Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, ozor сказал:

Щось мені Віталік Кличко згадався, і незліченна купа дебілів, що прокидалися серед ночі, щоб не прогавити пряму трансляцію боксу і завзято рукоплескали кумиру, а згодом тупо реготали, коли Віталік двох слів до купи скласти не міг, намагаючись хоч якось компенсувати свою недолугість, комплекси меншовартості, та дитячі травми.

бачив я Віталіка у Познера - не такий  він і недолугий

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, Бездомный сказав:

бачив я Віталіка у Познера - не такий  він і недолугий

Недолугий він, виключно в очах недолугих дебілів.

• Лайк 6
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я теж не збираюся робити навіть судження (не кажучи вже про оцінки) доки він не стане в явну опозицію до потужно простроченого та незламно легітимного :-o

мені здається це не про опозицію і в жодному разі не про потужного. буде якійсь фазовий перехід системи. інша якість. а розвідник (цікаво яке у нього умовне ім'я в ЦРУ?) як той хробак що доїдає жука, в якого його підсадили яйцем. якщо кацапи вивезли ріелтора в президенти то чому б американцем не виростити свого (чи одного?) в якійсь колонії? як вам скрипт для ШІ пофантазувати? :lol:

• Дякую 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я теж не збираюся робити навіть судження (не кажучи вже про оцінки) доки він не стане в явну опозицію до потужно простроченого та незламно легітимного :-o

а як вірогідність такого перебігу подій оцінюєте? а якщо бріти його дуже попросять?

Посилання на коментар

23 хвилини тому, ozor сказав:

Щось мені Віталік Кличко згадався, і незліченна купа дебілів, що прокидалися серед ночі, щоб не прогавити пряму трансляцію боксу і завзято рукоплескали кумиру, а згодом тупо реготали, коли Віталік двох слів до купи скласти не міг, намагаючись хоч якось компенсувати свою недолугість, комплекси меншовартості, та дитячі травми.

Віталік недолугий? Перепрошую, а ви чемпіон миру в якій вазі? Чи може ви хоча б мер якогось задрищенська? Вже пізніше прочитав вашу відповідь Бездомному. Знімаю питання. Соррі.

Змінено користувачем kkost
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

В 20.02.2026 в 13:17, Vladdi сказал:

Так їдь в Авдіївку, наприклад, або в сонячний Маріуполь, там нарешті вдихнеш повними грудями повітря свободи за поребриком і подалі від "режиму". Якщо встигнеш, звісно. Бо тебе одразу, як барана, запрягуть та потягнуть знову таки на фронт або ще кудись подалі. Але то вже буде не "режим", а "скрєпи".

Никто никого не тянет уже больше трех лет.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, Наблюдатель сказав:

владелец является сотрудником юридического лица частной собственности который выдал так называемый "военный билет".

Старпьор, ти болван

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, kkost сказав:

а як вірогідність такого перебігу подій оцінюєте? а якщо бріти його дуже попросять?

Залужний не буде висуватись, навіть якщо попросять, але його особиста підтримка буде сильною для будь-якого кандидата

• Хаха 2
Посилання на коментар

Заніматєльна арихмєтіка від Альфреда Коха.

Цитата

Я вот тут  составил такой расчет в долларах США на февраль 2026 года для бойцов обеих армий на первой линии («нуле»). Для наглядности единовременная выплата при заключении контракта «размазана» равными долями на 24 месяца (2 года):

1. Российский солдат (контрактник в зоне СВО)
Ежемесячное довольствие: мин. 210 000 руб. ≈ $2 210.
Единовременная выплата (бонус): Средняя по РФ: ~1 500 000 руб. ($15 790). В месяц за 2 года: +$658. Максимальная (например, СПб или ХМАО): до 4 500 000 руб. ($47 370). В месяц за 2 года: +$1 974.

ИТОГО в месяц (с учетом бонуса): 
Средний случай: $2 868
Максимальный (регионы-лидеры): $4 184 

2. Украинский солдат (на передовой)
Ежемесячное довольствие: до 190 100 грн ≈ $4 526.
Включает: оклад (~20к), «боевые» (100к) и премию за 30 дней на ЛБС (70к).
Единовременная выплата (бонус):Стандартный контракт: ~30 000 грн ($714). В месяц за 2 года: +$30.Молодежная программа (18–24 года): 1 000 000 грн ($23 810). В месяц за 2 года: +$992.

ИТОГО в месяц (с учетом бонуса):
Обычный боец: $4 556
Боец 18–24 лет по новой программе: $5 518

Как некрасиво получается: защищающий свою Родину высокодуховный украинский солдат на передовой, в среднем получает больше чем грязный орк, убийца и садист из вонючей Кацапии. Причем Зеленский видимо не в курсе: в ВСУ тоже уже есть те же самые контракты и те же единовременные выплаты, что и у москалей… То есть де факто ВСУ тоже давно уже - контрактная армия. Только вот служить в ней даже на этих условиях никто не хочет…

Вы можете мне возразить и сказать, что такие выплаты в ВСУ получает только тот боец, который находится непосредственно “на нуле”. В то время как в российской армии большую зарплату получают все, кто заключил контракт. И это будет правдой. Но тогда получается, что Зеленский предлагает Европе раскошелится и поднять зарплаты для тыловых частей ВСУ? А это зачем? И как от этого выиграет боеспособность армии? 

Если таким образом Зеленский хочет создать стимулы для того, чтобы украинские мужчины перестали прятаться и пошли в армию, то так он создаст лишь мотивацию идти в тыловые части, а отнюдь не на войну. А с тыловым вояками у ВСУ и сейчас проблем нет: из 1 млн. 200 тыс. формальной численности украинской армии, на передовой находится едва ли 150-200 тыс. реальных солдат…

Правда він трохи не врахував, що бойові платяться по бркам. Але в цілому все логічно. Гроші вже не вирішать проблему мобілізації, занадто пізно.

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, ozor сказав:

Ну вибачайте, відправити послом в Британію!!! людину, яка не володіє англійською - це повний зашквар.

• Хаха 2
Посилання на коментар

21.02.2026 в 20:12, Бездомный сказав:

це Піночет казав , і не про Україну , чи не так ? 

Дивує лиш що війна ще не закінчилась, а генерал Залужний вже стає залупним, а ті хто в однострої - вже злочинці. Ну що ж, через це також треба пройти, всі проходили і ми пройдем

==================================================

не злочинці.

просто профдеформація військових - влада військових - то  диктатура ( повезе - якщо  освічена - як мріє пан Кантон ) 

Свого часу  Едгару  Гуверу вистачило розуму відмовитися від пропозиції висунути свою кандитдатуру на посаду Президента .

про  Залужного - хочеш  під час війни  наїхати на Президента - Верховного  Головнокомандуючого  - спочатку хоча б піди у відставку з  теплої  посади посла у Сполученому Королівстві .

Ну, в принципі правильно говорять, у перемоги багато батьків, а поразка - сирота

Не можу прокоментувати не дивився інтерв'ю залужного, де можна почитати стенограму щоб знати як наїхав,  нашвидкоруч глянув - одні переспіви

Посилання на коментар

29 минут назад, Дощ сказал:

Ну, в принципі правильно говорять, у перемоги багато батьків, а поразка - сирота

насправді , буквальне тлумачення - теж має сенс - тобто на сироту всім в кращому випадку  байдуже , а над перемогою зазвичай  працює команда  найкращих 

1280px-Sir_Lawrence_Alma-Tadema_-_Education_of_the_children_of_Clovis.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 годину тому, kkost сказав:

Я не вмію давати прогнози та щось оцінювати не маючи достатньо даних, а в мене їх (даних) нема.
Тож не буду відбирати хліб у форумного провісника, якій вміє прогнозувати коли скисне молоко 😁

Якщо буде явний тригер, тоді можна йти до букмекера) тригер - конструктивна критика як явний перехід в опозицію.
Я навіть ШІ треную в подібному підході й примусив ввести правило:

Цитата

Запам’ятати “граблі Діакса” як принцип у розборах: емоція ≠ доказ. Якщо теза переконує переважно емоцією або є тригери (терміновість/абсолютність/моральний тиск/ярлики/‘гарантовано’/‘без ризику’/страх-обурення), застосувати E→T→D→A→M→STOP: позначити Emotion → переписати в 1–3 Testable твердження → вимагати Data+механізм причинності → 2 Alternatives (red teaming) → Mark ФАКТ/ІНТЕРПРЕТАЦІЯ/ПРИПУЩЕННЯ/НЕВІДОМО + впевненість + що перевірити → якщо даних нема, лишається ПРИПУЩЕННЯМ.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Пропоную зробить 24.02 "День Державної зради"

Пропоную назвати цей день "Днем Державної зради" . По Перше такого дня в календарі в нас ще немає , а зрада -є !!

В цей день я зрозумів що мене як етнічного українця, громадянина, підприємця влада ОБДУРИЛА і ЗРАДИЛА.

1) Я корив себе що я повірив політикам і не вивіз родину і батьків,

2) Мене тіпало за безпомощність, та хаос який був в Києві і ніхто не міг сказати що робити, читав повідомлення як вбивали знайомих хлопців і гвалтували знайомих жінок буряти на підступах до Києва.

3) Мене бісило що я 30 років платив податки і для мене і моїх працівників в державі не знайшлося ні шолома ні броніка, і так і не узаконили обіг зброї, щоб ми могли захистити себе, свої родини та зустріти ворога.

4) Я був в розпачи коли взнав що ті держслужбовці хто існував за наш рахунок і мав нас захистити, майже всі керівники силових структур і більшість депутатів втекло з Києва, а прокурорів з набитими грошима сумками ловлять на кордоні. А ми бізнесмени зі своїми працівниками встали на захист Києва.

5) Я був злий на себе що не готувався до війни як це робили мої друзі Борис Мартиненко, що я зовсім нічого не знаю ні як стриляти з джавеліна, ні як будувати укріпрайон.

6) Я зрозумів що майже все моє активне життя - 30 років, політики грабували, роззброювали та зраджували мою любиму Україну і довели її до краху і капітуляції.

НА#БАЛИ і ЗРАДИЛИ тільки ці два слова були в мене в голові в ці дні війни, а потім ми зібралися і почали спротив як ми собі придумали - роями "Укус мільйону бджіл" що і врятувало країну.

Тепер я чітко розділяю і захищаю свою країну, свою родину, свої підприємства і на Державу надії нема, за все життя влада нічого доброго для мене як громадянина не зробила, тільки дурила, доїла, перешкоджала підприємницкій діяльності і примушувала до хабарів, а в самий час вона просто зрадила і кинула мене, мою родину і мої підприємства на проізволяще.

Того для мене особисто цей день 24.02 це "День Державної зради", а 25.02 я б зробив "День гідних громадян-патріотів ". Того що в цей день ми зрозуміли хто є хто.

https://www.facebook.com/yzozul/             Джерело: https://censor.net/ua/b3602168         

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Бездомный сказав:

насправді , буквальне тлумачення - теж має ссенс - тобто на сипроту всім байдуже , а над перемогою працює команда  найкращих 

1280px-Sir_Lawrence_Alma-Tadema_-_Education_of_the_children_of_Clovis.jpg

Не знаю що там буквально, але працює команда над усім - і над перемогою, і поразка спільна. Але хто працював у команді той знає що вона неоднорідна - хтось за п'ятьох тягне а хтось на шиї сидить

І щоб розуміти по якій причині головком раптом став залупним слід знати що він там такого сказав

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Дощ сказав:

І щоб розуміти по якій причині головком раптом став залупним слід знати що він там такого сказав

авторитетної думки захисника Дніпра мало? :lol::flag1:

• Хаха 3
Посилання на коментар

12 минут назад, Дощ сказал:

Не знаю що там буквально, але працює команда над усім - і над перемогою, і поразка спільна. Але хто працював у команді той знає що вона неоднорідна - хтось за п'ятьох тягне а хтось на шиї сидить

він звинуватив головнокомандуючого у  провалі наступу .

зняв з себе відовідальність .

Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

авторитетної думки захисника Дніпра мало? :lol::flag1:

принаймні , на відміну від захисника Макиївки , я все ще у Дніпрі

Посилання на коментар

Як ініціювати підвищення заробітної плати головнокомандувача? 

28 000 це знущання !петиція не канає, бо її розглядає головнокомандувач.

Куди зробити запит??? У директора укрпошти майже мільйон зарплата в місяць, і він каже, що всі хто на мінімалці - психічно хворі. 28000 це ніщо!!! Куди звертатись про це злочин?? 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Бездомный сказав:

він звинуватив головнокомандуючого у  провалі наступу .

зняв з себе відовідальність .

Ну то дайте інтерв'ю, бажано текстом або титрами, а то схоже як хтось насвистів, на АР не знайшов

Посилання на коментар

59 хвилин тому, Дощ сказав:

це Піночет казав , і не про Україну , чи не так ?

Піночет, його слова стосуються будь якої країни де йде/йшла війна - мабуть знав що казав

1 година тому, Дощ сказав:

про  Залужного - хочеш  під час війни  наїхати на Президента - Верховного  Головнокомандуючого  - спочатку хоча б піди у відставку з  теплої  посади посла у Сполученому Королівстві .

Буде текст - будем говорить

Залужний облажався лише з ВЛК, військові в принципі зрозуміють, але запер його у ВБ Зеленський власноручно - нафіга? невже не знайшлось генералу місця в армії? Як муженку, як наєву, я взагалі не розумію для чого толкових військових з досвідом списувати, чи запихати в розпорядження - невже вони вже стали непотрібні чи війна скінчилась?

Посилання на коментар

2 години тому, Наблюдатель сказав:

За 4 года СССР в состав которого входила УССР победил напавшую на СССР Германию которой помогали многие страны.

СССР, Коммунистам, так жэ помогали многие страны, например США передали 6 304 танков,  14 126 самолётов и много другого:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Танковый_ленд-лиз_в_СССР

https://ru.wikipedia.org/wiki/Список_самолётов,_поставленных_в_СССР_по_ленд-лизу

"Министерство обороны Украины"

mod.gov.ua/

Предприниматель юридическое лицо частной собственности инфекцыонный код налогоплательщика 00034022.

youcontrol.com.ua/ru/catalog/company_details/00034022/

На этом и аналогичных сайтах введя цыфры кода ЄДРПОУ находящиеся в нижней части печати в так называемом "военном билете" каждый может убедиться что владелец является сотрудником юридического лица частной собственности который выдал так называемый "военный билет".

"Багнет нації"

Правозащитная организацыя газета которой является зарегистрированным источником массовой информацыи, решэние нацыонального Совета по ТВ и РВ №1623 от 09.05.2024.

Реєстраційна картка ЮО «МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ»

bagnetnacii.blogspot.com/2022/06/blog-post_6.html

Міноборони як суб’єкт господарювання з кодом ЄДРПОУ: 00034022

bagnetnacii.blogspot.com/2019/06/00034022.html

"Вооружённые Силы Украины"

www.zsu.gov.ua/

"АПАРАТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ Управління з питань звернень громадян"

"… закон про создание Вооружённых сил Украины парламентом не принимался …"

dostup.org.ua/request/utvoriennia_zbroini_sili_ukrayin

https://www.stroimdom.com.ua/topic/237244-rosiyani-prinesli-nam-viynu/?do=findComment&comment=5495706

А хто випустив хворого?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Дощ сказал:

Залужний облажався лише з ВЛК,

не лише, а коли проштовхнув закон про дискримінацію військових в судах, з забороною давати "меньше меньшого". урка має право на милосердя, вояка ні.  ну і медікал екскюз по звільненню - це щось. про які виборчі амбіції може йти мова коли він під статею за піробку документів ходить. "і еті люді мнє запрєщалі ковиряться в носу" (с)

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, karlito сказав:

не лише, а коли проштовхнув закон про дискримінацію військових в судах, з забороною давати "меньше меньшого". урка має право на милосердя, вояка ні.  ну і медікал екскюз по звільненню - це щось. про які виборчі амбіції може йти мова коли він під статею за піробку документів ходить. "і еті люді мнє запрєщалі ковиряться в носу" (с)

а зашквар з секретною дисертацією у Ківалова? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, karlito сказав:

Ви ту довідку бачили? Чи може лікуєте його? Чи може є рішення суду про підробку документів?

Дивлюсь іноді на людей, які надивляться того тік-току і одразу "експертами" стають, аж тошно стає.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...