Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, US7IGN сказав:

ті воєни що вміють користуватися ШІ з розумінням обмежень та нав'язаних наративів 

До речі, простий приклад, де на неї можна скинути рутину (тільки-но отримав листа - і згадав бесіду).

*звісно, я не довбойоб, щоб інтегрувати ВММ туди, де їй не місце - це та сама дурня, що тицяти в інтернетах "яка ти квітка" або "перевір свій рівень IQ" :pozor:

Тож я беру зміст листа (не відкриваючи лінків):

Прихований текст

1.thumb.jpg.e4add2d025887a1b326854d8745d45f7.jpg

І віддаю в обробку ВММ: аналіз і перевірка змісту, довідка про компанію, перевірка статусу і можливостей тощо.

На виході - звіт і чернетка відповіді:

Цитата
Dear Mia,

Thank you for your message.

Please send the following information for verification and initial review:

1. Full company name and registered address
2. Company registration documents / business license
3. Official quotation with your company stamp
4. Product datasheets for the models you recommend
5. Test reports or certifications, if available
6. Confirmation whether you are the manufacturer or trading company
7. Confirmation and proof of your authorization to represent AKK
8. MOQ, lead time, payment terms, and shipping terms
9. Photos/videos of the factory and production line
10. Sample availability and sample price

Please also send your reply from your official company email domain.

After review of the documents, we can continue the discussion.

Best regards,

Мені не треба просити Галю і чекати годину. Якщо треба - докопую будь-який момент сам. Якщо ні - просто відправляю нормальну відповідь і рухаюсь далі. Нормальний робочий процес: китайська ВММ поговорила з американською 😁

Робота Галі коштує трохи дорожче за 24 долари на місяць. Але Галя, на відміну від ВММ, ще вміє в каву, чай і мінет 😉

Все чекаю повідомлення про спадок - чисто перевірити, як ВММ це обробить :crazy:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Республіканець і колишній спікер Палати представників Ньют Гінгріч викликав суспільний резонанс заявами про підтримку ідеї використання ядерних вибухів для створення нового морського каналу в обхід Ормузької протоки. Гінгріч опублікував у соцмережі X уривок статті, в якій пропонувалося створити альтернативний водний шлях за допомогою серії термоядерних вибухів, передають Патріоти України.

"Замість того, щоб вічно воювати через вузьке місце шириною в 21 милю, ми прокладемо новий канал через дружню територію. Дюжина термоядерних вибухів – і у вас буде водний шлях, ширший за Панамський канал, глибший за Суецький канал і захищений від іранських атак", – написав він.

Ідея з'явилася на тлі ескалації конфлікту навколо Ірану та закриття Ормузької протоки – ключового маршруту світової торгівлі нафтою. Цим вузьким морським коридором зазвичай проходить значна частина світових поставок нафти та газу, тому його блокування різко посилило напругу на глобальному енергетичному ринку.

Однак пізніше з'ясувалося, що стаття, яку так активно коментував Гінгріч, виявилася сатиричною і в тексті прямо вказувалося, що викладені ідеї не варто сприймати серйозно. Після цього під публікацією республіканця з'явилися коментарі користувачів, які пояснювали, що Гінгріч, ймовірно, сприйняв гумор за реальну програму вирішення світової паливної кризи.

Висловлювання Гінгріча викликали шквал критики в соцмережах і серед політичних коментаторів. Критики заявили, що подібні заяви політика демонструють небезпечну легкість, з якою деякі обговорюють застосування ядерної зброї.

• Хаха 1
Посилання на коментар

37 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

За даними Інтерполу, схеми фінансового шахрайства, де використовуються інструменти штучного інтелекту, дають злочинцям у 4,5 рази більше прибутків, ніж ті, де застосовуються старі методи.

Правоохоронці б’ють на сполох: штучний інтелект «значно підвищує як ефективність, так і результативність», оскільки взаємодія з шахраєм стає більш переконливою для жертви.

Так звані шахраї (кращі уми людства) завжди попереду :flag1:

Посилання на коментар

Іран "послав" Трампа: Вашингтон запропонував перемир'я, але Тегеран відмовився, — Reuters

Новий верховний лідер Ірану налаштований помститися США та Ізраїлю. Також Іран планує і надалі блокувати протоки та бити по американських базах.

Трамп вважає, що блокування стратегічного транспортного шляху є нечесним, оскільки США нібито вже перемогли у війні проти Ірану.

"Це навіть нечесно з їхнього боку. Ми вже перемогли! Вони не мають права продовжувати те, що вони роблять", - заявив очільник США.

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Хаха 7
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Іран "послав" Трампа: Вашингтон запропонував перемир'я, але Тегеран відмовився, — Reuters

Новий верховний лідер Ірану налаштований помститися США та Ізраїлю. Також Іран планує і надалі блокувати протоки та бити по американських базах.

Трамп вважає, що блокування стратегічного транспортного шляху є нечесним, оскільки США нібито вже перемогли у війні проти Ірану.

"Це навіть нечесно з їхнього боку. Ми вже перемогли! Вони не мають права продовжувати те, що вони роблять", - заявив очільник США.

Новий лідер незрозуміло чи взагалі на цьому світі чи вже в кращому целки збиває 

Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

Так звані шахраї (кращі уми людства) завжди попереду :flag1:

вам видніше 

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, karbo сказав:

Новий лідер незрозуміло чи взагалі на цьому світі чи вже в кращому целки збиває 

Mojtaba Khamenei escaped death by seconds, leaked audio reveals

Exclusive: Iran’s new supreme leader went out into garden moments before missiles hit his home and killed father

www.telegraph.co.uk/world-news/2026/03/16/exclusive-mojtaba-khamenei-escaped-death-leaked-audio/

Посилання на коментар

А в казали, що це безпідставні вигадки...

А вже з-за бугра пишуть...

Посилання на коментар

Валютна паніка Зрада скасовується/відкладається? :flag1:

Перепрошую в притомних за посилання на сміттярку ПОПа: вона напхана інфовірусами, як бродячий собака вошами.

15 березня 2026: Зеленський: відновлення "Дружби" рівноцінне зняттю санкцій з РФ.

17 березня 2026: Зеленський обіцяє лідерам ЄС відновити "Дружбу" через півтора місяця – документ

Але сам лист і саму подію верифіковано:

Спільна заява президента фон дер Ляєн та президента Кости щодо трубопроводу Дружба

Лист Зеленського (скрин)

У самому листі є важливий нюанс)
Ну, то вже побачимо: чи колективний Орбан поведеться на розводку, чи ні, чи потім просто прикриється :-o

*додано: нормальні ЗМІ це теж вже опублікували.

З заяви ЄС про "Дружбу" зникло речення щодо кредиту в 90 млрд і 20-го пакета санкцій

Орбан про «Дружбу» і кредит ЄС Україні: «Немає нафти – немає грошей»

додано)
Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ну, то вже побачимо: чи колективний Орбан поведеться на розводку, чи ні, чи потім просто прикриється

моя жінка взагалі вважає що все і так працює, але лохам показують шоу і під цю справу нормально бабла попиляють :lol:

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

:lol:)))

Dollar Heads for Worst Day in Nearly Two Months as Oil Drops

Мопедка не моя, я лише розмістив оголошення... :pozor:

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 часа назад, DmiVady сказал:

А Гугл?
Ютуб?
ФБ?

Корисні зовні інструменти мають зовсім інші, і зовсім некорисні цілі)

There are only two industries that refer to their customers as 'users': illegal drugs and software. (c)

• Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

33 минуты назад, DmiVady сказал:

:lol:)))

Dollar Heads for Worst Day in Nearly Two Months as Oil Drops

Мопедка не моя, я лише розмістив оголошення... :pozor:

By Anya Andrianova:lol:

Посилання на коментар

Директор національної розвідки
Національний центр боротьби з тероризмом

Президенте Трамп,

Після тривалих роздумів я вирішив подати у відставку з посади директора Національного центру боротьби з тероризмом, з сьогоднішнього дня.

Я не можу з чистою совістю підтримувати поточну війну в Ірані. Іран не становив неминучої загрози для нашої країни, і очевидно, що ми розпочали цю війну під тиском Ізраїлю та його впливового американського лобі.

Я підтримую цінності та зовнішню політику, з якими ви йшли на вибори у 2016, 2020 та 2024 роках, і які ви реалізували під час свого першого терміну. До червня 2025 року ви розуміли, що війни на Близькому Сході — це пастка, яка забрала дорогоцінні життя наших співвітчизників і виснажила багатство та добробут нашої нації.

Під час вашої першої адміністрації ви краще за будь-якого сучасного президента розуміли, як рішуче застосовувати військову силу, не втягуючи нас у нескінченні війни. Ви продемонстрували це, ліквідувавши Касема Сулеймані та розгромивши ІДІЛ.

На початку цієї адміністрації високопосадовці Ізраїлю та впливові представники американських медіа розгорнули кампанію дезінформації, яка повністю підірвала вашу платформу «Америка понад усе» та посіяла провоєнні настрої, щоб підштовхнути до війни з Іраном. Ця «інформаційна бульбашка» використовувалася, щоб переконати вас, що Іран становить неминучу загрозу для США і що, якщо ви завдасте удару зараз, шлях до швидкої перемоги буде очевидним. Це була брехня і той самий прийом, який ізраїльтяни використовували, щоб втягнути нас у катастрофічну війну в Іраку, яка коштувала нашій країні життя тисяч наших найкращих чоловіків і жінок. Ми не можемо повторити цю помилку.

Як ветеран, який брав участь у бойових діях 11 разів, і як чоловік, що втратив дружину (кавалера Gold Star) Шеннон у війні, створеній Ізраїлем, я не можу підтримати відправку наступного покоління воювати і помирати у війні, яка не приносить жодної користі американському народу і не виправдовує ціну американських життів.

Я молюся, щоб ви замислилися над тим, що ми робимо в Ірані і для кого ми це робимо. Час для рішучих дій настав. Ви можете змінити курс і прокласти новий шлях для нашої нації, або дозволити нам ще більше скотитися до занепаду і хаосу. Карти у ваших руках.

Для мене було честю служити у вашій адміністрації та служити нашій великій країні.

З повагою,
Джозеф Кент
Директор Національного центру боротьби з тероризмом

Посилання на коментар

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Великої Британії Кір Стармер під час зустрічі у вівторок, 17 березня, обговорили нове оборонне партнерство між двома країнами.

За підсумками переговорів сторони домовилися про поглиблення співпраці у сфері оборони, зокрема з урахуванням зростання безпекових викликів, пов’язаних із ситуацією на Близькому Сході.

sud.ua/uk/news/ukraine/356043-zelenskiy-i-starmer-dogovorilis-o-novom-oboronnom-partnerstve-ukrainy-i-britanii

а що трапилося зі всіма попередніми угодами, в тому числі зі сторічним партнерством?:lol:

www.president.gov.ua/news/ugoda-pro-storichne-partnerstvo-mizh-ukrayinoyu-ta-spoluchen-95461

Посилання на коментар

33 минуты назад, US7IGN сказал:

ПрезидентУкраїни Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Великої Британії Кір Стармер під ... партнерство між.

.... сторони домовилися про поглиблення співпраці у сфері оборони, зокрема з урахуванням зростання безпекових викликів, пов’язаних із ситуацією на Близькому Сході.

sud.ua/uk/news/ukraine/356043-zelenskiy-i-starmer-dogovorilis-o-novom-oboronnom-partnerstve-ukrainy-i-britanii

а що трапилося зі всіма попередніми угодами, в тому числі зі сторічним партнерством?:lol:

www.president.gov.ua/news/ugoda-pro-storichne-partnerstvo-mizh-ukrayinoyu-ta-spoluchen-95461

"ДОМОВИЛИСЯ ПРО НАСТУПНЕ:

СТАТТЯ 1

Зміцнення обороноздатності

Сторони поглиблюватимуть оборонне співробітництво, зміцнюватимуть свої військові та оборонно-промислові спроможності, включаючи розвиток збройних сил та співробітництво між оборонно-промисловими базами,.."--

-- будут углублять углубленное:)))

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Глянул бегло по новостям , них там, у всех этих руководителей этих государств ,седня клоунский  день?

Какое- то траги- комическое шоу и бенефис Трампа? 

Посилання на коментар

Цитата

Трамп сказав, що експрезидент США похвалив його дії в Ірані: у Клінтона, Буша, Обами та Байдена заперечили

У понеділок Трамп двічі заявив, що*нещодавно розмовляв з колишнім президентом США, який високо оцінив його дії в Ірані, сказавши: "Шкода, що я не зробив те, що зробили ви".

Трамп відмовився назвати, хто з його чотирьох попередників це міг бути, або надати будь-які докази того, чи дійсно відбулася така розмова.

Речник Клінтона повідомив CNN, що останнім часом між Клінтон і Трампом не було жодних розмов - ні про Іран, ні про щось інше.

Помічники Буша, Обами та Байдена висловили аналогічні думки, заявивши, що немає жодних даних про будь-яке спілкування з Трампом.

Внимание загадка на сообразительность - назовите хфамилию экспреза сша который похвалил трампа😂

ну же догадается кто то?

• Хаха 1
Посилання на коментар

59 минут назад, Бармалей сказал:

Внимание загадка на сообразительность - назовите хфамилию экспреза сша который похвалил трампа😂

ну же догадается кто то?

45-й, звичайно.👍

• Хаха 1
Посилання на коментар

Организаторы концерта в Риме вынуждены были отменить выступление прима-балерины Большого театра Светланы Захаровой после многочисленных обращений.Она заявила РБК, что «в Европе продолжается политика отмены русской кілтуры»

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

В 14.03.2026 в 22:00, Дощ сказал:

А мені не пох на кацапів, чим менше їх - тим більше нас.

Будують ті, хто може будувати, а кацапи  лише окупують і будують кацапію, не Україну

Я взагалі не знаю про що сперечатись - всі, абсолютно всі дії у нас направлені на знищення всього кацапського, що в умовах війни по іншому й бути не може. Що вам не подобається?

Мені не подобається що Ви будуєте анархію де правий той хто перший крикне "кацап" на опонента, яка ще жодної крахіні на користь не зіграла.

В правовой стране руководит свод правил а в анархии революционная целесообразность.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...