XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, рыбак сказав: Що ви маєте на увазі " церкви"? Уточніть визначення " останнім часом"- це для того , щоб ви отримали вичерпну відповідь. За останні 2 роки ні до якого патріархату не ходив, скажу більш: навіть за останні 6 років не ходив. Влаштує така відповідь.? Чи у вас більший термін " останнього часу"? На останніх двох сторінках питання звучали тільки в цьому пості. 1. Приміщення, освячене для богослужінь. 2. Влаштовує. 3. Не більший, 6 років не ходили до церкви, відповідь вичерпна. P.S. Відповів навіть на 3 питання. Не дякуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 минут назад, XL.pro сказал: На останніх двох сторінках питання звучали тільки в цьому пості. 1. Приміщення, освячене для богослужінь. 2. Влаштовує. 3. Не більший, 6 років не ходили до церкви, відповідь вичерпна. P.S. Відповів навіть на 3 питання. Не дякуйте. Мабуть ви неуважні, останні два питання малися на увазі ось ці : "Щоб проповідувати що ? Сповідатись кому?" Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, kkost сказав: у цьому звичайно є велика доля здорового глузду, але мені поки що цікаво Це не зовсім безпечне хобі) Я колись копав (звісно, поверхнево, бо не маю психологічного фаху, але маю таке хобі) статті та метааналізи на схожу тему. Після того почав уникати навіть поверхневого скролінгу подібного контенту. І спілкування з псевдоінтелектуалами та псевдоерудитами в режимі постійного "проглядання" і швидких висновків теж зменшив до мінімуму, потрібного по роботі. Звісно, повним довбнем, скролячи пости рогуля чи інших полубітних, не станеш. Але сам формат проглядання має погану побочку: він підштовхує до евристик типу "це знайоме -> значить правдоподібне". Коли часу на перевірку немає, мозок легко підміняє докази знайомістю. Спробуєш виправити ситуацію перевірками й коментами, і часто просто влітаєш у припирання. А там стандартний набір аргументів: "це очевидно / всі знають / ти дурень / неукраїнець" тощо. Не коментуєш, не сперечаєшся, просто скролиш? Тоді лишається інше: фон повторення. Те, що частіше миготить, може здаватися менш сумнівним. У підсумку критичне мислення доводиться тримати постійно на максимумі. А це вже робота. І це втома(а воно мені потрібно!?). Тому я для себе вирішив: менше вхідного (токсичного) шуму, менше сміття в голові. Звісно, кожен сам вирішує, чи воно йому потрібно) Ну й один з метааналізів та кілька статей (бо в нас навіть джентльменам на слово вірити, таке собі 😉), де є про те, що я описав вище: pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20023210/ dspace.mit.edu/bitstream/handle/1721.1/128421/13423_2019_1651_ReferencePDF.pdf?isAllowed=y&sequence=1&utm_source=chatgpt.com news.utexas.edu/2022/08/30/sharing-on-social-media-makes-us-overconfident-in-our-knowledge/#:~:text=Broniarczyk%2C Ward and Frank Zheng%2C,” www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2352250X24001313#:~:text=this paper%2C we argue that,algorithms that prioritize engaging content Щось мене понесло, розписав тему Крайня серія 2-го сезону Фоллауту вже давно закачалася) Тихої ночі! Змінено 21 хвилин тому користувачем DmiVady правка описок та помилок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 59 минут назад, XL.pro сказал: 1. Приміщення, освячене для богослужінь. Цікаво, як це, у вашій уяві, має проходити ? Приходить піп у якусь будівлю , помахав кадидом , перехрестив , помолився і все - освячено . Чи як? Можливо існують якісь інструкції , які відомі лише вибраним,. якісь кресленняч, чи землі для будівництва освячені Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз