vbb Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Дощ сказав: нафіга? невже не знайшлось генералу місця в армії? Як муженку, як наєву, я взагалі не розумію для чого толкових військових з досвідом списувати, чи запихати в розпорядження - невже вони вже стали непотрібні чи війна скінчилась? не приходите до думки що там хтось зацікавлений у здачі України але так, щоб це здавалося суто військовою поразкою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому не треба шукати заговор там, де причиною є некомпетентність. хотіли б здати - не чудили б з мобілізацією, і дозволили демобілізацію. цього і народ прагне, до речі. просто такі собі Мідаси навпаки, "нє стрєляйтє в піаніста, он іграєт как умєєт" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 хвилин тому, karlito сказав: не треба шукати заговор там, де причиною є некомпетентність. хотіли б здати - не чудили б з мобілізацією, і дозволили демобілізацію. цього і народ прагне, до речі. просто такі собі Мідаси навпаки, "нє стрєляйтє в піаніста, он іграєт как умєєт" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 31 хвилину тому, vbb сказав: не приходите до думки що там хтось зацікавлений у здачі України але так, щоб це здавалося суто військовою поразкою? Крім зеленського там влади по суті ні у кого немає - це видно по тому що міняють всіх крім нього. Якби мали здати - давно б здали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 48 хвилин тому, XL.pro сказав: Вам все буде роса Божа))). Поверніть мені мої роки на війні, і віддайте свої - поговоримо про росу. Божу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, Дощ сказав: Поверніть мені мої роки на війні, і віддайте свої - поговоримо про росу. Божу Давайте повернемося в часи Януковича, долар по 8 без анексії Криму і Сходу України. З приводу втрачених років, вибору професії, змарнованого життя не до мене. Це Ваш власний вибір як і відповідальність. У кожного вона своя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, US7IGN сказав: Ви вважаєте, а я би провів. Заодно і громадян би перерахував Я б з задоволенням попрацював би в групі розробки агітації та мотивації для громадян. І технічних спеціалістів та наглядачів демократичні держави залюбки б виділили в потрібній кількості. Крутий проєкт міг би вийти, тільки результат не всім сподобався б ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 43 хвилини тому, XL.pro сказав: З приводу втрачених років, вибору професії, змарнованого життя не до мене. Це Ваш власний вибір як і відповідальність. У кожного вона своя. Це не мій вибір, а ваш вибір, за який я і тисячі інших несуть відповідальність. Ви розказуєте про Божу росу, розмірковуючи як могло б погано бути, навіть не думаючи саме дійсне і є погано, а не те що могло б бути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 часа назад, Дощ сказал: Залужний облажався лише з ВЛК, військові в принципі зрозуміють, але запер його у ВБ Зеленський власноручно - нафіга? невже не знайшлось генералу місця в армії? Як муженку, як наєву, я взагалі не розумію для чого толкових військових з досвідом списувати, чи запихати в розпорядження - невже вони вже стали непотрібні чи війна скінчилась? можливо , вона змінилася у бік масового застосування новітніх методів ведення війни - безпілотні системи , ші , е.т.с. , до яких призвичаїтися легше молодим ? в старих мізки зашкарублі Змінено 58 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому (змінено) Призвичаїтися до чого? До фпв чи фабів? До цього неможливо призвичаїтись Тут питання глобального управління, неможливо лейтенанта поставити генералом і очікувати що досвід прийде разом з посадою. Та перш ніж він прийде стільки шишок наб'ється що недовго й розвалити все. Для нових ідей і дій в армії є ротації, тільки не оті що ви думаєте, а саме ротації по посадам коли люди переміщуються на різні напрямки відповідальності, і коли шкурою прохавав оте все то тоді приходить розуміння куди рухатись. А не як коза бігла через місток там скубнув, тут скубнув - і ти маркус пуп землі. Посада головкома вкрай відповідальна і я думаю людині з таким досвідом місце б в армії знайшлось, а не отето вот почесне заслання З і. Залужному всього 52, сказать щоб старий, ну таке.. наприклад, Ллойду Остіну 72, Чарльзу Брауну 63 Змінено 27 хвилин тому користувачем Дощ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 1 годину тому, Дощ сказав: Крім зеленського там влади по суті ні у кого немає - це видно по тому що міняють всіх крім нього. Якби мали здати - давно б здали ок. маю ще одне питання. кума намагалася получити якусь поміч на дитину, але в ПФ їй показали що кум за останні півроку заробив більше 300к.... при тому що на БР був 5-6 разів всього та на картку заходило базова 20 та щось 12-15 премій і то незавжди. Ну тобто навіть рахуючи 40% податків, ніяк та сума що висить в ПФ не в'яжеться... Хтось наябує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз