ozor Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 години тому, Скромный прораб сказав: Я хз, чем вы занимались в сёлах. В 93, перед рождением младшего, принято решение купить новую квартиру, без проблем, расширение бизнеса, собственное производство (площади), в 2000 А6, в 2003 жене РАВ, все из салона, в 2004 решение строится, покупка участка и начало строительства первого дома, потом… пошло поехало((( А патом кіздой накрилось, після того як роками кликав людожерів. Оні прийшли і довелося в нарву лінять. 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: там саме з царів ще. але мабуть краще не читати. Мені у моєму віці і стані вже не має часу і потреби щось спеціально вичитувати. У нас за історію тут на форуми Бездомний відповідає.🙃 Мені би за чергові фортеля Трампа щось почути. Змінено 11 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 17 хвилин тому, ozor сказав: Ви такий розумний, як моя жінка потім. Хто ж знав? Почитайте форум до 2014 року - багато хто знав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 36 хвилин тому, karbo сказав: Це тут при чому? Та ти якось питав, що такого розумного написав той мудак у своїх книжках. Виявляэться, що багато чого. Якщо їх уважно читати. 34 хвилини тому, karbo сказав: Просто і ти відклади, якщо воно так просто, не для себе, як ти зробив,та для країни Мені совість не дозволяє торгувати країною, лише власною працею Змінено 11 годин тому користувачем vadimv 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 5 часов назад, Вячеслав63 сказал: Ну, ти фантазуй, що хочеш. Але це точно не про мене про "палку і начальника". Це ти скоріше про себе розказуєш і цей факт твоєї біографії тобі не дуже подобається. Щось там у тебе було з зеками зв'язано. А я музикант, людина вільна. Звідкіля ти можеш знати щось про мене і фантазувати тут? Я - людина протестна, за "справедливість", бо таке було виховання і в сім'ї і на книжках в дитинстві, юності - "за все хороше і проти всього поганого", тому й підтримую національно-патріотичні сили, які хочуть вільної, незалежної України, а не корупційно-олігархічної, залежної від кацапів Это не мои фантазии, а с твоих слов . "Я - людина протестна, за "справедливість", бо таке було виховання і в сім'ї і на книжках в дитинстві, юності"-- - это наверное когда ты в са служил начальником оркестра ,то это такой вид сопротивления . А началом вашего семейного сопротивления системе это был дед , который служил попом московского патриархата в ссср. Я тебя и твоих не виню , не имею морального и какого либо права , понимай меня поавильно , но эта твоя " справедливость и сопротивление" выглядят смешно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 16 хвилин тому, ozor сказав: Це жінка сказала. На нужен дом! Причому їй не самій така геніальна ідея в голову прийшла, а подружка із сестрою підкинули. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 17 хвилин тому, Бездомный сказав: ага - одна блатна школа ля обраних Ну, були там і фулюгани з неповних і неблогаполучних сімей, але костяк таки да, складали 5 діточок-корзиночок вчителів (і завучки) + солодка парочка мажорів (дівчинка і хлопчик, не подумайте нічого такого) з партєйних. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 17 годин тому, akineo сказав: то за що судять поліціїв? 1. за порушення інструкцій 2. чи інструкцій не існує і система знайшла крайніх, бо сталась трагедія? імхо, ця ситуація показала, що всі - люди, всім стращно за своє життя. ніхто не хоче страждати, стати калікою, гинути. Да повинні бути інструкції. Дама втікала, а чувака не видно на відосах. Теж з кінцями спетляв?) Змінено 11 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 34 хвилини тому, US7IGN сказав: Та схоже леммінги на це вже взагалі не реагують. Їм щось простіше типу патрульних подавай Чому ні? Відреагують, але по своєму))) Когнітивний дисонанс лемінга, спрощено: лемінг зменшує напругу від суперечності, підміняючи незручне пояснення реальності зручнішим. 😉 www.britannica.com/science/cognitive-dissonance І продовжує швидко перебирати лапками, наближаючись до прірви .... А темники, які запустять боти та бі(багато)полярка в головах цьому буде сприяти. Завтра гляну, що за сьогодні буде в трендах наративів влади) Хоча і так знаю: я б сам таке запустив, але карма не дозволяє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Через обвал економіки Росії загрожує повторення 1917 року, — російський депутат Зюганов самі ж до влади прийшли таким чином 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 час назад, DmiVady сказал: 90 ярдів на війну треба (а вони саме під війну виділяються), гроші "прожити" треба (а їх теж просто так не дадуть), лояльність Європи треба? Я казав, що не вважаю за потрібне перевіряти таку інфу, яка аж ніяк не може порадувати рашистів - НАТО виділяє Україні на військові ціли ще 60 млрд. За мене можливо перевірить хтось, що відчуває таку наснагу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Я казав, що не вважаю за потрібне перевіряти таку інфу, яка аж ніяк не може порадувати рашистів - НАТО виділяє Україні на військові ціли ще 60 млрд. За мене можливо перевірить хтось, що відчуває таку наснагу. Дайте посилання на новину - прогню по алгоритму, мені не важко кнопку натиснути ) Там, в новинах, кожен день "виділяють" але більшість з того то пачки грошей на картинках, які полубітний постить 😁 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 47 минут назад, Вячеслав63 сказал: Так огороди Шо там с твоим виноградом? А то у меня смотрю многие кусты почти до земли вымерзли , хоть и были больше пол метра снегом укрыты. Землей не укрывал. У нас зимой -27 было несколько дней. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Это не мои фантазии, а с твоих слов . "Я - людина протестна, за "справедливість", бо таке було виховання і в сім'ї і на книжках в дитинстві, юності"-- - это наверное когда ты в са служил начальником оркестра ,то это такой вид сопротивления . А началом вашего семейного сопротивления системе это был дед , который служил попом московского патриархата в ссср. Я тебя и твоих не виню , не имею морального и какого либо права , понимай меня поавильно , но эта твоя " справедливость и сопротивление" выглядят смешно. Ха-ха. А окрім обов'язкової служби в армії нічого сказати? Чи може був якийсь інший патріархат в совку? Совєцьку армію я ненавидів, як найдебільнішу систему. Добре, що я в ній був не дуже-то і задіяний, тому, що мені і там повезло займатися улюбленою музикою, за винятком пів-року муштри"учебки". Підйом, крутив музику в радіорубці, потім сніданок. Відіграли ранкові марші, пішов на пошту за листами і газетами, перед обідом приніс, пообідали, пішли на смугу перешкод репетирувати з хлопцями практично до вечера. Отака служба була. . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) Реально - не пригадую де саме було, але цифру пам'ятаю точно - 60 млрд. євро чи дол. також не скажу. За день проходить сотні текстів та репортажів з інфою. Тут думається - раз я це чую (бачу), то хтось і інший вчує. Змінено 11 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Реально - не пригадую де саме було, але цифру пам'ятаю точно - 60 млрд. євро чи дол. також не скажу. За день проходить сотні текстів та репортажів з інфою. Тримайте) Рютте пообіцяв $60 млрд військової допомоги Україні від НАТО "Пообіцяти - не оженитися" Я таке в "шум" або "сміття" відкидаю, бо політики брешуть як дихають. Поки грошей не буде на українських рахунках то все "говорили-балакали, а як зібралися то заплакали" ) Змінено 11 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Шо там с твоим виноградом? А то у меня смотрю многие кусты почти до земли вымерзли , хоть и были больше пол метра снегом укрыты. Землей не укрывал. У нас зимой -27 было несколько дней. У мене на прищепі Червоної троянди бруньки повимерзали, як і на багатьох, але сам пагін зелений і пасока йде. Думаю, відійде. З зими все вийшло, можна сказати по нинішнім часам, добре. Десь тиждень назад, відкрили виноград, бо жінка дуууже поспішає порядок навести і на деяких були зелені листочки. А вчора вже прихватило деякі бруньки заморозком, якого не було в прогнозі. Знову, там де зелень, прикрили мішками з під-цукру. Можна було зовсім не відкривати. А 1-річний "Подарунок Несвєтая", який був в землі, то там бруньки тільки набухли. Накрив драним відром і прикопав, накриваю зверху. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, Вячеслав63 сказал: У мене на прищепі Червоної троянди бруньки повимерзали, як і на багатьох, але сам пагін зелений і пасока йде. Думаю, відійде. З зими все вийшло, можна сказати по нинішнім часам, добре. Десь тиждень назад, відкрили виноград, бо жінка дуууже поспішає порядок навести і на деяких були зелені листочки. А вчора вже прихватило деякі бруньки заморозком, якого не було в прогнозі. Знову, там де зелень, прикрили мішками з під-цукру. Можна було зовсім не відкривати. А 1-річний "Подарунок Несвєтая", який був в землі, то там бруньки тільки набухли. Накрив драним відром і прикопав, накриваю зверху. У соседей на беседках лидия и изабелла вымерзли под корень почти. Алыча в частном секторе цветочная почка вымерзла. В городе возле этажек частично цветет абрикос, но редко, сейчас монилиоз его добьет . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому t.me/c/1660226324/41684 У Харкові викрили співробітників ТЦК, які били цивільних і змушували підписувати документи Вони вривалися в будинки, представлялися СБУ, погрожували зброєю і силою вивозили людей в ТЦК, де їх били і змушували відмовитися від відстрочки таке ж було... після 1917 року. коли влада дозвояє 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 26 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Через обвал економіки Росії загрожує повторення 1917 року, — російський депутат Зюганов самі ж до влади прийшли таким чином Не совсем таким , тогда у них лозунги были антивоенные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) Тільки що, рыбак сказав: Не совсем таким , тогда у них лозунги были антивоенные. я маю на увазі революцію. і вои як ніхто знають до чого це може призвести Змінено 11 годин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 1 час назад, DmiVady сказал: Тримайте) Рютте пообіцяв $60 млрд військової допомоги Україні від НАТО "Пообіцяти - не оженитися" Я таке в "шум" або "сміття" відкидаю, бо політики брешуть як дихають. Поки грошей не буде на українських рахунках то все "говорили-балакали, а як зібралися то заплакали" ) Столтенберг збирався до кордонів 90-х "відступати" то ж вже не аби який прогрес Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: я маю на увазі революцію То у них там вродь выборы осенью , вот и пытаются на себя внимание обратить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 18 минут назад, Вячеслав63 сказал: прикрили мішками з під-цукру. . Варенья много варите ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 24 минуты назад, DmiVady сказал: Поки грошей не буде на українських рахунках Ага, ага...и можно еще ключ от квартиры... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз