Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

90 процентів айтішної маси не в стані пояснити ші, що вона хоче від нього і від цього усі ці наїзди на ші, через власну тупість 😂

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

45 хвилин тому, karbo сказав:

90% айті втратили роботу і це практично офіційні дані. Я не знаю, що в наявності на тому смітнику, але це явно не для людей з університетською айтішною освітою. 

Зі мною три .всі були і є при роботі

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

Мобілізували і отримали ВОС солдат?:lol:

Посилання на коментар

Якщо чомусь навчаєшся то ти апріорі не на повну в темі. Лишається сподіватись на розсудливість, а в критичних випадках перевіряти першоджерела.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, МаТраС сказав:

В штатах роботу втрачають масово, твої поки що демпінгують, але це тимчасове явище, відсіють і твоїх 

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, karlito сказав:

Якщо чомусь навчаєшся то ти апріорі не на повну в темі. Лишається сподіватись на розсудливість, а в критичних випадках перевіряти першоджерела.

Я вважаю що 90 відсотків людей не мають критичного мислення по замовчуванню і жодне навчання цього не виправить.

Кон'юнктура ринку сприяла пробиванню тупих джунів у мідли та сеньйори. Цей час закінчився.

Вхід у сферу айті був відкритим та з постійним дефіцитом 

Тепер практично кожного кандидата розглядають під мікроскопом 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 годину тому, karlito сказав:

я вчу податки зараз, роблю по акредитованих податковою матеріалах і даних самої податкової, а ШІ прошу пояснити, якщо після двох проходів читання не зрозумів. 

те ж саме з іспанською - ганяю слово чи речення за критеріями частотності, температури офіціозу, граматики. 

дуже допомагає, мати такого репетитора на кінчиках пальців це супер. не згоден з цим "ШІ - досить-таки безпонтова хня в плані самовдосконалення та саморозвитку."

Я прошу вибачення в пана, що ненавмисно ввів його в оману. :pozor:

Пост, на який ви відповідали, був повністю згенерований чат-ботом за завданням: додати до першої фрази зовні логічні псевдодокази та сарказм.

Я відходив і забув підписати. Зараз виправлю.
Хоча вважав, що стиль чат-бота в пості досить явно видно і з нього просто посміються. :pardon:

А щодо навчання та іншого використання чат-бота для самовдосконалення я з вами багато в чому згоден, і не тільки я. 

Ми це вже обговорювали з панами внизу форуму, в темі:
питання ШІ - напис на моїй могилі (нічого не пояснюй).
Там, по пам'яті, я давав кілька посилань на RСT, з непоганим дизайном, в яких доказана ефективність долучення ШІ до навчання.
Тож ще раз перепрошую. :beer:

2 години тому, US7IGN сказав:

так з іншого боку вже теж не читають, а завантажують в свій ШІ і питають що там і просять відповісти
Я в останньому проекті більшу частину інформації до речі оптимізовував під те що читати та реагувати не люди будуть :flag1:

Я не мав сумнівів, що ви сходу змалюєте :crazy:

Але вийшло весело: навіть розумна людина, а пан karlito точно до них належить, впала в оману :oops:

А щодо відповідей ШІ один одному, я експериментую на старій робочій поштовій скриньці. Там чат-бот уже листується з кількома китайськими колегами про різні електронні цяцьки. Все чекаю, коли вони вже перейдуть з англійської на машинну. :lol:

Змінено користувачем DmiVady
кацапізми виправляю)
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...