Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, Дощ сказав:

нафіга? невже не знайшлось генералу місця в армії? Як муженку, як наєву, я взагалі не розумію для чого толкових військових з досвідом списувати, чи запихати в розпорядження - невже вони вже стали непотрібні чи війна скінчилась?

не приходите до думки що там хтось зацікавлений у здачі України але так, щоб це здавалося суто військовою поразкою?

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

не треба шукати заговор там, де причиною є  некомпетентність.  хотіли б здати - не чудили б з мобілізацією, і дозволили демобілізацію. цього і народ прагне, до речі. просто такі собі Мідаси навпаки, "нє стрєляйтє в піаніста, он іграєт как умєєт"

• Лайк 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, karlito сказав:

не треба шукати заговор там, де причиною є  некомпетентність.  хотіли б здати - не чудили б з мобілізацією, і дозволили демобілізацію. цього і народ прагне, до речі. просто такі собі Мідаси навпаки, "нє стрєляйтє в піаніста, он іграєт как умєєт"

image.png.111f0193b1d8106de114f26025885ab7.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, vbb сказав:

не приходите до думки що там хтось зацікавлений у здачі України але так, щоб це здавалося суто військовою поразкою?

Крім зеленського там влади по суті ні у кого немає - це видно по тому що міняють всіх крім нього. Якби мали здати - давно б здали

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

48 хвилин тому, XL.pro сказав:

Вам все буде роса Божа))).

Поверніть мені мої роки на війні, і віддайте свої - поговоримо про росу. Божу

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Дощ сказав:

Поверніть мені мої роки на війні, і віддайте свої - поговоримо про росу. Божу

Давайте повернемося в часи Януковича, долар по 8 без анексії Криму і Сходу України.

З приводу втрачених років, вибору професії, змарнованого життя не до мене. Це Ваш власний вибір як і відповідальність. У кожного вона своя.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Ви вважаєте, а я би провів. Заодно і громадян би перерахував :flag1:

Я б з задоволенням попрацював би в групі розробки агітації та мотивації для громадян. :flag1:
І технічних спеціалістів та наглядачів демократичні держави залюбки б виділили в потрібній кількості.
Крутий проєкт міг би вийти, тільки результат не всім сподобався б :lol:)))

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, XL.pro сказав:

З приводу втрачених років, вибору професії, змарнованого життя не до мене. Це Ваш власний вибір як і відповідальність. У кожного вона своя.

Це не мій вибір, а ваш вибір, за який я і тисячі інших несуть відповідальність. Ви розказуєте про Божу росу, розмірковуючи як могло б погано бути, навіть не думаючи саме дійсне і є погано, а не те що могло б бути

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, Дощ сказал:

Залужний облажався лише з ВЛК, військові в принципі зрозуміють, але запер його у ВБ Зеленський власноручно - нафіга? невже не знайшлось генералу місця в армії? Як муженку, як наєву, я взагалі не розумію для чого толкових військових з досвідом списувати, чи запихати в розпорядження - невже вони вже стали непотрібні чи війна скінчилась?

можливо , вона змінилася у бік масового застосування  новітніх методів ведення війни - безпілотні системи , ші , е.т.с.  , до яких призвичаїтися легше молодим ?

в старих мізки зашкарублі

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Призвичаїтися до чого? До фпв чи фабів? До цього неможливо призвичаїтись

Тут питання глобального управління, неможливо лейтенанта поставити генералом і очікувати що досвід прийде разом з посадою. Та перш ніж він прийде стільки шишок наб'ється  що недовго й розвалити все. Для нових ідей і дій в армії є ротації, тільки не оті що ви думаєте, а саме ротації по посадам коли люди переміщуються на різні напрямки відповідальності, і коли шкурою прохавав оте все то тоді приходить розуміння куди рухатись. А не як коза бігла через місток там скубнув, тут скубнув - і ти маркус пуп землі. Посада головкома вкрай відповідальна і я думаю людині з таким досвідом місце б в армії знайшлось, а не отето вот почесне заслання

З і. Залужному всього 52, сказать щоб старий, ну таке.. наприклад, Ллойду Остіну 72, Чарльзу Брауну 63

Змінено користувачем Дощ
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Дощ сказав:

Крім зеленського там влади по суті ні у кого немає - це видно по тому що міняють всіх крім нього. Якби мали здати - давно б здали

ок.
маю ще одне питання.
кума намагалася получити якусь поміч на дитину, але в ПФ їй показали що кум за останні півроку заробив більше 300к.... при тому що на БР був 5-6 разів всього та на картку заходило базова 20 та щось 12-15 премій і то незавжди. Ну тобто навіть рахуючи 40% податків, ніяк та сума що висить в ПФ не в'яжеться...
Хтось наябує?

• Конфуз 1
Посилання на коментар

9 годин тому, Дощ сказав:

Залужний не буде висуватись, навіть якщо попросять, але його особиста підтримка буде сильною для будь-якого кандидата

Цими днями моє ім'я з’являлося в новинах частіше, ніж міняється прогноз погоди в Лондоні. Справді. І іноді з такою креативністю, що я починаю думати, що є департамент, який щоранку прокидається з думкою: що Залужний думає сьогодні, навіть якщо він сам цього не знає», 

Посилання на коментар

9 годин тому, Бездомный сказав:

він звинуватив головнокомандуючого у  провалі наступу .

І не просто звинуватив, а фактами доказів, що саме дурість і птзатість блазня привела до провалу контрнаступу, бо сили були розпорошені.

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 часов назад, Дощ сказал:

Залужному всього 52, сказать щоб старий, ну таке.. наприклад, Ллойду Остіну 72, Чарльзу Брауну 63

Моєму сину 49, а я його пам'ятаю  крихіткою, і він вже давно доросла людина. І біографія у нього не зовсім, що називається, диванна.

В сприйманні часових відрізків деколи все так переплутується, наприклад на моїй пам'яті в реальному час з'являлись Led Zeppelin та Deep Purple. І син їх також потім слухав.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

Зеленський: Ніхто не блокує антикорупційні розслідування, а мої "довірені особи" – це інсинуації Джерело: https://censor.net/ua/n3602283

як завжди в його стилі. не знав, не чув, від друзів кумів відхрестився. 

Железняк зазначає, що перед голосуванням відбулося засідання фракції "Слуга народу" за участі президента. Під час зустрічі одна з народних депутаток нібито запитала главу держави, чому на посаду Міністра юстиції пропонують "очевидно проблемну людину", згадавши, зокрема, історію з реакторами.

За словами Железняка, Зеленський відповів: "Він дуже гарний юрист, я йому повністю довіряю". Також, як стверджує депутат, президент додав: "Думали його міністром-віце прем’єром, але поки просто міністром юстиції".

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

6 годин тому, vbb сказав:

ок.
маю ще одне питання.
кума намагалася получити якусь поміч на дитину, але в ПФ їй показали що кум за останні півроку заробив більше 300к.... при тому що на БР був 5-6 разів всього та на картку заходило базова 20 та щось 12-15 премій і то незавжди. Ну тобто навіть рахуючи 40% податків, ніяк та сума що висить в ПФ не в'яжеться...
Хтось наябує?

Ну, це просто - хай через портал ПФ замовить довідку ок5, зробить онлайн виписку банку і візьме довідку у фінслужбі за період, рапорт напише. Якщо в довідках суми різняться - рапорт на проведення розслідування. Якщо морозяться - заява в дбр, на гарячу лінію МО -  там такі справи люблять, може звернутись дружина

Посилання на коментар

6 годин тому, vbb сказав:

ок.
маю ще одне питання.
Хтось наябує?

Армія не може наябувати. Бо ЗСУ - це взірець чесності і повної відсутності корупції. То кум гроші від жінки сховав.

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 часов назад, Дощ сказал:

Це не мій вибір, а ваш вибір, за який я і тисячі інших несуть відповідальність. Ви розказуєте про Божу росу, розмірковуючи як могло б погано бути, навіть не думаючи саме дійсне і є погано, а не те що могло б бути

Усі думають що Дощ професійний військовий, але це не так.  Просто людина завжди займала активну політичну позицію, а по життю в певний час він навіть ніби майнив крипту. Я з ним не знайомий, просто часто перетинались  в деяких темах, так що прошу пробачити, якщо може спотворив деякі факти. Але його опоненти спотворюють, як тільки їм заманеться.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Усі думають що Дощ професійний військовий, але це не так.  Просто людина завжди займала активну політичну позицію, а по життю в певний час він навіть ніби майнив крипту. Я з ним не знайомий, просто часто перетинались  в деяких темах, так що прошу пробачити, якщо спотворив деякі факти.

мова йшла про вибір. кожен робить свій вибір і не треба на когось перекладати відповідальність. хоч за вибір на виборах хоч за вибір в кого постріляти sud.ua/uk/news/ukraine/354298-v-lutske-muzhchina-otkryl-ogon-po-voennosluzhaschim-ttsk-chto-izvestno

8 годин тому, DmiVady сказав:

Крутий проєкт міг би вийти, тільки результат не всім сподобався б

так він вже реалізується. як казав Буданов - "Ми рухаємося повільно, але рухаємося. Ви побачите тільки фінал"

https://www.facebook.com/novyny.live/videos/буданов-про-переговори-ми-рухаємося-повільно-але-рухаємося-ви-побачите-тільки-фі/2126541081443763/

Посилання на коментар

3 хвилини тому, hause сказав:

Коли ж українці стали такими гандонами гнидами?  А вони були ними завжди!

навезли підорів з бамбасу і форму видали. це не справжні українці

Посилання на коментар

26 минут назад, US7IGN сказал:

ud.ua/uk/news/ukraine/354298-v-lutske-muzhchina-otkryl-ogon-po-voennosluzhaschim-ttsk-chto-izvestno

Так їде війна  і навіть звичайні життєві проблеми сильно загострюються. І у мирному життю є досить немалий відсоток психічно нездорових людей, а коли над зависає перспектива йти в окопи, то у декого повністю зриває клямку.

• Сумно 1
Посилання на коментар

9 годин тому, XL.pro сказав:

Давайте повернемося в часи Януковича

України, як держави не існує.

Усі керівник пости займають громадяни Росії, боєготовної армії 5 тис.

Тепер зрозуміло, хто підтримує владу блазня.

А в мене і раніше не було сумнівів.

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

навезли підорів з бамбасу і форму видали. це не справжні українці

Не знущайтесь з Бездомного, не кожному довелось витримувати  баталії з педовагі....ми.

Посилання на коментар

США не підтримали резолюцію ООН щодо підтримки міцного миру в Україні

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...