XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, рыбак сказав: Що ви маєте на увазі " церкви"? Уточніть визначення " останнім часом"- це для того , щоб ви отримали вичерпну відповідь. За останні 2 роки ні до якого патріархату не ходив, скажу більш: навіть за останні 6 років не ходив. Влаштує така відповідь.? Чи у вас більший термін " останнього часу"? На останніх двох сторінках питання звучали тільки в цьому пості. 1. Приміщення, освячене для богослужінь. 2. Влаштовує. 3. Не більший, 6 років не ходили до церкви, відповідь вичерпна. P.S. Відповів навіть на 3 питання. Не дякуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, XL.pro сказал: На останніх двох сторінках питання звучали тільки в цьому пості. 1. Приміщення, освячене для богослужінь. 2. Влаштовує. 3. Не більший, 6 років не ходили до церкви, відповідь вичерпна. P.S. Відповів навіть на 3 питання. Не дякуйте. Мабуть ви неуважні, останні два питання малися на увазі ось ці : "Щоб проповідувати що ? Сповідатись кому?" Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, kkost сказав: у цьому звичайно є велика доля здорового глузду, але мені поки що цікаво Це не зовсім безпечне хобі) Я колись копав (звісно, поверхнево, бо не маю психологічного фаху, але маю таке хобі) статті та метааналізи на схожу тему. Після того почав уникати навіть поверхневого скролінгу подібного контенту. І спілкування з псевдоінтелектуалами та псевдоерудитами в режимі постійного "проглядання" і швидких висновків теж зменшив до мінімуму, потрібного по роботі. Звісно, повним довбнем, скролячи пости рогуля чи інших полубітних, не станеш. Але сам формат проглядання має погану побочку: він підштовхує до евристик типу "це знайоме -> значить правдоподібне". Коли часу на перевірку немає, мозок легко підміняє докази знайомістю. Спробуєш виправити ситуацію перевірками й коментами, і часто просто влітаєш у припирання. А там стандартний набір аргументів: "це очевидно / всі знають / ти дурень / неукраїнець" тощо. Не коментуєш, не сперечаєшся, просто скролиш? Тоді лишається інше: фон повторення. Те, що частіше миготить, може здаватися менш сумнівним. У підсумку критичне мислення доводиться тримати постійно на максимумі. А це вже робота. І це втома(а воно мені потрібно!?). Тому я для себе вирішив: вхідного (токсичного) шуму, менше сміття в голові. Звісно, кожен сам вирішує, чи воно йому потрібно) Ну й один з метааналізів та кілька статей (бо в нас навіть джентльменам на слово вірити, таке собі 😉), де є про те, що я описав вище: pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20023210/ dspace.mit.edu/bitstream/handle/1721.1/128421/13423_2019_1651_ReferencePDF.pdf?isAllowed=y&sequence=1&utm_source=chatgpt.com news.utexas.edu/2022/08/30/sharing-on-social-media-makes-us-overconfident-in-our-knowledge/#:~:text=Broniarczyk%2C Ward and Frank Zheng%2C,” www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2352250X24001313#:~:text=this paper%2C we argue that,algorithms that prioritize engaging content Щось мене понесло, розписав тему Крайня серія 2-го сезону Фоллауту вже давно скачалась) Тихої ночі! Змінено 1 година тому користувачем DmiVady правка описок та помилок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 59 минут назад, XL.pro сказал: 1. Приміщення, освячене для богослужінь. Цікаво, як це, у вашій уяві, має проходити ? Приходить піп у якусь будівлю , помахав кадидом , перехрестив , помолився і все - освячено . Чи як? Можливо існують якісь інструкції , які відомі лише вибраним,. якісь кресленняч, чи землі для будівництва освячені Змінено 56 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз