рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 14 минут назад, yuragon сказал: Для чого? я там з 1998-го року вже не живу. Невже може статися що ми аж на стільки земляки? Якщо ви десь звідти родом то по інформації про б'юст леніна на станції відразу будете знати що це за село. Навіть на сторінці вікіпедії про цю станцію є фото де ще видно цей бюст ))) Ну , когда надумаете приехать - пишите , может и я приеду , да и свидимся. Я в центре по ул. Шевченка жил возле пересечения с ул. Франко , возле старого горсуда и адвокатской конторы. С 1976-91 г. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, yuragon сказав: ні Великоцьк, Кучурган, Сянки, Чоп? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Великоцьк, Кучурган, Сянки, Чоп? та ми про Коростенський район Житомирської області говоримо. Я таких сіл навіть не знаю в ньому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, yuragon сказав: та ми про Коростенський район Житомирської області говоримо. Я таких сіл навіть не знаю в ньому. А, дякую за уточнення. Я якраз LLM насілую по цьому питанню, цікаво чи знайде:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 минут назад, Вячеслав63 сказал: А хіба це незрозуміло? Я не чув щоби священники будь-якого патріархату пропогандували радянську владу. Сама присутность церкви була фактором проти радянської влади. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 55 хвилин тому, sergio сказав: Мені аж її шкода стало. informator.ua/uk/moji-rodinni-zaoshchadzhennya-timoshenko-u-sudi-zrobila-zayavu-pro-pachki-dolariv-yaki-znayshli-v-neji-pri-obshuku 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, yuragon сказав: та ми про Коростенський район Житомирської області говоримо. Я таких сіл навіть не знаю в ньому. Чоповичі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Уряд ухвалив зміни до постанови, які дають можливість регіонам запроваджувати гнучкі правила комендантської години на період надзвичайної ситуації в енергетиці. Про це повідомив віцепрем'єр з відновлення, міністра розвитку громад і територій України Олексій Кулеба, "Найближчим часом очікуємо перше таке рішення на рівні громади – для міста Києва. Як це буде працювати: 1. На час дії надзвичайної ситуації в енергетиці дістатися до Пунктів Незламності можна 24/7. Перепустки для цього не потрібні. 2. Дозволяється рух приватного транспорту, якщо ви їдете саме до Пункту Незламності. Громадський транспорт - за рішенням місцевої влади, виходячи із безпекової ситуації. 3. Пунктами Незламності можуть бути магазини, аптеки, АЗС, заклади сфери послуг і торгово-розважальні центри якщо в них є: - автономне живлення - опалення - стабільний зв’язок - подовжувачі та безкоштовний гарячий чай 4. Для бізнесу, який офіційно виконує функцію Пункту Незламності, надається можливість працювати 24/7 Усі рішення ухвалюються виключно через Раду оборони міста Києва, за участі сил безпеки. Самовільних рішень на місцях не буде", - зазначив Олексій Кулеба. як перевірити, куди саме їдемо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 хвилин тому, yuragon сказав: та ми про Коростенський район Житомирської області говоримо. Я таких сіл навіть не знаю в ньому. Село Базар (варіант від ChatGPT, попередній Чоповичі був від Gemini:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Чоповичі ні, то ціле СМТ, а в мене село. 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Село Базар (варіант від ChatGPT, попередній Чоповичі був від Gemini:) все ще мімо Змінено 6 годин тому користувачем yuragon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, yuragon сказав: ні, то ціле СМТ, а в мене село Базар теж ні? Вчи-вчи ці LLM - одні двойки:) Навіть просту загадку не можуть розгадати... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: як перевірити, куди саме їдемо? ви в питанні "скільки та кому забашляти щоб горілкою цілодобово торгувати" багато помилок зробили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, yuragon сказав: ні, то ціле СМТ, а в мене село. все ще мімо Останній варіант від Gemini, село Новаки. Змінено 6 годин тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Останній варіант від Gemini, село Новаки. мімо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, yuragon сказав: мімо Всьо, LLM здаються перед вашою загадкою. Можете написати Сему Альтману і попросити моральну компенсацію на пару сотень тисяч доларів:)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 21 хвилину тому, karbo сказав: Я не чув щоби священники будь-якого патріархату пропогандували радянську владу. Сама присутность церкви була фактором проти радянської влади. Хвороблива фантазія ще й не таке може написати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 15 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Уряд ухвалив зміни до постанови, які дають можливість регіонам запроваджувати гнучкі правила комендантської години на період надзвичайної ситуації в енергетиці. Про це повідомив віцепрем'єр з відновлення, міністра розвитку громад і територій України Олексій Кулеба, 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 38 минут назад, Vinsol2009 сказал: І шо пишуть? У Держреєстрі з’явився запис про припинення ДП "Дія": що це означає Каріна Левицька 16 січня, 13:14 Державне підприємство "Дія" перебуває в стані припинення, що відображено в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб. Про це повідомляється на платформі YouControl. У Міністерстві цифрової трансформації наголосили, що зміни не означають закриття застосунку чи порталу "Дія". Йдеться про перехід державного підприємства в іншу організаційно-правову форму — акціонерне товариство. "Для користувачів застосунку та порталу абсолютно нічого не змінюється. Як і завжди, сервіси працюють 24/7, документи — під рукою, а послуги надаються так само швидко", — повідомила заступниця міністра цифрової трансформації Валерія Коваль. Вона зазначила, що така зміна є виконанням вимог законодавства щодо переходу державних підприємств в інші організаційно-правові форми в межах євроінтеграційних процесів. При цьому держава залишиться єдиним власником, а формат акціонерного товариства не передбачає приватизації. У Мінцифри також зазначили, що новий статус дозволить "Дії" отримати сучасні інструменти для розвитку, зокрема, спростить співпрацю з українським бізнесом та запуск спільних технологічних проєктів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Якщо б з обшуками прийшли до вас www.instagram.com/reel/DTiOeluDNoW/?igsh=MXdscnM1OHJxZmVycg== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 години тому, yuragon сказав: Для чого? я там з 1998-го року вже не живу. Невже може статися що ми аж на стільки земляки? Якщо ви десь звідти родом то по інформації про б'юст леніна на станції відразу будете знати що це за село. Навіть на сторінці вікіпедії про цю станцію є фото де ще видно цей бюст ))) Станція Ушомир в Коростенському районі Житомирської області? uk.wikipedia.org/wiki/Файл%3AСтанція_Ушомир.jpg *Поправлюсь, бо на мапу не дивився: біля самої станції Веселівка і Холосне. Але ЛЛМ каже, що опирався на : "Розташована поблизу села Холосне". Тож хай буде Холосне, але то не точно) Бо я б обрав Веселівку, тому що від неї дорога до станції ближче. Змінено 4 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 4 часа назад, ks6 сказал: А еще в Коростене стабильно голосовали за Партию Регионов. И даже еще в 2017 на местном рынке встречались таблички на русском. Жена имеет там родичей, и теща оттуда. Ситуация такая: когда рыги пришли к власти, то всему местному начальству в добровольно-принудительном порядке сказали, или вступаете в рыги, или увольнение под любыми предлогами, а многие из них проработали на своих местах пару десяток лет, в т.ч. и мер Москаленко, довольно порядочный мужик. Ну в общем пришлось вступить, а люди просто голосовали за своих, а не за йобанного пида*аса овоща, ахметку и прочих гандонов. До войны бывали там регулярно, а по осени еще по дороге грибов скупали, когда обратно ехали) Жалко что похерили "Житомирскую на бруньках"...., всегда привозил пару бутылочек себе и товарищу...(( Змінено 5 годин тому користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 години тому, US7IGN сказав: www.unian.ua/politics/raketi-dlya-ppo-zelenskiy-zayaviv-shcho-shche-vchora-kilka-sistem-ppo-stoyali-bez-raket-13257273.html Бубочка теж себе не жаліє, а його все сварять А це не його кенти розпилили бабло на захисті енергетики і чілять забугром? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 3 години тому, XL.pro сказав: Сам факт того, що НАБУ і САП ловлять на 40 тисяч доларів наводить на думку, що справа замовна. Всі ж розуміють, що Тимошенко могла відмивати сотні мільйонів, мільярди. В порівняння навів ні міністра, ні олігарха, а якусь голову районної ВЛК із сумою під 400 тис.у.о. Тоді чим займається САП і НАБУ?! Політичними замовленнями?! Ну тут питання не в сумі, а в особі. Хоча самі дії тянуть на роботу для СБУ. Як на мене то цікаве тут саме намагання провалювати закони. Зокрема про призначення керівників уряду. Змінено 4 години тому користувачем loader Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Що значить "прішлось вступіть' , сильно заставляли? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, yuragon сказал: мімо Если это ст.Ушомир , то у нас могут быть общие знакомые . Моя бабушка , прабабушка и прадед жили в с.Нивки. А в 2000 меня в окрестных селах почти все знали , так как там в селе бизнес был и многие ко мне обращались. Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз