Фрай Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Звертаюсь до харківʼян-киян, разом з племінником лікується молодий хлопець з Харкова, несцикун, бо вже давно воює, поранили ще два місяці тому, вчора вперше помили ноги у воді, бо він хоч і пересувається на милицях, але кінцівки не гнуться і сам дотягнутись до стопи не здатний. Вдома у Харкові не був більше року, звичайно, що тут ніхто не провідує. Навіть обіцяна патронатна служба забула. (( Немає у когось бажання заскочити і підтримати хлопця? Бо коли прийдуть земляки то вже не аби-яка моральна підтримка. Змінено 6 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 31 минуту назад, ozor сказал: Лишилося визначитися, який брати: за 585гр. rumka.online/uk/malt-blended/975/?srsltid=AfmBOoqq0ZfL05g327ybkWBwihVH1rA2IOoJRpwG2CYcW5hiOJhKcUlo чи за 1225гр. rozetka.com.ua/ua/clontarf_5391338000233/p5854953/ це різні - "блендед" та "сінглмолт" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, sergio сказал: Короче вчмене малий так сяк вчиться в політесі, скоріш за все потенційний безробітний(по спеціальності). Везти його за бугор?! Що він там буде робити?! Мотивації і амбіцій 0.Доведеттся їхати і мені. К несчастью дети часто не слушаются родителей . По этому поводу есть поговорки и пословицы : "Не слушался отца, послушаешься кнутца" . "Не слушался отца и матери, послушайся теперь барабанной шкуры". Вторая примечательна " барабанной шкурой" , как нежелание слушаться отца приведет к командованию какого нибуть Доща и его подобным, а впоследствии к смерти или инвалидности. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Відстрочка від мобілізації: в Україні рекордно зросла кількість студентів старше 25 років В результаті перевірок відрахували 50 тисяч студентів віком 25+, які вступали з порушеннями закону informator.ua/uk/vidstrochka-vid-mobilizaciji-v-ukrajini-rekordno-zrosla-kilkist-studentiv-starshe-25-rokiv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 годин тому, US7IGN сказав: Тут би себе зрозуміти, а ви інших хочете Сапольский каже, що взагалі ніякої "особистості", яка свідомо приймає рішення, не існує ) В буддисти записався )) 6 годин тому, US7IGN сказав: У мене взагалі склалося враження що чоловіки так стрімко деградують що вже найближче майбутнє буде за жінками За роботами. Люди (що чоловіки, що жінки) вимруть через забруднення мікропластиком. Вже зараз його по 5(закреслено) 7 грам в голові у кожного, в середньому... 6 годин тому, XL.pro сказав: Так само не розумію вибір сина Вадима. Я вже за 30+ років якось звик до того факту, що ніхто з оточуючих не хоче нікуди їхати. Аж поки смажений півень не клюне прямо в лоба і аж тоді починається біганина по стелі і пошук варіантів виходу з безвихідного становища. До того моменту мене вважають параноїком і радять не нагнітати. 8 годин тому, Бездомный сказав: ну , ургентні травматологи необхідні , як не крути Хірургів-травматологів самі лікарі не дуже вважають за лікарів ) Десь поряд зі стоматологами і м'ясниками )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 години тому, US7IGN сказав: Я прийшов до висновку що на пострадянському просторі ми ще охуєнне покоління по ходу Поколение дворников и сторожей потеряло друг друга В просторах бесконечной земли все разошлись по домам. В наше время, когда каждый третий - герой, Они не пишут статей, они не шлют телеграмм, они стоят как ступени, Когда горящая нефть хлещет с этажа на этаж, И откуда-то им слышится пение. И кто я такой, чтобы говорить им, что это мираж? Мы молчали, как цуцики, пока шла торговля всем, Что только можно продать, включая наших детей, И отравленный дождь падает в гниющий залив. И мы еще смотрим в экран, мы еще ждем новостей. И наши отцы никогда не солгут нам. Они не умеют лгать, как волк не умеет есть мясо, Как птица не умеет летать. Скажи мне, что я сделал тебе, за что эта боль? Но это без объяснений, это видимо что-то в крови, Но я сам разжег огонь, который выжег меня изнутри. Я ушел от закона, но так не дошел до любви. Но молись за нас, молись за нас, если ты можешь. У нас нет надежды, но этот путь наш И голоса звучат все ближе и строже, И будь я проклят, если это мираж. © Аквариум (Равноденствие, 1987г.) 🧘♂️ Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 47 хвилин тому, vadimv сказав: Хірургів-травматологів самі лікарі не дуже вважають за лікарів ) Десь поряд зі стоматологами і м'ясниками )) Соррі, але це дічь. В світовій медичній спільноті, одна з високооплачуваних спеціальностей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 час назад, Vinsol2009 сказал: За російським човником Ты недостоин обращения на "Вы"... Хотя, "ВЫбл*док" подойдет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 часа назад, XL.pro сказал: Дякую за чесний допис. Коли немає бажання навчатися, амбіцій 0, то Європа не допоможе. Навчіть тоді сина робітничій спеціальності. До мене приходили штукатури, хлопчина 18 років, майстер, за тиждень часу заробляє 70 тис.грн Що з тим штукатуром буде років через 20?В мене теж пацан років 25 ти робив теж паркан штукатурив, камінь клав. Ну і жовтень місяць на вулиці градусів 12-15, дрібний дощик з вітром, а він штукатуритьтв одній футболці. Кашляє. . Ну і Я кажу, що міг би іншого разу пиштукатурити. На, шо він сказав, що його дружина жене гроші заробляти. 😳☠️ Малий роботягою завжди встигне працювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 часов назад, Бармалей сказал: как Вы это определяете? по себе, канешна. и по своей родне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 усі, хто кажуть, що голосували проти Порошенка брехуни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 хвилин тому, pump сказав: Хотя, "ВЫбл*док" подойдет? Для вас подойдет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 часов назад, Вячеслав63 сказал: Нехай в "Друкармії" вдвічі більше. Ну, ця цифра ще залежить від того в кого скільки принтерів. Нехай 100 чоловік на країну. Не знаю, може ще Набагато більше. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 49 хвилин тому, sergio сказав: Що з тим штукатуром буде років через 20?В мене теж пацан років 25 ти робив В мене штукатурку робили ті ж самі двое братів, що й майже все інше (плюс один з них ще доньку на підмогу покликав). Такими замученими, як тоді, я за іншими роботами їх не бачив. Реально з ніг валилися. 49 хвилин тому, sergio сказав: він сказав, що його дружина жене гроші заробляти. 😳☠️ Дайте йому посилання на самі знаєте яку тему ) Через тиждень він з нею розведеться )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, AOZ1 сказав: Набагато більше. Це добре, бо я писав тільки про один виріб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, vadimv сказал: В мене штукатурку робили ті ж самі двое братів, що й майже все інше (плюс один з них ще доньку на підмогу покликав). Такими замученими, як тоді, я за іншими роботами їх не бачив. Реально з ніг валилися. Дайте йому посилання на самі знаєте яку тему ) Через тиждень він з нею розведеться )) То вже років 12 тому було. Більше його послугами не користувався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 23 хвилини тому, sergio сказав: То вже років 12 тому було. А, ну да - 12 років тому в тій темі ще олені гарцували ) А баби шукали прораба, який їм забезплатно будинок побудує )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, DmiVady сказал: Поколение дворников и сторожей потеряло друг друга В просторах бесконечной земли все разошлись по домам. В наше время, когда каждый третий - герой, Они не пишут статей, они не шлют телеграмм, они стоят как ступени, Когда горящая нефть хлещет с этажа на этаж, И откуда-то им слышится пение. И кто я такой, чтобы говорить им, что это мираж? Мы молчали, как цуцики, пока шла торговля всем, Что только можно продать, включая наших детей, И отравленный дождь падает в гниющий залив. И мы еще смотрим в экран, мы еще ждем новостей. И наши отцы никогда не солгут нам. Они не умеют лгать, как волк не умеет есть мясо, Как птица не умеет летать. Скажи мне, что я сделал тебе, за что эта боль? Но это без объяснений, это видимо что-то в крови, Но я сам разжег огонь, который выжег меня изнутри. Я ушел от закона, но так не дошел до любви. Но молись за нас, молись за нас, если ты можешь. У нас нет надежды, но этот путь наш И голоса звучат все ближе и строже, И будь я проклят, если это мираж. © Аквариум (Равноденствие, 1987г.) 🧘♂️ в мене на платівці вініловій було . улюблена піснія Акваріума всіх часів. але кацапам не в коня корм вийшов . тепер Борис інше співає Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 46 минут назад, vadimv сказал: А, ну да - 12 років тому в тій темі ще олені гарцували ) А баби шукали прораба, який їм забезплатно будинок побудує )) і фінансиста - оленяку забезпечуняку , який те все профінансує Змінено 21 хвилин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому Цитата Тимура Міндіча заочно відправили під варту, ...заочно засудили і заочно розстріляли... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому Украинские государственные символы : флаг и герб "Синій і жовтий (золотий) колір використовувалися на гербі Королівства Руського XIV століття. Вони також уживалися на гербах руських земель, князів, шляхти й міст середньовіччя й раннього нового часу.. Існує версія що український прапор як і польський був подарований Габсбургами оскільки він ідентичний з прапором нижньої Австрії а польський з прапором верхньої Австрії.." ".Га́лицько-Воли́нська держава (д.-рус. Князьство Галичьскоє и Волыньскоє) у деяких європейських джерелах ХІІІ—XV століть використовувалась латинська назва Королі́вство Руське[1] ([2]) — середньовічна монархічна держава у Центрально-Східній Європі, що існувала в 1199—1349 роках. Правителями були князі й королі з династій Рюриковичів, П'ястів і Гедиміновичів.." ..".Три́зу́б — український національний символ, сучасний малий державний герб України у формі золотого тризубця особливої форми на синьому полі; у минулому — герб князів Русі. Про походження і значення українського герба Тризуба існують різні теорії, жодна з них не є загальновизнаною.. В Русі Тризуб був знаком князів Рюриковичів, але точаться суперечки на тему, чи був Тризуб знаком лише Рюриковичів, або ж давнім знаком слов'ян.."…... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому Украинский национальный символ о котором почти никто не говорит : Пересопницкое Евангелие . "" Сегодня, 20 мая, в Киеве состоялась инаугурация Президента Украины Владимира Зеленского. На торжественной церемонии присутствовали все духовные лидеры Украины – члены ВСЦиРО и представитель Вселенского Патриархата..." "" 20 травня у Києві, під час урочистого засідання Верховної Ради, новообраний Президент України Володимир Зеленський склав присягу як Глава держави. Клятву він проголосив, поклавши руку на Конституцію України та Пересопницьке Євангеліє." "Пересопницкое Евангелие – духовный памятник и национальный символ, на котором, приступая к выполнению своих высоких обязанностей, Президенты Украины дают присягу своему народу.".; ".во время церемонии инаугурации Президента Украины. В момент присяги Президент кладет руку на это Евангелие, обещая быть верным не только человеческому закону, но и Божьему.".. "Пересопницьке Євангеліє є сакральним текстом, оскільки це давньоукраїнський переклад Четвероєвангелія, який є основою християнського віровчення. ". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому (змінено) 11 минут назад, рыбак сказал: Украинский национальный символ о котором почти никто не говорит : Пересопницкое Евангелие . "" Сегодня, 20 мая, в Киеве состоялась инаугурация Президента Украины Владимира Зеленского. На торжественной церемонии присутствовали все духовные лидеры Украины – члены ВСЦиРО и представитель Вселенского Патриархата..." "" 20 травня у Києві, під час урочистого засідання Верховної Ради, новообраний Президент України Володимир Зеленський склав присягу як Глава держави. Клятву він проголосив, поклавши руку на Конституцію України та Пересопницьке Євангеліє." "Пересопницкое Евангелие – духовный памятник и национальный символ, на котором, приступая к выполнению своих высоких обязанностей, Президенты Украины дают присягу своему народу.".; ".во время церемонии инаугурации Президента Украины. В момент присяги Президент кладет руку на это Евангелие, обещая быть верным не только человеческому закону, но и Божьему.".. "Пересопницьке Євангеліє є сакральним текстом, оскільки це давньоукраїнський переклад Четвероєвангелія, який є основою християнського віровчення. ". Кто сможет объяснить , как и почему такое происходит всякий раз при инаугурации , что тот , который становится президентом произносит клятву на Святыне с " сакральным текстом " , в которой сказано " Не клянись вовсе " . Цитата из Пересопницкого Евангелия :" ..не присагали все.." "..не кланиса .."- текст оригинала.. И это все происходит в присутствии религиозных представителей, перед духовными лидерами Украины и членами ВСЦиРО" ??? Змінено тільки що користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз