Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, Скромный прораб сказав:

Я хз, чем вы занимались в сёлах. В 93, перед рождением младшего, принято решение купить новую квартиру, без проблем, расширение бизнеса, собственное производство (площади), в 2000 А6, в 2003 жене РАВ, все из салона, в 2004 решение строится, покупка участка и начало строительства первого дома, потом… пошло поехало(((

А патом кіздой накрилось, після того як роками кликав людожерів. 
Оні прийшли і довелося в нарву лінять.

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, US7IGN сказал:

там саме з царів ще. але мабуть краще не читати.

Мені у моєму віці і стані вже не має часу і потреби щось спеціально вичитувати. У нас за історію тут на форуми Бездомний відповідає.🙃

Мені би за чергові фортеля Трампа щось почути.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

17 хвилин тому, ozor сказав:

Ви такий розумний, як моя жінка потім.

Хто ж знав?

Почитайте форум до 2014 року - багато хто знав.

Посилання на коментар

36 хвилин тому, karbo сказав:

Це тут при чому?

Та ти якось питав, що такого розумного написав той мудак у своїх книжках.

Виявляэться, що багато чого. Якщо їх уважно читати.

34 хвилини тому, karbo сказав:

Просто і ти відклади, якщо воно так просто, не для себе, як ти зробив,та для країни 

Мені совість не дозволяє торгувати країною, лише власною працею

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 часов назад, Вячеслав63 сказал:

Ну, ти фантазуй, що хочеш. Але це точно не про мене про "палку і начальника". Це ти скоріше про себе розказуєш і цей факт твоєї біографії тобі не дуже подобається. Щось там у тебе було з зеками зв'язано. А я музикант, людина вільна. Звідкіля ти можеш знати щось про мене і фантазувати тут? Я - людина протестна, за "справедливість", бо таке було виховання і в сім'ї і на книжках в дитинстві, юності - "за все хороше і проти всього поганого", тому й підтримую національно-патріотичні сили, які хочуть вільної, незалежної України, а не корупційно-олігархічної, залежної від кацапів

Это не мои фантазии, а с твоих слов .

"Я - людина протестна, за "справедливість", бо таке було виховання і в сім'ї і на книжках в дитинстві, юності"--

- это наверное когда ты  в са служил начальником оркестра ,то это такой вид сопротивления . А началом вашего семейного сопротивления системе это был  дед , который служил попом московского патриархата в ссср.

Я тебя  и твоих не виню , не имею морального и какого либо права , понимай меня поавильно , но эта  твоя " справедливость и сопротивление" выглядят смешно.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, ozor сказав:

Це жінка сказала. 

На нужен дом!

Причому їй не самій така геніальна ідея в голову прийшла, а подружка із сестрою підкинули.

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Бездомный сказав:

ага - одна блатна  школа ля обраних

Ну, були там і фулюгани з неповних і неблогаполучних сімей, але костяк таки да, складали 5 діточок-корзиночок вчителів (і завучки) + солодка парочка мажорів (дівчинка і хлопчик, не подумайте нічого такого) з партєйних.

Посилання на коментар

17 годин тому, akineo сказав:

то за що судять поліціїв?

1. за порушення інструкцій

2. чи інструкцій не існує і система знайшла крайніх, бо сталась трагедія?

імхо, ця ситуація показала, що всі - люди, всім стращно за своє життя. ніхто не хоче страждати, стати калікою, гинути. 

Да повинні бути інструкції.

Дама втікала, а чувака не видно на відосах. Теж з кінцями спетляв?)

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

34 хвилини тому, US7IGN сказав:

Та схоже леммінги на це вже взагалі не реагують. Їм щось простіше типу патрульних подавай :lol:

Чому ні? Відреагують, але по своєму)))
Когнітивний дисонанс лемінга, спрощено: лемінг зменшує напругу від суперечності, підміняючи незручне пояснення реальності зручнішим. 😉
www.britannica.com/science/cognitive-dissonance

І продовжує швидко перебирати лапками, наближаючись до прірви ....

А темники, які запустять боти та бі(багато)полярка в головах цьому буде сприяти.
Завтра гляну, що за сьогодні буде в трендах наративів влади) Хоча і так знаю: я б сам таке запустив, але карма не дозволяє :p

Посилання на коментар

Через обвал економіки Росії загрожує повторення 1917 року, — російський депутат Зюганов

самі ж до влади прийшли таким чином 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

90 ярдів на війну треба (а вони саме під війну виділяються), гроші "прожити" треба (а їх теж просто так не дадуть), лояльність Європи треба?

Я казав, що не вважаю за потрібне перевіряти таку інфу, яка аж ніяк не може порадувати рашистів -  НАТО виділяє Україні на військові ціли ще 60 млрд. За мене можливо перевірить хтось, що відчуває таку наснагу.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Я казав, що не вважаю за потрібне перевіряти таку інфу, яка аж ніяк не може порадувати рашистів -  НАТО виділяє Україні на військові ціли ще 60 млрд. За мене можливо перевірить хтось, що відчуває таку наснагу.

Дайте посилання на новину - прогню по алгоритму, мені не важко кнопку натиснути )
Там, в новинах, кожен день "виділяють" але більшість з того то пачки грошей на картинках, які полубітний постить 😁

• Лайк 2
Посилання на коментар

47 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Так огороди 

Шо там с твоим виноградом? А то у меня смотрю многие кусты почти до земли вымерзли , хоть и были больше пол метра снегом укрыты. Землей не укрывал. У нас зимой -27 было несколько дней.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Это не мои фантазии, а с твоих слов .

"Я - людина протестна, за "справедливість", бо таке було виховання і в сім'ї і на книжках в дитинстві, юності"--

- это наверное когда ты  в са служил начальником оркестра ,то это такой вид сопротивления . А началом вашего семейного сопротивления системе это был  дед , который служил попом московского патриархата в ссср.

Я тебя  и твоих не виню , не имею морального и какого либо права , понимай меня поавильно , но эта  твоя " справедливость и сопротивление" выглядят смешно.

Ха-ха. А окрім обов'язкової служби в армії нічого сказати? Чи може був якийсь інший патріархат в совку?

Совєцьку армію я ненавидів, як найдебільнішу систему. Добре, що я в ній був не дуже-то і задіяний, тому, що мені і там повезло займатися улюбленою музикою, за винятком пів-року муштри"учебки". Підйом, крутив музику в радіорубці, потім сніданок. Відіграли ранкові марші, пішов на пошту за листами і газетами, перед обідом приніс, пообідали, пішли на смугу перешкод репетирувати з хлопцями практично до вечера. Отака служба була. . 

Посилання на коментар

Реально - не пригадую де саме було, але цифру  пам'ятаю точно - 60 млрд. євро чи дол. також не скажу. За день проходить сотні текстів та репортажів з інфою.  Тут думається - раз я це чую (бачу), то хтось і інший вчує.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Реально - не пригадую де саме було, але цифру  пам'ятаю точно - 60 млрд. євро чи дол. також не скажу. За день проходить сотні текстів та репортажів з інфою.  

Тримайте)
Рютте пообіцяв $60 млрд військової допомоги Україні від НАТО

"Пообіцяти - не оженитися"  :pardon:

Я таке в "шум" або "сміття" відкидаю, бо політики брешуть як дихають.
Поки грошей не буде на українських рахунках то все "говорили-балакали, а як зібралися то заплакали" )

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Шо там с твоим виноградом? А то у меня смотрю многие кусты почти до земли вымерзли , хоть и были больше пол метра снегом укрыты. Землей не укрывал. У нас зимой -27 было несколько дней.

У мене на прищепі Червоної троянди бруньки повимерзали, як і на багатьох, але сам пагін зелений і пасока йде. Думаю, відійде. З зими все вийшло, можна сказати по нинішнім часам, добре. Десь тиждень назад, відкрили виноград, бо жінка дуууже поспішає порядок навести і на деяких були зелені листочки. А вчора вже прихватило деякі бруньки заморозком, якого не було в прогнозі. Знову, там де зелень, прикрили мішками з під-цукру. Можна було зовсім не відкривати. А 1-річний "Подарунок Несвєтая", який був в землі, то там бруньки тільки набухли. Накрив драним відром і прикопав, накриваю зверху.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

У мене на прищепі Червоної троянди бруньки повимерзали, як і на багатьох, але сам пагін зелений і пасока йде. Думаю, відійде. З зими все вийшло, можна сказати по нинішнім часам, добре. Десь тиждень назад, відкрили виноград, бо жінка дуууже поспішає порядок навести і на деяких були зелені листочки. А вчора вже прихватило деякі бруньки заморозком, якого не було в прогнозі. Знову, там де зелень, прикрили мішками з під-цукру. Можна було зовсім не відкривати. А 1-річний "Подарунок Несвєтая", який був в землі, то там бруньки тільки набухли. Накрив драним відром і прикопав, накриваю зверху.

У соседей на беседках лидия и изабелла вымерзли под корень почти. Алыча в частном секторе цветочная почка вымерзла. В городе возле этажек частично цветет абрикос, но редко, сейчас монилиоз его добьет  .

• Сумно 1
Посилання на коментар

t.me/c/1660226324/41684

У Харкові викрили співробітників ТЦК, які били цивільних і змушували підписувати документи

Вони вривалися в будинки, представлялися СБУ, погрожували зброєю і силою вивозили людей в ТЦК, де їх били і змушували відмовитися від відстрочки

таке ж було... після 1917 року. коли влада дозвояє 

• Лайк 2
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

26 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Через обвал економіки Росії загрожує повторення 1917 року, — російський депутат Зюганов

самі ж до влади прийшли таким чином 

Не совсем таким , тогда у них лозунги были антивоенные.

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Не совсем таким , тогда у них лозунги были антивоенные.

я маю на увазі революцію. і вои як ніхто знають до чого це може призвести  

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Тримайте)
Рютте пообіцяв $60 млрд військової допомоги Україні від НАТО

"Пообіцяти - не оженитися"  :pardon:

Я таке в "шум" або "сміття" відкидаю, бо політики брешуть як дихають.
Поки грошей не буде на українських рахунках то все "говорили-балакали, а як зібралися то заплакали" )

Столтенберг збирався до кордонів 90-х "відступати" 

то ж вже не аби який  прогрес

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал:

я маю на увазі революцію 

То у них там вродь выборы осенью , вот и пытаются на себя внимание обратить.

Посилання на коментар

18 минут назад, Вячеслав63 сказал:

прикрили мішками з під-цукру. .

Варенья много варите ?

Посилання на коментар

24 минуты назад, DmiVady сказал:

Поки грошей не буде на українських рахунках

Ага, ага...и можно еще ключ от квартиры...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...