Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, DmiVady сказал:

У цьому житті є таке слово: "доцільність дій". Моє авто виїхало з цього салону.
У базі салону є вся його історія, і мені не треба самому морочитися з регламентами заміни та іншими сервісними радощами.

При цьому я розумію, що механіки, точніше майстри-приймальники, які десятиріччями працюють з тими самими моделями, розбираються в них на порядок краще, ніж дядя Кулібін з гаражів, який сьогодні крутить БМВ, а завтра жигуля.

Тому так: за пару тижнів до ТО я заїжджаю на діагностику, щоб подивилися, що треба міняти.
Далі вже вирішую, чи буду сам морочитися з купівлею запчастин, чи це зроблять хлопці.
Зазвичай там якийсь дріб'язок на 20-50 євро, тож я не переймаюся через переплату в десяток євро раз на рік.

Чи можу я зробити це в гаражах дешевше? Так, у мене є товариші з руками з плечей, та й сам я вмію крутити гайки.

Чи буду я так робити заради економії, ризикуючи ще раз витратити час на повторний ремонт? Ні.
Краще я витрачу цей час на те, щоб заробити більше або нормально відпочити.

Я в жодному разі не нав'язую свій спосіб мислення. Він мій, і мене все влаштовує. :pardon:

Кожному - своє. 

Колись почало пробуксовувати зчеплення. Поїхав до дилера Хонди у Львові Арія моторс поцікавитись скільки коштуватиме заміна. То був 14 рік здається, коли вже бакс полетів під 25.

Короче по списку диск 8к,корзина 8к, вижимний шось теж пару штук, 2 л масла по 300 грн. Робота штуки півтори. Короче були послані на буй. 

Короче чуть не 800 баксів на круг. 

Йду в магаз оригінальний комплект зчепленя 350 баксів-вже веселіше. 

Залажу на форум:

accord-russia.ru/index.php

Специ пишуть, що на f18b2, чудово стає комплект від 2 л Хонди Прелюд 1994 року Йду в магаз. Короче купляю той комплект за 135€ фірми Exedy made in Japan.  Продавець ще сказав, що як для такої сцепи то, як бесплатно. Міняю на невеличкому сервісі за 600 грн. Стає, як рідне, тільки на вижимному скобу зі старого переставили. Вся відмінність по сеоьі і діаметр диска і відповідно диска в корзина Може на 10-12мм більше. Але розболтовка точно така ж. 

По факту економія порівняно з фірмовий СТ0 4 рази або 600 баксів. 

К-Кожному своє. 

Нє, я звичайно, розумію, що ви, як І пан адвокат заробляєте 500$ за годину, можете собі дозволити. 😺 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

35 хвилин тому, karbo сказав:

у нього проблема розриву між його особистим сприйняттям мови і загальновживаним, загальноприйнятим. 

Головне, що з гуглоперекладачем ніяких "проблем розриву" немає )

А "проблему розриву" з галицьким діялєктом я якось переживу ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

10 минут назад, sergio сказал:

Колись почало пробуксовувати зчеплення. Поїхав до дилера Хонди у Львові Арія моторс поцікавитись скільки коштуватиме заміна. То був 14 рік здається, коли вже бакс полетів під 25.

Короче по списку диск 8к,корзина 8к, вижимний шось теж пару штук, 2 л масла по 300 грн. Робота штуки півтори. Короче були послані на буй. 

Короче чуть не 800 баксів на круг. 

Йду в магаз оригінальний комплект зчепленя 350 баксів-вже веселіше. 

Залажу на форум:

accord-russia.ru/index.php

Специ пишуть, що на f18b2, чудово стає комплект від 2 л Хонди Прелюд 1994 року Йду в магаз. Короче купляю той комплект за 135€ фірми Exedy made in Japan.  Продавець ще сказав, що як для такої сцепи то, як бесплатно. Міняю на невеличкому сервісі за 600 грн. Стає, як рідне, тільки на вижимному скобу зі старого переставили. Вся відмінність по сеоьі і діаметр диска і відповідно диска в корзина Може на 10-12мм більше. Але розболтовка точно така ж. 

По факту економія порівняно з фірмовий СТ0 4 рази або 600 баксів. 

К-Кожному своє. 

Нє, я звичайно, розумію, що ви, як І пан адвокат заробляєте 500$ за годину, можете собі дозволити. 😺 

Все правильно сделано.

Но но со шлангом не тот случай. Все что связано с рулевым и тормозами - оригинал онли...

На japancats,  ищем парнамбер - и в бой в поисковики..Например для Тойоты, Субару и Мицубиси зубчатые ремни привода распредвала делает Mitsuboshi. Это ОРИГИНАЛ только без клейма марки.

Для половины япов катушки зажигания делает Dimond. Это тоже оригинал.

И все это раза в 3 дешевле

Аналогично и по другим позициям

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, vadimv сказав:

Головне, що з гуглоперекладачем ніяких "проблем розриву" немає )

А "проблему розриву" з галицьким діялєктом я якось переживу ))

Та мені байдуже на твій рівень володіння українською, я дискутую по окремих випадках, які ідуть в розріз з загальноприйнятими нормами. Як  сьогодні, наприклад... Побачив щось, що ріже слух і загострив увагу. 

Саме  ти мене не цікавиш з точки зору твого володіння чи не володіння мовою)) Бачу косяк і реагую))

Посилання на коментар

24 хвилини тому, sergio сказав:

К-Кожному своє. 

Я не знаю, скільки заробляє пан адвокат, і мені не цікаво - то суто його справи.
І скільки заробляю я, то теж нікого не хвилює, окрім пана Гетьманцева :razz:

А от "чому" деякі люди зароблять стільки, скільки ви написали, і більше, ви так і не зрозуміли, ну то таке ...
Тож дійсно, кожному своє: хтось витрачає час та енергію на економію, хтось на життя та заробітки. :pardon:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

12 минут назад, Canton сказал:

Все правильно сделано.

Но но со шлангом не тот случай. Все что связано с рулевым и тормозами - оригинал онли...

На japancats,  ищем парнамбер - и в бой в поисковики..Например для Тойоты, Субару и Мицубиси зубчатые ремни привода распредвала делает Mitsuboshi. Это ОРИГИНАЛ только без клейма марки.

Для половины япов катушки зажигания делает Dimond. Это тоже оригинал.

И все это раза в 3 дешевле

Аналогично и по другим позициям

У мну трамблер ещё родной. Уголек заменили, контакты почистили когда движок капиталили. Та ремни Gates свои  90 к выхаживают.(хотя,кажись на 120 рассчитаны) 

Посилання на коментар

6 минут назад, DmiVady сказал:

Я не знаю, скільки заробляє пан адвокат, і мені не цікаво - то суто його справи.
І скільки заробляю я, то теж нікого не хвилює, окрім пана Гетьманцева :razz:

А от "чому" деякі люди зароблять стільки, скільки ви написали, і більше, ви так і не зрозуміли, ну то таке ...
Тож дійсно, кожному своє: хтось вкладає енергію в економію, хтось в заробітки. :pardon:

Ну міндіч 300 ярдів(чи скільки там) явно, завдяки своєму інтелекту заробив. 😎 

Посилання на коментар

1 годину тому, DmiVady сказав:

У цьому житті є таке слово: "доцільність дій". Моє авто виїхало з цього салону.
У базі салону є вся його історія, і мені не треба самому морочитися з регламентами заміни та іншими сервісними радощами.

При цьому я розумію, що механіки, точніше майстри-приймальники, які десятиріччями працюють з тими самими моделями, розбираються в них на порядок краще, ніж дядя Кулібін з гаражів, який сьогодні крутить БМВ, а завтра жигуля.

Тому так: за пару тижнів до ТО я заїжджаю на діагностику, щоб подивилися, що треба міняти.
Далі вже вирішую, чи буду сам морочитися з купівлею запчастин, чи це зроблять хлопці.
Зазвичай там якийсь дріб'язок на 20-50 євро, тож я не переймаюся через переплату в десяток євро раз на рік.

Чи можу я зробити це в гаражах дешевше? Так, у мене є товариші з руками з плечей, та й сам я вмію крутити гайки.

Чи буду я так робити заради економії, ризикуючи ще раз витратити час на повторний ремонт? Ні.
Краще я витрачу цей час на те, щоб заробити більше або нормально відпочити.

Я в жодному разі не нав'язую свій спосіб мислення. Він мій, і мене все влаштовує. :pardon:

Кожному - своє. 

Про яку машину, хоч мова йде?

Посилання на коментар

7 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

На віддаленому острові у Філіппінах готуються реалізувати один із найамбітніших та найдивніших технологічних експериментів останніх років — створення мікродержави, де ключові рішення ухвалюватиме штучний інтелект, повідомляє Daily Mail. 

speka.ua/news/stala-vidoma-teritoriya-de-si-keruvatime-vsima-procesami-yak-pracyuvatime-p623gj

а у нас проект - експеримент з 40 мільйонною країною 

називається 95 квартал - я ж не лох

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

57 хвилин тому, DmiVady сказав:

І скільки заробляю я, то теж нікого не хвилює,

значить мало або багато. соромно або приховуєте.

А У ЗЕЛЕНСЬТКОГО 28!!!! ТИСЯЧ ГРН ЗАРПЛАТА ПАТРІОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 годин тому, anabioz сказав:

Бо може Ви такий "експерд", як і іспанський льотчик і лінгвіст? )))

Та ні, він якраз нормальний :lol:

www.instagram.com/reel/DYxMVYnz3Lc/

Посилання на коментар

Цитата

чим відрізняється офіс президента від офісу оріфлейм?

Офіс Президента України та Офіс компанії Oriflame — це абсолютно різні за своєю природою, функціями та правовим статусом структури. Головна відмінність полягає в тому, що один є органом державного управління, а інший — комерційним підприємством.

ну да ну да 

оХфіс -  це орган упраління 

Посилання на коментар

Цитата

чому захищений Офіс Президента:

Багатошарова ППО надвисокої щільності

😁

ШІ це існує. це просто вибірка речень з маси гівна в інтернеті. не має з чим там розмовляти. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, akineo сказав:

значить мало або багато. соромно або приховуєте.

А У ЗЕЛЕНСЬТКОГО 28!!!! ТИСЯЧ ГРН ЗАРПЛАТА ПАТРІОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111

www.instagram.com/reel/DYtRLTBiwpN/

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...