Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Єслічо,то мы нє прічьом:)

Вєтєрєнару розкажете, коли каструвати будуть.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Цитата

Дональд Трамп выступит с обращением к нации в четверг, в 4.00 по киевскому времени.

Ждем.

неужели наконец то объявит, что присоединится к сво, чтоб покарать агрессора Украину, захватившую печенегов и их исконные земли

• Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Ну і єслічо, ***и тобі дать від старших хлопців, даже єслі ти не прічьом (не єврей) :) На всякий случай:)

Посилання на коментар

4 години тому, karbo сказав:

В тебе проблеми з розумінням тексту. 

Дружня порада: закинь його в GPT chat нехай тобі пояснить.

А в тебе проблема з розумінням реальності.

Посилання на коментар

4 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

А в тебе проблема з розумінням реальності.

Твою схиблену я точно не сприйму 

Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Твою схиблену я точно не сприйму 

То твоя індивідуальна проблема. Судячи по різноманітним відео, коментарям така "схиблена" реальність у дуже багатьох, тому ще питання в кого вона дійсно схиблена.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

То твоя індивідуальна проблема. Судячи по різноманітним відео, коментарям така "схиблена" реальність у дуже багатьох, тому ще питання в кого вона дійсно схиблена.

Я прекрасно розумію що знаходження в такій ситуації приводить до викривленого сприйняття ситуації, але я не можу її сприйняти попри всі мої симпатії до людей, які там знаходяться.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

Я прекрасно розумію що знаходження в такій ситуації приводить до викривленого сприйняття ситуації, але я не можу її сприйняти попри всі мої симпатії до людей, які там знаходяться.

Та ясно. З-за океану воно ж видніше.

Посилання на коментар

5 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Та ясно. З-за океану воно ж видніше.

Я там тобі спеціально надав повну розшифровку змісту мого повідомлення чатом джіпіті. Він там навіть допустити не міг твоїх недолугих висновків щодо моєї позиції 

Все що ти пишеш це лише результат твоєї хворої фантазії 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 година тому, ozor сказав:

Вєтєрєнару розкажете, коли каструвати будуть.

Умний сильно? В піхоту підійдеш, навіть якщо непридатний:lol:

Посилання на коментар

8 годин тому, DimaF сказав:

Фото, как с подлодкой в севастопольском доке.

Поки що так:

Прихований текст

1845249439_.thumb.jpg.36362628db58d6adb39529e687d694ed.jpg1666082331_.thumb.jpg.35b6e42cd435d3a6b1ff7dc582b567dc.jpg

Крута операція - якщо це був БЕК, то він зайшов у момент, коли випускали/запускали корабель до гавані.

• Лайк 3
Посилання на коментар

3 минуты назад, DmiVady сказал:

Поки що так:

Скрыть контент

1845249439_.thumb.jpg.36362628db58d6adb39529e687d694ed.jpg1666082331_.thumb.jpg.35b6e42cd435d3a6b1ff7dc582b567dc.jpg

Крута операція - якщо це був БЕК, то він зайшов у момент, коли випускали/запускали корабель до гавані.

Если бы ещё попал не в угол а прямо в лодку была бы вообще эпичная дыра в ней. А так, скорее всего, гидроударом повредило рули, винты и прочее 

• Лайк 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, eam сказав:

Если бы ещё попал не в угол а прямо в лодку была бы вообще эпичная дыра в ней. А так, скорее всего, гидроударом повредило рули, винты и прочее 

Нє трєба скігліти, і так заєбісь.

• Лайк 6
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, ozor сказав:

Нє трєба скігліти, і так заєбісь.

Як мінімум підори в постійній напрузі будуть. А як писав класик

Волки от испуга скушали друг друга. 

З посиленням заходів обовʼязково ще щось своє потоплять, як справжні кацапи, що вірні традиціям Чорноморського флоту.

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 часов назад, karbo сказал:

Бачив відео і там повна інструкція до дії. Чекай в себе вдома такого же 

Підліткова жорстокість вірусне явище. 

Вам, в Америці, не звикати. 

Посилання на коментар

2 часа назад, sergio сказал:

Вам, в Америці, не звикати. 

Я десь нахвалював цю херню? 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

"Вибач, Україно, ми вчинили некрасиво"

".....

Але росіяни зупиняться тільки там, де їх зупинять, а ми цього не зможемо. Може, ви зможете – попри все. Ми були б дуже вдячні, адже наша власна оборона нинішніми темпами буде готова лише через десять років.

....

Ми не можемо просто так розписатися в боягузтві. Ми маємо інші, більш правдоподібні відмовки. Одна з них – прагматизм. Насправді, ми не хотіли йти на економічні жертви. В результаті не було введено санкцій, які б по-справжньому вивели з ладу військову машину Кремля. 

.....

Але це все лірика: реальна причина ще ганебніша. Насправді нам просто набридло. Колись ви були такими "прикольними" - з вашими веселими жовто-блакитними прапорами, фотогенічними людьми та дотепними мемами. Ми відчули власні шляхетність і сміливість, прийнявши у себе ваших біженців і розсилаючи гуманітарні конвої Європою (принагідно отримали урок географії: з'ясували, де знаходиться Україна і що вона на диво близько).

Але зараз усе це так застаріло: "на подвір'ї що, 2023 рік? І до того ж, як там справи з Газою? А з Суданом? Адже нашої уваги на всіх не вистачить!"

Ми класичний мерзотник-спокусник, що ухиляє від зобов'язань. І все, що ми робимо, заради себе, а не вас. Ми хочемо залишитися друзями: "Сподіваємося, що ви будете хорошими сусідами і до того ж вмієте програвати: цур, ніякої помсти і ніяких образ. Не замислюйтесь про минуле, йдіть вперед! Ми віримо, ви вище помсти та реваншів". Сьогодні Україна, зауважимо, цілком справедливо, не довіряє адміністрації Трампа і бачить нікчемність політичних лідерів Західної Європи. Їхній пріоритет зараз — виживання на самозабезпеченні, а альтернатива — ліквідація.

А що ми? Ми егоїстичні досі. І ви нас за це пробачте."

Sorry, Ukraine, we’ve treated you shamefully

переклад тут

novosti-n.org/ua/analitic/Vybach-Ukrayino-my-vchynyly-nekrasyvo-5986

Змінено користувачем vbb
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

9 годин тому, karbo сказав:

Я там тобі спеціально надав повну розшифровку змісту мого повідомлення чатом джіпіті. Він там навіть допустити не міг твоїх недолугих висновків щодо моєї позиції 

Все що ти пишеш це лише результат твоєї хворої фантазії 

Часткову капітуляцію України, з виконанням хотєлок пуйла, називати миром - дійсно хвора фантазія. Це тупо призупинення агресії для накопичення сил для продовження війни. Це вже було неодноразово в історії. Та й зайди на будь-який рашистський форум і почитай про реальні настрої того населення, а не роби висновки з незрозуміло яких джерел. Соціологічні опитування на раші - хто ж тобі правду скаже?  Вони суки, всі такі миролюбиві - а в Україну сунуть і сунуть.. Вялічіє і великодержавний шовінізм там так і пруть. І я б подивився, як би вони відповідали, коли б їм сказали, що мир буде в кордонах 1991-го року. 

• Дякую 2
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Часткову капітуляцію України, з виконанням хотєлок пуйла, називати миром - дійсно хвора фантазія. Це тупо призупинення агресії для накопичення сил для продовження війни. Це вже було неодноразово в історії. Та й зайди на будь-який рашистський форум і почитай про реальні настрої того населення, а не роби висновки з незрозуміло яких джерел. Соціологічні опитування на раші - хто ж тобі правду скаже?  Вони суки, всі такі миролюбиві - а в Україну сунуть і сунуть.. Вялічіє і великодержавний шовінізм там так і пруть. І я б подивився, як би вони відповідали, коли б їм сказали, що мир буде в кордонах 1991-го року. 

А Україні не треба накопичення сил? Ви так кажете, наче в України нема проблем з мобілізацією, економіка прекрасно працює й Україна може ще воювати десять років.

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Соціологічні опитування на раші - хто ж тобі правду скаже?  Вони суки, всі такі миролюбиві - а в Україну сунуть і сунуть.. Вялічіє і великодержавний шовінізм там так і пруть.

З діалогу двох "хароших рускіх":

- Это как "поскреби любого русского - а там имперец". Это утверждение, которое буквально означает, что паттерн шовинизма в россиянах очень распространен.

- Это правда! Он очень распространен. Буквально.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...