінено 11 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому Країна мрій блазня . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 31 минуту назад, outdoor24 сказал: ну ви дивні. ті пагінці за 5 років якщо виростуть до метра, і то буде добре. звісно зелена маса буде не така, як у десятирічних дерев і ділянки будуть виглядати лисими. але добре, що хоч шось садять, а не лише пиляють, як раніше. і оті всі розрахунки коли ярд/10к і виходить хєр зна шо, то звичайне бздо в кус-кус, яке притягли на форум і навіть не спромоглися прочитати написане. Садять. Я по гриби ходжу регулярно, то бачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 7 хвилин тому, ks6 сказав: Садять. Я по гриби ходжу регулярно, то бачу. То й що там за гриби зараз є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що Закриття ТРЦ Гулівер у Києві - інтерв'ю колишнього власника - Економічна правда share.google/zvbCiOMk5rCF1b1Br Схоже що влада прям зараз міняється. А потужний точно повернеться? А Умеров? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз