vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Дощ сказав: нафіга? невже не знайшлось генералу місця в армії? Як муженку, як наєву, я взагалі не розумію для чого толкових військових з досвідом списувати, чи запихати в розпорядження - невже вони вже стали непотрібні чи війна скінчилась? не приходите до думки що там хтось зацікавлений у здачі України але так, щоб це здавалося суто військовою поразкою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому не треба шукати заговор там, де причиною є некомпетентність. хотіли б здати - не чудили б з мобілізацією, і дозволили демобілізацію. цього і народ прагне, до речі. просто такі собі Мідаси навпаки, "нє стрєляйтє в піаніста, он іграєт как умєєт" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, karlito сказав: не треба шукати заговор там, де причиною є некомпетентність. хотіли б здати - не чудили б з мобілізацією, і дозволили демобілізацію. цього і народ прагне, до речі. просто такі собі Мідаси навпаки, "нє стрєляйтє в піаніста, он іграєт как умєєт" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 хвилину тому, vbb сказав: не приходите до думки що там хтось зацікавлений у здачі України але так, щоб це здавалося суто військовою поразкою? Крім зеленського там влади по суті ні у кого немає - це видно по тому що міняють всіх крім нього. Якби мали здати - давно б здали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 48 хвилин тому, XL.pro сказав: Вам все буде роса Божа))). Поверніть мені мої роки на війні, і віддайте свої - поговоримо про росу. Божу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, Дощ сказав: Поверніть мені мої роки на війні, і віддайте свої - поговоримо про росу. Божу Давайте повернемося в часи Януковича, долар по 8 без анексії Криму і Сходу України. З приводу втрачених років, вибору професії, змарнованого життя не до мене. Це Ваш власний вибір як і відповідальність. У кожного вона своя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 1 година тому, US7IGN сказав: Ви вважаєте, а я би провів. Заодно і громадян би перерахував Я б з задоволенням попрацював би в групі розробки агітації та мотивації для громадян. І технічних спеціалістів та наглядачів демократичні держави залюбки б виділили в потрібній кількості. Крутий проєкт міг би вийти, тільки результат не всім сподобався б ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 43 хвилини тому, XL.pro сказав: З приводу втрачених років, вибору професії, змарнованого життя не до мене. Це Ваш власний вибір як і відповідальність. У кожного вона своя. Це не мій вибір, а ваш вибір, за який я і тисячі інших несуть відповідальність. Ви розказуєте про Божу росу, розмірковуючи як могло б погано бути, навіть не думаючи саме дійсне і є погано, а не те що могло б бути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому (змінено) 3 часа назад, Дощ сказал: Залужний облажався лише з ВЛК, військові в принципі зрозуміють, але запер його у ВБ Зеленський власноручно - нафіга? невже не знайшлось генералу місця в армії? Як муженку, як наєву, я взагалі не розумію для чого толкових військових з досвідом списувати, чи запихати в розпорядження - невже вони вже стали непотрібні чи війна скінчилась? можливо , вона змінилася у бік масового застосування новітніх методів ведення війни - безпілотні системи , ші , е.т.с. , до яких призвичаїтися легше молодим ? в старих мізки зашкарублі Змінено 1 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз