Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

А як вони визнають, що квартира в оренді?

І друге питання. А якщо у Харкові здавати лише за комуналку, платити вже за свої?

В основному беруть військові.

Їх вигнати на вулицю?

Коли взнають...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, DmiVady сказав:

Діти гарують за право поставити свою фамілію на статті в серйозному виданні поряд з вашою :)

Як це знайомо 😁
В моєї доньки вже друга наукова і дві статті: в 
Biology і PeerJ/DOAJ/PubMed :oops:

та ні, то молода колежанка. дитина сама все пише :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

та ні, то молода колежанка. дитина сама все пише :flag1:

Я зрозумів, що аналіз робила не ваша дитина.
Моя теж сама працює, свідомо не використовує (та і не вміє ще) ШІ в написанні. Прості функції тільки, на кшталт пошуку, я не вдавався)
То вже я технологію підключав для перевірки та редактури, бо моя українська не така вже й українська  :) 
Та й час на вичитку в рази менший витратив. 

Цікаво буде прогнати англійську версію, якщо і ця наукова робота піде в журнали: як модель впорається  :unknown:

Змінено користувачем DmiVady
опіськи)
  • Лайк 1
Посилання на коментар

8 часов назад, Vinsol2009 сказал:

А як вони визнають, що квартира в оренді?

І друге питання. А якщо у Харкові здавати лише за комуналку, платити вже за свої?

В основному беруть військові.

Їх вигнати на вулицю?

Короче на понт беруть. Щось по типу, як не оновив дані дупа і штраф 25 кг, а по факту в ручному режимі в бусики пхати доводиться. 😏 

• Хаха 2
Посилання на коментар

Хто цей Ваня, до якого звертаються кацапською?

Геть з України.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Олег Соколов

Війна війною…

але маленькі перемоги вже є!

Уряд запропонував депутатам фракції "Слуга народу" грошовий пакет в обмін на підтримку резонансних податкових законопроєктів.

Пропозиція від прем'єрки Юлії Свириденко та Мінфіну передбачає виділення так званого "соцеконому"

5 мільйонів гривень на кожного нардепа вже цього року

10 мільйонів у 2027-му.

Загальна сума лише за два роки — 6 мільярдів гривень.

Крім грошей, депутатам обіцяють право офіційно отримувати зарплату поза парламентом і входити до складу наглядових рад держпідприємств — за зразком кар'єрного шляху Сергія Лещенка.

Також обговорюється розподіл між нардепами партійних коштів, які держбюджет щороку перераховує парламентським партіям.

Окремою нормою, прихованою вже в тексті законопроєкту про оподаткування посилок, стало зняття з нардепів пожиттєвого статусу РЕР (Politically Exposed Person яка виконує або виконувала визначні публічні політичні функції ) та обмеження фінансового моніторингу трирічним терміном.

Останнє взагалі крутяк.

Було пожиттєво для особи, яка займає державні посади та їх сімей. Дозволяло проводити посилену перевірку коштів щодо походження.

Це як дозволити ворувати, почекати 3 роки після звільнення з посади і легалізуй собі спізжене.

Маленька перемога Зеленського: іншими словами депутатів купили грошима та гарантіями фінансової недоторканості для них та їх сімей. Зверніть увагу гроші не особисто Зеленського, а ваші, общакові… це просто мистецтво, - купити потрібне чужими грошима

з цим я вас всіх і вітаю!

А нардепів двічі!

ПС

Депутатом стає бути вигідно і безпечніше! А отже турборежим і голосування законів, потрібних тво Президента проходитиме як «по маслу»…

FYI

І ось що сталося: Вам посилка з ОЛХ - ПДВ будь ласочка. А депутату - свобода від антикорупційного фінмоніторингу.

Так воно все і працює. Справедливо і в балансі.

• Конфуз 2
Посилання на коментар

У мене з’явилась підозра, що в Київській Школі Економіки може існувати чорна каса для доплат прем’єр-міністру. І що саме через КШЕ відмивають кошти для регулярних хабарів главі уряду, аналогічні тим, які депутати-слуги отримували готівкою в конвертах. Чому тільки тепер? 

Бо я отримав таку відповідь від ректора Київської Школи Економіки на моє просте по суті депутатське звернення (фото зверху). Я спитав: скільки академічних годин занять мала прем’єр-міністр Свириденко в КШЕ протягом 2025 року? Дуже просте питання. Інтерес є суспільно важливим і небезпідставним, бо прем’єрка задекларувала 3 243 529 гривень доходу від ПУ «Університет «Київська Школа Економіки». Це близько 270 тисяч гривень в місяць за викладацьку роботу, що у 2,5 рази більше її зарплатні як прем’єра. 

Вони відповіли: «Ми вимушені відмовити у наданні запитуваної інформації». Така відповідь і призвела мене до згаданих підозр. Навіщо приховувати інформацію про кількість годин викладання, якщо КШЕ так пишається наявністю Свириденко серед викладачів вишу і ставить її на свій сайт? Ще й писати хамські по формі і безграмотні з точки зору права відповіді. Маю тільки одне пояснення - так роблять, якщо викладання фіктивне. Або оплата не відповідає витраченому на нього часу. А якщо так - значить може мати місце відмивання грошей для хабаря прем’єру. Так це треба розуміти? Інакше з якого дива приховувати просту інформацію?

Аргументи, чому КШЕ не може мені відповісти, - це окремий сюр. Звернення (статті 16-17 Закону про статус народного депутата) є обов’язковими для надання відповіді, так само як і запити. Вони, до речі, теж будуть. Самовільне трактування, що є моєю депутатською діяльністю, а що ні - це з розряду правового нігілізму, оскільки немає жодного обмеження в законодавстві на отримання депутатом інформації через профільність роботи в комітеті. А спроба віднести інформацію про кількість викладацьких годин прем’єрки до персональних даних - це взагалі повне нерозуміння і незнання відповідного закону. Особливо в частині, де йдеться про публічних діячів. 

Це все мені дало підставу звернутись до ДБР із заявою про злочин за статтею 351 ККУ - умисне перешкоджання діяльності народного депутата України. І якщо в КШЕ такі самі економісти, як юристи, тоді біда. Проте мене цікавить не це, а скільки свого дорогоцінного часу прем’єр-міністр воюючої країни витрачає на викладання у виші за 3 243 529 гривень в рік. На цьому і зосереджусь. Бо якщо Київська Школа Економіки і далі буде приховувати просту і зовсім несекретну інформацію, то це лише укріпить мене в підозрах щодо викладеного на початку тексту. І тоді цим мають займатись вже не депутати, а антикорупційні органи. 

Шанс для Київської Школи Економіки розвіяти підозри - це відповісти на поставлене питання. Або поглибити дно. (С)

• Лайк 1
Посилання на коментар

21 минуту назад, hause сказал:

Уряд запропонував депутатам фракції "Слуга народу" грошовий пакет

Е-путат!!!

Посилання на коментар

x.com/StephenKing/status/2041662994266931603?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^2041662994266931603|twgr^0bf4642e43ba571830558df8ad330503d1bd7fbc|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Flife.nv.ua%2Fukr%2Fznamenitosti%2Fstiven-king-nazvav-donalda-trampa-hvorim-i-skazav-shcho-peredbachiv-yogo-poyavu-v-mertviy-zoni-50598739.html

Stephen King

I predicted someone like Trump many years ago, in THE DEAD ZONE. So now I'm saying this--in the next 12-16 months, we're going to find out if the two machines for the removal of a man unable to fulfill his duties actually work. They are impeachment and the 25th amendment. He is deeply unwell .

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 часа назад, sergio сказал:

Короче на понт беруть. Щось по типу, як не оновив дані дупа і штраф 25 кг, а по факту в ручному режимі

Введуть якийсь нові форми звітности для експлуатаційних установ, з чого стане видно, яки квартири порожні, бо не мають комунальних витрат. Коротше доведеться переписувати квартири на дітей. 
 А ось вже починають з'являтись свіжі реальні пробоїни в сумах комунальних - з червня місяця плати за е/енергію зростуть на 25%.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

3 часа назад, Vinsol2009 сказал:

Хто цей Ваня, до якого звертаються кацапською?

Геть з України.

навіщо ? 

просто прибрати кацапощелепну мразоту з дітсадочків  та  шкіл .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 час назад, Александр Аврамчук сказал:

Stephen King

I predicted someone like Trump many years ago, in THE DEAD ZONE. So now I'm saying this--in the next 12-16 months, we're going to find out if the two machines for the removal of a man unable to fulfill his duties actually work. They are impeachment and the 25th amendment. He is deeply unwell .

Можливо за політичними діями Трампа й все таки криється якась доцільність, а  постійні незгасаючі наміри перейменовувати відомі об'єкти на своє їм'я свідчать за великі проблеми.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Введуть якийсь нові форми звітности для експлуатаційних установ, з чого стане видно, яки квартири порожні, бо не мають комунальних витрат. Коротше доведеться переписувати квартири на дітей. 
 А ось вже починають з'являтись свіжі пробоїни в сумах комунальних - з червня місяця плати за е/енергію зростуть на 25%.

Факт здачі квартири в оренду найчастіше виявляють через сусідів (скарги, шум), перевірки податкової, моніторинг оголошень, запити ОСББ або перевірки договорів (якщо орендар — юрособа). Офіційно факт підтверджується договором оренди, актом приймання-передачі, свідченнями або фінансовими переказами. 

Основні методи виявлення неофіційної оренди:

Сусіди: Найпоширеніше джерело, повідомляють дільничному або в податкову про нових мешканців.

Податкова служба: Може ініціювати перевірку через скарги, невідповідність доходів або аналіз руху коштів на банківських картках.

Оголошення в інтернеті: Моніторинг OLX, ріелторських баз та соцмереж.

ОСББ / ЖК: Охорона або голова ОСББ бачать постійну зміну людей або отримують скарги на галас.

Юридичні особи: Якщо квартиру орендує фірма для працівників, вони проводять офіційні платежі, що легко відстежити. 

Як доводять оренду (в суді):

Договір та акти: Наявність підписаних документів.

Свідки: Покази сусідів, консьєржів.

Фінансові докази: Банківські виписки про регулярні перекази коштів на картку власника. 

Посилання на коментар

15 хвилин тому, hause сказав:

Ніщеброди:  image.thumb.png.1a2f11130c0feabbe18a88bfdde47ca2.png

а скільки незадекларованих?  

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Stephen King

Які machines actually work, так це machines for the removal of a mankind )

Enjoy it ))

Посилання на коментар

12 минут назад, kim chen lhoran сказал:

А ось вже починають з'являтись свіжі пробоїни в сумах комунальних - з червня місяця плати за е/енергію зростуть на 25%.

Як можуть бути нульові витрати, при оренді житла?!А саме її хочуть облласти податком 

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Так уже уже ж було :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Пенсійна реформа, що передбачає підвищення вимог до стажу для виходу на пенсію, вже зробила майже неможливим вихід на пенсію у 60 років для більшості українців. У майбутньому українці можуть залишатися на ринку праці значно довше, а фактичний вік виходу на пенсію може досягати 70, а то й 90 років. Про це в подкасті «Що з економікою?» розповіла директорка Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України Елла Лібанова, 

Чому українці працюватимуть довше

За словами Лібанової, простий спосіб стимулювати людей залишатися на роботі після 60 років — підвищення пенсійного віку. Однак нині багато громадян займаються нефізичною працею і прагнуть продовжити трудову діяльність навіть після досягнення 60 років. Це важливо враховувати при формуванні трудової політики.

«Люди будуть працювати довше. Я не знаю — до 70, можливо до 90 років. Побачимо», — зауважила експертка.

Боротися з ейджизмом

Лібанова наголосила на необхідності боротьби з ейджизмом, особливо на етапі публікації вакансій. Дискримінація за віком може зупиняти бажання старших працівників залишатися активними на ринку праці.

Старіння населення та європейський досвід

Директорка Інституту зазначає, що старіння населення — глобальна тенденція. В Європі вже впроваджуються заходи, щоб залучити людей старшого віку до роботи, використовуючи концепцію «срібної економіки». Це дозволяє ефективно використовувати досвід і знання старших працівників у сучасній економіці.

Нові механізми замість підвищення пенсійного віку

За словами Лібанової, не обов’язково офіційно підвищувати пенсійний вік, щоб люди працювали довше. Можна застосовувати інші механізми, наприклад, збільшення необхідного страхового стажу, що фактично матиме такий же ефект.

«Це вже відбувається. Зміни пов’язані зі старінням населення та трансформацією економіки, де дедалі більше значення мають знання, досвід і кваліфікація, а не лише фізична праця», — підкреслила експертка.

Сучасна сфера послуг

Лібанова також відзначила, що розвиток сфери обслуговування та доступ до різних послуг звільняє людей від рутинних справ, що дає більше часу для професійної діяльності. Це, на її думку, сприятиме тривалому трудовому життю.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Як можуть бути нульові витрати, при оренді житла?!А саме її хочуть облласти податком 

Я думаю люди ще поборються і щось вигадають :flag1:

Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Найпродвинутіші вже давно продали маєток під Києвом і купили маєток біля Марбеї )

Цитата

У 2019 році з'явилася інформація, що Віктор Медведчук продає свій елітний маєток ("хонка") площею 1125 кв. м у місті Українка на Київщині.

Найкращий момент був у 2008 ))

Цитата

Фірма, пов'язана з Петром Порошенком, придбала маєток в Іспанії (м. Марбелья) влітку 2008 року. 

Невже вони щось знали? Та не може такого бути )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

Наприклад, попередній орендар ІТвець коли з"хжджав сказав, що має бажаючого на квартиру свого фітнес тренера.(чи, як воно там називається😺 ) . Заїхав чувак, як мінімум до осені. Звісно, що квартира ніде не світилася. Сусіди адекватні, не закладуть. 

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Александр Аврамчук сказал:

Сусіди: Найпоширеніше джерело, повідомляють дільничному або в податкову про нових мешканців.

Зрозуміло з сусідами, але ми поки що живемо в суспільстві, де відносно небагато людей "стукають". Навіть якщо взяти Німеччину і Польщу - і там, і там заборонено ночувати дачних домках.  У Німеччині це просто неможливо, бо донесуть, а у Польщі знаю людей, що вже декілька років живуть, але зберігають при цьому міри перестороги.

Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

Там тот налог возможно будет копеечным. Может заплатить будет выгоднее, чем рисковать.

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

Зрозуміло з сусідами, але ми поки що живемо в суспільстві, де відносно небагато людей "стукають". Навіть якщо взяти Німеччину і Польщу - і там, і там заборонено ночувати дачних домках.  У Німеччині це просто неможливо, бо донесуть, а у Польщі знаю людей, що вже декілька років живуть, але зберігають при цьому міри перестороги.

Наприклад в під" їзді де я прожив пів життя, живе далі мама Там всього 12 квартир і то ща останні роки стільки повмирали, постійно хтось новий заїжджає виїжджає. Тобто, якби вона теоретично хотіла би на когось настучати, вона на би не змогла, Короче якщо квартиранти не будуть влаштовувати п"яні лебогі чи не заведут с десяток собак, не думаю, що хтось буде кудись стучати. Звичайно, можуть бути поодинокі випалккки, але то скоріше виключення. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...