karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 90 процентів айтішної маси не в стані пояснити ші, що вона хоче від нього і від цього усі ці наїзди на ші, через власну тупість 😂 Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Якщо ти бачиш, що ші турить, то ти бачиш себе в дзеркалі)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 45 хвилин тому, karbo сказав: 90% айті втратили роботу і це практично офіційні дані. Я не знаю, що в наявності на тому смітнику, але це явно не для людей з університетською айтішною освітою. Зі мною три .всі були і є при роботі Змінено 1 година тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: Зі мною три .всі були і є при роботі Мобілізували і отримали ВОС солдат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Якщо чомусь навчаєшся то ти апріорі не на повну в темі. Лишається сподіватись на розсудливість, а в критичних випадках перевіряти першоджерела. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, МаТраС сказав: Зі мною три .всі були і є при роботі В штатах роботу втрачають масово, твої поки що демпінгують, але це тимчасове явище, відсіють і твоїх 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, karlito сказав: Якщо чомусь навчаєшся то ти апріорі не на повну в темі. Лишається сподіватись на розсудливість, а в критичних випадках перевіряти першоджерела. Я вважаю що 90 відсотків людей не мають критичного мислення по замовчуванню і жодне навчання цього не виправить. Кон'юнктура ринку сприяла пробиванню тупих джунів у мідли та сеньйори. Цей час закінчився. Вхід у сферу айті був відкритим та з постійним дефіцитом Тепер практично кожного кандидата розглядають під мікроскопом Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому А дурачок всё поёт 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 20 минут назад, Скромный прораб сказал: А дурачок всё поёт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому (змінено) 1 годину тому, karlito сказав: я вчу податки зараз, роблю по акредитованих податковою матеріалах і даних самої податкової, а ШІ прошу пояснити, якщо після двох проходів читання не зрозумів. те ж саме з іспанською - ганяю слово чи речення за критеріями частотності, температури офіціозу, граматики. дуже допомагає, мати такого репетитора на кінчиках пальців це супер. не згоден з цим "ШІ - досить-таки безпонтова хня в плані самовдосконалення та саморозвитку." Я прошу вибачення в пана, що ненавмисно ввів його в оману. Пост, на який ви відповідали, був повністю згенерований чат-ботом за завданням: додати до першої фрази зовні логічні псевдодокази та сарказм. Я відходив і забув підписати. Зараз виправлю. Хоча вважав, що стиль чат-бота в пості досить явно видно і з нього просто посміються. А щодо навчання та іншого використання чат-бота для самовдосконалення я з вами багато в чому згоден, і не тільки я. Ми це вже обговорювали з панами внизу форуму, в темі: питання ШІ - напис на моїй могилі (нічого не пояснюй). Там, по пам'яті, я давав кілька посилань на RСT, з непоганим дизайном, в яких доказана ефективність долучення ШІ до навчання. Тож ще раз перепрошую. 2 години тому, US7IGN сказав: так з іншого боку вже теж не читають, а завантажують в свій ШІ і питають що там і просять відповісти Я в останньому проекті більшу частину інформації до речі оптимізовував під те що читати та реагувати не люди будуть Я не мав сумнівів, що ви сходу змалюєте Але вийшло весело: навіть розумна людина, а пан karlito точно до них належить, впала в оману А щодо відповідей ШІ один одному, я експериментую на старій робочій поштовій скриньці. Там чат-бот уже листується з кількома китайськими колегами про різні електронні цяцьки. Все чекаю, коли вони вже перейдуть з англійської на машинну. Змінено 14 хвилин тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому Так он же ж этим не ограничивается, к сожалению Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому сильно)) https://www.facebook.com/share/p/1CpPBTt1qQ/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз