рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 54 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Те двое живут Ветхим Заветом : " око за око" , тем Заветом был дан список моралей по которым жило человечество . Ок 2 тысяч лет Иисусом был провозглашен Новый Завет. Но императором Константином , спустя ок 300 годов , христианскую религию было узаконено и подстроено под нужды власть имущих и государственников , появилось псевдохристианство : все важное и истинное из Христовых заповедей прятали церковники - фарисеи за различными и непонятными трактовками и догматами . Так и ныне существует. Всех диссидентов объявляли еретиками. Об этом говорится и в поэме " Еретик" Шевченка. .Ян Гус , Джон Уиклиф , пресвитер Арий , чех Хельчицкий - это те немногие о которых мы можем прочесть . Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 часа назад, akineo сказал: от навіщо ці казки? от така погана робота у депутатів і президента, що у таксиста більше доходи, ніж у них. ну всі ж знають, що у кожного депутата, як у шлюжи, є спонсор. є бізнес. що свою посаду вони використовують для власного збагачення, бо посада дає такі можливості. то набіса ви тикаєте людям, що у презика зарлата 28к? в такому випадку ще більше запитань! - набуя він тримається за цю "роботу" менеджера, як він сказав? бо він патріот, бо йому не байдуже на Україну? 10-20 разів намагались вбити, а він все за зарплату в 28 тисяч тримається? бідненький мільярди шукайте на рахунках, можливо навіть не гривень Ну що сказати, треба створити на форумі тему допомоги, картку чи банку якусь бо зарплата маленька, їсть мівінку, ну як такий лідер і в злиднях оце часи настали...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 хвилин тому, юра84 сказав: Ну що сказати, треба створити на форумі тему допомоги, картку чи банку якусь бо зарплата маленька, їсть мівінку, ну як такий лідер і в злиднях оце часи настали...... третя штурмова запрошує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, Tochkin сказав: Я всю дорогу маю AWD авто, проїхав майже 250 тис км по Канаді. AWD мені був у нагоді десь разів 6 чи 7 за весь час, з них половина то просто паркування "в сніг" бо інших місць не було. Той єдиний випадок коли я дуже гордий проїхав вгору коли всі інші не могли та розгорталися пам'ятаю досі. Я теж, але не в Канаді) З 19-го року в мене повний привід в місті та на трасі підключався півтора раза 😉 Навіть в лісах біля села він виявився не потрібним, звісно, якщо спеціально не лізти в якусь халепу) Але варіант повного приводу я брав свідомо, бо такі мої хобі в житті, та і зараз(хоча у цьому разі це не хобі а, тому що ...) в деяких місцях без повного приводу було б сумно-сумно. І коли заїжджаю туди, де воно потрібно, чи щось потягнути треба(в мирному житті човна на сліпі) то розумію, що за великі колеса та витрати пального я сплачую, весь цей час, не дарма 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, US7IGN сказал: третя штурмова запрошує А Країну тоді хто рятувати буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, юра84 сказав: А Країну тоді хто рятувати буде? можливо її просто не потрібно руйнувати? з такими українцями і бурят не треба... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: З 19-го року в мене повний привід в місті та на трасі підключався півтора раза перший повнопривідний кросівок я купив в 2007 і одразу оцінив як зручно залазити на бордюри. малий газ і потихеньку, а не коли одно колесо пробуксовує і суне в сторону. ну а по лісам гасати само собою 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 7 часов назад, vadimv сказал: Когда человек поступает в ВИИЯ - он приносит присягу верности оккупантам. Становится манкуртом. И что бы он потом ни рассказывал - на нем навсегда остается клеймо факультета спецпропаганды андрофагов. Карма не резиновая. або перекладач на допитах язиків в рейдах спецназу Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 36 хвилин тому, рыбак сказав: Но императором Константином , спустя ок 300 годов , христианскую религию было узаконено и подстроено под нужды власть имущих и государственников , появилось псевдохристианство : все важное и истинное из Христовых заповедей прятали церковники - фарисеи за различными и непонятными трактовками и догматами . Так и ныне существует. "классические религии выполняли свою социальную роль. Но в пост-карбоновом мире начала развиваться особая специализация некоторых сообществ, плохо совместимая с авраамическими императивами. Все эти «не укради», «не убий» и так далее не совпадали с повседневными практиками больших человеческих групп." © Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: классические религии выполняли свою социальную роль. Но в пост-карбоновом мире начала развиваться особая специализация некоторых сообществ, плохо совместимая с авраамическими императивами. Все эти «не укради», «не убий» и так далее не совпадали с повседневными практиками больших человеческих групп. бгг. ви Біблію взагалі читали? там ворогів гасять промисловими масштабами випалюючи цілими містами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: бгг. ви Біблію взагалі читали? там ворогів гасять промисловими масштабами випалюючи цілими містами Взагалі читав ) І це взагалі не моя цитата )) Мені просто сподобалося формулювання "Все эти «не укради», «не убий» и так далее не совпадали с повседневными практиками больших человеческих групп." ))) Це прям про сучасність... І взагалі, "следующая большая религия человечества тоже скорей всего будет создана искусственным интеллектом." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Взагалі читав ) І це взагалі не моя цитата )) Мені просто сподобалося формулювання "Все эти «не укради», «не убий» и так далее не совпадали с повседневными практиками больших человеческих групп." ))) Це прям про сучасність... І взагалі, "следующая большая религия человечества тоже скорей всего будет создана искусственным интеллектом." ті правила були для внутрішньої організації щоб ефективно протистояти зовнішнім загрозам. справжня велика релігія вже давно тільки одна - гроші. що це? але в них всі вірять. а що роблять через них Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 20 хвилин тому, US7IGN сказав: перший повнопривідний кросівок я купив в 2007 і одразу оцінив як зручно залазити на бордюри. малий газ і потихеньку, а не коли одно колесо пробуксовує і суне в сторону. ну а по лісам гасати само собою В нас у команді, в ті далекі часи 90-х, коли в місті не було доріг, й залазити на бордюри та проїжджати через канави було необхідністю, ми прикупили собі "Ниву" 😉 ... шайтан-автівка))) добре, що вона була вже дороблена нашим другом в клюбі 4х4, тому ламалася не так часто, як звичайний таз. Все одно гівно було, навіть на риболовлі раз загрузло ... мені як користувачу, не подобалась - тому зазвичай я катався на пасажирському сидінні з ноутбуком та банкою пива 😁))) Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: В нас у команді, в ті далекі часи 90-х, коли в місті не було доріг, й залазити на бордюри та проїжджати через канави було необхідністю, ми прикупили собі "Ниву" 😉 ... шайтан-автівка))) добре, що вона була вже дороблена нашим другом в клюбі 4х4, тому ламалася не так часто, як звичайний таз. Все одно гівно було, навіть на риболовлі раз загрузло ... мені як користувачу, не подобалась - тому зазвичай я катався на пасажирському сидінні з ноутбуком та банкою пива 😁))) нива не машина. колись великою компанією поїхали трохи поофродити. дві ниви було. одна одразу як за місто виїхали зламалася, інша десь по дорозі. ну і їздити в ній це катування. пацани на крузаках та паджериках звісно відривалися по повній. запам'ятався хлоп на Nissan FX, який дрифтував поки не вирвав заднє колесо. але доїхав на трьох додому так що навіть кросівки не всі однаково гівняні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Європейський центральний банк відмовився підтримати ідею так званого "репараційного кредиту" для України на 140 млрд євро. www.rbc.ua/rus/news/etsb-vidmovivsya-garantuvati-reparatsiyniy-1764666104.html/amp до чого б це? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: до чого б це? Мабуть, в розмірі лобізму не зійшлися) Читав зранку, так не зрозумів сенс відмазки. 19 хвилин тому, US7IGN сказав: нива не машина. Згоден повністю. Я не автолюбитель, але з дитинства водкомоторник) - совьєтськи движки міг розібрати та зібрати на острові, п'яний і вночі(з ліхтарем) 😁))) Хоча движки в мене були всі дороблені друзями-спортсменами та майже не ламалися. Але десь у 2009-му, по пам'яті, я кастамизував під себе чергового рибальського човна і купив до нього новеньку "Ямаху". Через кілька років я впіймав себе на тому, що ковпак з мотора я знімаю два рази на рік: весною і перед зимою - щоб зробити ТО. Якось так ) Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Мабуть, в розмірі лобізму не зійшлися) Читав зранку, так не зрозумів сенс відмазки. Згоден повністю. Я не автолюбитель, але з дитинства водкомоторник) - совьєтськи движки міг розібрати та зібрати на острові, п'яний і з ліхтарем 😁))) Хоча движки в мене були всі дороблені друзями-спортсменами та майже не ламалися. Але десь у 2009-му, по пам'яті, я кастамизував під себе чергового рибальського човна і купив до нього новеньку "Ямаху". Через кілька років я впіймав себе на тому, що ковпак з мотора я знімаю два рази на рік: весною і перед зимою - щоб зробити ТО. Якось так ) здається там навіть не з двигуном проблеми були. у одної точно трансмісія відвалилася ) 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Читав зранку, так не зрозумів сенс відмазки. та нема вже сенсу вкладатися. вони встають із-за столу. оці проходять далі www.moscowtimes.ru/2025/12/02/glava-mid-kitaya-priletel-vmoskvu-odnovremenno-suitkoffom-a181599 а в Одесу та поруч ще щось заходить? apostrophe.ua/politics/putin-zajaviv-pro-rozshirennja-udariv-rf-po-portakh-i-sudnakh-ukrajini.html Змінено 2 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: "классические религии выполняли свою социальную роль. Но в пост-карбоновом мире начала развиваться особая специализация некоторых сообществ, плохо совместимая с авраамическими императивами. Все эти «не укради», «не убий» и так далее не совпадали с повседневными практиками больших человеческих групп." © Так в том то и дело , что эти все ученые исследователи , которые пишут всяко заумные научные реплики пытаются совместить несовместимое - учение Иисуса с государственным строем , строем который выстроен на обмане и лицемерии . Власть имущие в нем как рыба в воде , а простой люд считает , что так и должно быть , вернее ему это внушают промыванием мозгов с детского возраста разные философа и теоретики . В подавляющем большинстве люди и ты в том числе и представить себе не могут , что может существовать мир Божий , это для них , как несбыточная сказка, так им внушают церковники - фарисеи. Они говорят , что учение Иисуса воплотить неосуществимо , но никто из них и пальцем не пошевелит в этом направлении . Что есть неосуществимого в " не убий " или в " не укради" или в том , что нужно прощать врагов своих ? Ведь это же прописные истины . Неужели людям так комфортно жить в нынешнем лживом мире, в ненависти ? Это тот мир , о котором и говорил Кот, это не он его придумал , это вы- мы все в нем живем , привыкли так , потому как- рабы. Никакой ии и жпт чат тебя не избавит от рабского мышления . .".4. Связывают они ноши тяжелые и неудобоносимые и возлагают на плечи людей, сами же и пальцем своим не хотят двинуть их. 5. Все же дела свои совершают с тем, чтобы видели их люди; расширяют хранилища свои и увеличивают кисти; 6. любят же первое место на званых обедах и первые сиденья в синагогах 7. и приветствия на площадях, и чтобы звали их люди: "равви!" 8. Вас же пусть не называют равви, ибо один у вас Учитель, вы же все - братья.". Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 56 хвилин тому, US7IGN сказав: Європейський центральний банк відмовився підтримати ідею так званого "репараційного кредиту" для України на 140 млрд євро. www.rbc.ua/rus/news/etsb-vidmovivsya-garantuvati-reparatsiyniy-1764666104.html/amp до чого б це? хитровиєбані українці платять життями, здоров'ям, країною, грошима, а вони хочуть ще більще грошей або взагалі не дадуть нічого, щоб завершити цей етап війни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, US7IGN сказав: Синдром Зеленського-Гетманцева - корупціонери не усвідомлюють того що вони корупціонери все простіше - звичайна хуцпа 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, akineo сказав: хитровиєбані українці платять життями, здоров'ям, країною, грошима, а вони хочуть ще більще грошей або взагалі не дадуть нічого, щоб завершити цей етап війни Тому, що там Трамп і пуйло вже домовилися про ці гроші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, akineo сказав: хитровиєбані українці платять життями, здоров'ям, країною, грошима, а вони хочуть ще більще грошей або взагалі не дадуть нічого, щоб завершити цей етап війни Хто забороняв України платити грошима щоб хтось інший платив життям? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Хто забороняв України платити грошима щоб хтось інший платив життям? українці воювати будуть всі!!!!1111 а поляки, німці, французи - не готові гинути. Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, akineo сказал: а поляки, німці, французи - не готові гинути. за мову с томосом? вот негодяи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз