Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Вірно. Зеленського треба міняти. Але не на попередників, які вже довели свою неспроможність. І цю систему створив не Зеленський, а попередники попередників, ще з Кучми.

Міняти треба на бенюка. Справжній революціонер.

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

Тобто проти цієї системи і її очільника Зеленського? Вірно?

він не очільник, він обличчя :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

він не очільник, він обличчя :lol:

Ну обличчя, як обличчя, дівчатам подобається) 

1824786446_).jpg.52260266421af7c0f1e07b9ea62ce1f5.jpg

Посилання на коментар

Цитата

▪️€45 млрд — на погашення торішнього кредиту G7

всі допомоги доведеться віддавати, тим хто не загинув 

думаю треба взяти кредит, щоб погасити кредит 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

ви за Яхве? він нікому не обіцяв що він добрий, але з ним завжди можна домовитися :flag1:

"Может, не потому Бог у нас вроде пахана с мигалками, что мы на зоне живем, а наоборот – потому на зоне живем, что Бога себе выбрали вроде кума с сиреной." ©

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Я проти цієї системи, що при Порошенку, що при Зеленському. 

А что так выборочно ?

Ты однажды рассказывал , как государство в лице госчиновников  заставило твою маму подписаться под тем правонарушением которое она не совершала .  И вы это проглотили , на кухне  возмущались немного ,  правда . Ты думаешь вы такие одни ? Мне прокурор говорил , что таких более 95 процентов.

Как это назвать , если  не моральным насилием .  И ты еще и защищаешь это государство . Чем оно лучше кремлевского режима ? Тем , что оно желто- голубое , а не трехцветное ? 

Как это назвать иначе чем не рабство.

Если человека государство заставляет преступить через  свои убеждения  , преступить человечность , то как это назвать , если не духовным и моральным насилием ? 

Эта система , о которой ты говоришь  и есть государство. 

Вот та статья 65 конституции , которая вступает в противоречие со статьями начальными и есть прямой пример гражданского рабства !.

Государство этой статьей приговаривает тебя, любого гражданина  к подчинению и смерти.

Но этого было мало. Нужно еще сделать рабство праздником- назначить празндик -   день конституции. И многие его празднуют.

Вы - мы в своем уме вообще !??

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Коміка Кирила Ганіна, який жартував про "ухилянтів в Тисі", мобілізували, - ЗМІ

У мене є питання, а лисий має відстрочку?

Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Я не просто читал, я подчеркивал красной пастой самые кринжовые цитаты )

И я заметил, что чуть ли не на каждой странице содержатся противоречащие друг другу цитаты ))

Могу тебя обрадовать , но вряд ли это поможет тебе: ты таков не один. 

Изначально, наверное, учение Иисуса в полной мере не понимали даже его ученики.

И понятие приходит не всем одномоментно .

Некоторым , как тебе , наверное  и не дойдет . И  в первую очередь потому что ты не желаешь понять . Тебе нужно поострить , показать свою начитанность разного рода  ненужной половы- докинзов , талебов , чапаевых  , предназначение которой ты  сам не в состоянии пояснить. Тебе важен сам процесс словоблудия .

Поупражняйся  в этом с кем - то другим.

Посилання на коментар

спор грешников с атеистами про бога все же интересней чем секты честной власти и святости петра

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Вячеслав63 сказав:

Я проти цієї системи, що при Порошенку, що при Зеленському. 

2 години тому, DmiVady сказав:

Тобто проти цієї системи і її очільника Зеленського? Вірно?

Вірно. Зеленського треба міняти. Але не на попередників, які вже довели свою неспроможність. І цю систему створив не Зеленський, а попередники попередників, ще з Кучми.

Тобто, якщо змінити Зеленського -- ви згодні далі терпіти "систему"?

Чи як ви уявляєте зміну "системи" -- революція (держпереворот) з діктатурою або "червоних", або нацистів, або військових, (ще про кримінал не забудьте, як на росії)?

Чи, таки, тільки зміна облич цікавить?

Посилання на коментар

37 хвилин тому, рыбак сказав:

Некоторым , как тебе , наверное  и не дойдет . И  в первую очередь потому что ты не желаешь понять .

Ну почему же, я довольно любопытная скотина, даже грибы пробовал - ощутил так сказать прикосноваие к Всевышнему и слияние с Абсолютом )  

Тебе нужно поострить , показать свою начитанность разного рода  ненужной половы- докинзов , талебов , чапаевых  , предназначение которой ты  сам не в состоянии пояснить.

Я в состоянии пояснить предназначение, например, Сапольского - как ни странно это прозвучит, но именно его книги о строении и работе мозга дали ключ к выключению боли и управлению внутренней химией - я теперь могу ходить к стоматологу как в кальянную ) Крайний раз позавчера был. Вышел такой укуренный, что народ шарахался ))

Поупражняйся  в этом с кем - то другим.

Аргументы опять закончились )

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 2
Посилання на коментар

На жаль, зміна прізвища очільника системи, не змінила саму корупційн-олігархічну систему після Майдану 2014, чого вимагав народ.

Якщо б народ України вимагав змінити "саму корупційно-олігархічну систему", то він не обрав би "саме у 2014 році" в один тур "саме олігарха",  який майже всі свої статки "заробив" перебуваючи у "самому ядрі" "саме корупційно-олігархічної системи" при декількох президентах  України. 

Причому останній президент, якому цей "саме олігарх" служив "саме вірою і правдою" був "саме той президент" проти якого і був майдан у 2014 році.

Я вважаю, що ви трохи??? заплутались.

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

6 часов назад, yuragon сказал:

Це речі які йдуть комплектом - держава забезпечує тобі права, а ти виконуєш свої обов'язки.

Так держава у пержий ж день війни кордони на виїзд незаконно закрила простим листом глави ДПСУ на КПП, коли ще черги у ТЦК стояли. Забезпечила права так мовити.

• Хаха 2
Посилання на коментар

9 минут назад, vadimv сказал:

Аргументы опять закончились )

У меня их предостаточно . 

Есть в Евангелии Нагорная Проповедь .  Это прямое учение Иисуса- истинное учение.

" Я есть Жизнь , Истина и Путь . Никто не приходит к Отцу , как только через меня " .с.

Какие там  могут быть противоречия  ? С  твоим  жизнепониманием ? - может быть .

Адвокат и Кот считают , что зла  и добра не существует . Почему ? 

Да потому что они не знают  и не хотят знать  Истины . Потому что  жить во лжи им интереснее . Они и ты  представить себе не можете , что возможна иная жизнь.

Читай Евангелию.  Там все сказано .

Посилання на коментар

4 хвилини тому, katso сказав:

Так держава у пержий ж день війни кордони на виїзд незаконно закрила простим листом глави ДПСУ на КПП, коли ще черги у ТЦК стояли. Забезпечила права так мовити.

Забезпечила можливість виконання обов'язків згідно Конституції...

Посилання на коментар

2 минуты назад, 7351 сказал:

А почему выборочно. "Все равны , но одни - ровнее"?

• Хаха 1
Посилання на коментар

Цитата

«Коли з посади голови адміністрації президента знімали Дмитра Табачника, жити в країні мало стати краще. Але краще не стало. Чекали, коли знімуть з посади глави адміністрації Литвина. Не покращало й тоді... Стало ясно, що все діло в Медведчуку, треба його було знімати... Не налагодилося. Потім знімали з посад Зінченка і Балогу, Львочкіна і Ложкіна... Ніхуя не виходило... Попробували знять Богдана, але то так, по інерції, вже й не сподівалися...

Очевидно проблема була таки в Єрмаку... Тепер точно має стати краще...»

понравилось)))...вся суть сект...война - херня! главное маневры и пуканье в диван🤣

Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

Фраза «ми всі президенти» була сказана Володимиром Зеленським під час його інавгураційної промови, щоб підкреслити, що це спільна перемога і спільний шанс для всіх українців, а не лише для тих, хто за нього голосував. Він наголосив, що кожен громадянин несе відповідальність за майбутнє країни, і президент — це не ікона, а служіння народу. 

Посилання на коментар

7 минут назад, 7351 сказал:

Каков основной смысл или мотив выполнения статьи 65 конституции ?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Есть в Евангелии Нагорная Проповедь .  Это прямое учение Иисуса- истинное учение.

" Я есть Жизнь , Истина и Путь . Никто не приходит к Отцу , как только через меня "

«Нет бога кроме Иеговы и Иса пророк его» ) Причем эксклюзивный )) Остерегайтесь подделок )))

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Читай Евангелию.  Там все сказано .

Та там такие вещи сказаны, что я прям несколько раз перечитывал, думал может я чето неправильно понял )

Я имею в виду высказывания пророка Исы о людях, как о собаках, недостойных его внимания.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Можливість виконувати свої обов'язки забеспечена однаково для всіх.

Ухиляються від виконання своїх обов'язків згідно своїх "можливостей".

Так було, так є і так буде (С)

Посилання на коментар

Только что, 7351 сказал:

Можливість виконувати свої обов'язки забеспечена однаково для всіх.

Ухиляються від виконання своїх обов'язків згідно своїх "можливостей".

Так було, так є і так буде (С)

Возможность - есть у всех , но принуждают выполнять не всех , а выборочно , опять же.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Каков основной смысл или мотив выполнения статьи 65 конституции ?

Такий самий, як сенс або мотив виконання будь яких законів в будь якій державі світу громадянами своєї держави.

Посилання на коментар

21 хвилину тому, рыбак сказав:

Возможность - есть у всех , но принуждают выполнять не всех , а выборочно , опять же.

Вы когда-нибудь ездового кота видели? Вот и в Колхозе животных кошка принимала в революции чисто символическое участие ) И бесследно исчезла, как только начался шухер )) Истинный воин по донам Хуану и Мигелю Руису )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...