Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

10 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Якраз ці 10 років, після звільнення з ресторану(бо стабільно у людей не було вже грошей на ресторани) прийшлося в Берлін їздити заробляти, щоб сім'ю прокормити. Що пенсія у батьків, що зарплата у жінки-вчительки - нижче плінтуса. Почалися індивідуальне сільське господарство і тваринництво, тупо, щоб вижити. Чого ж люди й підтримали Майдан 2004. Мабуть, задовбали їх стабільність і зростання. А от хто піднявся, так це олігархи, які за копійки скупили совєцькі активи, комуняки, які різко стали капіталістами, різні шахраї і братки, хто розумніший. 

Ну сейчас ты на гребне волны. Не надо бренчать (или брЫнчать?) в переходах)

Цитата

Я хз, чем вы занимались в сёлах. В 93, перед рождением младшего, принято решение купить новую квартиру, без проблем, расширение бизнеса, собственное производство (площади), в 2000 А6, в 2003 жене РАВ, все из салона, в 2004 решение строится, покупка участка и начало строительства первого дома, потом… пошло поехало(((

Змінено користувачем Скромный прораб
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, vadimv сказал:

Мадяр хоче відродити Австро-Угорську імперію на карті світу,

Може й Мад'яр хоче - тільки хто йому дасть?

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, kim chen lhoran сказав:

а хто гітлеру дав? як показує досвід, якщо ти чогось хочеш то не треба чекати поки хтось щось дасть. бери і бери :flag1:

Посилання на коментар

18 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Якраз ці 10 років, після звільнення з ресторану(бо стабільно у людей не було вже грошей на ресторани) прийшлося в Берлін їздити заробляти, щоб сім'ю прокормити. Що пенсія у батьків, що зарплата у жінки-вчительки - нижче плінтуса. Почалися індивідуальне сільське господарство і тваринництво, тупо, щоб вижити. Чого ж люди й підтримали Майдан 2004. Мабуть, задовбали їх стабільність і зростання. А от хто піднявся, так це олігархи, які за копійки скупили совєцькі активи, комуняки, які різко стали капіталістами, різні шахраї і братки, хто розумніший. 

В 2004 людей тупо развели (как потом развели в 2014 и 2019), итоги выборов в 2010, тому прямое доказательство (Ющенко, который ТАК - 5%:pozor:). Хватит уже идеализировать пиdоров

Посилання на коментар

5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Ви маєnе на увазі - хто ж йому допоможе? ) Дивіться сюди: 

15.04.2026 в 12:37, vadimv сказав:

кацапи утнуть якийсь грушно-ефесбешний держпереворот у Чорногорії

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

а хто гітлеру дав? як показує досвід

гітлеру допомагав спочатку Карл Радек, а потім йосип сраний

самотужки те контужене мачо чмо не впоралось би

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

12 годин тому, Дощ сказав:

Чого це ви так впевнені

Які там збройні сили, думаю прибалти всі разом зможуть виставити максимум тис 30. На курщині нам протистояло угруповання рашистів вдвічі більше.

ленінградський військовий округ вже зараз налічує шість дивізій - ті самі 60 тис, це лише один цей округ, і зрозуміло що відкривши другий фронт кацапи туди кинуть першими білорусів - ще 60 тис. Задля такої мети вони взагалі можуть повністю зняти східний ВО з етнічними українцями - там китайці прикриють, і кинути в жерло війни. Навіть не зупиняючи руху у нас тут за тиждень-два окупують все до хвиль

І бл я буду ніхто за прибалтів не впишеться, згодовуватимуть як і нас, американці перші ж втечуть

Фактично єдине що їх стримує це присутність доволі великої кількості військових з інших країн НАТО на території Прибалтики, і по суті більш нічого. Ті євро імбецили сцуться рашистські дрони й ракети у наших прикордонних областях збивати, та що в наших - у себе навіть. А як кацапи нахрапом попруть то вони ще й сратись почнуть

Так що не слід недооцінювати, все може бути

Я ж не претендую на військового експерта, але це моя думка. Побачимо. 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

самотужки те контужене мачо чмо не впоралось би

Volodymyr_Zelensky_Official_portrait.jpg

Посилання на коментар

19 хвилин тому, US7IGN сказав:

слова давно втратили сенс. ухилянт як символ супротиву та підарас як людина, яка просто дбає про себе :flag1:

Ні обіцянок
Ні пробачень
Все сталося само собою

Слова набули
Нових значень

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Ні обіцянок
Ні пробачень
Все сталося само собою

Слова набули
Нових значень

en.wikipedia.org/wiki/Newspeak

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

Volodymyr_Zelensky_Official_portrait.jpg

Кто это? Голобородько? Василий Петрович?

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Скромный прораб сказав:

Голобородько?

Это ж очевидно по отсутствию щетины )

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 часа назад, US7IGN сказал:

то виглядає як геополітика. детальніше можна ознайомитися за посиланнями:

uk.wikipedia.org/wiki/Велика_шахівниця

en.wikipedia.org/wiki/The_Back_Channel:_A_Memoir_of_American_Diplomacy_and_the_Case_for_Its_Renewal

en.wikipedia.org/wiki/Postwar:_A_History_of_Europe_Since_1945

Без сумніву у тих фоліантах багато глянцевих сторінок, але навряд там сказано чому геополітика часів сталена відрізняється від геополітики Горбі - тоді відбулась разюча зміна в підходах, спробували порубати демонстрантів саперними лопатками, й відразу припинили. А політика Рузвельта від політики Рейгана так дуже не відрізнялась.

А путен хіба вже імітував геополітику, його випадково винесло на вершину влади, бо ще пару років тому він переправляв стару пральку, що викинув сусід-німець до себе в Ленінбурхъ, а потім тягав чемоданчик за Собчаком. Геополітика тут вихолостилася і перейшла повністю у політику жмикрутства.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

знов любий друг  і  бізнес-партнер сучого пороха мертвечук 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

чому геополітика часів сталена відрізняється від геополітики Горбі

А політика Рузвельта від політики Рейгана так дуже не відрізнялась.

А путен ... ще пару років він переправляв стару пральку,

Бабло

Без бабла ти бідний підарас, а з баблом - поважний гей геополітик

• Лайк 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, Скромный прораб сказав:

Я хз, чем вы занимались в сёлах. 

Ага. Батько - головний механік "Полтавпромбудівництва" і мати - головний бухгалтер АТП "Укрбургаз" їздили по вихідним на виділені бувшим колгоспом землі і садили і вирощували там   картоплю, моркву, буряк, капусту на зиму, огірки, кавуни, дині, кабаки. І я з жінкою і дітьми разом з ними. Мабуть, від великої любові до землі.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

кацапи утнуть якийсь грушно-ефесбешний держпереворот у Чорногорії

У Болгарії уже щось утнули.  А де там в сербіях, черногоріях, болгаріях велике бабло? 

Єдине, що Болгарія вже член ЄС і через  Європейські гранти їх чекає серія перевертань.  Буде щось подібне на перетягування канату.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

10 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Ага. Батько - головний механік "Полтавпромбудівництва" і мати - головний бухгалтер АТП "Укрбургаз" їздили по вихідним на виділені бувшим колгоспом землі і садили і вирощували там   картоплю, моркву, буряк, капусту на зиму, огірки, кавуни, дині, кабаки. І я з жінкою і дітьми разом з ними. Мабуть, від великої любові до землі.

И кто виноват? Не можешь работать головой, работай руками

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Оце всі музики ШІ - слабенька сучасна зброя.  А ось твори музикантів так. Подивіться скільки переглядів і лайків. Музиканти явно виграють. А ще ж дуже багато людей не можуть розібратися де справжня музика, а де ШІ. 

image.png.1b2084a728066cd4339756cf29d5d428.png

Посилання на коментар

Запирайти этажи,

Нынче будут грабежи!

Отмыкайте погреба —

Гуляет нынче голытьба!

хз, вспомнилось, к чему…

Посилання на коментар

2 години тому, Вячеслав63 сказав:

Порошенко мав би їхати і боротися проти реваншу у Харків, бо Кернес – це його ставленик

Какой придурок это написал?

Посилання на коментар

Тому якщо він за 5 років президентства не посадив Медведчука,

Так і блазень не посадив...

Може є якесь рішення суду?

Посилання на коментар

При цьому він не звітує, що зробив за 5 років, а

Нема сенсу сперечатися з ідіотом, який цитує брехунів.

Як такі ще кончені на музичних інструментах грають...

Посилання на коментар

3 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Ну, ти фантазуй, що хочеш. Але це точно не про мене про "палку і начальника". Це ти скоріше про себе розказуєш і цей факт твоєї біографії тобі не дуже подобається. Щось там у тебе було з зеками зв'язано. А я музикант, людина вільна. Звідкіля ти можеш знати щось про мене і фантазувати тут? Я - людина протестна, за "справедливість", бо таке було виховання і в сім'ї і на книжках в дитинстві, юності - "за все хороше і проти всього поганого", тому й підтримую національно-патріотичні сили, які хочуть вільної, незалежної України, а не корупційно-олігархічної, залежної від кацапів.  Я навіть жартую, що дожив практично до пенсіїї, а, по суті, ніде і не вкалував, тим більше на "дядю". Ну, хіба, що на своєму будівництві прийшлося серйозно вйопувать, та ще й якісно треба робити. Хоча, на весіллях і банкетах теж викладуєшся по повній - бо на інші не запросять. Але, коли твоє улюблене хобі - твоя робота, то тільки в задоволення. 

В тюрьме таких как ты раньше называли :" активистами" или " красными" , а в грубой форме -"козлами". Нет , не теми,  для власти ,  " которые мешают нам жить " , а скорее наоборот.

." Я - людина протестна, за "справедливість", бо таке було виховання і в сім'ї і на книжках в дитинстві, юності - "за все хороше і проти всього поганого", тому й підтримую національно-патріотичні сил"-

-разве это справедливо , что твой сын не в окопах и живой ?

Что ты называешь " справедливостью"?

Твоя " справедливость" тебя не касается , ты ее только на других примеряешь ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Відтак люди, обираючи представників олігархів, мають розуміти, що їх і надалі грабуватимуть саме олігархи.

Тепер стало краще?

За це боролося "націоналісти", коли брехали про Порошенка.

Вони мені нагадують комуняк тельмана, які боролися проти соціал демократів, в результаті чого до влади прийшов Гітлер 

Такі ж кончені придурки.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...