Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, Бармалей сказал:

боронити европу своими жизнями конечно же лучше....но при условии что сидишь на диванчике вдалеке от войны

Не купуй китайське гімно не треба буде від нього захищатися.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, yuragon сказал:

Не зустрічався з такими випадками під час служби. Вище описав протилежний випадок.

Це не обов'язково застрелить командир чи по його наказу. Просто відправлять туди куди треба і не дадуть вижити. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, yuragon сказал:

Будучи на посаді командира військового підрозділу під час військового стану я виконував і віддавав накази.

Був присутній в штабі батальйону коли представник ОТУ віддавав наказ який був оспорений і не виконаний командиром батальйону і моїм безпосереднім командиром (я на той час був його заступником) і не тому що він був злочинним, а тому що він був безглуздим.

Що ще ви хочете дізнатися?

Я так и представил себе : командир приказывает сделать то и то немедленно. А солдат такой : подождите , я щас конституцию почитаю  и сделаю звонок юристу, маме , другу. И тд.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Я так и представил себе : командир приказывает сделать то и то немедленно. А солдат такой : подождите , я щас конституцию почитаю  и сделаю звонок юристу, маме , другу. И тд.

Ви можете собі все що завгодно представляти в силу своїх розумових здібностей і життєвого досвіду. Я поділився своїм досвідом.

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Не купуй китайське гімно не треба буде від нього захищатися.

возвращайтесь, нам не хватает Ваших советов на месте, где лучше видишь и кожей чувствуешь суть реального бытия

Посилання на коментар

6 хвилин тому, karbo сказав:

Це не обов'язково застрелить командир чи по його наказу. Просто відправлять туди куди треба і не дадуть вижити. 

Думаю що таке може бути. Я з таким не стикався.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Бармалей сказал:

возвращайтесь, нам не хватает Ваших советов на месте, где лучше видишь и кожей чувствуешь суть реального бытия

При чому тут моє повернення/неповернення? Питання виживання в стриманні китайської експансії. Не сприяй Китаю то не буде загрози.

Посилання на коментар

Думаю що таке може бути. Я з таким не стикався.

Це вже факти, поки що їх публікує противник, але і у нас це не виключено, просто мало інформації в публічному просторі.

Посилання на коментар

Ви можете собі все що завгодно представляти в силу своїх розумових здібностей і життєвого досвіду. Я поділився своїм досвідом.

Вам поступила команда пуск или выстрел ( ракеты, дрона , снаряда и тд.) . Откуда вы можете знать куда наносится удар , окуда вы можете знать , что там не находятся гражданские в том числе и ваши родные - близкие ? 

Посилання на коментар

5 минут назад, karbo сказал:

Питання виживання в стриманні китайської експансії. Не сприяй Китаю то не буде загрози

для кого как...на сейчас меня более волнует выживание моих близких и окружающих...россия себя показала, как и гамерика с европой...китай пока альтернатива которая не кидала, мы кидали но не она...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Вам поступила команда пуск или выстрел ( ракеты, дрона , снаряда и тд.) . Откуда вы можете знать куда наносится удар , окуда вы можете знать , что там не находятся гражданские в том числе и ваши родные - близкие ? 

Ніоткуда. Ще якісь запитання маєте?

Посилання на коментар

1 годину тому, DmiVady сказав:

Поки ще ні, і мабуть, не буде, бо за деяких обставин осудити людину буває неможливо 

Я спитав ваше відношення і думку:  "Ви за те, щоб і далі тримати топ-корупціонера на посаді президента країни?" 

Чи ні?

Бо прецедент вже був - ВФЯ пропонували теж поміняти по регламенту, на ТО. Але був суспільний запит, і його озвучив пан Парасюк. Далі ми пам'ятаємо.

Дуже просте і пряме питання: "Саме ви за чи проти?", так/ні.

Я "за" іншу кандидатуру на посаді президента, але не зараз. Як ви проведете вибори в ЗСУ і прифронтових регіонах? Чи ви хочете в.о. Стефанчука замість Зеленського, як Турчинова замість Януковича?

Посилання на коментар

zn.ua/ukr/war/manko-pro-proriv-huljajpilskoho-naprjamku-tam-stojala-lishe-odna-brihada-102-ha.html

Командирів теж карають за те що погано накази виконують

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

як Турчинова замість Януковича?

Хочу однозначно

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав:

Хочу однозначно

Вам так подобається Стефанчук?

Посилання на коментар

22 минуты назад, yuragon сказал:

Ніоткуда. Ще якісь запитання маєте?

Как вы на войне различаете гражданских и военных , по каким признакам ? Как вы на войне отличаете гражданский объект или военный?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

12 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Вам так подобається Стефанчук?

Он не стодолларовая бумажка, чтобы всем нравиться...Но то, что он ГОРАЗДО более развит интеллектуально, чем эта зеленая табуретка - это однозначно

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Как вы на войне различаете гражданских и военных , по каким признакам ? Как вы на войне отличаете гражданский объект или военный?

Та почитайте ви вкінці кінців хто такий комбатант і як його ідентифікують, міжнародне законодавство про правила ведення війни. Після того як на мої серйозні відповіді я отримую цитату з фентезі півтора тисячолітньої давності - цікавість до дискусії з вами різко зменшилась.

• Лайк 2
Посилання на коментар

34 минуты назад, Бармалей сказал:

для кого как...на сейчас меня более волнует выживание моих близких и окружающих...россия себя показала, как и гамерика с европой...китай пока альтернатива которая не кидала, мы кидали но не она...

так він тебе і не брав щоби кидати, зате вже погрожує ракетами закидати. Власне, і закидає вже. Саме через це ти і збираєшся до нього за притулком 

Посилання на коментар

7 минут назад, yuragon сказал:

Та почитайте ви вкінці кінців хто такий комбатант і як його ідентифікують, міжнародне законодавство про правила ведення війни. Після того як на мої серйозні відповіді я отримую цитату з фентезі півтора тисячолітньої давності - цікавість до дискусії з вами різко зменшилась.

Теоретично правий, але комбатант, який виліз з труби в цивільному це хто? Отож. На полі бою кожна ціль є законною. 

Посилання на коментар

Я с вами разговариваю вполне серьезно ,хотя вижу по вашим ответам - вокруг да около , что зря..

Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Теоретично правий, але комбатант, який виліз з труби в цивільному це хто? Отож. На полі бою кожна ціль є законною. 

В цивільному він вже не комбатант (є фактично тільки один випадок коли місцеве ополчення чинить опір ворогу і то лише у випадку якщо територія яку він захищає ще не контролюється ворогом). А особа в цивільному та ще й зі зброєю - це ще гірше для неї бо на неї не розповсюджуються правила поводження з комбатантом.

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Я с вами разговариваю вполне серьезно ,хотя вижу по вашим ответам - вокруг да около , что зря..

Серйозно? Цитати з фентезі коли мова йде про право і конституцію це для вас серйозно? Якщо так то я взагалі не маю бажання відповідати на ваш флуд.

Посилання на коментар

4 минуты назад, yuragon сказал:

В цивільному він вже не комбатант (є фактично тільки один випадок коли місцеве ополчення чинить опір ворогу і то лише у випадку якщо територія яку він захищає ще не контролюється ворогом). А особа в цивільному та ще й зі зброєю - це ще гірше для неї бо на неї не розповсюджуються правила поводження з комбатантом.

Усіх руських, які вилізли з труби в покровську, перевдягали у цивільне і зсу їх знищували.

До речі, вони не обов'язково мали бути озброєними.

Більше того, вони прикидалася місцевими.

Змінено користувачем karbo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...