karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 90 процентів айтішної маси не в стані пояснити ші, що вона хоче від нього і від цього усі ці наїзди на ші, через власну тупість 😂 Змінено 4 години тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Якщо ти бачиш, що ші турить, то ти бачиш себе в дзеркалі)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 45 хвилин тому, karbo сказав: 90% айті втратили роботу і це практично офіційні дані. Я не знаю, що в наявності на тому смітнику, але це явно не для людей з університетською айтішною освітою. Зі мною три .всі були і є при роботі Змінено 4 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: Зі мною три .всі були і є при роботі Мобілізували і отримали ВОС солдат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Якщо чомусь навчаєшся то ти апріорі не на повну в темі. Лишається сподіватись на розсудливість, а в критичних випадках перевіряти першоджерела. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, МаТраС сказав: Зі мною три .всі були і є при роботі В штатах роботу втрачають масово, твої поки що демпінгують, але це тимчасове явище, відсіють і твоїх 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 хвилин тому, karlito сказав: Якщо чомусь навчаєшся то ти апріорі не на повну в темі. Лишається сподіватись на розсудливість, а в критичних випадках перевіряти першоджерела. Я вважаю що 90 відсотків людей не мають критичного мислення по замовчуванню і жодне навчання цього не виправить. Кон'юнктура ринку сприяла пробиванню тупих джунів у мідли та сеньйори. Цей час закінчився. Вхід у сферу айті був відкритим та з постійним дефіцитом Тепер практично кожного кандидата розглядають під мікроскопом Змінено 3 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому А дурачок всё поёт 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 20 минут назад, Скромный прораб сказал: А дурачок всё поёт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 годину тому, karlito сказав: я вчу податки зараз, роблю по акредитованих податковою матеріалах і даних самої податкової, а ШІ прошу пояснити, якщо після двох проходів читання не зрозумів. те ж саме з іспанською - ганяю слово чи речення за критеріями частотності, температури офіціозу, граматики. дуже допомагає, мати такого репетитора на кінчиках пальців це супер. не згоден з цим "ШІ - досить-таки безпонтова хня в плані самовдосконалення та саморозвитку." Я прошу вибачення в пана, що ненавмисно ввів його в оману. Пост, на який ви відповідали, був повністю згенерований чат-ботом за завданням: додати до першої фрази зовні логічні псевдодокази та сарказм. Я відходив і забув підписати. Зараз виправлю. Хоча вважав, що стиль чат-бота в пості досить явно видно і з нього просто посміються. А щодо навчання та іншого використання чат-бота для самовдосконалення я з вами багато в чому згоден, і не тільки я. Ми це вже обговорювали з панами внизу форуму, в темі: питання ШІ - напис на моїй могилі (нічого не пояснюй). Там, по пам'яті, я давав кілька посилань на RСT, з непоганим дизайном, в яких доказана ефективність долучення ШІ до навчання. Тож ще раз перепрошую. 2 години тому, US7IGN сказав: так з іншого боку вже теж не читають, а завантажують в свій ШІ і питають що там і просять відповісти Я в останньому проекті більшу частину інформації до речі оптимізовував під те що читати та реагувати не люди будуть Я не мав сумнівів, що ви сходу змалюєте Але вийшло весело: навіть розумна людина, а пан karlito точно до них належить, впала в оману А щодо відповідей ШІ один одному, я експериментую на старій робочій поштовій скриньці. Там чат-бот уже листується з кількома китайськими колегами про різні електронні цяцьки. Все чекаю, коли вони вже перейдуть з англійської на машинну. Змінено 2 години тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Так он же ж этим не ограничивается, к сожалению Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому сильно)) https://www.facebook.com/share/p/1CpPBTt1qQ/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, karbo сказав: Якщо ти бачиш, що ші турить, то ти бачиш себе в дзеркалі)) Точно, якщо воно пише, що вторгнення не буде, то це тому, що я залишився в Сумах. Л - логіка! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: Точно, якщо воно пише, що вторгнення не буде, то це тому, що я залишився в Сумах. Л - логіка! Всі добре пам'ятають що ти здриснув, але тобі важливо нагадувати про це щоденно, а то і декілька разів на день)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 39 хвилин тому, karbo сказав: Всі добре пам'ятають що ти здриснув То чому ж тоді ШІ не віддупляло про вторгнення? Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, karbo сказал: Всі добре пам'ятають що ти здриснув, але тобі важливо нагадувати про це щоденно, а то і декілька разів на день)) но он то от реальной опасности жизни...а ВЫ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, Canton сказал: булгаков + бортко = 💩кацапський культурний код 💩 Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 хвилини тому, Бармалей сказав: но он то от реальной опасности жизни...а ВЫ? А я не здриснув, просто змінив місце проживання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, karbo сказал: А я не здриснув, просто змінив місце проживання это так Вам кажется...а на самом деле Вы лузером были на этой территории, а он вполне неплохо себя чухал))), что не нужно было бежать на чужбину Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 хвилин тому, Бармалей сказав: это так Вам кажется...а на самом деле Вы лузером были на этой территории, а он вполне неплохо себя чухал))), что не нужно было бежать на чужбину Та мені пох глибоко пох на успішний успіх успішних. Зазвичай це просто підери по життю. Особливо це стосується України та успішних українців у ній. В США успішно можна навчитись і мати пристойний рівень життя не за рахунок гандонуватості. Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз